ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

13/2/2014

Εδώ είναι Πειραιάς! 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το βράδυ στο ΣΕΦ. Εκεί ο Θρύλος αντιμετωπίζει (20:00) την Αναντολού Εφές για την 6η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης προέρχονται απο δυο σερί νίκες και είναι έτοιμος να δώσουν και συνέχεια, στο κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης του ομίλου τους.
Πέρσι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα και στα προημιτελικά του θεσμού, όπου πήρε το εισιτήριο, πανηγυρίζοντας μετέπειτα και τον δεύτερο σερί τίτλο τους. Φέτος θέλουν να κάνουν το σημαντικό βήμα για την εκ νέου υπεράσπιση του τίτλου τους.
Το ΣΕΦ θα είναι ξανά κατάμεστο με τον λαό του Θρύλου να δίνει, όπως πάντα, την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες για να νικήσουν την Εφές, στονν πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο Βασιλειάδης.
Αγωνιστικά ο Γιώργος Πρίντεζης, αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο υπαρχηγός ταλαιπωρείται απο ίωση με αποτέλεσμα να πάει και στο νοσοκομείο για αγωγή. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει και ο Τζαμάριο Μουν, που θα είναι διαθέσιμος για την Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο του Top 16.
Η Αναντολού Εφές, απο την μεριά της, έχει πανηγυρίσει νίκες στα δυο τελευταία της ματς στην Ευρωλίγκα, ενώ προέρχεται και απο την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου της Τουρκίας, απο την Καρσίγιακα.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αρτεάγκα (Ισπανία), Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Γιούρας (Σερβία). 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου