ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Και τώρα ο Πλατανιάς-Ετοιμος και ο Βαλντές

Και τώρα ο Πλατανιάς

 14/02/2014

Και τώρα ο Πλατανιάς
Οι Πειραιωτες στρέφονται πλέον στο επερχόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Πλατανιά, ξεκινώντας σήμερα την προετοιμασία τους για το εν λόγω παιχνίδι. 
Το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο αποτελεί παρελθόν, ο Θρύλος πέρασε στην επόμενη φάση και τώρα, επιστρέφει σε ρυθμούς Super League. επικεντρώνεται εκ νέου στο πρωτάθλημα. Εκεί, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Πλατανιά.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Χολέβας, ενώ την αποκατάστασή του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Βαλντέζ και Φουστέρ, πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Σιόβας.
Σημερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Ετοιμος και ο Βαλντές

Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου συνδυάστηκε με την επιστροφή του Βαλντές στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης!

Ο Βαλντές είναι έτοιμος!
H πρώτη προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος συνδυάστηκε με την επιστροφή την… επιστροφή του Βαλντές στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Παραγουανός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο πόδι και έτσι είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Θα συνεχίσει να γυμνάζεται σε έντονους ρυθμούς με τον Μίτσελ να κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει για λίγα λεπτά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου