ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αγκαλιτσες και φιλακια μεχρι την επομενη φορα...

Αγκαλιτσες και φιλακια μεχρι την επομενη φορα...

15/02/2014 

Και η αηδια συνεχιζεται...τωρα τα πουλακια μου τα βρηκαν και θα αγκαλιαστουν  και την Τριτη που θα τα πουν και απο κοντα...

Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...

Ο ενας που δεν ηθελε να βγαινουν στην φορα τα δικα του αλλα μονο του Μαρινακη και του Ολυμπιακου και που στραβωσε απειλωντας με μυνησεις και μετα τα παρακαλια του Αλαφουζου ενω το επειζε ανενδοτος και ανυποχωρητος μετα δεχτηκε την συγγνωμη του Γιαννακη και για το καλο της παναθας που τωρα την θυμηθηκε , τωρα θα τα βρει με τον Γιαννακη Τσιου η Τουιτυ η Αλαφουζο.

Ο δευτερος που ουτε και αυτος δεν ξερει τι ειναι στον Παναθηναικο , επενδυτης? ιδιοκτητης? ουτε αυτος ξερει..εγω θα τον ελεγα διαχειριστη των μετοχων Τζιγγερ καλυτερα...

Ξεφτυλιστηκε τελειως γιατι πρωτα πηγε να το παιξει αντικειμενικος και να σκαψει τον λακο και του Δημητρακη για να αποδειξει οτι αυτος ειναι ο Παναθηναικαρας και οχι ο Τρακης..αλλα σκαβοντας τον λακο του Τρακη επεσε ο ιδιος μεσα και με τις πρωτες φτυαριες χωμα που αρχισε να του ριχνει ο Τρακης για να τον θαψει τελειως αρχισε να παρακαλαει για να τα ξαναβρουνε ξευτιλιζοντας τον εαυτο του το καναλι του και την εκπομπη Δικη που στην τελικη ηταν και η μοναδικη φορα που εγινε αντικειμενικη λεγοντας και για τους δυο την ειδηση γιατι για ειδηση επροκειτο και οχι δημοσιογραφικο συμπερασμα η αποψη...αν ειχε κανει και αυτο? θα ειχε παει στο ΣΚΑΙ οπως ο ειχε παει και τα ειχε κανει ανω κατω ο Τρακης και στο gazetta.gr αλλα και εκει τα βρηκαν τα παιδια μωρε..με λιγα παραπονακια.

Το θεμα ειναι παντως πως ετσι εχετε ξεφτυλιστει τελειως και εσεις και η ομαδα σας και οι οπαδοι σας συνεχιζουν να σας παρακολουθουν απραγοι και πιπιλωντας συνεχως τις καραμελες της...παραγκας και οραμα που σας σερβιρει Αλαφουζος απο το καναλι του και την αντικειμενικη εκπομπη του αλλα και η Πρασινη προκαλωντας παντα το πονεμενο οπαδικο συναισθημα των πρασινων αναγνωστων  της.

Θα το ξαναπω ακομη μια φορα...

Συνεχιστε να τους παρακολουθειτε με σταυρωμενα χερια και η κατηφορα συνεχιζεται...θα φτασει εως εκει που θα την αφησετε να φτασει.

Ιδου και η ειδηση...

«Ειρήνη» και συνεργασία

Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος αναμένεται να τα βρουν στη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη. Επί τάπητος και το πώς θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Από τον πάγκο ο Πέτριτς με Πανθρακικό.

«Ειρήνη» και συνεργασία
Τελευταία ενημέρωση 15/02/2014, 07:27
Κρίση ήταν και φαίνεται πως θα… περάσει. Ο «σπόρος» για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου μπήκε χθες, όταν οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά την ερχόμενη Τρίτη. Αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά από ένα ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ που ενόχλησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Δεν θα τεθεί, ωστόσο, μόνο αυτό επί τάπητος. Εξίσου μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη, σημασία έχει η κουβέντα που θα γίνει για το πώς και πότε θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει το αμέσως προσεχές διάστημα μία οικονομική «ένεση» του προέδρου της ΚΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να βοηθηθεί και η προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση αδειοδότησης. Ήδη από χθες ο φάκελος των «πράσινων» έχει παραδοθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά μέχρι και τα μέσα Μαρτίου υπάρχει περιθώριο να προστεθούν επιπλέον στοιχεία και υπάρχει αισιοδοξία πως φέτος η ομοσπονδία θα ανάψει το πράσινο φως.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αλλαγή στον κανονισμό, οι αδειοδοτήσεις δίνονται πριν τα play offs κι έτσι αν οι «πράσινοι» δεν την εξασφαλίσουν δεν θα λάβουν καν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα, όπως φυσικά και στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Αντιθέτως, αν όλα πάνε καλά ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά στα play offs και την επόμενη σεζόν στο Europa League ή τα προκριματικά του Champions League (εφόσον πρωτεύσει στα play offs).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου