ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Έφτασε η Νίζνι για Ολυμπιακό

Έφτασε η Νίζνι για Ολυμπιακό

11/02/2014
 
 Στο αεροδρόμιο της Αθήνας έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Νίζνι Νοβγκόροντ για τον επαναληπτικό του Challenge Round του CEV Cup κόντρα στον Ολυμπιακό και… απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο.

Έφτασε η Νίζνι για Ολυμπιακό
Στην Αθήνα βρίσκεται απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Νίζνι Νόβγκοροντ για τον επαναληπτικό του Challenge Round του CEV Cup απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ρωσικής ομάδας έδειξαν απ’ την αρχή να ενθουσιάζονται με την υψηλή θερμοκρασία που ήρθαν αντιμέτωποι μόλις έφτασαν στην Αθήνα, με τον Μίκο Έσκο να σχολιάζει: «Αυτός ο καιρός δεν υπάρχει πουθενά. Στη Ρωσία με -10 λέμε ότι έχει καλό καιρό, αλλά εδώ είναι το κάτι άλλο».

Πάντως, δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτό, αφού η νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0 στο πρώτο ματς δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, όμως εξασφαλίζει το εισιτήριο στην τετράδα, όπως τονίζει ο Φιλανδός.

«Η νίκη στον πρώτο αγώνα και το 3-0 σίγουρα μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί κάτι. Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο πρώτο ματς κάποια καλά στοιχεία και σίγουρα αγωνιζόμενος στην έδρα του, θα είναι πολύ πιο δυνατός»,

Μάλιστα, ο Έσκο πριν 14 χρόνια είχε ηττηθεί απ’ τον Ολυμπιακό ως παίκτης της πρωταθλήτριας Φινλανδίας Keski-Savon Pateri Varkaus, στο κλειστό της Γλυφάδας με 3-0.

«Το θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι και μου είχε κάνει εντύπωση ότι είχε πολύ λίγο κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα την Τετάρτη περιμένω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική και μιλώντας με τον συμπαίκτη μου στην Εθνική Όλι Κούναρι ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του», είπε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός άσος αλλά επανέλαβε την πίστη ότι τελικά θα τα καταφέρουν να προκριθούν: «Κάναμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου