ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Τα 10 ομορφότερα γκολτου Ολυμπιακού το 2010 (video)

Τα 10 ομορφότερα γκολ του 2010

Το RedPlanet.gr θέλησε να κάνει ένα... ξεσκαρτάρισμα και να σας προσφέρει απλόχερα τα 10 -κατά την γνώμη του- καλύτερα γκολ του Ολυμπιακού μέσα στο 2010. Δείτε τα σχετικά βίντεο.
Όπως έχει πει ο Κλιντ Ίστγουντ, γνώμη και... κάτι άλλο διαθέτουν οι πάντες. Επομένως, το RedPlanet.gr δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει και την δική του γνώμη σε ένα ζήτημα, το οποίο -κατά κύριο λόγο- είναι υποκειμενικό.
Τί είναι αυτό; Μα φυσικά τα 10 καλύτερα γκολ του Ολυμπιακού μέσα στο 2010... Φυσικά, ο καθένας μπορεί να έχει άλλη γνώμη για ορισμένα εξ αυτών, αλλά εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα -κατά τα δικά μας κριτήρια- κορυφαία τέρματα, δίχως απαραίτητα να έχουν συνδυαστεί με καλά αποτελέσματα. Άλλωστε, το θέμα είναι η δημιουργία και η εκτέλεση, όχι η σπουδαιότητα και το αν έκρινε ή όχι κάτι το καθένα απ' αυτά. Σίγουρα πάντως, σε αρκετά θα υπάρξει ταύτιση...


1. Πέρυσι ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος φορ του Ολυμπιακού, ξεχωρίζοντας σαν τη μύγα μες το γάλα. Πολύ καλή παρουσία, αρκετά τέρματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και ένα από αυτά ήταν με την Μπορντό στη Γαλλία για την φάση των "16" του Champions League. Η κίνηση που κάνει στην εκτέλεση του πλαγίου και το τελείωμα με απευθείας βολέ με το δεξί, ήταν πραγματική απόλαυση και δικαιωματικά βρίσκεται στο Top-10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου