ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το... βιολί του ο Τοροσίδης




Το... βιολί του ο Τοροσίδης
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑΕίναι πολλά τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που μόλις το όνομά τους γίνει πρωτοσέλιδο, αλλάζουν συμπεριφορά. Είναι αυτό που λέμε «παίρνουν τα μυαλά τους αέρα». Όταν συμβαίνει αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις ακολουθεί μια αναστάτωση, ένας λάθος χειρισμός και φυσικά αντί για άνοδο μια πτωτική πορεία στην καριέρα.
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με το Βασίλη Τοροσίδη. Έχει γίνει πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αμέτρητες φορές. Έχει ακούσει το όνομά του να γίνεται στόχος ομάδων του εξωτερικού περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του.

Κι όμως ποτέ δεν επηρεάστηκε. Ποτέ «δεν την είδε». Πάντα στο γήπεδο είναι από τα σημεία αναφοράς για τα ους ερυθρόλευκους. Ακόμη και στις κακές βραδιές του, βγάζει την εικόνα του παίκτη που τα δίνει όλα.

Εδώ και δύο χρόνια, η Μαρσέϊγ πρέπει να τον έχει παρακολουθήσει πάνω από δέκα φορές. Το όνομά του έχει ακουστεί έντονα για πολλές ομάδες πρώτης γραμμής. Την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε στα… δίχτια της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Είναι κάτι που έχει συμβεί κατά κόρον, συνεπώς ο Τόρο όσο κι αν κολακεύεται, δεν επηρεάζεται. Αυτός συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του και ότι ήθελε προκύψει. Τώρα αν το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» γίνει επίσημη πρόταση, τότε όντως θα ασχοληθεί. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει τον τρόπο να μην χάνει τον προσανατολισμό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου