ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Κορυφαίος "ερυθρόλευκος" ο Μανιάτης, εξαιρετικός ο Πάντελιτς, πολύ καλός ο Μέλμπεργκ. Ανεβασμένοι στο β' μέρος οι Αμπντούν και Μακούν.
Δείτε τον "έλεγχο" του "Κόκκινου Πλανήτη" στους παίκτες του Ολυμπιακού στην νίκη με 4-0 επί του Πανιωνίου, που χάρισε στους Πειραιώτες το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κορυφαίοι οι Μανιάτης και Μέλμπεργκ, "φονιάς" ο Πάντελιτς, θετικοί στο β' μέρος οι Ντιόγκο και Αμπντούν.
Μέγκιερι: Ο Ούγγρος επέστρεψε στα παιχνίδια, στα οποία κρατά ανέπαφη την εστία του. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε βροντερά "παρών" και χωρίς όμως να κάνει την... χαϊλάιτ απόκρουση, ήταν απόλυτα σταθερός.

Μανιάτης: Ο καλύτερος του γηπέδου και στα δύο ημίχρονα. Ξεκίνησε το ματς στο δεξιό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ η είσοδος του Μοδέστο τον μετατόπισε στη μεσαία γραμμή όπου ήταν ακόμα καλύτερος. Κατάφερε να δώσει δύο εξαιρετικές πάσες σε Πάντελιτς (66') και Αμπτνούν (88') τα οποία κατέληξαν σε γκολ, ενώ έδειξε για ακόμα ένα ματς ένα "Ολυμπιακό" πάθος στο παιχνίδι του. 

Αβραάμ: Δεν έκανε εμφάνιση σαν αυτές που ας έχει συνηθίσει. Χωρίς να είναι κακός, είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές απέναντι στους επιθετικούς του Πανιωνίου. Μπορεί και καλύτερα.

Μέλμπεργκ: Εξαιρετικός. Ο Σουηδός έπαιξε με πάθος, είχε ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις στους αντιπάλους επιθετικούς, τους οποίους ανέκοψε πριν γίνουν απειλητικοί για τον Μέγκιερι και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, απολύτως δίκαια. Ο Όλοφ θύμισε και πάλι τον "βράχο" της άμυνας του Ολυμπιακού.

Μαρκάνο: Το ματς ξεκίνησε άσχημα για αυτόν, καθώς αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο της ομάδα, γεγονός που του έριξε την ψυχολογία. Στα πρώτα λεπτά είχε μερικά προβλήματα, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του, χωρίς να φτάσει σε τοπ επίπεδα, βέβαια. Λίγο έλειψε να χριστεί σκορερ, αλλά η κομπίνα με τον Αμπντούν κατέληξε λίγο άουτ.

Ορμπάιθ: Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την τραγική του εμφάνιση στην Ξάνθη. Ο Βαλβέρδε τον εμπιστεύτηκε ξανά και ο Πάμπλο τον δικαίωσε για αυτήν του την επιλογή. Σίγουρα καλός, χωρίς ωστόσο να θυμίζει τις εμφανίσεις του μέχρι τον Δεκέμβρη.

Μακούν: Με δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από τους κορυφαίους στην "επανάληψη". Ο Καμερουνέζος ήταν σχεδόν παντού στο β' μέρος, δείχνοντας άλλο πρόσωπο σε σχέση με την αρχή του παιχνιδιού, όπου φάνηκε να μπαίνει "κρύος".

Αμπντούν: Η περίπτωσή του σηκώνει πολλή συζήτηση. Ο Αλγερινός σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον παίκτη που όλοι θαύμασαν πέρυσι με τη φανέλα της Καβάλας. Όμως, δεν παύει να δείχνει θέληση και πάθος, παρά το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές δεν του "βγαίνουν" οι εμπνεύσεις του. Παρ' όλα αυτά οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπό δεν βοηθάνε πουθενά. Αντιθέτως του βαραίνουν περισσότερο τα πόδια, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την επόμενη προσπάθειά του. Ο Αμπντούν έδειξε και πάλι θέληση, πήρε πρωτοβουλίες στο πρώτο μέρος, την ώρα που οι περισσότεροι "ερυθρόλευκοι" κρύβονταν, ενώ λίγο πριν το τέλος του ματς ευτύχησε να πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ, μετά από πάσα του Μανιάτη. Αναμφίβολα φιλότιμος παίκτης.

Φετφατζίδης: Αντίθετα με τον Αμπντούν, ο "Φέτφα" δεν έδειξε πολύ πρόθυμος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Δημιούργησε ελάχιστα, δεν ήταν καθόλου καλός και, μοιραία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε στο ημίχρονο.

Φουστέρ: Ο Ισπανός και πάλι ήταν ο γνωστός φιλότιμος Φουστέρ που έχουμε συνηθίσει. Πίεσε, έτρεξε, κέρδισε κόντρες και φάουλ και δημιούργησε φάσεις στα καρέ του Πανιωνίου, χωρίς να καταφέρει να χριστεί σκόρερ. Μαζί με τον Πάντελιτς ήταν οι κύριοι αποδέκτες των σκληρών μαρκαρισμάτων των αντίπαλων αμυντικών. Μάλιστα, αυτά ήταν η αιτία της αλλαγής του.

Πάντελιτς: Τι να πει κανείς για αυτόν τον "φονιά". Ο Πάντελιτς αποδεικνύει την "ερωτική" σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Πέτυχε δύο γκολ, ήταν μόνιμη απειλή για την εστία του Μιχαηλίδη και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα ακόμα ματς. Φοβερός.

Μοδέστο: Η είσοδός του μετατόπισε τον Γιάννη Μανιάτη στο κέντρο. Αναμφίβολα πετυχημένη η έμπνευση του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο Κορσικανός ανέλαβε όλη τη δεξιά πλευρά με ιδιαίτερη επιτυχία. Χωρίς μεγάλα προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι και με θετική απόδοση στο επιθετικό κομμάτι, ο Μοδέστο βοήθησε στο αλλαγμένο προς το καλύτερο πρόσωπο του Θρύλο στην "επανάληψη".

Ντιόγκο: Στην τρίτη του συμμετοχή από την επιστροφή του στο λιμάνι, ο Βραζιλιάνος ευτύχησε να γράψει το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ, καθώς η κεφαλιά του στο 78ο λεπτό κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Μπήκε ορεξάτος και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ελπίζει με αυτό το γκολ να "ξεμπουκώσει" και να δείξει το πρόσωπο που έδειχνε ότι πρωτοήρθε στον Πειραιά.

Λυκογιάννης: Ο μικρός πήρε το "βάπτισμα του πυρός". Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. Πάντως, έδειξε όρεξη, αλλά ήταν και αγχωμένος. Το μέλλον του ανήκει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου