ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Διαψεύδει για Σηφάκη ο Ολυμπιακός, κοιτάζει για αμυντικό χαφ

Διαψεύδει για Σηφάκη ο Ολυμπιακός, κοιτάζει για αμυντικό χαφ

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τις φήμες περί συμφωνίας με τον Μιχάλη Σηφάκη αλλά και τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την ενίσχυση της ομάδας στην επιθετική γραμμή. Μόνο για αμυντικό χαφ ενδιαφέρονται στον Πειραιά.
Μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (3/9), ο Ολυμπιακός μπορεί να δηλώσει στην UEFA την λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην φάση των ομίλων του Champions League.

Ως εκ τούτου, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που θέλουν τους ερυθρόλευκους να ενδιαφέρονται για παίκτες προκειμένου να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Ένα από αυτά ήταν και του Μιχάλη Σηφάκη, με την πειραϊκή ΠΑΕ να εκφράζει την πλήρη άγνοια της για τις φήμες που τη θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον διεθνή γκολκίπερ. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής (που γυμνάζεται με τον Πανιώνιο το τελευταίο διάστημα) δεν επιβεβαιώνει κανενός είδους επαφή του με τους Πειραιώτες.

Παράλληλα από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως δεν έχουν βάση ούτε τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την επιθετική γραμμή, καθώς στο Λιμάνι θεωρούν πως στις θέσεις των κυνηγών η ομάδα είναι πλήρης.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται από τους ερυθρόλευκους είναι το γεγονός πως υπάρχει η αναζήτηση για ένα καθαρόαιμο αμυντικό μέσο και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος έστω και την ύστατη στιγμή.

Υπενθυμίζουμε πως στον Ολυμπιακό για τη θέση του ανασταλτικού μέσου έχουν προταθεί μεταξύ άλλων και οι Ντιντιέ Ντιγκάρ, Νάιτζελ Ρίο-Κόκερ και Ντρίσα Ντιακιτέ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου