ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο "τρομοκράτης" που δάμασε τους "πάνθηρες"

Ο "τρομοκράτης" που δάμασε τους "πάνθηρες"

Η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη μύριζε... μπαρούτι, αλλά ο Ράφικ Τζεμπούρ ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που ανέλαβε τον ρόλο του "πυροσβέστη". Ο Αλγερινός επιθετικός πλησίασε τους οπαδούς του Πανιωνίου που είχαν εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, τους ηρέμησε και βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά το ματς! Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του RedPlanet.gr!

Εξαιτίας της ατελείωτης προπαγάνδας που γίνεται συστηματικά εναντίον του Ολυμπιακού και σχεδόν σε καθημερινή βάση (πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης), οι ερυθρόλευκοι και ο εκάστοτε ρέφερι που καλείται να διευθύνει τις αναμετρήσεις τους, βρίσκονται στο στόχαστρο άνευ λόγου και αιτίας. Βλέπετε, δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πειστεί πως για να κερδίσουν οι Πειραιώτες αυτό το Πρωτάθλημα, χρειάζονται την διαιτητική εύνοια... Λες και ο Ολυμπιακός δεν απέχει αγωνιστικά, έτη φωτός από τον δεύτερο.

Έτσι, λοιπόν, και στην αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 15η αγωνιστική της Super League, στις εξέδρες του γηπέδου υπήρχε ευθύς εξ αρχής μία προκατάληψη για τον Ηλία Σπάθα και τα σφυρίγματά του.

Στο 82' ο Ράφικ Τζεμπούρ θα σκοράρει το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στο ματς, δίνοντας το προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του.

Κάποιοι παίκτες των γηπεδούχων ξεγελάστηκαν από τη φάση και διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ, ο οποίος όμως αμέσως έσπευσε να τους ενημερώσει πως το γκολ που πετυχαίνει είναι νομιμότατο.

Εν τω μεταξύ, ωστόσο, ορισμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, ο Σπάθας διακόπτει επιτόπου το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας σε περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή!


 
Σε εκείνο το σημείο, ένας - δυο παίκτες των κυανέρυθρων προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά αυτός που κάνει την κίνηση - ματ είναι ο Αλγερινός διεθνής φορ του Ολυμπιακού.

Ο Τζεμπούρ κατευθύνεται προς τους φίλους του Πανιωνίου, συνομιλεί μαζί τους και τους ζητά να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου το παιχνίδι να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά. Οι αντίπαλοι οπαδοί συνεκτιμώντας το γεγονός πως ο "τρομοκράτης" δεν πανηγύρισε καθόλου το γκολ που πέτυχε λόγω του παρελθόντος του με τα κυανέρυθρα, μοιάζουν να πείθονται από τις παρεναίσεις του Ράφικ και σιγά - σιγά αποχωρούν.

Μάλιστα στο τέλος της αναμέτρησης και την στιγμή που ο 28άχρονος επιθετικός έφευγε από το γήπεδο, ένας φίλος του Πανιωνίου του φώναξε "Ράφικ, γύρνα πίσω!", δείγμα τις εκτίμησης που χαίρει ο άσος του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.


 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου