ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 16-6

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 16-6

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε τον Τρίτων Αμαρουσίου με σκορ 16-6. Παυλίδης: "Έκαναν λάθη οι νεαρές μας αθλήτριες", με την Αβραμίδου να σημειώνει 4 γκολ στο παιχνίδι.
Η νεανική ομάδα του Χάρη Παυλίδη πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της και ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο του Τρίτωνα Αμαρουσίου τον οποίο νίκησε με 16-6 στο πλαίσιο της 6 αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.
Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις τις νίκης από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης καθώς με την ολοκλήρωση του 2 οκταλέπτου ο ηλεκτρονικός πίνακας του κολυμβητηρίου Πειραιά έγραφε 13-2.

"Παίξαμε πολύ καλά για δύο οκτάλεπτα. Είχαμε καλό ρυθμό στην επίθεση και σωστή αμυντική λειτουργία" τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ομάδας και πρόσθεσε: "Στη συνέχεια δεν ήμασταν καλοί. Εγιναν πολλά λάθη ειδικά από τις μικρές πολίστριές μας.

Είναι κάτι που θεωρώ φυσιολογικό καθώς σε αυτή την ηλικία χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και να τα δουλεύουμε ξανά και ξανά.

 Τις τελευταίες ημέρες δεν κάναμε πολλές προπονήσεις στην τακτική και αυτό φάνηκε από τα λάθη. Δώσαμε περισσότερο βάρος στη φυσική κατάσταση και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια με ορίζοντα τα παιχνίδια με την ουγγρική ομάδα για το Τσάμπιονς Καπ".

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-1, 7-1, 2-1, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ε. 3, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4 , Μαυρέλου, Πλευρίτου Μ. 2, Πλευρίτου Β., Μπαλωμενάκη 1, Καλογεράκου 1, Καλαργυρού 2, Γαραντζιώτη, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη, Κορμά, Παπαγεωργίου 2, Αποστολίδου, Χυδηριώτη, Μπεκρή, Μπενέκου Α. 1, Κοτσιώνη, Δημητροκάλη 3, Μπενέκου Ι., Κεχαγιόγλου, Νανούση

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου