ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δωστου ενα μεταλιο να παει στο διαλο...ΩΩΧ...!!

 Δωστου ενα μεταλιο να παει στο διαλο...ΩΩΧ...!!

20/02/2013


Οπου σταθει κι οπου βρεθει κανει αυτες τις δηκλωσεις ο Ζαρντιμ...δεν μπορω να καταλαβω γιατ εφυγα κλπ κλπ...αφου δεν επαιζε καλα η ομαδα λογικο ηταν ρε Ζαρντιμ...και πρωτος ησουνα γιατι ολοι οι αλλοι ειναι καφενεια...δεν λεω πως θασουν δευτερος αλλα οι διαφορες θαταν μικροτερες...ετσι ειναι στο Ελλαντα Ζαρντιμ...τι να κανουμε τωρα...παλι καλα που δεν ηρθες επι Κοκκαλη...Μην μας ζαλιζεις ομως καθε τοσο με μεταλια κλπ...δωστε του ενα μεταλιο Πρωταθλητη χειμωνα να παει στο διαλο...αντε ντε...

Ζαρντίμ: «Μου οφείλουν ένα μετάλλιο πρωταθλητή»

20/02/2013
 Ένα μετάλλιο πρωταθλητή θέλει από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως τόνισε σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

Ζαρντίμ: «Μου οφείλουν ένα μετάλλιο πρωταθλητή»
Ένα μετάλλιο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος περιμένει να λάβει από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτό τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρολεύκων στο πλαίσιο εορτής που έγινε χθες στο "Ντραγκάο".

«Άφησα το έργο μου και τουλάχιστον ένα μετάλλιο πρωταθλητή πρέπει να μου σταλεί στην Πορτογαλία», υποστήριξε ο Ζαρντίμ ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας του αλλά δεν απέκλεισε και το εξωτερικό...

«Είναι σημαντικό να βρίσκομαι στην Πορτογαλία, αλλά με ένα πρότζεκτ στο μέγεθος που το θέλω για να συνεχίσω την καριέρα μου. Στην Πορτογαλία, η σκέψη μου είναι να δουλέψω σε μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες. Στο εξωτερικό, εξαρτάται από το πρωτάθλημα. Είναι πάντα καλύτερο να δουλέψω σε μια μεσαία ομάδα στην Ισπανία ή στην Αγγλία, παρά σε μια μεγάλη ομάδα στην Τουρκία ή την Ελλάδα», επεσήμανε.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου