ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το πήρε το μήνυμα

Το πήρε το μήνυμα

22/02/2013
 Απογοητευμένος, αλλά αποφασισμένος να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Το πήρε το μήνυμα
Η απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού είναι μεγάλη. Περίμεναν αν μη τι άλλο η ομάδα τους να παλέψει περισσότερο για την ανατροπή του 3-0 της Ισπανίας απέναντι στη Λεβάντε. Πίστεψαν στην πρόκριση, γέμισαν το γήπεδο, αλλά η πραγματικότητα ήταν γι’ αυτούς σκληρή και ο αποκλεισμός ήρθε με δεύτερη ήττα (0-1) από έναν αντίπαλο που δεν συγκαταλέγεται στα μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Τα συνθήματα δυσαρέσκειας στη διάρκεια του αγώνα έκαναν σαφή τα συναισθήματα του κόσμου. Σε μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας δεν αρκεί πλέον η κυριαρχία στο όλο και χαμηλότερης ανταγωνιστικότητας ελληνικό πρωτάθλημα. Επιζητούν καλύτερης ποιότητας ποδόσφαιρο και διακρίσεις στην Ευρώπη, κάτι που η φετινή ομάδα δεν έχει προσφέρει στον επιθυμητό βαθμό.

Το «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» ήταν σαφές μήνυμα με παραλήπτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που η ομάδα του αποκλείστηκε και αναγνώρισε το δίκαιο των οπαδών. Μετά το ματς δεσμεύτηκε δημόσια πως θα διορθωθούν τα λάθη και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δυναμώσει ο Ολυμπιακός.

Η πρόσληψη του Μίτσελ έγινε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ισπανός προπονητής, που προσλήφθηκε μεσούσης της περιόδου για να αξιολογήσει την ομάδα και να τη χτίζει σιγά-σιγά όπως επιθυμεί με γνώμονα να εμφανιστεί καλύτερη κυρίως του χρόνου, έχει λάβει διαβεβαιώσεις για ενίσχυση της ομάδας και είναι κοινό μυστικό πως έχει αρχίσει ο σχεδιασμός εν όψει της επόμενης περιόδου. Και μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και δεδομένης της κατάκτησης του πρωταθλήματος, προσφέρεται ο χρόνος και η ηρεμία στην ομάδα για να ανασυγκροτηθεί εν όψει της επόμενης περιόδου.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πανάκριβες μεταγραφές… Άλλωστε οι εποχές είναι δύσκολες και η Λεβάντε που έχει το 1/3 του μπάτζετ του Ολυμπιακού απέδειξε πως δεν αρκεί ένα γερό πορτοφόλι για να έρθουν επιτυχίες. Το πλάνο προβλέπει μεν να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα καλύτερο έλεγχο της αγοράς, πιο προσεγμένες επιλογές παικτών και βελτίωση στην οργάνωση της ομάδας.

Δεν τελείωσε η χρονιά…

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και η μάλλον σίγουρη κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν σημαίνει πως η σεζόν τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας καθιστούν σαφές πως απαιτούνται σοβαρότητα, νίκες και καλό ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη». Κι ασφαλώς υπάρχει και το Κύπελλο, όπου πλησιάζουν οι αγώνες με τον ΠΑΣ (27/2 στα Γιάννενα και 7/3 στο Φάληρο).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου