ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Θεοδωρίδης: «Φίλαθλοι άλλων ομάδων στα Πηγάδια»

Θεοδωρίδης: «Φίλαθλοι άλλων ομάδων στα Πηγάδια»

17/02/2013
 Στα Πηγάδια και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη SKODA δεν ήταν μόνο φίλοι της ομάδας από την Ξάνθη, σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Θεοδωρίδης: «Φίλαθλοι άλλων ομάδων στα Πηγάδια»
Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε μετά τη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί της SKODA Ξάνθης πως στις εξέδρες στα Πηγάδια δεν ήταν μόνο φίλοι των Ακριτών, αλλά και οπαδοί άλλων ομάδων, οι οποίοι έβριζαν παίκτες των «ερυθρολεύκων», ενώ τους «πίκαραν» για την ήττα από τη Λεβάντε στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Κερδίσαμε πολύ δύσκολα μία δύσκολη ομάδα, άσχετα εάν μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολο για εμάς. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που κέρδισε τις προηγούμενες μέρες δύο μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ήταν δύο μεγάλες νίκες γι' αυτήν. Όμως, όπως είδατε σήμερα όχι ευκαιρία δεν έχασε η Ξάνθη, κάτι που προς τιμήν του το παραδέχθηκε ο κύριος Ουζουνίδης απ' ότι πληροφορήθηκα, αλλά δεν έκανε ούτε σουτ. Πως έχασε ο Ολυμπιακός αυτά τα τετ α τετ, μπορείτε να μου πείτε; Τετ α τετ που ήταν σίγουρα κιόλας. Τι αμφισβητούσαν αυτοί οι φίλαθλοι που έβριζαν και έκαναν όλα αυτά στο γήπεδο.

Γιατί δεν είναι φίλαθλοι της Ξάνθης, οι φίλαθλοι της Ξάνθης είναι λεβέντες και ξέρουν να σέβονται. Αυτοί ήταν φίλαθλοι άλλων, πικραμένων ομάδων, οι οποίοι χειροκροτήσανε τη Λεβάντε, αν είναι δυνατόν να ανακατεύουν τις Ισπανικές ομάδες. Εδώ είναι Ελλάδα και μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και η βάση μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου