ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Champions League:Αποτελεσματα δευτερης ημερας (videos)

 Champions League:Αποτελεσματα δευτερης ημερας (videos)

20/02/2013

Άρσεναλ - Μπάγερν 1-3

Η Μπάγερν νίκησε 3-1 την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο και φαντάζει αδύνατο να μην προκριθεί στους "8" του Champions League. Ο... πρώην της, Ποντόλσκι, παραβίασε την εστία της για πρώτη φορά φέτος, ενώ τα τέρματα των Βαυαρών πέτυχαν οι Κρόος, Τόμας Μίλερ και Μάντζουκιτς (video)
Η Μπάγερν Μονάχου δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ μέσα στο 2013, αλλά νίκησε 3-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και βρίσκεται... αγκαλιά με την πρόκριση στους "8" του Champions League.
Ο άλλοτε άσος των Βαυαρών, Λούκας Ποντόλσκι, ήταν αυτός που παραβίασε την εστία του Νόιερ πρώτη φέτος, ενώ τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Τόνι Κρόος, Τόμας Μίλερ και Μάριο Μάντζουκιτς.
Οι δύο διεθνείς Γερμανοί στο 21' είχαν κάνει το 0-2, ο Ποντόλσκι μείωσε στο 55', αλλά ο Μάντζουκιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-3 κάνοντας απόλυτο φαβορί την Μπάγερν εν όψει της ρεβάνς στο Μόναχο σε δύο εβδομάδες.

Σκόρερς: 55' Ποντόλσκι / 7' Κρόος, 21' Τόμας Μίλερ, 77' Μάντζουκιτς
Γήπεδο: "Ashburton Grove", Λονδίνο
Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μουν (Νορβηγία)
Η Μπάγερν ευτύχησε να ανοίξει το σκορ ουσιαστικά στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς στο 7ο λεπτό.
Η σέντρα του Τόμας Μίλερ από δεξιά αρχικά δεν έμοιαζε επιτυχημένη, αλλά βρήκε τον Τόνι Κρόος, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και εν συνεχεία να αναπαύεται στα δίχτυα του Στσέζνι.
 Στην δεύτερη ευκαιρία ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Βαυαρούς, με τον Κρόος να εκτελεί το κόρνερ, τον Βαν Μπούιτεν να πέρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον Στσέζνι να αποκρούει, όμως ο Τόμας Μίλερ από κοντά πήρε το... ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
 Από σέντρα του Φίλιπ Λαμ στο 45' ο Μάριο Μάντζουκιτς έπιασε εξαιρετική κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Άρσεναλ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Η Άρσεναλ κατάφερε να μειώσει με αρκετή τύχη στο 55', χάρη σε ένα διαιτητικό λάθος.
Από το σουτ του Σάντι Καθόρλα η μπάλα χτύπησε καθαρά στην πλάτη του Ποντόλσκι και πέρασε άουτ, αλλα λανθασμένα δόθηκε κόρνερ.
Ο Τζαν Γουίλσιρ το εκτέλεσε, η άμυνα της Μπάγερν αδράνησε και ο Ποντόλσκι δεν αρνήθηκε το δώρο, κάνοντας με εύκολη κοντινή κεφαλιά το 1-2.
 Στο 72' η Άρσεναλ "άγγιξε" την ισοφάριση, καθώς ο Ροζίτσκι βρήκε εξαιρετικά τον Γουόλκοτ δεξιά, αυτό έκανε την σέντρα και ο Ζιρού σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Νόιερ ήταν τυχερός καθώς μπάλα πήγε πάνω και απέκρουσε.
Ο Μάριο Μάντζουκιτς στο 77' διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο "Ashburton Grove" με ένα περίεργο πλασέ, όχι όμως τόσο τυχερό όσο πολλοί θα πιστεύουν.
Ο Ρόμπεν βρήκε δεξιά στην περιοχή τον Λαμ, αυτό έκανε την χαμηλή παράλληλη μπαλιά και ο Μάντζουκιτς κατάφερε να πλασάρει, αν και η μπάλα ήταν πίσω από το σώμα, έτσι αυτή πήρε ύψος και τελικά κατέληξε εντός τέρματος.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Βερμάλεν, Γουίλσιρ, Αρτέτα, Ράμσεϊ (71' Ροζίτσκι), Καθόρλα, Ποντόλσκι (72' Ζιρού), Γουόλκοτ.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (73' Λουίζ Γκουστάβο), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί (63' Ρόμπεν), Μάντζουκιτς (79' Μάριο Γκόμεθ).

Πρώτα ο Μάντζουκιτς στο τέρμα και μετά η μπάλα για το 1-3...
 Με την κίτρινη κάρτα που είδε ο Σβάινσταϊγκερ χάνει την ρεβάνς...

Άρσεναλ - Μπάγερν 1-3 (highlights)

szólj hozzá: Arsenal vs Bayern 1:3 MATCH HIGHLIGHTS

Πόρτο - Μάλαγα 1-0

Η Πόρτο νίκησε 1-0 στο "Ντραγκάο" την Μάλαγα με γκολ του Ζοάο Μοουτίνιο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά εν όψει της ρεβάνς στο "Ροσαλέδα" (video)
Η Πόρτο έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μετά την νίκη της με 1-0 στο "Ντραγκάο" επί της Μάλαγα.
Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ζοάο Μοουτίνιο στο 56ο λεπτό, με κοντινό πλασέ από σέντρα του Αλέξ Σάντρο.
Η επικράτηση των "δράκων" ήταν δίκαιη, ενώ οι Ισπανοί δεν έκαναν ούτε μία καλή ευκαιρία, όμως το 1-0 δεν είναι σκορ που τους απαγορεύει να έχουν ελπίδες εν όψει της ρεβάνς στο "Ροσαλέδα" σε δύο εβδομάδες.
Σκόρερ: 56' Ζοάο Μοουτίνιο
Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο
Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Το απόκτημα της Πόρτο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ρώσος, Μάρατ Ιζμάιλοβ, έκανε ντεμπούτο στο Champions League και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, με τον Βίλι Καμπαγιέρο να μπλοκάρει το σουτ στο 4ο λεπτό.
Ο Φερνάντο στο 18' λίγο έλειψε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, αλλά δεν έφτασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζοάο Μοουτίνιο και πρώτη κεφαλιά του Σιλβέστρε Βαρέλα.
 Λίγο πριν το τέλος του ημίχρονο ο Μάρατ Ιζμάιλοβ απείλησε ξανά με το δυνατό σουτ αριστερό σουτ να περνά άουτ.
Στο 52' ο Ρώσος έχασε μία ακόμη ευκαιρία, αλλά η Πόρτο 4 λεπτά αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ζοάο Μοουτίνιο.
 Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος έκανε το 1-0 στο 56' με κοντινό αριστερό πλασέ στην κίνηση, έπειτα από την εξαιρετική ασίστ του Αλέξ Σάντρο από αριστερά, ενώ η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Καμπαγιέρο πριν καταλήξει στα δίχτυα του.
 Ο Κολομβιανός, Χάμες Ροντρίγκες, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, μπαίνοντας στο γήπεδο στο 58' και είχε μία καλή στιγμή, ενώ παρά τις προσπάθειές του μαζί με Ατσού και Τζάκσον Μαρτίνες οι "δράκοι" δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο τέρμα.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Οταμέντι, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες (91' Αντρέ Κάστρο), Ζοάο Μοουτίνιο, Ισμάιλοβ (70' Ατσού), Σιλβέστρε Βαρέλα (58' Χάμες Ροντρίγκες), Τζάκσον Μαρτίνες.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Σέρχιο Σάντσεθ, Ντεμιτσέλις, Ουελίγκτον, Αντούνες, Τουλαλάν, Ιτούρα (78' Καμάτσο), Χοακίν (63' Πορτίγιο), Ίσκο, Ζούλιο Μπαπτίστα (78' Λούκας Πιαζόν), Σάντα Κρους.

Μαρτίν Ντεμιτσέλις και Τζάκσον Μαρτίνες...

Πόρτο - Μάλαγα 1-0 (highlights)

szólj hozzá: Porto vs Malaga 1:0 MATCH HIGHLIGHTS



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου