ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Όποιος πρόλαβε τον... Θρύλο είδε!

Όποιος πρόλαβε τον... Θρύλο είδε!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον επαναληπτικό (21/2, 22:05) με τη Λεβάντε και να στηρίξει τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια για την ανατροπή του 3-0 της Ισπανίας. Μόλις 1100 εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα!
Το βαρύ 3-0 της Ισπανίας δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς στον επαναληπτικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συντελέσει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να πάρει εκείνος, αντί της Λεβάντε, το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "16" του Europa League!
Το θετικό της υπόθεσης είναι πως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο άπαντες είναι "φτιαγμένοι" για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/2, 22:05, ΑΝΤ1) στο Φάληρο! Προπονητής και παίκτες τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως είναι έτοιμοι να παλέψουν από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα προκειμένου να πετύχουν μαι επική ανατροπή και να περιμένουν μια εκ των Ρουμπίν Καζάν (έχει το σαφές προβάδισμα μετά το εμφατικό 2-0 μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν") ή Ατλέτικο Μαδρίτης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Φυσικά από μια τέτοια "μάχη" δεν θα μπορούσε να λείπει ο ανυπέρβλητος κόσμος του Ολυμπιακού, που για ακόμη μια φορά θα κατακλύσει τις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αποτελώντας τον 12ο (και πολυτιμότερο) παίκτη της ομάδας!

Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή και θα σταθούν δίπλα τους, θέλοντας να συμβάλλουν έτσι όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, σε μια αξέχαστη ευρωπαϊκή βραδιά.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Λεβάντε έχουν σχεδόν κάνει "φτερά", καθώς έχουν μείνει απούλητα μόλις 1100 "μαγικά χαρτάκια" τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν έως την έναρξη του παιχνιδιού. Γι΄αυτό όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο Ναό, πρέπει να βιαστούν! Όποιος πρόλαβε τον... Θρύλο είδε!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου