ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Για την ανατροπή…

Για την ανατροπή…

19/02/2013
 Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο να παλέψει για την πρόκριση κόντρα στη Λεβάντε και τον Μίτσελ να πονοκεφαλιάζει για τον αντι-Αμπντούν.

Για την ανατροπή…
Καλή η νίκη επί της Ξάνθης, αλλά από σήμερα στο μυαλό όλων στον Πειραιά είναι το παιχνίδι κόντρα στη Λεβάντε.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Βαλένθια μπορεί να έχει μειώσει αρκετά τις πιθανότητες πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, αλλά κανείς στην ομάδα δεν έχει χάσει την πίστη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει η πρόκριση.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας αναγνωρίζουν ότι η αποστολή των παικτών είναι δύσκολη αλλά εμμένουν σε ό,τι υποστήριζαν λίγες ώρες μετά το τέλος του πρώτου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει την Λεβάντε και παλέψει στα ίσα για την πρόκριση. Στην ομάδα υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των παικτών και δηλώνουν σίγουροι ότι με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορούν να παλέψουν και γιατί όχι να φτάσουν στην απόλυτη ανατροπή του σκηνικού.

Στην ΠΑΕ ποντάρουν πολλά στην παρουσία των οπαδών στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη το βράδυ.

Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι στην Ισπανία επηρέασε την κίνηση των εισιτηρίων, αλλά η ομολογουμένως καλή εμφάνιση στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη έχει ανανεώσει το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας που θέλουν να σταθούν στο πλάι των παικτών στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά ο Μίτσελ μπορεί να χαμογελά γιατί βλέπει ότι οι περισσότερες ευκαιρίες που έχει δώσει σε παίκτες δεν έχουν πάει χαμένες. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Ισπανού είναι το «ποιος» θα αντικαταστήσει το κενό του Αμπντούν.

Η εύκολη λύση είναι ο Πίνο. Ο Κολομβιανός έχει αρχίσει να προπονείται κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτός που θα πάρει το… χρίσμα.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στη θέση αυτή, όπως ο Μασάντο, με την είσοδο του Ιμπαγάσα στην 11άδα. Η λύση του Πίνο όμως φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ο βαθμός ετοιμότητας του καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου