ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοινώνει Πέρκινς ο Ολυμπιακός

Ανακοινώνει Πέρκινς ο Ολυμπιακός

17/02/2013
 Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Ντορόν Πέρκινς από τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι οριστικά αυτός που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη στο ρόστερ.

Ανακοινώνει Πέρκινς ο Ολυμπιακός
Στο τέλος της έφτασε η αναζήτηση γκαρντ από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», που εξάντλησαν όλα τα χρονικά περιθώρια και διαπραγματεύτηκαν με αρκετούς παίκτες (Τζέρεμι Πάργκο, Σέλβιν Μακ, Κρις Κουίν, Ουόλτερ Χοτζ, Τζον Σινκγλετέρι), κατέληξαν τελικά στον ύψους 1.90 πρώην άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα αποκτηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Το μόνο που απομένει για την ανακοίνωση του Πέρκινς, είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του (προηγήθηκε η αποστολή των ιατρικών εξετάσεων από τον παίκτη), κάτι που λογικά θα γίνει τα ξημερώματα και αύριο Δευτέρα (18/2) η μεταγραφή θα είναι γεγονός.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα τον δηλώσουν άμεσα στην Ευρωλίγκα (η σχετική προθεσμία λήγει την Τετάρτη) και δεν αποκλείεται ο παίκτης να παρακολουθήσει από το ΣΕΦ την αναμέτρηση της Παρασκευής (22/2) με την Κάχα Λαμποράλ για την 8η αγωνιστική του Top 16. Ντεμπούτο, λογικά θα κάνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προσθέτει μία πολύτιμη λύση στη φαρέτρα του για να συμπληρωθεί η τετράδα Σπανούλη, Λο, Σλούκα και Κατσίβελη, αν και τα χαρακτηριστικά του Πέρκινς δεν ταιριάζουν με αυτά του μεγάλου άτυχου, Βαγγέλη Μάντζαρη.

Είναι ένας πλέι μέικερ που σουτάρει περισσότερο και είναι σχετικά πιο επιθετικός, είναι πιο γρήγορος, αλλά υστερεί στην άμυνα, παρότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φιλότιμος και σε αυτό το κομμάτι. Μεγάλο ερωτηματικό, αποτελεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται λόγω του τραυματισμού, αλλά και της συνεχόμενα καθοδικής πορείας που έχει η καριέρα του στο υψηλό επίοπεδο.

Το who is who

Ο Ντορόν Πέρκινς, από το 2005 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε Ιαπωνία, Γερμανία, Βέλγιο, Ισραήλ, Ιταλία και Ουκρανία. Η πιο αξιοσημείωτη περίοδος του ήταν η τριετία 2008-2011 και ιδιαίτερα η σεζόν 2010-11 με τη φανέλα της Μακάμπι όπου είχε εξαιρετικά νούμερα (14,2π.), αλλά το χτύπημα στο γόνατο τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για 11 ολόκληρους μήνες! Κατόπιν τούτου, αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Καντού. Σε 18 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος είχε 11,1 πόντους, 41,5% στα δίποντα, 23,5% στα τρίποντα, 67,2% στις βολές και 6,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο πρότελευταίος σταθμός του, ήταν η Ντόνετσκ, με την οποία σε 14 παιχνίδια είχε 10,9 πόντους με 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στις 9 Ιανουαρίου υπέγραψε στην Κίνα, συγκεκριμένα στη Φοσάν, από την οποία θέλει να αποχωρήσει με προορισμό εκ νέου την Ευρώπη. Στο τελευταίο του παιχνίδι (χθες βράδυ) σε 34 λεπτά συμμετοχής είχε 9 πόντους με 3/8 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Δείτε βίντεο με highlights του Πέρκινς:


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου