ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

21/02/2013






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πανιώνιος: Κάλεσμα στον κόσμο

20/02/2013
 «Την Κυριακή ένας προορισμός υπάρχει για όλη την Πανιώνια Οικογένεια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος με την οποία καλεί τους οπαδούς στο ματς με τον Πανθρακικό.

Πανιώνιος: Κάλεσμα στον κόσμο
Να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη καλεί τους οπαδούς του Πανιώνιου η διοίκηση της ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Την Κυριακή ένας προορισμός και ένας σκοπός υπάρχει για όλη την Πανιώνιο Οικογένεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Την Κυριακή ένας προορισμός και ένας σκοπός υπάρχει για όλη την Πανιώνια Οικογένεια. Το στάδιο της Νέας Σμύρνης και η ενίσχυση τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανθρακικό και μας θέλει όλους δίπλα του, στην προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ενώνουμε τις φωνές μας από το πρώτο λεπτό και μέχρι το σφύριγμα της λήξης, προκειμένου να βγει ο Ιστορικός νικητής και από αυτή την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος στις θύρες 2 και 3 με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ και στις θύρες 4 και 7 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ».

Ντόπες από τον Φάμπρι

20/02/2013
 «Είστε παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν πρέπει να επιτρέπετε σε κανέναν να σας κερδίζει»… Με τα λόγια αυτά ο Φάμπρι προσπάθησε να τονώσει το ηθικό στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση.

Ντόπες από τον Φάμπρι
Προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα και να τονώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού από τον Φάμπρι στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού επισημαίνοντας ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα είναι αρκετά δύσκολη μετά την ήττα από τον Άρη και τους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι για να ξεπεράσουν τα προβλήματα.

«Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για εμάς και νομίζω ότι το έχετε καταλάβει όλοι αυτό... Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ και θα πρέπει να συνέλθουμε στο γήπεδο και να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να βγάλετε στο γήπεδο τον εγωισμό σας», τους είπε –αρχικά- και συνέχισε:

«Είστε παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν πρέπει να επιτρέπετε σε κανέναν να σας κερδίζει. Πάνω απ' όλα όμως χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι, σ' αυτή τη δύσκολη φάση που περνάμε, διότι αν δεν έχουμε ενότητα δεν θα πετύχουμε τίποτα».

Συνεχίζει με Μιχαλήτσο

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα παραμένει στον πάγκο του Άρη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν καθώς κρίθηκε ως η πιο σωστή λύση για την ομάδα και την ιδιαιτερότητα της στιγμής.

Συνεχίζει με Μιχαλήτσο
Οι υπεύθυνοι του Άρη αποφάσισαν. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, βάζοντας τέλος σε ό,τι είχε ακολουθήσει της νίκης επί του Παναθηναϊκού.

Στις τελευταίες δύο ημέρες στους κίτρινους υπήρξαν πολλές συζητήσεις για το τι θα πρέπει να συμβεί με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έκριναν ότι ο Μιχαλήτσος είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο της ομάδας αυτή την χρονική στιγμή, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να κρατήσουν τον Έλληνα τεχνικό.

Μετά από την απόφαση αυτή, οι διοικούντες μίλησαν με τον Μιχαλήτσο τον οποίο και έπεισαν ότι θέλουν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ενίσχυση… αγάπης στην ΑΕΚ

20/02/2013
 Ο κόσμος της ΑΕΚ κάνει ό,τι μπορεί για να την στηρίξει και να βγει από το αδιέξοδο. Το τελευταίο περιστατικό… αγάπης προς την Ένωση είναι η χρηματική ενίσχυση των ποδοσφαιριστών από Έλληνα ομογενή.

Ενίσχυση… αγάπης στην ΑΕΚ
Αυτό που γίνεται με την ΑΕΚ φέτος δεν έχει προηγούμενο. Όλοι οι φίλοι της ομάδας και ο καθένας ξεχωριστά προσπαθεί με τον τρόπο του να δείξει την αγάπη του προς την Ένωση. Πριν λίγο καιρό ήταν που δόθηκαν χρήματα στην ομάδα από φίλαθλο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανάκογλου. Τώρα, ο ομογενής φίλος της ΑΕΚ, Ευάγγελος Χυτήρης έστειλε 5.000 ευρώ από τη Γερμανία έτσι ώστε να τα μοιραστούν οι παίκτες του «Δικέφαλου».

Το ποσό δόθηκε χθες στον αρχηγό, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος σήμερα με την σειρά του θα μοιράσει τα χρήματα.

Ναζλίδης: «Ανασάναμε…»

20/02/2013
 Το σύνθημα για τις επόμενες υποχρεώσεις του Πλατανιά έδωσε ο Θωμάς Ναζλίδης, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ναζλίδης: «Ανασάναμε…»
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Πλατανιά μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, όπως φανερώνουν οι δηλώσεις του Θωμά Ναζλίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 26χρονος μέσος τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν σηκώσει τα χέρια και θα παλέψουν για την παραμονή της κρητικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

«Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα είναι πολύ σημαντικοί για την παραμονή μας στην κατηγορία», το σχόλιό του για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Ναζλίδης στην εκπομπή

Για τη σημαντική νίκη (3-1) του Πλατανιά μέσα στην έδρα του ΟΦΗ

«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη και είμαστε καλύτερα. Ανασάναμε… ».

Για την φετινή πορεία της χανιώτικης ομάδας

«Εκείνο που έχει συμβεί αυτή τη σεζόν είναι πως ξεκινήσαμε με αρκετό ενθουσιασμό και παίρναμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες. Κάποια στιγμή, όμως, αρχίσαμε να το χάνουμε αυτό ως ομάδα, λόγω της απειρίας του κόσμου και της δικής μας. Στη συνέχεια, υπήρξε η αλλαγή προπονητή (όταν ανέλαβε ο Αναστασιάδης) και κατά συνέπεια έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Ο προπονητής έχει καταφέρει να βγάλει πολλά από τα καλά στοιχεία της ομάδας. Ευτυχώς σε αυτή την κρίσιμη περίοδο έχουμε αρχίσει να ανεβάζουμε απόδοση».

Για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ

«Πιστεύω ότι η έδρα μας θα παίξει σημαντικό ρόλο για την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο και μπαίνουμε με άλλη ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, όταν παίζουμε σε αυτό. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, όμως και εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα είναι πολύ σημαντικοί για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για τους προσωπικούς τους στόχους και το μέλλον του

«Μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα δούμε όλα τα δεδομένα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το καλύτερο για την καριέρα του. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή κοιτάω την ομάδα μου και δεν με απασχολεί κάτι άλλο. Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση».

Χάνει ΠΑΣ και Πανθρακικό ο Μπαρτολίνι

20/02/2013
 Στην απόφαση να εκτίσει την ποινή του ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό προχώρησε ο Σάκης Τσιώλης.

Χάνει ΠΑΣ και Πανθρακικό ο Μπαρτολίνι
Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τη Βέροια και θα απουσίαζε σε δύο από τα τέσσερα επόμενα ματς του Αστέρα Τρίπολης. Ο αμυντικός των Αρκάδων δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την 25η αγωνιστική.

Τάτος και Ράγιος τα βραβεία

20/02/2013
 Ο Ανδρέας Τάτος του Άρη αναδείχθηκε με 70,17% πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Καλύτερο γκολ ψηφίστηκε αυτό του Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης με 57,41%.

Τάτος και Ράγιος τα βραβεία
Σε ποδοσφαιριστές του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης κατέληξαν τα βραβεία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της διοργανώτριας αρχής σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ και τη NOVA.

Πολυτιμότερος όλων αναδείχθηκε με 70,17% ο Ανδρέας Τάτος για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Καλύτερο γκολ με 57,41% ψηφίστηκε αυτό του Ρούμπεν Ράγιος, με το οποίο οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Ανδρέας Τάτος (Άρης) 70,17%

Θωμάς Ναζλίδης (Πλατανιάς Χανίων) 21,35%

Γιάννης Γκέσιος (Κέρκυρα) 8,48%


• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Ρούμπεν Ράγιος (Αστ. Τρίπολης) 57,41%

Απόστολος Γιάννου (Πλατανιάς Χανίων) 34,24%

Πάουλο Μασάντο (Ολυμπιακός) 8,35%

Τέλος ο Ορόθκο από τον Αστέρα

20/02/2013
 Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Ορόθκο ο οποίος σήμερα υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του.

Τέλος ο Ορόθκο από τον Αστέρα
Τη λύση του συμβολαίου του με τον Αστέρα υπέγραψε σήμερα ο Ντάνιελ Ορόθκο. Μετά από αυτό ο παίκτης και –τυπικά- αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Ορόθκο δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο Ισπανός αμυντικός είχε υποστεί στην αρχή της περασμένης σεζόν ρήξη χιαστών, ενώ μετά από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε εκ νέου επέμβαση για τον ίδιο λόγο.

Έτσι, η συνεργασία του Ισπανού με τους Αρκάδες τελειώνει άδοξα και πλέον, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενδεχομένως στην πατρίδα του, καθώς δεν έχει φανεί να τον έχει στη λίστα της κάποια ελληνική ομάδα.

Από προβλήματα άλλο τίποτα

20/02/2013
 Πολλά είναι τα θέματα που πρέπει να λύσει ενόψει Παναθηναϊκού ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Από προβλήματα άλλο τίποτα
Μετά τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά στο φρύδι, αλλά και στο μετακάρπιο αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι και ο Μανώλης Μονιάκης.

Ο αριστερός μπακ στην προπόνηση της Τετάρτης (20/2) ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία δείχνοντας πως δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ κόντρα στο «τριφύλλι».

Αυτοί που θα χάσουν σίγουρα την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «πράσινους» είναι οι Χρήστος Μπούρμπος και Κώστας Μπανούσης, αφού ο πρώτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ ο δεύτερος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από τον Μονιάκη και τον Λαμπρόπουλο θεραπεία ακολούθησαν και οι Περογαμβράκης και Βερόν. Απόντας από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν και ο Κανούλας, ο οποίος είχε πυρετό.

Κατά τα άλλα ο Πετράκης έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις τακτικής, ενώ έδωσαν και ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Επεισοδιακή προπόνηση στην Παιανία…

20/02/2013
 Είκοσι οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν την Παιανία και με απειλητικό ύφος ζήτησαν από τους παίκτες να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα, για να μην τους βρουν μπροστά τους. Διαβάστε τους διαλόγους.

Επεισοδιακή προπόνηση στην Παιανία…
Στον Παναθηναϊκό, εδώ και μέρες, περίμεναν πως θα συμβεί αυτό. Ποιο; Επίσκεψη των οπαδών σε κάποια προπόνηση για να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες για την κακή τους απόδοση και τα τραγικά αποτελέσματα.

Αυτό έγινε την Τετάρτη το πρωί, όταν 20-25 άτομα πήγαν με όχι ιδιαίτερα καλές διαθέσεις στην Παιανία και τα «έχωσαν» στους παίκτες. Αρχικά, ο Βιτόλο τους είπε: "Ποιοι είστε εσείς, τι θέλετε εδώ" με κάποιους να τον βρίζουν αλλά τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση και να συνεχίζουν. «Σας έχουμε στηρίξει από την αρχή, αλλά δεν ανεχόμαστε τέτοια εικόνα. Αν κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας και δεν ματώσετε για την φανέλα που φοράτε θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Γελάνε όλα τα χωριά μαζί μας. Δεν είναι δικαιολογία τα χρήματα που σας χρωστάει η ομάδα. Οι περισσότεροι από εμάς που βρισκόμαστε εδώ είμαστε άνεργοι και όμως είμαστε πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού».

Κατόπιν, ζήτησαν από τον Σεϊταρίδη και τον Καρνέζη που δεν έχουν κάποιο παράπονο και είναι και παλιοί, να εξηγήσουν σε όλους που βρίσκονται, με τον Μπουμσόνγκ να απαντά "Εγώ αγαπώ πιο πολύ την ομάδα από εσάς" και τα πράγματα να πάνε να ξεφύγουν αλλά έναν οπαδό να αγκαλιάζει τον Γάλλο για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. "Δεν μας ενδιαφέρει πως, αλλά το Σάββατο, βρείτε τον τρόπο και πάρτε την νίκη. Θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος, στον Παναθηναϊκό παίζετε", ήταν τα λόγια τους πριν τα βάλουν με τον Φάμπρι.

«Υπό άλλες συνθήκες ούτε από έξω δεν θα περνούσες. Ζεις το όνειρο σου στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε καμιά μιρκή ισπανική ομάδα εδώ. Δουλέυεις μεν, αλλά μιλάς πολύ. Όχι λόγια, έργα. Δεν μας ενδιαφέρει για το αν ο Βύντρα ήταν καλός ή κακός παίκτης. Δεν μετράει μόνο αυτό σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ο χαρακτήρας του. Προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα, άμεσα», με τον Ισπανό να κοιτάει αποσβολωμένος τον μεταφραστή...

«Όχι» του Απόλλωνα στην ΑΕΚ για Ριζούπολη

20/02/2013
 Δεν επιθυμεί την ΑΕΚ στη Ριζούπολη η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία απάντησε εγγράφως στο σχετικό αίτημα της Ένωσης.

«Όχι» του Απόλλωνα στην ΑΕΚ για Ριζούπολη
Αρνητική ήταν η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης στο ενδεχόμενο η ΑΕΚ να δηλώσει ακόμη και ως δεύτερη έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης.

Η υπόθεση «έδρα» έχει απασχολήσει έντονα τους παράγοντες και τους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι θα ήθελαν για διάφορους λόγους να αφήσει η ομάδα το ΟΑΚΑ και να μετακομίσει στη γειτονική με την Νέα Φιλαδέλφεια Ριζούπολη.

Έτσι οι παράγοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έστειλαν σχετικό έγγραφο στη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, ζητώντας να παραχωρήσει το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα για να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα στην προοπτική της μετακόμισης.

Ωστόσο, η διοίκησης της «ελαφράς ταξιαρχίας» απάντησε ότι δεν επιθυμεί να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ, επειδή δεν την θέλει εκεί, και της απαγόρεψε – μάλιστα – να το δηλώσει ως δεύτερη έδρα! Επίσης, ενημέρωσε ότι τη Ριζούπολη έχει δηλώσει ο Ατρόμητος.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει αύριο συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για να υπογράψουν νέα σύμβαση εν όψει της νέας σεζόν, αφού η τρέχουσα σύμβαση λήγει το καλοκαίρι του 2013 και για να μπορέσει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει άδεια για την επόμενη σεζόν πρέπει να έρθει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ: να το δηλώσει ως έδρα και τη νέα σεζόν, να υπογραφεί νέα σύμβαση και να υπάρξει συμφωνία για τις όποιες οφειλές υπάρχουν.

Έφερε… επιστροφές

20/02/2013
 Ο Κώστας Παναγόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Πανιωνίου και έφερε επιστροφή τεσσάρων παικτών στη Νέα Σμύρνη.

Έφερε… επιστροφές
Μετά την φυγή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον πάγκο της ομάδας του Πανιωνίου, ο Κώστας Παναγόπουλος ανέλαβε χρέη προπονητή και την Τετάρτη έκανε την πρώτη του προπόνηση. Μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα… γούρικος αφού είδε τέσσερις παίκτες να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν και να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα οι Αραβίδης, Ανδράλας, Κουλουχέρης και Περιστερίδης προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μέσα ο Μαυρίας

20/02/2013
 Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο ο Μαυρίας και τέθηκε στην διάθεση για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ. Μέσα και οι Κάιπερ, Βιτόλο, Μπουμσόνγκ. Εκτός οι Βελάσκες, Φιγκερόα, Χουχούμης, Ντίνας.

Μέσα ο Μαυρίας
Μπορεί ο κόσμος να πήγε στην Παιανία για να διαμαρτυρηθεί στους παίκτες για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όμως ο Φάμπρι είδε με ικανοποίηση τα προβλήματα του, σιγά-σιγά να μειώνονται και τους ποδοσφαιριστές του να τα δίνουν όλα στην προπόνηση.

Την Τετάρτη το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις τακτικής για να βελτιώσουν κάποια από τα πράγματα που ζητάει μονίμως ο Φάμπρι.

Στην προπόνηση, συμμετείχε και ο Μαυρίας, που χτες έκανε θεραπεία από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί στο πόδι στου Χαριλάου. Κανονικά «μπήκαν» και οι Κάιπερ, Βιτόλο και Μπουμσόνγκ που έκαναν αποφόρτιση λόγω κόπωσης ενώ σίγουρα απόντες θα είναι οι Φιγκερόα, Χουχούμης, Ταμπάκης, Βελάσκες και Ντίνας. Από την Πέμπτη θα γίνουν γνωστά περισσότερο τα της ενδεκάδας, αφού εκεί θα δοκιμάσει την ομάδα που σκέφτεται να κατεβάσει απέναντι στον ΟΦΗ ο Ισπανός.

Έχεις… «πονοκεφάλους»

20/02/2013
 Από… τέσσερις διαφορετικούς «πονοκεφάλους» υποφέρει ο Σάκης Τσιώλης του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Έχεις… «πονοκεφάλους»
Πέντε προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει, ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει κάποιο καινούργιο απρόοπτο, όμως παρόλα αυτά δεν υπολογίζει τους Περόνε, Κουρμπέλη, Καστέλς αλλά και τον Χουανίτο, οι οποίοι συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο Ουσέρο ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μαγνητική ο Μπέλιτς

20/02/2013
 Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Νίκολα Μπέλιτς, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται από την θλάση που έχει υποστεί στους προσαγωγούς.

Μαγνητική ο Μπέλιτς
Ο Νίκολα Μπέλιτς υπέστη θλάση στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τον Άρη και την Πέμπτη αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι και φυσικά πότε θα μπορέσει να τον υπολογίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Από εκεί και πέρα, ο Απόστολος Γιάννου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Τετέ είναι και αυτός έτοιμος. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πως ο Κανακούδης εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Χάνει ΠΑΟΚ και Πλατανιά ο Σάμαρης

20/02/2013
 Στα ματς με ΠΑΟΚ και Πλατανιά θα εκτίσει την ποινή του ο Ανδρέας Σάμαρης.

Χάνει ΠΑΟΚ και Πλατανιά ο Σάμαρης
Ο Ανδρέας Σάμαρης συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο ματς με την Κέρκυρα και το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου προτίμησε να μην τον έχει στη διάθεση του στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Έτσι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα λείψει από τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική ενώ θα λείψει και από το παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική.

Μερικώς… Ρίκκα

20/02/2013  
Ελπίδες για συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά άφησε ο Αντώνης Ρίκκα, καθώς ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ την Τετάρτη. Την αναμενόμενη ενδεκάδα δοκίμασε ο Λίνεν.

Μερικώς… Ρίκκα
Μέρος του προγράμματος προπόνησης της ΑΕΚ έκανε την Τετάρτη ο Αντώνης Ρίκκα.

Ο έμπειρος μέσος της «Ένωσης» επανήλθε μερικώς μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες, αφήνοντας κάποιες ελπίδες πως θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά την προσεχή Κυριακή.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Παύλος Μητρόπουλος δείχνοντας να αφήνει πίσω του το πρόβλημα στον αυχένα. Με την ομάδα μπήκε και ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος μαζί με τον Ρίκκα ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά στη δοκιμή ενδεκάδας, ο Έβαλντ Λίνεν δεν είχε εκπλήξεις, καθώς χρησιμοποίησε τον Κορδέρο αντί του Αναστασόπουλου. Κωνσταντόπουλος στο τέρμα, Βλάχος και Τσουμάγκας στα άκρα και Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Μητρόπουλος κόφτης, με Φέτση και Κορδέρο δίπλα του, τον Γκερέιρο επιτελικό χαφ και τους Φούντα-Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Σημειώνεται πως η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε για τις 14:00 προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο προπονητικό κέντρο, καθώς είχε μετατραπεί σε βούρκο από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 11:00.

Εσπάρθα: «Μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο ΠΑΟ»

20/02/2013  
Από την στιγμή που κατέβηκε από το αεροπλάνο κατάλαβε πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, είπε ο Χοκίν Εσπάρθα στην ισπανική, Marca.

Εσπάρθα: «Μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο ΠΑΟ»
Απόλυτα ικανοποιημένος και αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να παραμείνει αρκετό καιρό στο «τριφύλλι», παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ισπανική, Marca, ο Χοκίν Εσπάρθα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Το να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό είναι ένα κατόρθωμα. Αυτή η ομάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Από τη μέρα που ήρθα όλα μου φαίνονται θεαματικά. Από τη στιγμή που κατέβηκα από το αεροπλάνο ένιωσα ότι ήρθα σε μεγάλο κλαμπ.

Έχω πολύ και σημαντική δουλειά να κάνω. Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να τα καταφέρω και να αποκτήσω την εμπιστοσύνη από όλους στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ η πόλη αν και ακόμη δεν έχω τόσο χρόνο όσο θέλω για να επισκεφτώ όλα της τα μνημεία. Πάντως νιώθω πολύ άνετα εδώ. Αυτή τη στιγμή ζω σε σπίτι της ομάδας στο προπονητικό κέντρο. Και σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο.

Ξέρω πως πρέπει να δουλεύω μέρα με τη μέρα. Θέλω να απολαύσω την εμπειρία 100% και γεύομαι τα πάντα αυτές τις πρώτες μέρες εδώ. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά μακάρι να μπορέσω να τα πάω καλά και να μείνω κι άλλο. Όσον αφορά την ομάδα, πρέπει να παίξουμε καλά και να βγούμε στην Ευρώπη. Κάτι που το απαιτεί η διοίκηση και ο κόσμος». Αφού ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε καλά αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα».

Συνεχίζει το κοινωνικό του έργο ο Ατρόμητος

20/02/2013
 Το εξαιρετικό του πρόσωπο και την κοινωνική του δράση επέδειξε για ακόμα μια φορά ο Ατρόμητος, αφού ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Πισκοπάκης θα κάνει επισκέψεις σε ΚΑΠΗ για να προσφέρει γνώσεις.

Συνεχίζει το κοινωνικό του έργο ο Ατρόμητος
Την κοινωνική του δράση συνεχίζει ο Ατρόμητος, ο οποίος σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη, θα προσφέρει σε ΚΑΠΗ της πόλης γνώσεις και φροντίδα, ενώ θα υπάρξουν και ομιλίες-διαλέξεις από τον κ. Πισκοπάκη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου συνεχίζει κι επεκτείνει την κοινωνική της δράση, στηρίζοντας την Τρίτη (3η) Ηλικία.

Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκος Πισκοπάκης και η επιστημονική του ομάδα θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε όλα τα ΚΑΠΗ της πόλης για να προσφέρουν τις γνώσεις και τη φροντίδα τους στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Οι ομιλίες-διαλέξεις του Νίκου ΠΙσκοπάκη θα έχουν ως θέμα: «Μυοσκελετικά προβλήματα στην 3η ηλικία, πρόληψη-αποκατάσταση».

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 10.30 από το 3ο ΚΑΠΗ Περιστερίου (Φιλίππου 54 & Πεισιστράτου στη Νέα Ζωή)».

Καμαρά: «Όχι και ευχαριστημένοι από την ισοπαλία»

20/02/2013
 Πίστωση χρόνου για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες ζήτησε ο Αμπντούλ Καμαρά, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να καταλάβει τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.

Καμαρά: «Όχι και ευχαριστημένοι από την ισοπαλία»
Με αφορμή τα γενέθλιά του (σήμερα κλείνει τα 23 του χρόνια) ο Αμπντούλ Καμαρά μίλησε στο site του ΠΑΟΚ για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Γαλλοθρεμμένος άσος (αλλά διεθνής με την Γουινέα) εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στους Θεσσαλονικείς.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με την ΑΕΚ (0-0 στο ΟΑΚΑ), τόνισε πως «ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία», καθώς «αποκλειστικός στόχος σε κάθε αγώνα είναι η νίκη», ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Κέρκυρα στην Τούμπα ανέφερε πως «με συγκέντρωση και εφαρμογή των όσων κάνουμε στις προπονήσεις θα επιστρέψουμε στις νίκες και θα φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας».

Αναλυτικά, όσα είπε στο paokfc.gr:

“Raza” κατ’ αρχήν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου! Πως είναι τα πρώτα σου γενέθλια μακριά από το σπίτι σου;

«Ευχαριστώ πολύ! Όλα είναι πολύ όμορφα…Ίσως μόνο το ότι δεν έχω εγκατασταθεί στο νέο μου σπίτι και παραμένω στο ξενοδοχείο είναι ένα μικρό πρόβλημα, αλλά κατά τ΄ άλλα σούπερ! Αισθάνομαι πολύ όμορφα ήδη στην Ελλάδα, η ομάδα μου έχει συμπεριφερθεί άψογα, μου έκαναν ακόμη και δώρο για τα σημερινά μου γενέθλια, πράγμα που βλέπω πρώτη φορά! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Συμπληρώνεις περίπου έναν μήνα στον ΠΑΟΚ. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα;

«Καταλαβαίνει κανείς αμέσως ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, με πολύ κόσμο που δείχνει πολύ πάθος στις κερκίδες και λατρεύει την ομάδα. Είδα ότι πρόκειται για πολύ επαγγελματική ομάδα, με πολλούς ανθρώπους να φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Από την πρώτη στιγμή που ήρθες, πήρες φανέλα βασικού. Αισθάνεσαι ότι έχεις δείξει όλα σου τα στοιχεία στα μέχρι τώρα παιχνίδια;

«Είμαι ικανοποιημένος που αγωνίστηκα αμέσως και ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη. Αυτή του την εμπιστοσύνη θέλω να του την ανταποδώσω. Βλέπω ότι η δουλειά που κάνουμε είναι σε υψηλά επίπεδα. Σαφώς όμως επειδή όλα είναι καινούρια για μένα ίσως χρειαστώ λίγο παραπάνω χρόνο για να δείξω το 100% των δυνατοτήτων μου. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι να υπάρχει καλή χημεία και με το προπονητικό τιμ και με τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ από την πρώτη μέρα να προσαρμοστώ και νομίζω ότι δεν θα πάρει πολύ».

Ξεκίνησες με γκολ και καλές εμφανίσεις, αλλά η ομάδα πέρασε ένα διάστημα που δυσκολεύτηκε να κερδίσει κάποιους αγώνες. Επιστρέφετε το προσεχές Σάββατο στην Τούμπα, εναντίον μιας ομάδας (Κέρκυρα) που διεκδικεί όποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία της απομένουν. Πως βλέπεις τον αγώνα;

«Πραγματικά δεν έχω εικόνα από τον προσεχή μας αντίπαλο, αλλά ξέρω πως προετοιμαζόμαστε εμείς για όλους τους αγώνες. Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, σε όλους τους αγώνες μπήκαμε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και τώρα και πιστεύω ότι με καλή συγκέντρωση και εφαρμογή των όσων κάνουμε στις προπονήσεις θα επιστρέψουμε στις νίκες και θα φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας».

Κιτρινόμαυρο «ευχαριστώ»

20/02/2013
 Υπόκλιση στη -μια ακόμα- ένδειξη ΑΕΚτζήδικης ανιδιοτέλειας έκαναν οι παίκτες της ομάδας. Με ανακοίνωσή τους, οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν δημόσια τον μετανάστη οπαδό που τους προσέφερε 5.000 ευρώ.

Κιτρινόμαυρο «ευχαριστώ»
Η σκληρή φετινή χρονιά ανάγκασε την ΑΕΚ σε πολλές απογοητεύσεις. Σε δύσκολες στιγμές (αγωνιστικές και μη).

Της έκανε όμως κι ένα μεγάλο καλό: Τη συσπείρωση του κόσμου της και τις αποδείξεις ανιδιοτελούς αγάπης που δεν σταματάει να της προσφέρει.

Μετά τη συγκινητική πράξη του άτυχου οπαδού λοιπόν που προσέφερε μέρος της αποζημίωσής του για τη μεταγραφή του Ανάκογλου, ένας οπαδός της «Ένωσης» που ζει μόνιμα στη Γερμανία έστειλε 5.000 ευρώ προκειμένου να διατεθούν στους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι απλήρωτοι την έβγαλαν από το αδιέξοδο.

Κι εκείνοι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν ήταν να πουν ένα δημόσιο «ευχαριστώ» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.


Αναλυτικά αυτή αναφέρει

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο της ομάδας μας κ. Ευάγγελο Χυτήρη.

Πρόκειται για έναν αγνό οπαδό της ΑΕΚ που ζει μόνιμα στη Γερμανία και που αντιλαμβανόμενος την πολύ δύσκολη κατάσταση της ομάδας, μας προσέφερε το ποσό των 5.000 ευρώ.

Μια κίνηση ανιδιοτελούς αγάπης προς την ΑΕΚ που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο φίλαθλος κόσμος είναι αυτός που κάνει τη διαφορά σε μια μεγάλη ομάδα.

Ποδοσφαιριστές ΑΕΚ ΠΑΕ»

Μοναδικό πρόβλημα ο Παΐτο

20/02/2013
 Εκτός από τον Μουκάνα Παΐτο, ο οποίος και στην προπόνηση της Τετάρτης (20/2) έκανε ατομικό ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα ενόψει Βέροιας.

Μοναδικό πρόβλημα ο Παΐτο
Δύσκολα θα προλάβει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή της Ξάνθης, Μαρίνου Ουζουνίδη, για το εντός έδρας ματς με τη Βέροια στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ο Μουκάνα Παΐτο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός και στην προπόνηση της Τετάρτης (20/2) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Κατά τα άλλα ο Ουζουνίδης στο πρόγραμμα της ημέρας έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Ούτε τώρα ΑΕΚ… μόνη

20/02/2013
 Έστω και με λίγους στην εξέδρα, έστω και χωρίς τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της στην Κρήτη, η ΑΕΚ δεν θ’ αγωνιστεί ούτε στα Χανιά μόνη της.

Ούτε τώρα ΑΕΚ… μόνη
Σε όσα γήπεδα έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα μακριά από το ΟΑΚΑ και της δόθηκαν εισιτήρια, η ΑΕΚ είχε παντού τη στήριξη του κόσμου της.

Είτε την περίοδο που ήταν τελευταία στη βαθμολογία, είτε εσχάτως (όπως στην Κέρκυρα) που έχει πάρει για τα καλά… τα πάνω της.

Παρόλο λοιπόν που η χωρητικότητα του γηπέδου του Πλατανιά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μεγάλη παρουσία οπαδών της «Ένωσης», εκείνοι δεν θα λείψουν ούτε από τα Περιβόλια.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξασφάλισε 200 εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής, τα οποία μοιάζουν ελάχιστα μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει.

Με δεδομένο λοιπόν ότι πολλοί φίλοι της ΑΕΚ από τα Χανιά -αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης- θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αναμένεται αρκετοί απ’ αυτούς να βρεθούν και μεμονωμένα στις υπόλοιπες εξέδρες.

Χωρίς Ψυχογιό με Ολυμπιακό

20/02/2013
 Απών από το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς Ψυχογιό με Ολυμπιακό
Δίχως τον Νίκο Ψυχογιό θα αγωνιστεί ο Άρης εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη».

Ο 23χρονος πλάγιος μπακ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες «έδειξαν» ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού.

Το ζητούμενο είναι να έτοιμος για το μεθεπόμενο και πιο σημαντικό -έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην βαθμολογία- αγώνα με τη Βέροια.

Το δελτίο τύπου για την σημερινή προπόνηση:

"Το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (24/02, 19:30).

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ακούει στ’ όνομα του Νίκου Ψυχογιού. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ, που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία). Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στον κυριακάτικο αγώνα.

Από εκεί και μετά, ο Κώστας Καζναφέρης, για καθαρά προληπτικούς λόγους, γυμνάστηκε σήμερα βάσει ειδικού προγράμματος, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός Άντι Ρένια, που κουβαλάει έναν τραυματισμό από το παιχνίδι της Κ-20 με τον Παναθηναϊκό (τράβηγμα στον προσαγωγό), έκανε θεραπεία.

Να σημειωθεί ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» μετράει μια επιστροφή, αλλά και μια απουσία από τιμωρία. Συγκεκριμένα, γυρίζει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ στον αντίποδα θα λείψει ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ως γνωστόν, ο Ισπανός φορ θα απουσιάσει και από το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια (04/03, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο".

Πίτα με στυλ… ερασιτεχνικό

20/02/2013
 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός, παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας.

Πίτα με στυλ… ερασιτεχνικό
Σε μια ωραία τελετή, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού διοργάνωσε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, παρουσία τόσο της τεχνικής ηγεσίας όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Ο ερασιτέχνης Πανθρακικός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2013 με πλήθος κόσμου να παραβρίσκεται στην εκδήλωση.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ετοίμασε μια ζεστή γιορτή με την παρουσία όλων των νεαρών αθλητών της ομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο στην αίθουσα υπήρχαν αρκετά χαμόγελα.

Πέρα από την Διοίκηση, στην γιορτή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτριος Τζελέπης, η τεχνική ηγεσία της επαγγελματικής ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού που μοίρασαν τα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς.

Φυσικά στην εκδήλωσε βρέθηκε και η ΕΠΣ Θράκης με τον Πρόεδρος και Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κο Μάνο Γαβριηλίδη».

Φουρλάνος: «Στο μυαλό μου μόνο τα play off»

20/02/2013
 Ούτε να το… σκέφτεται δεν μπορεί, ο Σπύρος Φουρλάνος, την πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να μένει εκτός play off.

Φουρλάνος: «Στο μυαλό μου μόνο τα play off»
Ούτε να το… σκέφτεται δεν μπορεί, ο Σπύρος Φουρλάνος, την πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να μένει εκτός play off.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου στην τηλεόραση της Nova.

-Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή και το κατανοείτε, ιδιαίτερα οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνεστε τι λέει ο κόσμος. Πως είναι η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, δεν πηγαίνει καθόλου καλά στα εντός έδρας παιχνίδια και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ;

«Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για το σωματείο. Και εμείς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές - και ειδικά τα παιδιά που προερχόμαστε από τις Ακαδημίες και έχουμε ζήσει τον Παναθηναϊκό- είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες, στην έδρα μας δεν έχουμε πάει καθόλου καλά και πιστεύω ότι το ματς του Σαββάτου θα είναι μια αρχή, ώστε στα επόμενα οκτώ παιχνίδια να κάνουμε αν μπορέσουμε οκτώ νίκες και να προσπαθήσουμε να σώσουμε την χρονιά στο τέλος».

-Μπορεί να γίνει αυτό; Να πετύχετε το απόλυτο των νικών στα παιχνίδια που απομένουν;

«Θεωρώ πως και το υλικό που έχουμε και η αξία των παικτών, είναι αντάξια των προσδοκιών μας. Το θέμα είναι να καταφέρουμε επιτέλους να βγάλουμε αυτό που μπορούμε στο γήπεδο».

-Ο προπονητής σας μίλησε και αναλύσατε όλη αυτή την αρνητική κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Τι βγαίνει ως συμπέρασμα;

«Σίγουρα μια ομιλία πάντα χρειάζεται με τον προπονητή, ώστε να δούμε τι συμβαίνει και τι πάει λάθος. Θεωρώ πως μέσα στα αποδυτήρια καταλάβαμε και τα λάθη μας και τι πρέπει να κάνουμε στην συνέχεια και πιστεύω πως αρχίζοντας από το ματς του Σαββάτου, όλα θα βελτιωθούν».

-Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο και ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον σύλλογο. Τι αντίδραση περιμένεις από την ομάδα σου σε αυτόν τον αγώνα;

«Περιμένω μια αντίδραση μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο γήπεδο τον εγωισμό μας και τον επαγγελματισμό μας. Και θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ, αλλά και τα ματς που ακολουθούν».

-Προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός τα πλέι οφ;

«Δεν περνάει κάτι άλλο από το μυαλό μου, πέρα από το να προλάβουμε τα πλέι οφ. Γιατί είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε».

-Ο ΟΦΗ προέρχεται από ήττα, ωστόσο είναι μια ομάδα που έχει παίξει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Τι γνώμη έχεις για τον αντίπαλο σας;

«Θα συμφωνήσω. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ έχει δείξει κάποια δείγματα ποιότητας, όμως αν είμαστε σοβαροί και βγάλουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που μπορούμε, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια αμφιβολία για το αν θα κερδίσουμε ή όχι».

-Στα τελευταία ευκαιρία πήρες την ευκαιρία για να αγωνιστείς από τον Φάμπρι. Παράλληλα σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιο σου. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας;

«Με τον κ. Φάμπρι έχω πάρει περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Και αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα το συμβόλαιο μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν... Εννοείται πως θα τιμήσω κάθε μέρα του συμβολαίου μου και φυσικά προτεραιότητα μου είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι διαθέσιμος, όποτε υπάρξει κάποιο ραντεβού να συζητήσουμε με την ομάδα».

Περιμένουν τα λεφτά στην ΑΕΚ

20/02/2013 
Παρόλο που το deadline για το δάνειο του άγνωστου επιχειρηματία λήγει την Πέμπτη, τα χρήματα δεν έχουν φτάσει. Από την ΑΕΚ ωστόσο μεταφέρουν διαβεβαιώσεις ότι ως το μεσημέρι θα έχουν μπει οι 400.000.

Περιμένουν τα λεφτά στην ΑΕΚ
Μέχρι το Πάσχα έχουμε αρκετές μέρες ακόμη. Η αυριανή όμως (ελπίζεται ότι) θα είναι Μεγάλη Πέμπτη για τους παίκτες της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι -μετά την «ένεση» των 60.000 ευρώ από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη συγκινητική χειρονομία του μετανάστη οπαδού που τους προσέφερε 5.000 ευρώ- οι «κιτρινόμαυροι» θα μάθουν οριστικά αν θα δουν… ζωηρότερα από ποτέ τους τελευταίους μήνες το χρώμα του χρήματος.

Κάτι που θα γίνει μέσω της ταμειακής διευκόλυνσης του άγνωστου επιχειρηματία που εγκρίθηκε τη Δευτέρα και -παρόλο που πλησιάζει στα όρια του deadline των τριών ημερών που δόθηκε- εκφράζεται σιγουριά πως θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Εφόσον λοιπόν οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο Ανδρέας Δημητρέλος από τον εκπρόσωπο του επιχειρηματία, Άκη Λιμοντζόγλου (σε νέα επικοινωνία που είχαν) αποδειχθούν αληθείς, ως αύριο το μεσημέρι η ΑΕΚ θα έχει διαθέσιμες τις 400.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 300.000 ευρώ θα πάνε για να πληρωθούν παίκτες και υπάλληλοι και οι υπόλοιπες 100.000 για την Ερασιτεχνική.

Αλεσάνκο: «Δεν είναι αλήθεια ότι πάω στον Παναθηναϊκό»

20/02/2013
 Διέψευσε ο Χοσέ Ραμόν Αλεσάνκο πως είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Αλεσάνκο: «Δεν είναι αλήθεια ότι πάω στον Παναθηναϊκό»
Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Χοσέ Ραμόν Αλεσάνκο ήταν έτοιμος ή τουλάχιστον βασικός υποψήφιος για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος, ωστόσο, με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Δεν είναι αλήθεια ότι πάω στον Παναθηναϊκό», κατέστησε σαφές ο 57χρονος άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία αρχικά βοηθός προπονητή και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Μπήκε ο ένας, περιμένει τον άλλο

20/02/2013
 Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπήκε ο ένας, περιμένει τον άλλο
Στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος ο Ουντόζι ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης, ενώ ο Καραγκούνης έκανε ένα ειδικό πρόγραμμα και την Πέμπτη θα ενσωματωθεί με την ομάδα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε δύο γκρουπ, Αρχικά έκαναν προπόνηση οι αμυντικοί με τους μεσοαμυντικούς και στην συνέχεια οι επιθετικοί με τους μεσοεπιθετικούς.

Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφθεί το 5ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Οι παίκτες που θα βρεθούν κοντά στους μαθητές θα είναι οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος, Μανώλης Καλλέργης.

Παράλληλα, υπήρξε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια: "To Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Θύρες 2,4,5 και 7 του γηπέδου Περιστερίου θα είναι 10 ευρώ.

Στη Θύρα 3 (VIP), η τιμή του εισιτηρίου παραμένει 30 ευρώ".

«Τώρα θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε»

20/02/2013
 Η τελική ευθεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα δείξει γιατί είναι ικανός ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σαρλ Ιτάνζ.

«Τώρα θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε»
Στο ΠΑΟΚ Megastore βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σαρλ Ιτάνζ, στις καθιερωμένες εκδηλώσεις της ΠΑΕ προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να έρχονται πιο κοντά στον κόσμο της ομάδας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πόσο σημαντικό είναι το επόμενο σετ παιχνιδιών καθώς θα δείξει την πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σαρλ Ιτάνζ:

«Ήξερα ότι έρχομαι να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο και ήθελα να το κάνω. Βλέπω αυτά που περίμενα να δω και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Στην Ελλάδα είναι πρώτη φορά που συναντώ κάτι τέτοιο. Έχω βρεθεί σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό και ξέρω τι σημαίνει να είσαι οπαδός μίας ομάδας και τι σημαίνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Είναι το τελευταίο σπριντ της σεζόν, ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια που έρχονται θα δείξουν κατά πολύ και τι μπορούμε να πετύχουμε και από ποια θέση θα αρχίσουμε στα πλέι οφ. Οπότε είναι ένα κομβικό σημείο για τη σεζόν».

Για το αν είναι απωθημένο το Κύπελλο: «Δεν θα πω ψέματα. Είναι δύσκολο να χάνεις, ειδικά τη δεύτερη, δύο χρονιές το Κύπελλο, όπως το κάναμε εμείς (σ.σ. με τον Ατρόμητο). Είναι πολύ ευχάριστο ότι μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω με τους καλύτερους, θα δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Θεός σ' αυτό το θεσμό φέτος».

Για το αν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ ΠΑΟΚ και Λίβερπουλ, στην οποία άνηκε στο παρελθόν: «Έχουνε κοινά στοιχεία. Εκπροσωπούν δύο πολύ μεγάλους συλλόγους στις χώρες τους. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ. Σπρώχνουν την ομάδα τους, βοηθάνε και είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα σου, να παίξεις σε τέτοιο σύλλογο».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Είναι φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα, βλέπετε μεγάλες ομάδες που είναι στα κάτω τους, τι συμβαίνει για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό. Δεν τα πάμε και τόσο άσχημα. Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να βλέπουμε είναι η βαθμολογία. Το πώς τα καταφέρνουμε με τους στόχους μας που είμαστε μέσα και αυτό είναι, άλλωστε, που μετρά στο ποδόσφαιρο».

Άπαντες παρόντες

20/02/2013
 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Λεβαδειακού, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Άπαντες παρόντες
Έτσι, ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε διπλή προπόνηση στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Το πρωινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της Χαιρώνειας, ενώ το απόγευμα υπήρξε κανονικά προπόνηση στο ίδιο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής, αγωνιστικά τετράγωνα και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Το ευχάριστο για τον Μακεδόνα τεχνικό είναι πως όλοι οι παίκτες του συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί το πρωί στη Χαιρώνεια, ενώ πριν την έναρξή της οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ θα παρακολουθήσουν σεμινάριο κανόνων παιχνιδιού από το μέλος της ΚΕΔ, κ. Καλύβα.

Κανονικά Αγρίτης, Τσουμάνης

20/02/2013
 Η Κέρκυρα έχει μια δύσκολη αποστολή στην Τούμπα το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κανονικά Αγρίτης, Τσουμάνης
Έτσι, η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε την Τετάρτη με μια προπόνηση στον Πλάντραφο.

Ο Γιάννης Παπακώστας είδε τους Νίκο Τσουμάνη και Ανέστη Αγρίτη, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμό, να προπονούνται κανονικά, οπότε μόνο ο Ντιέγκο Λεόν δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο», λόγω τιμωρίας.

Οι Φαίακες δούλεψαν κυρίως στην τακτική, παίζοντας οικογενειακό διπλό.

Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 στα Γαζάτικα.

Δυο προβλήματα για Καλαϊτζίδη

20/02/2013
 Με προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Βέροιας για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Ξάνθη με την τοπική SKODA, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δυο προβλήματα για Καλαϊτζίδη
Ο Δημήτρης Καλαϊτζιδης είδε τους Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Σίριλ Καλί να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Πολωνός συνέχισε το θεραπευτικό του πρόγραμμα και ο Γάλλος ακολούθησε ατομικό.

Το πρόγραμμα του Ελληνα τεχνικού περιελάμβανε δίτερμα τακτικής και αμυντικές στημένες φάσεις.

Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 15.00 στο Ταγαροχώρι.

Δώνης: «Θέλουμε τη νίκη σε όλα»

20/02/2013
 Τίποτα λιγότερο από το απόλυτο στα τρία διαδοχικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν θα αφήσει ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη.

Δώνης: «Θέλουμε τη νίκη σε όλα»
Την επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις νίκες τόνισε ο Γιώργος Δώνης εν όψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός του "Δικέφαλου του Βορρά" αναφέρθηκε στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με την ΑΕΚ: «Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι από την άποψη των συνθηκών. Από την άλλη, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε γιατί πιστεύαμε πάρα πολύ - και με την προετοιμασία που είχαμε κάνει - ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το 'τρίποντο' και να έχουμε καλύτερη ψυχολογία μετά από μια νίκη σ' ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Σχετικά για την εικόνα του παιχνιδιού, γιατί το αναλύσαμε το παιχνίδι και το ξαναείδαμε, μετά τον αιφνιδιασμό που είχαμε τα πρώτα πέντε λεπτά που η ΑΕΚ έκανε τις δυο φάσεις, μέχρι να 'χαλάσει' το γήπεδο και να μην μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και στο τακτικό κομμάτι και όταν έχανε την μπάλα στο να ξαναπιέσει, να πάρει την μπάλα στα πόδια της κι έφτασε με πάρα πολλές προϋποθέσεις γύρω από την αντίπαλη περιοχή. Το κομμάτι, λοιπόν, από το 5' ως το 30' είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτό που είδαμε και παρότι όμως υπήρχε αυτή η καλή διάθεση δε μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό λόγω των γηπεδικών συνθηκών. Πιστεύω όμως ότι η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές σ' όλο το ενενηντάλεπτο έγινε σε μεγάλο βαθμό σ' έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό που μας αφήνει πικρία και μας στεναχωρεί είναι ότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Είχατε πει πριν από λίγο καιρό πως το πρόβλημα της ομάδας είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή. Δηλαδή, πως ναι μεν η ομάδα φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή κι εκεί δεν μπορεί να δημιουργήσει. Επαιξαν ρόλο οι απουσίες που είχατε και σ' αυτόν τον αγώνα στην προσπάθεια να παρουσιάσετε κάτι καλύτερο;

«Όχι, δεν το θεωρώ αυτό, εγώ πιστεύω ότι επειδή η εικόνα της ομάδας, όσο το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση ήταν πάρα πολύ καλή, θεωρώ ότι αν το παιχνίδι πήγαινε και συνεχιζόταν με αυτόν τον ρυθμό και με τις γηπεδικές συνθήκες όπως ήταν δε θα είχαμε το παραμικρό πρόβλημα να κερδίσουμε. Σίγουρα οι απουσίες παίζουν σε κάποια άλλα πράγματα ρόλο. Στο 'βάθος' στο ρόστερ, δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να ψάξουμε δικαιολογίες, οι απουσίες είναι στο ποδόσφαιρο. Οσο περνάει ο καιρός μπορεί να έχουμε και περισσότερες απουσίες όπως έχουν όλες οι ομάδες, είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες αλλά πιστεύω ότι μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι έπαιξε ότι το γήπεδο μετά το 30' δεν παιζόταν».

Επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση μετά το τέλος του αγώνα για μια τοποθέτησή σας αναφορικά με τον Κώστα Κατσουράνη η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με κάτι που είχατε πει όταν είχε έρθει ο παίκτης στην ομάδα, τον υπολογίζατε για το κέντρο και πλέον έχετε κατασταλάξει πως είναι πιο χρήσιμος στην άμυνα. Ποια είναι ακριβώς η θέση σας επ' αυτού;

«Κατ' αρχήν δεν είπα ποτέ ότι τον είχαμε πάρει για κεντρικό παίκτη και θεωρώ ότι έχω την ίδια τοποθέτηση συνέχεια. Η επιλογή του Κατσουράνη, επειδή ξέραμε ότι η φυσική του κατάσταση δε θα είναι η καλύτερη, ότι δε θα είναι εύκολο να παίξει στα δυο αμυντικά χαφ. Άρα η προτεραιότητά μας και το σκεπτικό μας ήταν ότι το πρώτο διάστημα ο Κατσουράνης, όταν θα είναι βασικός, να χρησιμοποιείται ως στόπερ. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί σαν κεντρικός αμυντικός να γίνει ίσως ο καλύτερος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από την άποψη ότι είναι και πολύ έξυπνος, έχει και μια φυσιολογική ταχύτητα και μπορεί να μας βοηθήσει στο να 'χτίσουμε' τις επιθέσεις από πίσω. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα να έχει ποδοσφαιριστές που να μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Κι αν θυμόσαστε λίγο τις τοποθετήσεις μου όταν είχα πει ποιο είναι το πλάνο των μεταγραφών και τι θέλουμε να φτιάξουμε, το στη διάρκεια ενός παιχνιδιού ή σ' ένα παιχνίδι να μπορεί ο Κατσουράνης να χρησιμοποιηθεί στον μεσοεπιθετικό τομέα είναι πολυτέλεια για την ομάδα και μπορεί κάποιες στιγμές να γίνει. Δεν είναι κάτι απόλυτο αλλά για το λόγο τον οποίο αποκτήθηκε ο Κατσουράνης - τουλάχιστον σε αρχική φάση - είναι ως κεντρικός αμυντικός».

Στις επιλογές που έχετε κατά νου υπάρχει η δυνατότητα ν' αγωνιστούν ταυτόχρονα στη μεσαία γραμμή ο Κατσουράνης μαζί με τον Γκαρσία, επειδή επίκειται κι η επιστροφή του αρχηγού της ομάδας;

«Όλα εξαρτώνται από την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. Εγώ δε θα ήθελα να πω ούτε να μπαίνω σε πρόσωπα σ' ότι αφορά το σχηματισμό της ομάδας ή της ενδεκάδας. Όλα μπορούμε να τα δούμε, γιατί είναι και οι δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον άξονα αρκεί φυσικά να μπορούν ν' ανταπεξέλθουν σ' αυτό που πρέπει να βγάλει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που είναι στο απουσιολόγιο, περιμένετε επιστροφές γι' αυτήν την εβδομάδα;

«Ο Φωτάκης δύσκολα θα είναι για το Σάββατο, το πιο πιθανόν είναι όχι. Ο Ολίσε ακολουθεί το πρόγραμμά του, υπάρχουν οι σταθεροί τραυματίες που είναι ο Γεωργιάδης, ο Σταφυλίδης κι ο Χακόμπο, δε νομίζω πως έχουμε κάποιες διαφοροποιήσεις και αν εξαιρέσουμε ότι επιστρέφει πλέον ο Γκαρσία, αλλά ουσιαστικά χάνουμε έναν ποδοσφαιριστή γιατί είναι έξω ο Κάτσε με τιμωρία».

Για τον Βούκιτς, υπάρχει χρονικός ορίζοντας για την επιστροφή του;

«Θέλει πιο μεγάλο διάστημα από τους υπόλοιπους. Προσπαθεί πάρα πολύ στην προπόνηση, κάνει και ατομικό πρόγραμμα, ξεκουράζεται πάρα πολύ καλά, δείχνει πολύ καλό επαγγελματισμό αλλά θέλει χρόνο ακόμη».

Το Σάββατο ξεκινάει μια μίνι σειρά δυο εντός έδρας αγώνων, με υποδεέστερες βαθμολογικά ομάδες, πρώτα είναι η Κέρκυρα κι ακολουθεί ο Πανιώνιος. Γνωρίζετε τον επικείμενο αντίπαλο, ποιες σκέψεις - έτσι πρόχειρα - θα μπορούσατε να μας παρουσιάσετε γι' αυτόν τον αγώνα σ' ότι αφορά πάντα τη δική σας ομάδα;

«Οι σκέψεις είναι να κερδίσουμε το ματς που είναι εντός έδρας του Σαββάτου. Να παίξουμε καλά, να έχουμε καλό ρυθμό σχεδόν σ' όλο το ενενηντάλεπτο ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να φτάσουμε στις νίκες που θέλουμε να είναι περισσότερες στο επόμενο διάστημα και για την ψυχολογία μας και για τους στόχους μας. Νομίζω όμως για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται σίγουρα κατά την άποψή μου τα πιο σοβαρά παιχνίδια θα είναι του Κυπέλλου γιατί πάντα στα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν υπάρχει επιστροφή, εκμεταλλευόμενος φυσικά και τη συγκυρία να έχουμε τρία παιχνίδια εντός έδρας όπου θέλουμε τρεις νίκες, ώστε να είμαστε μέσα στους στόχους μας και να φτάσουμε ειδικότερα στο Κύπελλο μέχρι τον τελικό».

Ηρέμησαν τα πνεύματα…

21/02/2013
 Οι εξηγήσεις που έδωσαν οι τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ στον Γιάννη Πετράκη φαίνεται πως ηρέμησαν τα πνεύματα και την ένταση που είχε δημιουργηθεί.

Ηρέμησαν τα πνεύματα…
Οι Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα και Μονιάκης έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις στον τεχνικό των «ασπρόμαυρων» την Τετάρτη, όσον αφορά τις μεταξύ τους μικροεντάσεις στην αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας κόντρα στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι, μιλώντας με τον κ. Πετράκη, οι τέσσερις παίκτες τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους και όλα έγιναν πάνω στην ένταση.

«Κόουτς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Όλα έγιναν πάνω στην ένταση του αγώνα και στον δικό μας εκνευρισμό», είπαν με ένα στόμα άπαντες.

Νέα τετ α τετ Αλαφούζου με παίκτες

21/02/2013
 Συνάντηση με ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχε την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος.

Νέα τετ α τετ Αλαφούζου με παίκτες
Συνέχεια στις επαφές του με παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος προσπαθεί τόσο να τους δώσει να καταλάβουν πως απαιτείται άμεσε βελτίωση στο αγωνιστικό σκέλος, όσο και για να τους ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση στο σύλλογο και τους διακανονισμούς που πρέπει να γίνουν.

Αυτήν τη φορά το τετ α τετ αφορούσε τους Καρνέζη, Τοτσέ, Μαυρία και Τριανταφυλλόπουλο από τους οποίους ο κ. Αλαφούζος ζήτησε να υπογράψουν τους σχετικούς διακανονισμούς ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα αδειοδότησης, αφού επίκειται ο κρίσιμος έλεγχος από την UEFA.

Όπως είναι φυσικό, συζήτηση υπήρξε και για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση βαθμολογικά.

Ζητούμενο πλέον είναι να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» βελτιωμένο πρόσωπο στα επόμενα ματς αρχής γενομένης εκείνου απέναντι στον ΟΦΗ ώστε να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την είσοδο στην πεντάδα των πλέι οφ, κάτι που ζήτησε άλλωστε και ο Γιάννης Αλαφούζος από τους ποδοσφαιριστές.

Ενοχλημένος ο Βγενόπουλος

21/02/2013
 Έντονα δυσαρεστημένος από τη «διαρροή» της πληροφορίας περί συνάντησής του με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ακυρώθηκε το νέο μεταξύ τους ραντεβού.

Ενοχλημένος ο Βγενόπουλος
Τίποτα δεν προμήνυε μέχρι την Τρίτη αυτό που συνέβη χθες… Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αναλύει τις προσπάθειές του για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και τον «Mr MIG» να αναλύει τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Κουβέντα έγινε για το γήπεδο και τη ΓΗΠΕΛ, όπως και για το σχέδιο του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ να συσπειρώσει μετόχους και επιφανείς επιχειρηματίες προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά κυρίως από το καλοκαίρι και μετά, όταν και θα είναι απαραίτητη η εισροή κεφαλαίων στα ταμεία της ΠΑΕ.

Όταν, ωστόσο, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είδε το πρωί της Τετάρτης την διαρροή της είδησης της συνάντησης, σύμφωνα με τη SportDay έγινε έξαλλος καθώς φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην κυκλοφορήσει το παραμικρό. Μάλιστα απέδωσε αυτή τη διαρροή σε προσπάθεια κάποιων να βάλουν εμπόδια. Σε πρώτη φάση ακυρώθηκε το ραντεβού που είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες να κάνουν σήμερα ή αύριο, ενώ ουδείς γνωρίζει αν θα υπάρξει και συνέχεια. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αμφίβολο αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή θα βάλει απλά το 10% επί του συνολικού ποσού της αύξησης που θα γίνει.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του με τους άλλους μετόχους και μόλις τις ολοκληρώσει αναμένεται να ενημερώσει τον κόσμο μέσω συνέντευξης Τύπου. Πάντως δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για οικονομική βοήθεια από τους μετόχους, αν και εκτιμά πως θα δοθεί λύση στο θέμα της εξασφάλισης αδειοδότησης.

Έμειναν… σκέψεις

Η «επίσκεψη» από οπαδούς του Παναθηναϊκού στη χθεσινή προπόνηση δεν επέτρεψε στον Φάμπρι να δοκιμάσει σχήμα για το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πάντως στη σκέψη του Ισπανού προπονητή είναι να χρησιμοποιήσει τον Μαρίνο αντί του Κάιπερ και τον Φουρλάνο αντί του Καζιγιάμα στο προσεχές ματς.

Το παράπονο του Κατίδη

21/02/2013
 Το λόγο που δεν χρησιμοποιείται περισσότερο από τον Έβαλντ Λίνεν ρώτησε στον προπονητή της ΑΕΚ ο Γιώργος Κατίδης σε κουβέντα που είχαν οι δυο τους σε καλό κλίμα. Προβληματισμός για τα Σπάτα.

Το παράπονο του Κατίδη
Ο Γιώργος Κατίδης επέστρεψε ορεξάτος από την άδεια που είχε για προσωπικούς λόγους κι έχει καλή παρουσία στις προπονήσεις, ωστόσο φαίνεται πως και για το προσεχές ματς απέναντι στον Πλατανιά δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Έβαλντ Λίνεν για την ΑΕΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός χθες ζήτησε εξηγήσεις από τον Γερμανό προπονητή λέγοντάς του πως αγωνιζόμενος για πολύ λίγα λεπτά σαν αλλαγή δεν μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Ο προπονητής της «Ένωσης» τού εξήγησε τι ακριβώς θέλει από εκείνον μέσα στο γήπεδο και πως περιμένει ακόμη περισσότερα, αν και τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τη διάθεσή του στις προπονήσεις.

Η κουβέντα, που διήρκεσε περίπου μια ώρα, έγινε σε χαμηλούς τόνους και καλό κλίμα, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί μετά από όσα είχαν συμβεί τους προηγούμενους μήνες. Μένει αν φανεί αν ο Κατίδης θα πάρει χρόνο στο ερχόμενο ματς.

Πάντως για το βασικό σχήμα δεν αναμένονται εκπλήξεις και μοναδική αλλαγή θα είναι η επάνοδος του Κορδέρο, που εξέτισε την ποινή του, αντί του Αναστασόπουλου. Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας και Μητρόπουλος αναμένεται να είναι η ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς στα Χανιά. Ο Ρίκκα, που χθες έκανε μέρος του προγράμματος, ίσως είναι στην αποστολή.

Μετά τη σημερινή προπόνηση η ομάδα θα γευματίσει σε εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Προβληματισμός για το γήπεδο

Παρά τη σημαντική βελτίωση του καιρού χθες, ο αγωνιστικός χώρος στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα δεν ήταν καθόλου καλός. Υπήρχε πολλή λάσπη, πράγμα που δυσκόλεψε το έργο των ποδοσφαιριστών και του Έβαλντ Λίνεν. Όλα αυτά κι ενώ την Τρίτη ουσιαστικά δεν έγινε προπόνηση στο γήπεδο λόγω του… βούρκου, ενώ χθες αυτή μετατέθηκε για το μεσημέρι προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες από τον καιρό. Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Σιγουριά για Βιντιάδη, όχι για τα… 400

21/02/2013
 Θετικές εξελίξεις πολύ σύντομα στο θέμα της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ περιμένει η διοίκηση της ΑΕΚ. Αναμονή για τις 400.000 ευρώ από τον άγνωστο δανειοδότη, σήμερα λήγει η προθεσμία.

Σιγουριά για Βιντιάδη, όχι για τα… 400
Η οικονομική βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος της ΑΕΚ στην ομάδα είναι συγκινητική. Από τη μαζική του παρουσία στο γήπεδο, μέχρι και τις προσφορές χρημάτων για τη μεταγραφή του Ανάκογλου ή μόλις χθες από ομογενή για να πληρωθούν οι παίκτες, είναι σαφές πως οι φίλοι της «Ένωσης» είναι δίπλα της στα δύσκολα. Όμως αυτές οι «θυσίες» δεν αρκούν για να σώσουν την ΠΑΕ, που έχει ανάγκη από ρευστό και άμεσα.

Από πλευράς διοίκησης της ομάδας διαρρέεται αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη και μάλιστα πολύ σύντομα, ίσως και πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο νεαρός εφοπλιστής φέρεται να είχε νέα επαφή με κορυφαία στελέχη από το Υπουργείο Οικονομικών κι εφόσον πάρει τις διαβεβαιώσεις για τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο (διακανονισμό για εξόφληση σε τουλάχιστον 48 δόσεις) φέρεται έτοιμος να προχωρήσει την είσοδό του στην ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, πάντως, η διοίκηση περιμένει να γίνει πράξη η δέσμευση του άγνωστου δανειοδότη (μέσω του εκπροσώπου του) πως θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ οι 400.000 ευρώ που δεσμεύτηκε να δώσει υπό τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης. Η σχετική προθεσμία λήγει σήμερα κι εφόσον δεν μπουν τα λεφτά, το θέμα θα κλείσει αρνητικά και ασφαλώς θα προκύψουν αντιδράσεις, καθώς η ομάδα θα έχει ταλαιπωρηθεί από μία ιστορία που κράτησε για περίπου μία εβδομάδα, δίχως να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα.

Όλα αυτά κι ενώ δίνουν και παίρνουν σενάρια για την… προέλευση των χρημάτων αυτών και φήμες εμπλέκουν τον Ξενιάδη που είχε εμφανιστεί και πέρυσι στο προσκήνιο με σκοπό να πάρει την ΠΑΕ, αλλά δεν έπεισε για τις προθέσεις και την οικονομική του επιφάνεια.

Υπενθυμίζεται πως οι 300.000 προορίζονται για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ΠΑΕ (κυρίως απέναντι σε παίκτες και εργαζόμενους) και οι υπόλοιπες 100.000 για την Ερασιτεχνική.

Θα… Λίνο και του χρόνου!

21/02/2013
 Τις βάσεις για ανανέωση του συμβολαίου του και για την επόμενη χρονιά έχει βάλει ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος με τον επαγγελματισμό του έχει κερδίσει τόσο τον Δώνη όσο και τον Τσιστιακόφ.

Θα… Λίνο και του χρόνου!
Ο απόλυτος επαγγελματίας.Ο Λίνο είναι 36 ετών αλλά εξακολουθεί να τα δίνει όλα για την ομάδα, όποτε αγωνίζεται δίνει το 100% όταν δεν αγωνίζεται δεν γκρινιάζει και γενικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποπνέει υγεία.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει κερδίσει τους πάντες στον ΠΑΟΚ. Και πολύ περισσότερο τους Γιώργο Δώνη και Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο δεύτερος, σύμφωνα με την Sportday, ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης και έτσι αναμένεται ο Λίνο να μείνει για ακόμα έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη, έστω και αν δεν λογίζεται ως βασικός.

Κυβέρνηση Μιχαλήτσου!

21/02/2013
 Μετά την σημαντική νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε το σίριαλ της παραμονής του Γιάννη Μιχαλήτσου. Τελικά, ο Έλληνας τεχνικός πήρε ψήφο εμπιστοσύνης.

Κυβέρνηση Μιχαλήτσου!
Την «γλίτωσαν» στον Άρη, που όδευαν στην τέταρτη αλλαγή προπονητή για φέτος! Ο Γιάννης Μιχαλήτσος παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, έπειτα από την σπουδαία νίκη των «κίτρινων» επί του Παναθηναϊκού, έστω και αν τα προγνωστικά δεν ήταν μαζί του. Κι αυτό έγινε γιατί:

• Οι παίκτες ήθελαν Μιχαλήτσο στον πάγκο της ομάδας και το έδειξαν με την δήλωση στήριξης από τον αρχηγό της ομάδας, Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

• Πού λεφτά για άλλον τεχνικό; Οι καιροί είναι δύσκολοι και στον Άρη δεν υπάρχουν ευρώ για χάσιμο οπότε… Μιχαλήτσος.

Βέβαια, ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Άγγελου Σπυρίδων, του ανθρώπου που «τρέχει» τα πάντα στο αγωνιστικό τμήμα, ο οποίος αν δεν έμενε ο Μιχαλήτσος στην θέση του τότε κι εκείνος θα υπέβαλλε την παραίτηση του.

Πίνουν νερό στο όνομα του!

21/02/2013
 Πλήρως δικαιωμένοι αισθάνονται στον Πλατανιά που επέλεξαν να στηρίξουν τον Άγγελο Αναστασιάδη στην περίοδο κάμψης που πέρασε η ομάδα.

Πίνουν νερό στο όνομα του!
Ο Πλατανιάς μετράει δύο συνεχόμενες νίκες που έχουν στείλει την ψυχολογία στα ύψη. Οι Κρητικοί πήραν βαθιά ανάσα αφού βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αλλά η εμπιστοσύνη που είχε από πλευράς διοίκησης ο Άγγελος Αναστασιάδης και η απόδοση των παικτών που έδειξαν να ξαναπιστεύουν στα πόδια τους ήταν οι αιτίες της βαθμολογικής και αγωνιστικής ανάκαμψης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι άριστος γνώστης τέτοιων καταστάσεων αφού έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να διαχειρίζονται. Η διοίκηση του Πλατανιά έκανε την καλύτερη κίνηση αφήνοντας του το περιθώριο να δουλέψει το διάστημα που η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά και αυτό βγήκε σε καλό.

Κάτι «τρέχει» με Ντε Βινσέντι

21/02/2013
 Τις υπηρεσίες του Τόμας Ντε Βινσέντι φαίνεται πως θα στερηθεί ο Γιάννης Χριστόπουλος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κάτι «τρέχει» με Ντε Βινσέντι
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, η οποία δεν τον έχει αφήσει να προπονηθεί κανονικά και έτσι ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν τον έχει στα πλάνα του.

Στο ματς με τον Πανθρακικό, ο Αργεντινός ήταν εκτός αλλά το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αισιόδοξο πως θα προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όμως, ο Ντε Βινσέντι δεν έχει προπονηθεί μέχρι και χθες και στην περίπτωση που δεν το κάνει ούτε σήμερα τότε αυτόματα βγαίνει νοκ άουτ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τους Περιστεριώτες.

Ένα γκολ ρε παιδιά!

21/02/2013
 Έχει να πανηγυρίσει γκολ από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, εδώ και δύο αγωνιστικές. Ο Ατρόμητος φιλοδοξεί να το κάνει αυτό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα γκολ ρε παιδιά!
Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δει την ομάδα του στα τελευταία δύο ματς με Βέροια και Λεβαδειακό να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δείχνει όμως να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και είναι θέμα χρόνου να βρουν τα γκολ που επιθυμούν.

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ατρόμητος ενισχύθηκε με παίκτες σε αυτόν τον τομέα, με Μάντζιο, Ναπολεόνι και Ουντότζι ενώ ήδη υπάρχουν Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Καραγκούνης. Το θέμα είναι όμως η επιθετική μηχανή να ξεμπλοκάρει γιατί στα τελευταία δύο ματς, οι Περιστεριώτες δυσκολεύονται να σκοράρουν οπότε δεν παίρνουν και τους βαθμούς της νίκης. Κάτι που ελπίζουν να το κάνουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεξίος μπακ… αγνοείται

21/02/2013
 Από δεξιό μπακ… ξέμεινε η Βέροια με τον τεχνικό της, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μπερτέν.

Δεξίος μπακ… αγνοείται
Με απουσίες αναμένεται να φιλοξενηθεί στην Ξάνθη η Βέροια (23/2) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, δεδομένων των τραυματισμών, αλλά και των ποινών που θα εκτίσουν οι παίκτες της.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, πρέπει να λύσει ένα δύσκολο πρόβλημα καθώς έχει… ξεμείνει από δεξιό μπακ και αυτό γιατί ενώ σε αυτή τη θέση μπορούν να παίξουν τέσσερις παίκτες του ρόστερ κανένας δεν είναι διαθέσιμος.

Οι Σνάουτσνερ και Καλί είναι τραυματίες, ο Γεωργιάδης είναι τιμωρημένος, ο Γεωργέας που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, θα καλύψει το κενό του Γεωργιάδη στον άξονα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μπερτέν, ο οποίος μπορεί στον ΟΦΗ να έπαιζε στόπερ, ωστόσο στην Ισπανία αγωνίζονταν στο δεξί άκρο.

Στα θετικά για τον Καλαϊτζίδη είναι η επιστροφή του Μπαργκάν, ο οποίο χτες (20/2) προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του.


ALEX WEB RADIO/TV

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου