ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σκόρερ οι Μασάντο και Τζεμπούρ, πολύ καλή εμφάνιση από Παπάζογλου και Αμπντούν, ελπιδοφόρο ντεμπούτο από τον Λυκογιάννη.
Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Πηγάδια, επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0 για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι, που είχαν σαν σκόρερ τους Μασάντο (29') και Τζεμπούρ (68'), έχασαν σωρεία ευκαιριών ειδικά στην επανάληψη για διπλάσιο σκορ. Πολύ καλή εμφάνιση από Παπάζογλου και Αμπντούν, ελπιδοφόρο ντεμπούτο από τον Λυκογιάννη.
Μέγκιερι: Με την Ξάνθη να είναι ακίνδυνη στην περισσότερη ώρα της αναμέτρησης, ο Ούγγρος γκολκίπερ ελάχιστα χρειάστηκε να επέμβει. Μια έξοδος του στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, ωστόσο αναμένεται να έχει περισσότερη δουλειά την Πέμπτη κόντρα στη Λεβάντε.

Παπάζογλου: Η καλύτερη εμφάνιση του Τάσου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον όσες φορές έχει αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας. Αμυντικά δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν προβλήματα από την πλευρά του, ενώ αυτή τη φορά πήρε την πρωτοβουλία και ανέβηκε στην επίθεση δίνοντας στηρίγματα στον Βλαχοδήμο. Έδειξε μεγάλη βελτίωση στις σέντρες του, κομμάτι το οποίο δεν ήταν το φόρτε του. Δείχνει αρκετά βελτιωμένος, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Σιόβας: Αγωνίστηκε στο πλευρό του Κοντρέρας, δίνοντας την ευκαιρία στον Μανωλά να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ενόψει του επαναληπτικού από τη Λεβάντε. Είχε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε σωστές τοποθετήσεις και προώθησε σωστά τη μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Κοντρέρας: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, είχε κάποια προβληματάκια μέχρι να βρει τα πατήματα του, αλλά στη συνέχεια έβγαλε το ματς "σβηστός", χρησιμοποιώντας την εμπειρία του. Θετική σε γενικές γραμμές η παρουσία του στο ματς.

Λυκογιάννης: Ντεμπούτο του νεαρού μεσοαμυντικού στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε επίπεδο πρωταθλήματος. Κράτησε σωστά τη θέση του, δεν πήρε ρίσκα, απέφυγε τις περιττές ενέργειες, έβγαλε δυναμισμό στο παιχνίδι του και κινήθηκε πολύ όμορφα όσες φορές βγήκε στην επίθεση. Δεν υστερεί σε θέματα τακτικής και η εν γένει παρουσία του άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Αρκεί να μην χαρακτηριστεί από αύριο ο νέος... Ρομπέρτο Κάρλος.

Φέισα: Καλό ματς για τον Σέρβο μέσο, που με τον Μίτσελ στον πάγκο βρίσκει τον ρόλο του σιγά - σιγά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Μοίρασε σωστά το παιχνίδι, κράτησε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Μανιάτη, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Από την απόδοση του θα εξαρτηθούν πολλά στον επαναληπτικό με τη Λεβάντε.

Μανιάτης: Στην Ισπανία βρέθηκε σε άσχημη βραδιά, κόντρα στην Ξάνθη επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Με πολλά τρεξίματα, δύναμη στο παιχνίδι του και σωστές μεταβιβάσεις, ήταν από τους παίκτες που είχαν την πιο σταθερή απόδοση σε όλο το 90λεπτο. Την Πέμπτη ίσως διατηρηθεί στη μεσαία γραμμή, με τους Μοδέστο ή Ντιακιτέ σε ρόλο δεξιού μπακ.

Μασάντο: Ο Πορτογάλος σκόραρε μόλις το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα με μια ωραία εκτέλεση φάουλ στο 29ο λεπτό του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό. Συνολικά είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, προσφέροντας στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία. Αντικαταστάθηκε από τον Γκρέκο στο 63' προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει Λεβάντε.

Βλαχοδήμος: Στο "Ciutat de Valencia" δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, στα Πηγάδια ήταν εμφανώς βελτιωμένος. Συνεργάστηκε καλά με τους Τζεμπούρ και Παπάζογλου, ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και βρέθηκε μέσα σε πολλές φάσεις για γκολ. Το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει είναι κάτι το οποίο πρέπει να τον προβληματίσει, καθώς στη θέση που αγωνίζεται πρέπει να συνεισφέρει και με τέρματα πέρα από ασίστ. Ήταν όμως θετικό πως αμέσως μετά από μια άσχημη εμφάνιση, επανήλθε σε καλά αγωνιστικά στάνταρ.

Αμπντούν: Πολύ καλή η συνολική του παρουσία στο "Skoda Ξάνθη Arena", ιδιαίτερα στην επανάληψη όπου δεν σταμάτησε να "σερβίρει" γκολ στους συμπαίκτες του που όμως φάνηκαν... ακατάδεκτοι! Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός των μειωμένων λύσεων στα άκρα της επίθεσης, δεν θα έχει τον Αλγερινό εξτρέμ στη διάθεση του στον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη Λεβάντε.

Τζεμπούρ: Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, παρόλα αυτά κατάφερε να σκοράρει (στο 68' για το 2-0) αλλά και να συνεργαστεί 2-3 φορές καλά με τους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε σχέση με πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά ήταν πιο ζωηρός και ορεξάτος, ωστόσο θα πρέπει να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στο ματς της Πέμπτης προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στην επιχείρηση... "θαύμα".

Γκρέκο: Αντικατέστησε τον Μασάντο στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης και βοήθησε στο να διατηρήσει ο Ολυμπιακός την κυριαρχία του στον άξονα. Πρόλαβε να χάσει μια καλή ευκαιρία μετά από ασίστ του Αμπντούν.

Ιμπαγάσα: Πέρασε στο ματς στο 79' αντί του Βλαχοδήμου και είχε μια πολύ ωραία ασίστ προς τον Μήτρογλου λίγα λεπτά αργότερα, η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ από τον "πιστολέρο".

Μήτρογλου: Πήρε τη θέση του Τζεμπούρ στο 84' και λίγο μετά έπαιξε ωραιότατο "1-2" με τον Ιμπαγάσα, βγήκε απέναντι στον Λοντίγκιν αλλά το πλασέ του απομάκρυνε με τα πόδια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου