ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Οι Αγγελόπουλοι ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Γιαννακόπουλο

Οι Αγγελόπουλοι ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Γιαννακόπουλο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με έγγραφο της προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κορρέα ζητά να κινηθεί η διαδικασία διερεύνησης και επιβολή κυρώσεων για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟ που διεξήχθη στο ΣΕΦ στις 4/2/2013.
Μετά την ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους ρέφερι της αναμέτρησης του ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ (4/2/13, 72-67 υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης), όπου χρησιμοποίησε τις περίφημες εκφράσεις "αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε", η ΚΑΕ Ολυμπιακός με έγγραφο της προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κορρέα ζητά να κινηθεί η διαδικασία διερεύνησης και επιβολή κυρώσεων για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή 15.2.2013 με έγγραφό της προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κορρέα, το οποίο κοινοποίησε α) στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου β) τον ΕΣΑΚΕ, γ) τον Αθλητικό Δικαστή και δ) την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ζητεί να κινηθεί η διαδικασία διερεύνησης και επιβολής των κατά τους νόμους και κανονισμούς προβλεπόμενων κυρώσεων για τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που έγινε στο ΣΕΦ στις 4.2.2013.

Στο παραπάνω έγγραφο επισυνάπτονται αντίγραφα των συμπληρωματικών εκθέσεων των διαιτητών προς τον ΕΣΑΚΕ στις οποίες αναφέρονται κατά λέξη όσα τους είπε ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος: "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου