ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πλησιάζει σε Σαλίνο

Πλησιάζει σε Σαλίνο
22/02/2013 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Λεάντρο Σαλίνο το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με την Μπράγκα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Την μεταγραφική τους ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν φαίνεται πως έχουν ήδη κατά νου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που εκτός του Ντέρεκ Μπόατενγκ που έχει ήδη αποκτηθεί (απομένει η ελευθέρας του από την Ντνιεπρ μέσω CAS), κοιτούν με μεγάλο ενδιαφέρον και την περίπτωση του Λεάντρο Σαλίνο.
Σύμφωνα με την "Sport Day", οι ερυθρόλευκοι καταλήγουν στην περίπτωση του 28χρονου δεξιού οπισθοφύλακα (έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και ως μέσος) προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε με την αποχώρηση του τον Γενάρη ο Βασίλης Τοροσίδης που συνεχίζει την καριέρα του στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Ρόμα.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου με την Μπράγκα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να συμφωνήσει από τώρα μαζί του. Ο Σαλίνο τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 24 εμφανίσεις με την πορτογαλική ομάδα (14 ματς στο πρωτάθλημα,  8 στο Champions League και 2 στο Κύπελλο Πορτογαλίας), έχοντας συνολικά 1989 αγωνιστικά λεπτά στο ενεργητικό του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου