ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

20/02/2013






 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΟΚ για Σισοκό;

19/02/2013
 Ομάδα από την Ελλάδα έχει βρει η Βόλφσμπουργκ για να παραχωρήσει τον Σισοκό και σύμφωνα με… τον «τρελό του χωριού» στη Sportday, ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις απαιτήσεις…

ΠΑΟΚ για Σισοκό;
Είναι γνωστό πως η Βόλφσμπουργκ ψάχνεται να πουλήσει τον Σισοκό και θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με 300-400 χιλ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» στη Sportday, ο Παναθηναϊκός (όπου ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός) έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά το θέμα δεν έχει προχωρήσει. Ωστόσο η Βόλφσμπουργκ φέρεται να έχει βρει… πελάτη στην Ελλάδα που καλύπτει τις απαιτήσεις! Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ΠΑΟΚ, με δεδομένη την οικονομική ευχέρεια του Σαββίδη, αλλά κυρίως το μέχρι πρότινος… πήγαινε-έλα του Τσιστιακόφ στη Γερμανία και τις συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ για τον Βιεϊρίνια. Εκείνη η δουλειά… μπορεί να χάλασε, αλλά μία άλλη πιθανόν να προχωρήσει…

Θα το… παλέψει ο Ρίκκα

20/02/2013
 Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Αντώνης Ρίκκα θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά. Κανονικά θα παίξει ο Μητροπουλος παρόλο που απουσίασε ξανά απο την προπόνηση.

Θα το… παλέψει ο Ρίκκα
Η έντονη βροχόπτωση το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα δεν εμπόδισε μόνο την ομαλή έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά. Δεν επέτρεψε και στον Έβαλντ Λίνεν να δει κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτό τον Αντώνη Ρίκκα.

Μετά την επιστροφή τους από το ρεπό της Δευτέρας, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να δουλέψουν αρκετή ώρα στο γήπεδο και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έγινε στο γυμναστήριο.

Εκεί βρέθηκε λοιπόν και ο Έλληνας χαφ, ωστόσο το αν θα προλάβει το κυριακάτικο ματς θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα, όταν και θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς (κανονικής) προπόνησης.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι έχει χασει ηδη αρκετές προπονήσεις και παιχνίδια (δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί απέναντι σε Πανιώνιο, Κέρκυρα και ΠΑΟΚ) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο αντικαταστάτης του (Φέτσης) τα πήγε αρκετά καλά και το ότι στο κυριακάτικο ματς θα επιστρέψει από την τιμωρία του ο Κορδέρο, επιτρέπει στον Λίνεν να μην τον χρησιμοποιήσει εφόσον δεν προλάβει να είναι 100% έτοιμος ως την Κυριακή.

Αντίθετα, καμία τέτοια αμφιβολία δεν υπάρχει για τον Παύλο Μητρόπουλο, παρόλο που την Τρίτη απουσίασε και πάλι από την προπόνηση. Ο νεαρός χαφ συνέχισε τη θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αυχένα (και με το οποίο αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ) ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Μικροπροβλήματα ενόψει ΟΦΗ

20/02/2013
 Το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, είναι αυτό που θα φανερώσει εάν ο Παναθηναϊκός μείνει ή όχι στο κυνήγι της πρώτης πεντάδας. «Πονοκέφαλος» η κόπωση και οι τραυματισμοί για τον Φάμπρι.

Μικροπροβλήματα ενόψει ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ το Σάββατο και το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, την συνέχεια του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα. Αν οι «πράσινοι» δεν κερδίσουν, πολύ δύσκολα θα καλύψουν τη νέα απώλεια και θα τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα, που είναι και ο στόχος. Αν όμως νικήσουν, τότε θα μιλάμε για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα προσπάθεια, με σκοπό να πάρουν όλα τα «τρίποντα» με τους «μικρούς» στο ΟΑΚΑ και να προλάβουν το… τραίνο της Ευρώπης.

Σε αυτή την προσπάθεια, λοιπόν, που άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θέλουν να κάνουν, ο Φάμπρι είδε με απογοήτευση στην προπόνηση κάποιους να τραυματίζονται και κάποιους άλλους να έχουν ανάγκη ξεκούραση.

Ο πιο άτυχος, ήταν ο Ντίνας. Ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και αναμένεται εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες. Απών από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του παιχνιδιού με τον ΌΦΗ, όμως, δεν ήταν μόνο ο Πατρινός. Ο Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω χτυπήματος στο δεξί γαστροκνήμιο και αύριο θα διαπιστωθεί σε τι θέση είναι για την… μάχη που έρχεται. Θεραπεία έκανε και ο Βελάσκες, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Φιγκερόα, Χουχούμης και Ταμπάκης που δεν υπολογίζονται για το ματς του Σαββάτου. Τέλος, οι Κάιπερ, Βιτόλο και Μπουμσόνγκ έκαναν αποφόρτιση από την κόπωση και από αύριο αναμένεται να προπονηθούν κανονικά και να τεθούν στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θέλει όλο το ρόστερ ετοιμοπόλεμο για την κρίσιμη συνέχεια.

Απολογείται ο Αρκούδας

20/02/2013
 Προς το τέλος φτάνει η «ανηφόρα» που λόγω άγνοιας -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- ανεβαίνει ο Χρήστος Αρκούδας. Το β’ δείγμα βρέθηκε επίσης θετικό και πλέον την Πέμπτη απολογείται στη Σούπερ Λίγκα.

Απολογείται ο Αρκούδας
Η ώρα της αλήθειας φτάνει την Πέμπτη για τον Χρήστο Αρκούδα.

Μετά από αίτημα του ίδιου του μπακ της ΑΕΚ, εξετάστηκε και το δεύτερο δείγμα του από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Και όπως συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία παρόμοιων περιπτώσεων, επιβεβαιώθηκε η παρουσία της ουσίας Oxylofrine, η οποία εντάσσεται στις απαγορευμένες από τη WADA.

Όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία λοιπόν (και όπως ήδη γνώριζε η πλευρά του παίκτη και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ που από την πρώτη στιγμή τον υποστήριξε) ο Αρκούδας κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Εκεί αναμένεται να υποστηρίξει και πάλι τη θέση που διατύπωσε στην επίσκεψή του προ ημερών στο ΕΣΚΑΝ (το οποίο έχει αποστείλει ήδη τη δική του έκθεση στην επιτροπή), σύμφωνα με την οποία το μόνο που έκανε ήταν να πάρει ένα συμπλήρωμα διατροφής στο οποίο περιεχόταν η επίμαχη ουσία -χωρίς ωστόσο ν’ αναγράφεται στα συστατικά του.

Κατόπιν λοιπόν θα περιμένει την απόφαση (και το σκεπτικό της) για να δει αν θα του επιβληθεί ποινή και ποια θα είναι αυτή. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η θέση του Αρκούδα και θεωρηθεί ότι σκόπιμα έλαβε την ουσία, αυτή θα προβλέπει αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες για δυο χρόνια (χωρίς κάποια κύρωση για την ΑΕΚ).

Αν, δε, η επιτροπή αποφανθεί πως ο παίκτης εν αγνοία του έλαβε τη συγκεκριμένη ουσία, θα πέσει «στα μαλακά» και θα μπορεί σε εύλογο χρονικό διάστημα (που δεν θα ξεπερνάει τους τρεις μήνες) να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η κλήση του Αρκούδα σε απολογία αναφέρεται από τη Σούπερ Λίγκα ότι έγινε διότι

«Σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-1-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το A’ δείγμα ούρων, στο οποίο ανιχνεύθηκε η διεγερτική ουσία Οξιλοφρίνη, (κατηγορία S6. b, λίστα απαγορευμένων ουσιών της WADA). Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β’ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA».

Χάνει ΠΑΟΚ και Κέρκυρα ο Βιτόλο

20/02/2013
 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο Βιτόλο θα εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που οφείλει λόγω καρτών που συμπλήρωσε, στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Κέρκυρα. Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης.

Χάνει ΠΑΟΚ και Κέρκυρα ο Βιτόλο
Ο Βιτόλο στο παιχνίδι με τον Άρη δέχτηκε κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε τις εφτά. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δηλώσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Ισπανός αμυντικός χαφ. Η διοίκηση το συζήτησε με τον Φάμπρι και ο τεχνικός των «πράσινων» προτίμησε τα δύο τελευταία.

Δηλαδή, θέλει να έχει στην διάθεσή του τον Βιτόλο για τα ματς με ΟΦΗ εντός και ΑΕΚ εκτός και να μην τον έχει στα επόμενα δύο, με Κέρκυρα εντός και ΠΑΟΚ εκτός. Το σκεπτικό του Ισπανού, δεν έχει να κάνει τόσο με τους αντιπάλους, όσο με την δικιά του ομάδα.

Κι αυτό μεταφράζεται ως εξής. Ο Ισπανός θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην διάθεση του στο «τώρα», επειδή ξέρει, πως αν δεν έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, το… τραίνο της Ευρώπης θα απομακρυνθεί. Επιπλέον, γνωρίζει πως η ομάδα του έχει πρόβλημα ψυχολογίας και θεωρεί ότι εάν έρθουν οι πρώτες νίκες, μετά το «έργο» θα είναι πιο εύκολο. Για τους λόγους αυτούς αλλά και για να… δέσει περισσότερο και ο ίδιος στην ομάδα, προτίμησε να έχει τον Βιτόλο τώρα, που στη βράση κολλάει το σίδερο, παρά μετά, που ενδεχομένως να είναι αργά. Κι ας είναι πιο εύκολοι ή πιο δύσκολοι οι αντίπαλοι στο κέντρο…

Ο καιρός τα έφερε τούμπα

20/02/2013
 Υπό αντίξοες συνθήκες έγινε το χθεσινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Ποια η κατάσταση των τραυματιών. Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με την Κέρκυρα.

Ο καιρός τα έφερε τούμπα
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες επηρέασαν την χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Έτσι, μετά το απαραίτητο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν στο γυμναστήριο, υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Γεωργίτσα.

Ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Φωτάκης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Σταφυλίδης και Χακόμπο.

Λόγω της κακοκαιρίας, η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (23/2 θα συνεχιστεί σήμερα (20/2, 16:00) στην Τούμπα ώστε ο Γιώργος Δώνης να δουλέψουν κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Τα εισιτήρια με Κέρκυρα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:15.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: €35
Θύρες 2, 3: €25
Θύρες 5, 6: €15
Θύρες 4, 4α: €10
Θύρες 8, 7, 7α: €10
VIP 3ου: €120
VIP 4ου: €80".

Ο κίνδυνος με Αγκάνθο

20/02/2013
 Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο σε τέσσερα από τα τελευταία παιχνίδια της κρίσιμης στροφής του πρωταθλήματος, κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Άρης.

Ο κίνδυνος με Αγκάνθο
Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ο Άρης πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο.

Χωρίς να «ματώσει» οικονομικά βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα βγάζει -και με το παραπάνω- τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας (και τρίτος του πρωταθλήματος) έχοντας πετύχει εννιά γκολ. Όσες και οι κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί!

Οι «κίτρινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του από τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Βέροια, ωστόσο κινδυνεύουν να τον χάσουν σε δύο ακόμα παιχνίδια (συνολικά τέσσερα δηλαδή) έως το τέλος της σεζόν, σε περίπτωση που δεχθεί άλλη μια κίτρινη μόλις επιστρέψει.

Έσκασαν τα… προβλήματα

20/02/2013 
Εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για τον Νίκο Αναστόπουλο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκαναν την εμφάνισή τους δύο από αυτά.

Έσκασαν τα… προβλήματα
Ο Νίκος Αναστόπουλος προετοίμαζε την ομάδα του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Την Τρίτη όμως δημιουργήθηκαν δύο νέα και προβλημάτισαν τον Έλληνα τεχνικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ουντότζι έμεινε στο σπίτι του, λόγω ίωσης, ενώ ο Θανάσης Καραγκούνης έκανε θεραπεία και ποδήλατο αφού έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση με διαφορά μιας ώρας και οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Το γκρουπ των αμυντικών και μεσοαμυντικών και το γκρουπ των επιθετικών και μεσοεπιθετικών.

Μισή... Σούπερ Λίγκα σε απολογία!

20/02/2013
 Οκτώ ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία για τις συμπεριφορές των οπαδών τους!

Μισή... Σούπερ Λίγκα σε απολογία!
Όπως κάθε φορά μετά το τέλος μιας αγωνιστικής, έτσι και τώρα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία συνολικά οκτώ ΠΑΕ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στο πλαίσιο της 22ης «στροφής» του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, για την προσεχή Πέμπτη κλήθηκαν οι SKODA Ξάνθη, Άρης, Κέρκυρα, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Κερκυρα, Κοντός Π. (φροντιστής): Για τη συμπεριφορά του φροντιστή κ. Π. Κοντού στον αγωνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Πανιώνιος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΟΦΗ, Τσαμπουράκης Ν. (Αντιπρόεδρος-Υπευθ. Τεχνικών θεμάτων Εγκατάστασης): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Τσαμπουράκη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγωνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: διοτι: «To δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με τέσσερα (4΄) λεπτά καθυστέρηση διότι η εγκαλουμένη καθυστέρησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο» στον αγωνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγωνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Τα δίνουν όλα για πλέι οφ

20/02/2013
 Με 8 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος και την ομάδα να είναι τόσο κοντά στην πέμπτη θέση, θέλοντας και μη, το μυαλό όλων στον Λεβαδειακό είναι στην υπέρβαση των πλέι οφ.

Τα δίνουν όλα για πλέι οφ
Απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την προνομιούχο θέση των πλέι οφ και δεδομένα, άπαντες στον Λεβαδειακό ετοιμάζονται για τον «υπέρ πάντων» αγώνα των τελευταίων οκτώ αγωνιστικών, ούτως ώστε να γίνει η υπέρβαση.

Μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, οι Βοιωτοί επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη, ούτως ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη, με τον Αστέρα.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Περιστεριώτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, με ασκήσεις τεχνικής.
Στα θετικά για τον Γιώργο Παράσχο, το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και ευχή όλων είναι να πορευτεί έτσι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ομάδα.

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, όπου και θα ανέβουν οι ρυθμοί.

Όταν παίρνει φόρα...

20/02/2013
 Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Πλατανιά μετά το σπουδαίο “διπλό” κόντρα στον ΟΦΗ και πλέον θέλουν και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Όταν παίρνει φόρα...
Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Πλατανιά, μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, μοίρασε πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την αγωνιστική τους εικόνα σε μία από τις πιο “καυτές” έδρες που υπάρχουν φέτος στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν το ίδιο καλά και κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να πάρουν το τρίτο συνεχόμενο “τρίποντο” και να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Τους έχει όλους και χαίρεται

20/02/2013
 Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (19/2) στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τους έχει όλους και χαίρεται
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι μετά το ρεπό της Δευτέρας (18/2) ξεκίνησαν να μπαίνουν σε... ρυθμούς Ατρόμητου.

Το καλό για τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλου, είναι πως ενόψει του παιχνιδιού της 23ης αγωνιστικής απέναντι στον σύλλογο του Περιστερίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχει ευχάριστο “πονοκέφαλο”.

Τώρα όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης (19/2) ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική αρχικά, ενώ αργότερα τους είδε να παίζουν δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Βγήκε λαβωμένος από την “μάχη” της Κρήτης

20/02/2013
 Αμφίβολος για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι ο μέσος του ΟΦΗ, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Κρήτης απέναντι στον Πλατανιά.

Βγήκε λαβωμένος από την “μάχη” της Κρήτης
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό ο μέσος του ΟΦΗ, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής στο ματς της Δευτέρας (18/2) με τον Πλατανιά σε μία φάση χτύπησε το χέρι του και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών έχει σπάσει ένα κόκαλο κοντά στην περιοχή του καρπού, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του απέναντι στους “πράσινους” να είναι αμφίβολη.

Εκτός αυτού ο Λαμπρόπουλος αναγκάστηκε να κάνει επτά ράμματα στο φρύδι του μετά την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Καστέλς σε μία μεταξύ τους μονομαχία.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης (19/2) ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στους παίκτες, όπου μεταξύ άλλων τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων και να στρέψουν το βλέμμα τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι… νέοι είναι ωραίοι

20/02/2013
 Η νίκη στην Βέροια δεν είχε μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες είδαν τους Σέτι και Λέντσε να κάνουν ντεμπούτο και άφησαν καλές εντυπώσεις.

Οι… νέοι είναι ωραίοι
Οι Σεμπάστιαν Σέτι και Λάζλο Λέντσε έκαναν το ντεμπούτο τους κόντρα στην Βέροια και με την εμφάνισή τους, ικανοποίησαν τους ανθρώπους των Αρκάδων, ενώ ο Ούγγρος σκόραρε κιόλας.

Οι δύο παίκτες είχαν καλή εμφάνιση, απέδωσαν όσα ήθελε ο Σάκης Τσιώλης και έδειξαν πως μπορούν να δώσουν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του Αστέρα. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θέλει να εντάξει σταδιακά τους νέους παίκτες στην ενδεκάδα κάτι που έκανε και με τον Κάφα, ο οποίος αρχίζει να δείχνει θετικά στοιχεία παιχνίδι με το παιχνίδι.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο τεχνικό να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ παράλληλα όπως δήλωσε και ο ίδιος η ομάδα θα μπορεί να συγκεντρωθεί ακόμα και στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να έρθει το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στα αγωνιστικά την Τρίτη υπήρξε ρεπό, ενώ προπόνηση έκαναν μόνο οι «νέοι» παίκτες, για να βρεθούν στην ίδια φυσική κατάσταση με τους υπόλοιπους. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει, ουσιαστικά, από την Τετάρτη.

Χάνει Ντάνι... εις διπλούν

20/02/2013
 Κάρτες συμπλήρωσε ο Ρικάρντο Ντάνι και αναγκαστικά θα απουσιάσει σε δύο από τις προσεχείς τέσσερις αναμετρήσεις της Ξάνθης.

Χάνει Ντάνι... εις διπλούν
Τον αντικαταστάτη ενός εκ των βασικών συντελεστών της Ξάνθης, του Ρικάρντο Ντάνι, καλείται να βρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Πορτογάλος μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ήδη το τεχνικό επιτελείο των ακριτών αποφάσισε που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνι θα χάσει τον προσεχή αγώνα με την Βέροια, καθώς και το ματς με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για το ματς με την «βασίλισσα του βορρά» ξεκίνησε χωρίς απρόοπτα, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει βάση σε ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Στα θετικά είναι πως για την προσεχή αναμέτρηση υπολογίζονται κανονικά οι Δημήτρης Κομεσίδης και Σερζ Ντιέ.

Καλά νέα από το... μέτωπο

20/02/2013
 Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Βέροιας, όσον αφορά τους τραυματίες και την συμμετοχή τους στο προσεχές ματς με την Ξάνθη.

Καλά νέα από το... μέτωπο
Όσο περνούν οι μέρες και το παιχνίδι της Βέροιας με την Ξάνθη πλησιάζει, όλο κι αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι έτοιμοι οι τραυματίες της «βασίλισσας του βορρά».

Την Τρίτη, τόσο ο Γεωργέας, όσο και ο Μπαργκάν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας, κάνοντας κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης και με τις παρούσες συνθήκες, υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι «ok» κόντρα στους ακρίτες.

Ο Σνάουτσνερ, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό κι αναμένεται (εξίσου) να βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το ματς του Σαββάτου.

Ο μόνος για τον οποίο υπάρχει αμφιβολία για το κατά πόσο θα προλάβει, είναι ο Καλί, ο οποίος πονάει ακόμη και δείχνει να ‘χει μείνει πίσω.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά την Τετάρτη, με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και λογικά θα υπάρχουν εξελίξεις από το... μέτωπο των τραυματιών.

Τα είπαν Αλαφούζος – Βγενόπουλος

20/02/2013
 Με κύριο θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος συζήτησε χθες το πρωί με τον Ανδρέας Βγενόπουλο.

Τα είπαν Αλαφούζος – Βγενόπουλος
Γιάννης Αλαφούζος και Ανδρέας Βγενόπουλος συζήτησαν χθες το πρωί για όλες τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι θετικό.

Το σημαντικότερο ζήτημα από αυτά που συζητήθηκαν είναι το financial fair play. Ο πρόεδρος του τριφυλλιού ενημέρωσε τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο της ΠΑΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα για να είναι απόλυτα ταυτισμένη με ό,τι… επιθυμεί η UEFA αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε τις αντιρρήσεις του σε ορισμένα ζητήματά, κάτι που έκανε γνωστό στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Το σημαντικό είναι ότι μεταξύ των δύο υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, αλλά –όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ- είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχει κοπεί η επαφή που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση ο Βγενόπουλος επανέλαβε την άποψή του σχετικά με την αναγκαιότητα της νομικής θωράκισης της ΠΑΕ απέναντι σε ενδεχόμενες απαιτήσεις από όσους εμπλέκονται στο σχέδιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επεσήμανε ότι παραμένει ενεργό, κανένας δεν πρόκειται να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου