ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτη προπόνηση για Πέρκινς

Πρώτη προπόνηση για Πέρκινς

Ο Ντορόν Πέρκινς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί την Παρασκευή (22/2), με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ (pics). Προληπτικά εκτός ο Παπανικολάου.
Ο Ντορόν Πέρκινς φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (20/2) την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμό.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Παρασκευής (22/2) με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας να τον συμπεριλάβει στην 12άδα της αναμέτρησης για να μπαίνει στο κλίμα. Πάντως, ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής την Κυριακή κόντρα στο Περιστέρι (24/2, ΣΕΦ).

Απών για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κώστας Παπανικολάου που ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και αποφασίστηκε να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης για προληπτικούς κυρίως λόγους.




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου