ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Ζέσταμα» εν όψει Λεβάντε

«Ζέσταμα» εν όψει Λεβάντε

17/02/2013
 Το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού βρίσκεται στον επαναληπτικό με την Λεβάντε, όμως πρέπει να ξεχάσουν – έστω για λίγο – το παιχνίδι με τους Ισπανούς και να νικήσουν την Ξάνθη.

«Ζέσταμα» εν όψει Λεβάντε
Στις νίκες καλείται να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Skoda Ξάνθη (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η ήττα από την Λεβάντε προκάλεσε σοκ στους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν περίμεναν να φύγουν με ένα τόσο βαρύ αποτέλεσμα (3-0) από την Ισπανία.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μίτσελ πρέπει να αντιδράσουν και να ξεχάσουν – έστω για λίγο – τον επαναληπτικό με τους Λεβαντίνους. Το σημερινό ματς δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Ακρίτες παρουσιάζονται φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ αποδεικνύει ότι λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και δίνει φανέλα βασικού σε όσους δουλεύουν περισσότερο. Για αυτό τον λόγο έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα με την οποία θα επιλέξει να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στην Ξάνθη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Europa League), Κοντρέρας, Σιόβας και ο Λυκογιάννης (αφού άφησε εκτός αποστολής τον Χολέμπας).

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα ματς ο Φέισα, ο οποίος δίπλα του θα έχει τον Μανιάτη. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Μασάντο, όπως φάνηκε στη χθεσινή δοκιμή του Ισπανού τεχνικού (αν και θέση βασικού διεκδικεί και ο Γκρέκο).

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Τζεμπούρ και ο Βλαχοδήμος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μήτρογλου και Μοντέστο. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Φουστέρ, οι ανέτοιμοι Πίνο, Ντιακιτέ και για λόγους τακτικής οι Χολέμπας, Πάντελιτς, Φετφατζίδης.

Προϊστορία

Πριν από 13 μήνες (στις 22/1/2012) η Ξάνθη είχε υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στην τελευταία του εκτός έδρας ήττα στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό είναι το μόνο αήττητο που καλείται να υπερασπιστεί πλέον η ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει καλή παράδοση στην Ξάνθη: 14 νίκες, έναντι επτά ισοπαλιών και δύο ηττών.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

22/01/12 Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0 (52' Βλαχοδήμος)
16/10/10 Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-3 (16' Ριέρα, 53' Τοροσίδης, 75' Φετφατζίδης)
05/12/09 Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1 (31΄ Λεονάρντο)
14/09/08 Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1 (71' Ντιόγο)
13/04/08 Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-4 (53' Λαμπριάκος - 31' Ζεβλάκοφ, 38', 49', 52' Τζόρτζεβιτς)

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου