ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην ήττα με 1-0 από τη Λεβάντε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τους "32" του Europa League. Απογοήτευσαν οι ερυθρόλευκοι, διασώθηκε μόνο ο Βλαχοδήμος.
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 (9' Μάρτινς) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τη Λεβάντε και σε συνδυασμό με το 3-0 της Ισπανίας γνώρισε ένα οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν με τη συνολική τους απόδοση σε όλο το 90λεπτο, έχοντας μοναδικό διασωθέντα τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.
Κάρολ: Η άμυνα του αδράνησε στο 0-1 της Λεβάντε, ωστόσο και ο ίδιος θα μπορούσε με μια έξοδο να "καθαρίσει" τη φάση καθώς η μπάλα από το κόρνερ του Μπαρκέρο ήρθε στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ έμεινε καρφωμένος στην γραμμή της εστίας του και ο Μάρτινς εύκολα κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι. Στο 40' επενέβη σωτήρια στο τετ-α-τετ με τον Νιγηριανό επιθετικό διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Ο Μίτσελ τον προτίμησε από τον Μέγκιερι, ο Ρόι μάλλον δεν τον δικαίωσε.

Μανιάτης: Σε κακή βραδιά ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Στα δύο ματς που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ κόντρα στη Λεβάντε δεν είχε καλή απόδοση. Λάθος μεταβιβάσεις και μεγάλος εκνευρισμός από το ξεκίνημα του ματς, μοιάζει να έχει ξεμείνει από ενέργεια.

Κοντρέρας: Λίγα πράγματα και από τον Χιλιανό, που πλέον στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην εμπειρία του. Στην Ευρώπη όμως δίχως ταχύτητα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, κάτι που αποδείχθηκε για τον Πάμπλο στα δύο ματς με τη Λεβάντε. Τον Μάρτινς δεν μπορούσε να τον κυνηγήσει, όσο και αν προσπάθησε. "Τίμιος" παίκτης αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι καλύτερο.

Σιόβας: Στο "ένας εναντίον ενός" με τον Μάρτινς είχε θέμα, όπως και όταν ο Νιγηριανός έβγαινε στην πλάτη του. Έχει καλά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής, ωστόσο του λείπει η εκρηκτικότητα κόντρα σε γρήγορους επιθετικούς και θέλει δουλειά στις περιστροφές της άμυνας. Ίσως στην παρούσα φάση του ταιριάζει καλύτερα η θέση του "6αριού". Σαν στόπερ, για τα ματς της Ευρώπης πάντα, δυσκολεύεται.

Λυκογιάννης: Όταν δεν ξέρεις ακόμη να κολυμπάς και σε πετάνε στον ωκεανό, είναι βέβαιο πως θα πνιγείς. Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Μπάμπη, χωρίς όμως να ευθύνεται ο ίδιος. Ας ελπίσουμε μόνο πως δεν θα "καεί" ο παίκτης. Αντικαταστάθηκε από τον Χολέμπας στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Φέισα: Ολιγώρησε στη φάση του 0-1 από τον Μάρτινς καθώς στις αλλαγές στα μαρκαρίσματα δεν βγήκε πάνω στον Νιγηριανό επιθετικό. Δοκίμασε τα πόδια του εκτός περιοχής δίχως όμως επιτυχία και προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι από "χαμηλά". Σε κάποιες φάσεις έβγαλε δυναμισμό, γενικά είχε καλές μεταβιβάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Συνολικά δεν ικανοποίησε με την απόδοση του. Πάντως ο Λιούμπο, όσο και να τον χρησιμοποιούν σε αυτή θέση, δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να γίνει κλασικό "εξάρι". Ίσα-ίσα που εκτίθεται κιόλας.

Μασάντο: Ένα μονοκόμματο σουτ του Πορτογάλου μόλις στο 2' πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια της Λεβάντε. Με όσο και καλή διάθεση να θες τον δεις, είναι ελάχιστες οι καλές ενέργειες του συνολικά στο ματς. Έτρεξε, ζήτησε την μπάλα, αλλά από ουσία τίποτα. Δυστυχώς δεν πρόσφερε το παραμικρό.

Γκρέκο: Στο 18' είχε την πρώτη πραγματικά επικίνδυνη πάσα, από πλευράς Ολυμπιακού, στο ματς αλλά ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Είχε διάθεση να ψάξει το κάθετο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε και πολλά. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Φετφατζίδη.

Βλαχοδήμος: Προφανώς και του λείπει η εμπειρία όμως τηρουμένων των αναλογιών ήταν από τους παίκτες που προσπάθησε αρκετά και είχε κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες. Ένα καλό του σουτ έξω από την περιοχή στο 31' μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Νάβας, ενώ άλλο ένα προς τη λήξη του ημιχρόνου πέρασε άουτ. Στην επανάληψη ξεκίνησε φορτσάτος, ταλαιπώρησε τους προσωπικούς του αντιπάλους αλλά δεν είχε ουσιαστική βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Πήρε και μια κίτρινη για σκληρό φάουλ στον Μάρτινς. Ήταν από τους λίγους παίκτες που η απόδοση του κινήθηκε σε υποφερτά επίπεδα. Ειδικά εν συγκρίσει με τους θεωρητικά έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμένους συμπαίκτες του...

Τζεμπούρ: Ουσιαστικά φάνηκε για πρώτη φορά στο ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν το γυριστό του σουτ μπλόκαρε εύκολα ο Νάβας. Νομίζω πως ήταν και η τελευταία. Τίποτα. Η συνύπαρξη του με τον Μήτρογλου δεν βοηθά ούτε τον ίδιο, ούτε τον πιστολέρο. Ολοκλήρωσε τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία δίχως να σκοράρει ούτε ένα γκολ.

Μήτρογλου: Στο 18' είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά, στην πολύ όμορφη πάσα του Γκρέκο. Στο 62' για λίγο δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με το κεφάλι στην σέντρα του Βλαχοδήμου, έχοντας προλάβει την έξοδο του Νάβας. Σίγουρα δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε, όμως και ο ίδιος δεν μπόρεσε ούτε μια προσωπική ενέργεια που να προβλημάτισε τους αντιπάλους του. Δεν συνεργάστηκε καθόλου με τον Τζεμπούρ. Αποχώρησε από το ματς στο 76', αφήνοντας τη θέση του στον Ιμπαγάσα.

Χολέμπας: Μπήκε στην ανάπαυλα του ματς αντί του Λυκογιάννη και ζωντάνεψε την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού. Πήρε προσωπικές προσπάθειες, απείλησε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στη συνολική εικόνα της ομάδας. Θετική παρουσία του.

Φετφατζίδης: Αντικατέστησε τον Γκρέκο στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πήρε πρωτοβουλίες τις οποίες όμως σπάνια ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο. Είχε θέληση αλλά όχι ουσία.

Ιμπαγάσα: Πήρε τη θέση του Μήτρογλου στο 76' και πρόλαβε να πάρει και μια κίτρινη κάρτα λίγα λεπτά αργότερα. Ουσιαστικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σε ένα χρονικό σημείο όπου όλα είχαν πλέον κριθεί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου