ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

22/02/2013






 

 

 

 

 

  

 

 

 

Διάψευση από Λιμοντζόγλου

21/02/2013
 Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το περιεχόμενο διαλόγων του που είδαν το φως της δημοσιότητα και τον παρουσιάζουν να εκπροσωπεί τον Βασίλη Ξενιάδη, εξέδωσε ο Άκης Λιμοντζόγλου.

Διάψευση από Λιμοντζόγλου
Θέση σχετικά με τις συνομιλίες του που βγήκαν στην επιφάνεια, πήρε ο Άκης Λιμοντζόγλου.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο εκπρόσωπος του άγνωστου δανειστή ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος εκπροσωπεί την κινεζική εταιρεία μόνο για να προτείνει και αν το θέμα προχωρήσει, να υπογράψει δάνειο με ευνοϊκούς όρους για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Αθήνα 21/02/2013

Σχετικά με συνομιλίες μου που είδαν το φώς της δημοσιότητας με «συνομιλητή» έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί τέτοιου είδους επίθεση στο πρόσωπο μου, και ιδίως αυτή την χρονική στιγμή, αφού είναι γνωστό πως στην όλη υπόθεση υπήρξα εξουσιοδοτημένος της κινεζικής εταιρίας, ΜΟΝΟ για να προτείνω και σε περίπτωση συμφωνίας με το ΔΣ να υπογράψω μία σύμβαση άτοκου δανείου με όρους ευνοϊκούς για την ΑΕΚ και χωρίς να έχω καμία φύσεως άλλη ευθύνη και ουσιαστικό ρόλο στην συγκεκριμένη συναλλαγή.

Είναι επίσης γνωστό σε όλους και περισσότερο σε αυτούς που με γνωρίζουν προσωπικά, πως είμαι Ενωσίτης όπως και όλη η οικογένεια μου και ό,τι πράττω είναι για το συμφέρον και τη σωτηρία της ομάδας μας, πράγμα που θα συνεχίσω να κάνω απαρέγκλιτα και στην υπόλοιπη ζωή μου.

Ουδέποτε έχω αναφερθεί σε πρόσωπα όπως όσα αναφέρονται στην συγκεκριμένη συνομιλία, και δηλώνω πως έχουν γραφτεί φράσεις και απόψεις που ουδέποτε εξέφρασα ή έγραψα.

Ως εκ τούτου έχω αναθέσει στους νομικούς μου συμβούλους να εξετάσουν τυχόν ευθύνες και επιφυλάσσομαι έναντι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Με εκτίμηση

Άκης Λιμοντζόγλου»

Ο Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός-Άρης

21/02/2013
 Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Λιαχούδης, ενώ ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης στο Πλατανιάς-ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 23/2

17:15 Skoda Ξάνθη-Βέροια: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
17:15 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
19:30 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κυριακή 24/2

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
15:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
17:15 Πανιώνιος-Πανθρακικός: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
17:15 Πλατανιάς-ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
19:30 Ολυμπιακός-Άρης: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

«Αξίζει πιο ψηλά ο Άρης»

21/02/2013
 Του Άρη δεν του αξίζει να βρίσκεται στη βαθμολογική θέση που είναι τώρα, όπως δήλώσε στο πλαίσιο της βράβευσής ως πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ανδρέας Τάτος.

«Αξίζει πιο ψηλά ο Άρης»
Πιο ψηλά στο πρωτάθλημα θα έπρεπε να ήταν ο Άρης, σύμφωνα με τον παίκτη της ομάδας, Ανδρέα Τάτο, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος για την απόδοσή του στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος των «κιτρίνων» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συμπαίκτες του, ενώ από την μεριά του υποσχέθηκε στους φίλους του συλλόγου πως τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου ο Άρης να πάει ακόμη πιο ψηλά.

«Σε όλη αυτή την προσπάθεια στο παιχνίδι με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Οι παίκτες που ήρθαμε τον Γενάρη προσπαθούμε να δέσουμε με το υπόλοιπο σύνολο. Η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν το αξίζει. Έχουμε καταλάβει ότι έχουμε δυνατότητες και θα έπρεπε να τις βγάλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ξέρουμε ότι είμαστε χαμηλά, ξέρω ότι δεν αξίζει αυτό στον Άρη γι’ αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στο τέλος», είπε μετά τη βράβευσή του ο έμπειρος μέσος.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο οποίος είναι επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού του Άρη, είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Για να έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κάτι θα παραπάνω θα ξέρουν. Νιώθουμε ότι κάναμε την σωστή επιλογή, είμαστε χαρούμενοι και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει και στην συνέχεια. Ο Άρης τον έχει διεκδικήσει, ο Άρης τον κέρδισε. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγαπάει τον σύλλογο. Η επιλογή του ήταν να έρθει στον Άρη για να μας βοηθήσει και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στην συνέχεια της σεζόν κι όλα να πάνε καλά».

Χάνει ΑΕΚ ο Ποτουρίδης

21/02/2013
 Απών από την αναμέτρηση του Πλατανιά με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή θα είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Χάνει ΑΕΚ ο Ποτουρίδης
Λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών, ο Γιάννης Ποτουρίδης θα απουσιάσει από το ματς του Πλατανιά με την ΑΕΚ την Κυριακή, ενώ θα χάσει και το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Βέβαια, τα προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν σταματούν εκεί, καθώς ούτε ο Πέτρος Κανακούδης θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στην «Ένωση», καθώς πέραν του ότι είναι τιμωρημένος για ακόμη μια αγωνιστική, αντιμετωπίζει κι ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Βέβαια, στο στρατόπεδο των Κρητικών περιμένουν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μπέλιτς, για το κατά πόσο θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στους προσεχείς αγώνες της ομάδας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ στη διάθεση του κοινοί τίθενται αυτά για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Πλήγμα στον Πανιώνιο

21/02/2013
 Νοκ-άουτ για τις επόμενες 20 ημέρες τίθεται ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στον νέο τεχνικό του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Πλήγμα στον Πανιώνιο
Από τραυματισμούς, άλλο τίποτα ο φετινός Πανιώνιος.

Τελευταίο «θύμα», ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός μέσος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Παρασκευή, με την αποθεραπεία του να εκτιμάται στις 20 περίπου μέρες, με τον Κώστα Παναγόπουλο να χάνει ακόμη μια λύση για το χώρο του κέντρου.

Δύσκολα o Φεγκρούς

21/02/2013
 Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, θα υπολογίζει τον Καρίμ Φεγκρούς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δύσκολα o Φεγκρούς
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τους Τόμας Ντε Βινσέντι και Καρίμ Φεγκρούς για να προλάβουν το επερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος επανήλθε στις προπονήσεις του «Άγιαξ της Ηπείρου», όμως έβγαλε ένα μέρος, με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες αν και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι.

Δυσκολότερα είναι τα πράγματα για τον Φεγκρούς, ο οποίος και την Τετάρτη έκανε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης (21/2) ο Χριστόπουλος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Ράγιος: «Αφοσιωμένος στον Αστέρα»

21/02/2013
 Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, παρέλαβε την Πέμπτη ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης, για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Βέροια.

Ράγιος: «Αφοσιωμένος στον Αστέρα»
Ο Ρούμπεν Ράγιος με το γκολ του κόντρα στη Βέροια έφτασε τα τέσσερα στην φετινή Σούπερ Λίγκα, ενώ την Πέμπτη παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής.

Μάλιστα, ο Ισπανός μέσος έκανε και δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε για την παραμονή του στην ομάδα και φυσικά τους στόχους του Αστέρα: «Είμαι αφοσιωμένος στον Αστέρα και θέλω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε πετύχει και από εκεί και πέρα θα λάβουμε μαζί με την ομάδα τις αποφάσεις μας...», σχολίασε ο Ράγιος σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε για την πορεία του Αστέρα, ενώ παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Μποροβήλο.

«Το ποδόσφαιρο επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θέλει προσοχή. Κοιτάμε κάθε ματς χωριστά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο...», είπε ο Μποροβήλος.

Σίλντενφελντ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του σχεδίου»

21/02/2013
 Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σε συνέντευξή του.

Σίλντενφελντ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του σχεδίου»
Χαρούμενος που αποτελεί μέλος ενός μεγάλου σχεδίου με ευρωπαϊκή προοπτική για τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο novasports ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» αν και βρίσκεται λίγο χρονικό διάστημα στη χώρα μας δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα, ενώ τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε πάρα πολύ η προοπτική να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού από την Διναμό Μόσχας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σίλντενφελντ στο novasports:

«Εχω αποκομίσει θετικές εντυπώσεις, σχεδόν για τα πάντα επειδή βλέπω πως η ομάδα πορεύεται σε θετική κατεύθυνση. Είναι κάτι που μου λέει και κόσμος στην πόλη πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Πρόκειται για μια κατάσταση τελείως διαφορετική με ότι συνέβαινε πριν και μ' αρέσει πολύ που είμαι μέλος αυτού του σχεδίου που έχει μεγαλύτερες προοπτικές για ευρωπαϊκούς αγώνες, για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από του χρόνου».

Αναφορικά με όσα είχες πληροφορηθεί στην ομάδα πριν έρθεις σ' αυτήν κι αυτά τα οποία περίμενες να βρεις στον ΠΑΟΚ, υπάρχει διαφορά, υπάρχει απόσταση μ' αυτά που τελικά συνάντησες; Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Πριν έρθω μίλησα με ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί εδώ και ήξερα τι να περιμένω. Είχα παρακολουθήσει και αγώνες ελληνικών ομάδων στο Europa League, μάλιστα είχα αγωνιστεί απέναντι σε ελληνικές ομάδες, οπότε ξέρω τι βλέπω και μπορώ να πω πως αυτό ακριβώς περίμενα. Απλά θέλω να πω πως για την ομάδα μου, επιμένω πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για κάτι καλό. Ημασταν δεύτεροι στη βαθμολογία κι εκεί θέλουμε να επιστρέψουμε επειδή είναι πολύ σημαντικό γι' αυτήν την ομάδα να συμμετάσχει στο Europa League ή στο Champions League της επόμενης σεζόν».

Σε σύντομο χρονικό διάστημα έδειξες υψηλό βαθμό προσαρμογής. Αυτό είχε να κάνει με σένα, την ομάδα, ένας συνδυασμός και των δυο ή μήπως κάτι άλλο;

«Νομίζω πως είναι ο συνδυασμός και των δυο. Είμαι 'ανοικτός' τύπος, προσαρμόζομαι εύκολα και γρήγορα όπου κι αν αγωνιστώ ή ότι κι αν μου ζητήσουν. Συνεπώς με τους νέους ποδοσφαιριστές και σε μια καλή ομάδα, με καλούς χαρακτήρες και προσωπικότητες δεν ήταν δύσκολο».

Μόνον εσύ γνωρίζεις και μπορείς να πεις αν ήδη αποδίδεις στο απόλυτο των δυνατοτήτων σου ή αν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης...

«Ξέρω πως μπορώ ν' αγωνιστώ καλύτερα επειδή αισθάνομαι πως υπάρχουν περιθώρια για να δώσω κι άλλα σ' αυτήν την ομάδα κι ελπίζω όλα να εξελιχθούν ομαλά, δίχως τραυματισμούς μέχρι το τέλος της σεζόν και να αποδείξω στην πράξη τους ισχυρισμούς μου».

Εχεις δει αρκετούς αντιπάλους της ομάδας σου στο ελληνικό πρωτάθλημα, τι πιστεύεις πως μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ φέτος;

«Νομίζω πως είμαστε μακριά από την πρώτη θέση, ο Ολυμπιακός έχει απομακρυνθεί σημαντικά αλλά νομίζω πως μας αξίζει η δεύτερη θέση και πρέπει να επιστρέψουμε σ' αυτήν και να τη διατηρήσουμε μέχρι τέλους γιατί έχουμε καλή ομάδα. Αν δεν τα καταφέρουμε θ' απογοητευτώ πάρα πολύ επειδή περιμένω και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Διαθέτουμε νέους ποδοσφαιριστές αλλά κι έμπειρους και νομίζω πως αυτός ο συνδυασμός μπορεί να μας φέρει και να μας διατηρήσει εκεί που θέλουμε».

Ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ τι αίσθηση σου άφησει;

«Δεν ξέρω... νομίζω πως ο καιρός τους βοήθησε σημαντικά, επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα και μόνον ποδόσφαιρο δεν ήταν αυτό που παίχτηκε, μάλλον κάποιο άλλο σπορ, δεν ξέρω. Μακάρι να μην έβρεχε καθόλου και νομίζω πως θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς αλλά με όλα όσα έγιναν ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν δύσκολο να παίξεις μπάλα. Επίσης ήταν δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν σέντρες ή κάτι παρεμφερές. Εντάξει, μπορεί και σ' αυτό να είμαστε καλοί αλλά το παιχνίδι μας είναι με την μπάλα κάτω, να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ηταν δύσκολο αλλά ακόμη κι έτσι, ένας βαθμός σ' εκτός έδρας αγώνα είναι... οκ».

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κέρκυρα, τη μια από τις δυο διαδοχικές, αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες θ' αγωνιστεί εντός έδρας με αντιπάλους ομάδες που έχουν σημαντική βαθμολογική διαφορά από αυτόν. Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχετε για να πάρετε αυτό που θέλετε;

«Νομίζω πως πρέπει να παίξουμε όπως τα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά με τον Αρη και άλλα σαράντα πέντε όπως με τον ΟΦΗ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Εχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και πρέπει να τα εξαφανίσουμε. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως είπα θα κερδίσουμε εκατό τοις εκατό».

Κρίνοντας από το διάστημα που βρίσκεσαι στην ομάδα, φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως μέλος αυτής και μετά το πέρας του δανεισμού σου από την Ντιναμό Μόσχας; Θα το χαρακτήριζες απλή σκέψη ή επιθυμία;

«Ναι, έχω μπροστά μου λίγους μήνες μέχρι την ολοκλήρωση του δανεισμού μου και μετά θα συζητήσουμε. Αλλά δε βλέπω γιατί όχι, είμαι ικανοποιημένος»

Ξενιάδης: «Ναι, εγώ είμαι»!

21/02/2013
 Τη φημολογία πως εκείνος είναι πίσω από το δάνειο στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Βασίλης Ξενιάδης. Σε επαφή της «Sportday» μαζί του, ο επιχειρηματίας τόνισε ότι τα λεφτά είναι Κινέζων και… θα μπουν τη Δευτέρα

Ξενιάδης: «Ναι, εγώ είμαι»!
Αυτό που εδώ και μέρες κυκλοφορούσε ως φημολογία, ότι δηλαδή εκείνος είναι ο άγνωστος επιχειρηματίας που θέλει να δανείσει την ΑΕΚ, επιβεβαίωσε και επίσημα ο Βασίλης Ξενιάδης.

Μετά τη δημοσίευση διαλόγων που φέρεται να είχε ο Άκης Λιμοντζόγλου -στους οποίους παρουσιαζόταν να τον εκπροσωπεί- και σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Sportday» (και αποκάλυψε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης) o αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας… έσπασε.

Παραδέχθηκε, λοιπόν, ότι εκείνος είναι πίσω από την υπόθεση του δανείου των 400.000 ευρώ -τα οποία ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δικά του, αλλά θα προέλθουν από κινεζική εταιρεία.

Και λέμε «θα», διότι ακριβώς όπως είχε γίνει και στις αλήστου μνήμης προηγούμενες απόπειρές του να εμπλακεί στην ΑΕΚ, όταν έπρεπε να εμφανιστούν τα χρήματα (σήμερα δηλαδή, σύμφωνα με το deadline που είχε δοθεί) αυτό δεν έγινε. Κάτι για το οποίο ευθύνεται -όπως ανέφερε ο Ξενιάδης- τεχνικό ζήτημα, που θα επιτρέψει να φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΠΑΕ τη… Δευτέρα.

Εκείνο, ωστόσο, που έχει επίσης μεγάλη σημασία στα λεγόμενα του Ξενιάδη είναι ότι παρουσιάζει τον Ανδρέα Δημητρέλο να έχει γνώση του ποιος βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

Κάτι που δεν αμφισβήτησε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι έμαθε σήμερα πως τη διαδικασία κινεί ο Ξενιάδης και ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό, από τη στιγμή που εξασφαλίζεται ότι το δάνειο δεν δεσμεύει ή βάζει σε οποιοδήποτε κίνδυνο την ΑΕΚ.

Τρίτωσε το κακό…

21/02/2013
 Οριστικά νοκ-άουτ για το προσεχές ματς με την Ξάνθη, τέθηκε ο αμυντικός της Βέροιας Σνάουτσνερ, προσθέτοντας το όνομά του στην λίστα με τους υπόλοιπους απόντες.

Τρίτωσε το κακό…
Αν και υπήρχε αισιοδοξία πως θα προλάβαινε να δώσει το «παρών» κόντρα στην Ξάνθη, τελικά ο Σνάουτσνερ τέθηκε οριστικά εκτός της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς έχει ακόμα πόνους στο γόνατο και δεν προλαβαίνει.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μόνο αρνητικό της σημερινής ημέρας για την Βέροια. Ο Καλί θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους ακρίτες μαζί με τον συμπαίκτη του, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και δεν είναι έτοιμος.

Ο τρίτος της «παρέας», είναι ο Γεωργιάδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική του κόντρα στην Ξάνθη.

Επόμενο ραντεβού για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής.

«Ο αθλητής είναι υπεύθυνος για τις ουσίες που παίρνει»

21/02/2013
 Η μοναδική περίπτωση που ο αθλητής δεν φέρει ευθύνη για την ουσία που παίρνει είναι μόνο εάν πρόκειται για ιατρικούς λόγους, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η Χαρά Σπηλιοπούλου.

«Ο αθλητής είναι υπεύθυνος για τις ουσίες που παίρνει»
Η Χαρά Σπηλιοπούλου δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως υπεύθυνος για τις ουσίες που παίρνει είναι ο αθλητής, εκτός από την περίπτωση που εκείνες του χορηγούνται για ιατρικούς λόγους. Αναφορικά με την υπόθεση του παίκτη της ΑΕΚ, Χρήστου Αρκούδα, ο οποίος αποδεδειγμένα είχε κάνει χρήση οξιλοφρίνης, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ τόνισε πως πρόκειται για μία διεγερτική ουσία που βρίσκεται στον κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χαρά Σπηλιοπούλου στον Τόλη Χριστοφοράκη και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου»:

Για την ουσία που πήρε ο Χρήστος Αρκούδας: «Να σας πως αρχικά ότι δεν θα ήθελα να σχολιάσω υποθέσεις που είναι στην δικαιοσύνη. Η οξιλοφρίνη είναι μία διεγερτική ουσία, μόνο αυτό. Υπάρχει στον κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών».

Για το ποιες ουσίες επιτρέπονται: «Μόνο εγγυημένα πράγματα, γιατί η νομοθεσία είναι σαφής. Ο αθλητής είναι υπεύθυνος για τις ουσίες που παίρνει. Στη μοναδική περίπτωση που δεν φέρει ευθύνη είναι μόνο εάν κάποιος του τις χορηγήσει για ιατρικούς λόγους. Ο αθλητής οφείλει να μιλήσει με την ομάδα υγειονομικής υποστήριξής του (τους γιατρούς του). Εκείνοι μπορούν να κρίνουν εάν πρέπει να πάρει κάτι ή όχι και εφόσον το πάρει τότε εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να δηλώσουν την ουσία στο ΕΣΚΑΝ και να πάρουν την έγκριση. Αυτό, σίγουρα δεν γίνεται με την οξιλοφρίνη».

Για την αντιμετώπιση του ντόπινγκ: «Είναι πολλοί οι τρόποι. Το ντόπινγκ είναι σαν τα ναρκωτικά. Η καταστολή βοηθά και θα βοηθούσε αν είχαμε τη δύναμη να γίνεται μία ενημέρωση στα παιδιά αυτά. Είναι παιδιά 20 χρονών και πολλές φορές επικαλούνται ότι δεν είναι ενημερωμένα. Θέλει δουλειά. Έχουμε δώσει την προσοχή στους ελέγχους, παρά το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό δοκιμαζόμαστε όλοι οικονομικά. Αν προσέξετε στην ιστοσελίδα του ΕΣΚΑΝ, θα δείτε ότι γίνονται 50 έλεγχοι ντόπινγκ καθημερινά σε όλη την χώρα. Μακάρι να είχαμε περισσότερους γιατρούς. Παλιά το είχαμε κάνει αυτό με τη Σούπερ Λίγκα, αλλά δυστυχώς πια δεν μπορεί να γίνει».

Θέλουν νέο νικηφόρο σερί

21/02/2013
 Μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν από τον Ολυμπιακό οι παίκτες της Ξάνθης θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Βέροια.

Θέλουν νέο νικηφόρο σερί
Πριν την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό η Ξάνθη μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες στα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Παναθηναϊκό, όμως κόντρα στους «ερυθρόλευκους» το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0.

Ο έμπειρος προπονητής έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο επερχόμενο ματς με τη Βέροια, προκειμένου να «χτίσουν» νέο νικηφόρο σερί.

Τώρα όσον αφορά στην προπόνηση της Πέμπτης (21/2) ο Ουζουνίδης είδε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις προθέρμανσης αρχικά, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Θεραπεία έκανε για άλλη μία μέρα ο Παΐτο, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Αυτός που θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με τη «βασίλισσα του Βορρά» είναι ο Ρικάρντο Ντάνι που είναι τιμωρημένος.

Ένα σχολείο… «πέταλο»

21/02/2013
 Όπως κάθε βδομάδα πριν από εντός έδρας αναμετρήσεις, έτσι και την Πέμπτη, αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου βρέθηκε σε Γυμνάσιο της περιοχής για να μοιράσει εισιτήρια.

Ένα σχολείο… «πέταλο»
Παραδοσιακά, τα τελευταία χρόνια, πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Ατρόμητου, αντιπροσωπεία των παικτών επισκέπτεται σχολεία της περιοχής με σκοπό να μοιράσει εισιτήρια σε μικρούς μαθητές.

Έτσι έγινε και την Πέμπτη, με τους Γιάννη Σκόνδρα, Μανώλη Καλλέργη και Αράγκο Τζαμάλ να επισκέπτονται το 5ο Γυμνάσιο και να μοιράζουν δώρα και εισιτήρια στους μικρούς μαθητές.

Από την δική τους πλευρά οι μαθητές έδειξαν απόλυτα ικανοποιημένοι, από την επίσκεψη των παικτών, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σήκωσαν και πανό με το σήμα της ομάδας.

Όλοι... ετοιμοπόλεμοι

21/02/2013
 Χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού καταστρώνει τα πλάνα του στον Λεβαδειακό, ο Γιώργος Παράσχος ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όλοι... ετοιμοπόλεμοι
Και πώς να μην είναι ικανοποιημένος ο Γιώργος Παράσχος;

Δύο ημέρες πριν το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να ελπίζει να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Την Πέμπτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με… βιντεοθεραπεία, όπου ο Παράσχος ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν απέναντι στον Ατρόμητο, ούτως ώστε να μην τα επαναλάβουν και να γίνει η υπέρβαση κόντρα στους Αρκάδες.

Πάνε τα προβλήματα…

21/02/2013
 Προβλήματα ήταν και λύθηκαν για τον Ατρόμητο και τον Νίκο Αναστόπουλο, αφού μετά από τον Ουντότζι και ο Καραγκούνης προπονήθηκε κανονικά.

Πάνε τα προβλήματα…

Η αρχή στην λύση των προβλημάτων έγινε την Τετάρτη για τον Ατρόμητο, αφού ο Σαλοζέ Ουντότζι ξεπέρασε την ίωσή του και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του Περιστερίου.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Θανάση Καραγκούνη να είναι έτοιμος, να ξεπερνάει το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε και να τίθεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να υπάρχει άλλο θέμα.

Η προπώληση των εισιτηρίων με γενική είσοδο 10 ευρώ θα ξεκινήσει αύριο από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 16.30 μέχρι τις 20.00.

Προσέχει για να έχει ο Δώνης

21/02/2013
 Πρόωρα αποχώρησαν από την προπόνηση της Πέμπτης του ΠΑΟΚ, οι Λάζαρ και Καμαρά, κυρίως για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε ο Δώνης να μην τους στερηθεί στο ματς με την Κέρκυρα.

Προσέχει για να έχει ο Δώνης
«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η παροιμία και φαίνεται πως ο Γιώργος Δώνης την ασπάζεται πλήρως.

Έτσι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Κέρκυρα, τους Λάζαρ και Καμαρά, προτίμησε να τους προφυλάξει την Πέμπτη από μέρος της προπόνησης, για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω και να δώσουν το «παρών» κόντρα στους Φαίακες.

Κατά τα άλλα, ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε και ρόλο… δασκάλου! Πριν την έναρξη της προπόνησης, έδειξε βίντεο στους παίκτες του, αναλύοντάς τους, τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ, κυρίως στον τομέα της τακτικής, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν.

Στο μέτωπο των τραυματιών, οι Φωτάκης και Ολίσε προπονήθηκαν ατομικά με χρήση μπάλας, ενώ θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Σταφυλίδης, Γεωργιάδης και Χακόμπο.

«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»

21/02/2013
 Αδιαφορία για το αν το δάνειο προέρχεται από τον Βασίλη Ξενιάδη -εφόσον διασφαλίζεται ότι η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει, ούτε δεσμεύεται σε τίποτα μέσω αυτού- δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»
Η παραδοχή του Βασίλη Ξενιάδη ότι βρίσκεται πίσω από το δάνειο (ή μάλλον την πρόθεση δανείου) των 400.000 ευρώ πυροδότησε νέες αντιδράσεις στην ΑΕΚ.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας τόνισε -στα λεγόμενα που αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος γνωρίζει το ποιος κινεί τα νήματα σε αυτή την υπόθεση.

Σε επαφή ωστόσο με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, εκείνος επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει και πριν αποκαλυφθεί ότι πίσω από το θέμα είναι ο Ξενιάδης.

Δηληδή ότι δεν τον ενδιαφέρει το ποιος είναι ο δανειστής, από τη στιγμή που η σύμβαση που υπογράφηκε μαζί του δεν βάζει σε κίνδυνο ή δεν δεσμεύει με οποιονδήποτε τρόπο την ΠΑΕ, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται μονάχα για ένα άτοκο δάνειο.

Ερωτώμενος, δε, για το ποια θα είναι η αντίδραση μετά την αποτυχία του δανειοδότη να καταθέσει τα χρήματα στο διάστημα των τριών ημερών που συμφωνήθηκε, ο κ. Δημητρέλος επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ θα δώσει μια μικρή παράταση. Και ανέφερε πως εφόσον δεν μπουν τα χρήματα ως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, θα κλείσει οριστικά το θέμα.

Κατά τ’ άλλα, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι δεν ήξερε εξαρχής ότι πίσω από το θέμα βρισκόταν ο Ξενιάδης, αλλά το έμαθε σήμερα -σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του.

Και όταν του τέθηκε το ερώτημα για το τι θα γίνει αν ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας εμφανίσει τη Δευτέρα (όπως ανέφερε) τα χρήματα, ο Δημητρέλος δεν έκλεισε ούτε τότε το «παράθυρο», αναφέροντας πως σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει νέο Δ.Σ. για ν’ αποφασιστεί τι θα γίνει.

Έπεσε «περονόσπορος» στον ΟΦΗ

21/02/2013 
Απών από το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μανόλης Μονιάκης. Εξαιρετικά αμφίβολος για το ίδιο παιχνίδι είναι και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που νοσηλεύεται σε κλινική, λόγω γαστρεντερίτιδας.

Έπεσε «περονόσπορος» στον ΟΦΗ
«Περονόσπορος» φαίνεται πως έχει πέσει στον ΟΦΗ μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, αφού τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, έγιναν πολλά περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 53χρονος προπονητής μετά το ματς με τους Χανιώτες δεν μπορεί να υπολογίζει για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Μανόλη Μονιάκη.

Ο έμπειρος αμυντικός την Πέμπτη (21/2) υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε πως έχει συμπτώματα κατάγματος κόπωσης στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό, κάτι που θα του στερήσει την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Αυτό, όμως, δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πετράκης, αφού εκτός από τον Μονιάκη δύσκολα θα δώσει το «παρών» κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο Πατρινός μέσος στο ματς με τον Πλατανιά χτύπησε τόσο στο φρύδι (επτά ράμματα) όσο και στο μετακάρπιο (έπαθε κάταγμα), ενώ πλέον να αντιμετωπίσει και την γαστρεντερίτιδα, όπου εξαιτίας της νοσηλεύεται σε κλινική του Ηρακλείου. Εκτός από τον Λαμπρόπουλο άρρωστοι είναι τόσο ο Κανούλας όσο και ο Ζαχαράκης.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης (21/2) ο Πετράκης έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Παράλληλα, το «παρών» στην προπόνηση έδωσαν και 50 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μεταξύ άλλων είπαν στους παίκτες: «Πιστεύουμε σε εσάς. Μπορείτε να νικήσετε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!

21/02/2013
 Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι εδώ! Ο Ουρουγανός άσος του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας και μάλιστα πολύ πιθανό να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στην Κέρκυρα!

Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!
Μετά το συμβάν και τις τάσεις φυγής του Πάμπλο Γκαρσία, που «ταρακούνησε» την ομάδα, ο Ουρουγουανός άσος επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα! Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε τους 19 «εκλεκτούς» και το όνομα του 36χρονου βρισκόταν μέσα στην λίστα.

Επιστρέφουν εξίσου οι Αθανασιάδης και Κατσικάς, αφού εξέτισαν την ποινή τους. Όπως αναμενόταν, «μέσα» είναι και οι Λάζαρ, Καμαρά, παρά το γεγονός πως δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Εκτός έμειναν οι Ολίσε, Γεωργιάδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο, Φωτάκης και Έτο.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Καμαρά, Λίνο, Ιτάνζ, Πάμπλο Γκαρσία, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ

«Μέσα» ο Καζναφέρης

21/02/2013
 Με το μυαλό στον Ολυμπιακό και το μεταξύ τους ματς την ερχόμενη Κυριακή συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη.

«Μέσα» ο Καζναφέρης
Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ο Καζναφέρης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του Γιάννη Μιχαλήτσου και έθεσε υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα, τόσο ο Νίκος Ψυχογιός, όσο και ο Μάρκος Βελλίδης συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους και δεν υπολογίζονται για το ματς στο «Καραϊσκάκης».

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει ξανά πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.

Μύριζε… γλαρόσουπα

21/02/2013
 Οι παίκτες της ΑΕΚ γευμάτισαν ξανά μαζί πριν από παιχνίδι. Και κατά τη διάρκεια του φαγητού, τις συζητήσεις τους αναπόφευκτα μονοπώλησε η… γλαρόσουπα που (φοβούνται ότι) θα φάει η «Ένωση» με το δάνειο

Μύριζε… γλαρόσουπα

Τα οικογενειακά γεύματα πριν από τα παιχνίδια έχουν καθιερωθεί πλέον στην ΑΕΚ.

Ο λόγος που διακόπηκε όμως την περασμένη εβδομάδα η συγκεκριμένη… παράδοση (το θέμα του δανείου από τον άγνωστο επιχειρηματία) ήταν αυτός που δεν επέτρεψε στη σημερινή συγκέντρωση των παικτών να υπάρξει το ίδιο ευχάριστο κλίμα.

Την ώρα λοιπόν που η προθεσμία που είχε δοθεί άγνωστο δανειοδότη να καταθέσει τα χρήματα είχε περάσει χωρίς αποτέλεσμα και πριν καν επιβεβαιωθεί μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πίσω από την υπόθεση είναι ο Βασίλης Ξενιάδης, η μυρωδιά της… γλαρόσουπας που φοβούνται ότι θα φάει η ΑΕΚ αντί για τις 400.000 ευρώ ήταν έντονη στο τραπέζι των «κιτρινόμαυρων».

Εκτός της δυσάρεσκειάς τους λοιπόν για το ότι μια ακόμη φορά έλαβαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν έντονα εκνευρισμένοι και με τον Άκη Λιμοντζόγλου. Κι αυτό διότι οι απευθείας διαβεβαίωσεις που είχαν λάβει από εκείνον τους οδήγησαν να βγάλουν ευχαριστήρια ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα για τον άγνωστο επιχειρηματία.

Όπως και να ‘χει, το θέμα είναι πως -για μια ακόμη φορά πριν από παιχνίδι- οι παίκτες δεν μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αλλά και ότι -μια ακόμη φορά- επιβεβαιώνουν την αίσθηση πως δεν μπορούν να βασίζονται σε κανέναν άλλον για να τους βοηθάει εκτός από τον κόσμο.

Όταν ο ΠΑΟΚ αναπτύσσεται…

21/02/2013
 Πεντάλεπτο βίντεο με τους 12 τρόπους ανάπτυξης του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ανέβασε η διοίκηση.

Όταν ο ΠΑΟΚ αναπτύσσεται… (vid)
Ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, φτιάχτηκε και ανέβηκε στην σελίδα του ΠΑΟΚ στο facebook με εντολή της διοίκησης, δείχνει τους τρόπους ανάπτυξης της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για μία πρωτοφανή ενέργεια διοίκησης που έχει ως στόχο να βγάλει στην επιφάνεια τους τρόπους με τους οποίους η μπάλα φτάνει στην επίθεση, ώστε να σταματήσουν οι «γκρίνιες» από την κερκίδα…

Στο βίντεο αναφέρεται:«Δείτε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί 12 τρόπους ανάπτυξης της ομάδας από την άμυνα μέχρι την αντίπαλη περιοχή κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ».

«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Πετράκης

21/02/2013
 Οι πολλές απουσίες του ΟΦΗ, ενόψει Παναθηναϊκού, κάνουν τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη, να «ανακατέψει την τράπουλα», προκειμένου να βρει λύσεις.

«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Πετράκης
Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει και να βρει λύση σε αυτά στο επερχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Ο 53χρονος προπονητής για το παιχνίδι με τους «πράσινους» δεν μπορεί να υπολογίζει για τον χώρο του κέντρου τους Χρήστο Μπούρμπο και Κώστα Μπανούση, αφού και οι δύο παίκτες είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή τους στο σαββατιάτικο ματς.

Απών, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μετακάρπιο, ενώ υποφέρει και από γαστρεντερίτιδα.

Έτσι, μετά από αυτές τις απουσίες που υπάρχουν στο κέντρο, ο Πετράκης αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Γιώργο Μακρή και Παναγιώτη Ζορμπά. Ο πρώτος θα είναι ο παρτενέρ του Βερόν στον άξονα, ο δεύτερος θα παίξει ως αριστερός χαφ, ενώ στα δεξιά φαίνεται πως θα πάει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ωστόσο, τα πράγματα στην άμυνα είναι πιο μπερδεμένα, αφού ο Πετράκης δεν έχει δείξει ακόμη ποιος θα αναπληρώσει το κενό του Μανώλη Μονιάκη στα αριστερά, αν και ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

21/02/2013
 Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίεςπου θα συναντήσει ο Άρης στο «Γ.Καραϊσκάκης».

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Όλο τους το είναι οφείλουν να δώσουν οι παίκτες του Άρη για να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκεται να παραδώσουν τα όπλα εύκολα, θα «παλέψουν» για το καλύτερο δυνατό, ενώ στάθηκε και στην σημαντική απουσία του Νταβίντ Αγκάνθο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Με άλλη ψυχολογία ο Αρης, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού;

«Δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας, αλλά και έλλειψης βαθμών, διότι καιγόμαστε για βαθμούς. Και έχουμε τώρα ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Για ν΄ ανταποκριθούμε, λοιπόν, σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μη κάνουμε λάθη».

Με τι προοπτική πηγαίνετε στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Εντάξει, δεν πας ποτέ με κατεβασμένα τα χέρια, όμως δεν θα πρέπει να κάνεις λάθη σ΄ αυτό το παιχνίδι, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό και μεγάλο ρόστερ παικτών».

Δεν θα έχετε μαζί σας τον Αγκάνθο. Πως σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε αυτή την απουσία;

«Πάντα κάποιος λείπει. Σ΄ όλα τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο β΄ γύρο, γιατί οι κάρτες μαζεύονται. Λείπει τώρα ένας σημαντικός παίκτης και θα προσπαθήσουμε με τους παίκτες που υπάρχουν να καλύψουμε αυτό το κενό».

Στο δικό σας ρόστερ υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο Τάτος, ο Ζαραδούκας, ο Διαμαντάκος..

« Αυτό δεν λέει τίποτα. Σημασία έχει τι κάνεις μέσα το παιχνίδι. Ούτως ή άλλως κι εμείς γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, με διαφορά θα έλεγα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Να πιστεύει σ΄ αυτή την ομάδα, όπως πιστεύω κι εγώ στους ποδοσφαιριστές και τελικά θα τα καταφέρουμε!».

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε…

21/02/2013
 Εξαντλήθηκαν ήδη -τρεις μέρες πριν το παιχνίδι- τα εισιτήρια του Πλατανιάς-ΑΕΚ.

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε…
Μπροστά σε γεμάτες εξέδρες επιβεβαιώθηκε πως θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Πλατανιάς την ΑΕΚ. Η μεγάλη νίκη στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των Χανιωτών.

Σε συνδυασμό, λοιπόν και με τους αρκετούς φίλους της ΑΕΚ από την Κρήτη που πιθανολογείται ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι (και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα 200 εισιτήρια που εξασφάλισε η «Ένωση») η κίνηση των εισιτηρίων ήταν τέτοια, ώστε να εξαντληθούν τρεις μέρες πριν το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η σχετική ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων».

Ανακοίνωση της NOVA για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

21/02/2013
 Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του Ομίλου Forthnet με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague, το συνδρομητικό κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της NOVA για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ
Αναλυτικά:

«O Όμιλος Forthnet κοινοποίησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει ασκήσει ο Όμιλος Forthnet προκειμένου να σταματήσει την αυθαίρετη χρήση του τηλεοπτικού σήματος της Nova από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο ΣΚΑΪ απαγορεύεται να μεταδίδει στιγμιότυπα από τους αγώνες της Superleague παρά μόνο στιγμιότυπα περιορισμένου αριθμού ομάδων και μέγιστης διάρκειας 90 δευτερολέπτων, πάντα με την προϋπόθεση συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η απόφαση αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας της εταιρίας μας, από την αυθαίρετη και παράνομη εγγραφή, αναπαραγωγή και μετάδοση του αθλητικού μας περιεχομένου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσει κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προστατεύσει πλήρως το τηλεοπτικό περιεχόμενο στο οποίο επενδύει».

Επτά χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στην ΑΕΚ!

21/02/2013
 Με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας την ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Απαλλαγή για Ολυμπιακό, 15 μέρες αποκλεισμός για Κολτσίδα.

Επτά χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στην ΑΕΚ!
Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 22ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 400 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: διότι: «Tο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με τέσσερα λεπτά καθυστέρηση διότι η εγκαλουμένη καθυστέρησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο»: ποινή επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 7.000 ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 21η αγωνιστική:

ΠΑΕ Άρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του Γ. Κολτσίδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης την χρηματική ποινή των 2.000 ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. Κολτσίδα την χρηματική ποινή των 2.000 ευρώ και την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες».

Ορκίζεται Έλληνας ο Σαββίδης

22/02/2013
 Έτοιμος να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Ορκίζεται Έλληνας ο Σαββίδης
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ορκιστεί Έλληνας πολίτης σε μερικές μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «thestival.gr».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησε και επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών με Προεδρικό Διάταγμα από τις 31 Δεκεμβρίου του 2012, ο Ιβάν Σαββίδης του Ιγνατίου πολιτογραφήθηκε Έλληνας υπήκοος, ενώ αναμένεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης να τον καλέσουν για να δώσει τον όρκο του Έλληνα πολίτη, ενώ αμέσως μετά θα γίνει εγγραφή στα μητρώα Αρρένων και στο δημοτολόγιο του Δήμου, όπου θα δηλώσει κατοικία, καθώς και των ανήλικων παιδιών του».

«Κλείνει» τον Σαλίνο

22/02/2013
 Έτοιμος να προχωρήσει ακόμη μία μεταγραφική κίνηση παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Σαλίνο της Μπράγκα.

«Κλείνει» τον Σαλίνο
Την ενίσχυση του Ολυμπιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο μετά από την ήττα (1-0) από τη Λεβάντε μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε τα λάθη. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα ενισχυθούμε και του χρόνου ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του προέδρου των Πειραιωτών.

Έτσι μετά τον Ντέρεκ Μπόατενγκ οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένεται να κάνουν ακόμη μία μεταγραφή.

Αυτή πιθανότατα θα είναι η απόκτηση του Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα και στη συνέχεια θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι 27 ετών και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 24 ματς (8 Champions League, 14 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλο Πορτογαλίας), έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1989 αγωνιστικά λεπτά.

Αβοήθητος

22/02/2013
 Καμία βοήθεια από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή άλλους επιχειρηματίες δεν βρίσκει ο Γιάννης Αλαφούζος. Άμεση η ανάγκη για ρευστό. Φήμες για επαφή με Βγενόπουλο, ραντεβού με Γιαννακόπουλο.

Αβοήθητος
Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό το ακριβές μέγεθός του στον κόσμο. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητεί τρόπους για να καλύψει τις «τρύπες» που υπάρχουν, ωστόσο δεν βρίσκει συμπαραστάτες. Οι μέχρι τώρα επαφές που έχει κάνει με μετόχους ή άλλους επιφανείς επιχειρηματίες/φιλάθλους του «τριφυλλιού» δεν έχουν δώσει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του στους συνεργάτες του στην ομάδα ότι θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη συνέχεια, από το καλοκαίρι και μετά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που προσπαθεί να εξασφαλίσει μέσω από κάποια έσοδα της ομάδας (πηγαίνοντας πίσω κάποιες άλλες υποχρεώσεις) προκειμένου να τακτοποιήσει άμεσα τις οφειλές που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση από την UEFA. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπογραφούν νέοι διακανονισμοί με τους παίκτες, ωστόσο για να το δεχτούν αυτό θα πρέπει να τους καταβληθούν πρώτα οι προηγούμενες δόσεις. Όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα χρειαστεί να βάλει ένα ποσό από την τσέπη του ή μέσω εξασφάλισης νέου δανείου. Χρήματα, περίπου άλλες 500.000 ευρώ, απαιτούνται και για να γίνουν τα απαραίτητα έργα προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στο μεταξύ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για χθεσινή τηλεφωνική επαφή του προέδρου της ΠΑΕ με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μετά τη διαρροή της συνάντησης που είχαν την Τρίτη. Σύντομα αναμένεται να γίνει συνάντηση μεταξύ Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι δύο άνδρες έχουν καλές σχέσεις, ο πρόεδρος της ΚΑΕ στηρίζει τον ομόλογό του της ΠΑΕ ηθικά, αλλά είναι άγνωστο αν θα συνδράμει οικονομικά από τη στιγμή που έχει ρίξει όλο το βάρος στην ομάδα μπάσκετ.

Εκτεθειμένη και... χρεωμένη

22/02/2013
 Αναστάτωση έφερε στην ΑΕΚ η υπόθεση του… γνωστού-άγνωστου δανειοδότη Βασίλη Ξενιάδη. Ακόμη περιμένει να κλείσει το θέμα η διοίκηση της ΠΑΕ, στα όριά τους Λίνεν, παίκτες και υπάλληλοι της ομάδας.

Εκτεθειμένη και... χρεωμένη
Ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουν ζωντανή την ΑΕΚ με πενιχρά (ή χωρίς καθόλου ενίοτε) μέσα δεν το αμφισβητεί κανείς. Ωστόσο δεν λείπουν αρκετοί λανθασμένοι χειρισμοί που προκαλούν ερωτηματικά, με τελευταίο αυτόν στην υπόθεση του άγνωστου δανειοδότη, ο οποίος αποδείχτηκε με καθυστέρηση μιας εβδομάδας πως ήταν ο… γνωστός Βασίλης Ξενιάδης. Ένας άνθρωπος που ταλαιπώρησε και πέρυσι την ΠΑΕ με το περίφημο σχέδιο αγοράς των μετοχών, αλλά ο «θησαυρός» αποδείχτηκε άνθρακας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, με το ελαφρυντικό ότι αναζητεί ρευστό από οπουδήποτε αυτό μπορεί να βρεθεί, δεν αντιμετώπισε την υπόθεση με τη δέουσα σοβαρότητα. Άφησε να καλλιεργούνται ελπίδες για εισροή ενός σημαντικού κεφαλαίου (400.000 ευρώ εκ των οποίων τα 3/4 για την ΠΑΕ) και η αποκάλυψη πως ο «χορηγός» ήταν ο Ξενιάδης μόνο δυσαρέσκεια προκάλεσε στις τάξεις της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, που είχαν λάβει υποσχέσεις πως θα εισπράξουν κάποια από τα οφειλόμενα από το συγκεκριμένο ποσό, απογοητεύτηκαν και δυσαρεστήθηκαν έντονα μετά την επιβεβαίωση από πλευράς Ξενιάδη πως εκείνος κρύβεται πίσω από το άτοκο δάνειο. Και ασφαλώς η ομάδα αναστατώθηκε δίχως λόγο παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, όπως αυτός της Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά.

Κι όμως, ακόμη τον περιμένουν

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έλεγε και χθες σε όσους επικοινωνούσαν μαζί του πως δεν τον ενδιέφερε ποιος βρισκόταν πίσω από την υπόθεση του δανείου. Μάλιστα στην ΑΕΚ δεν έκλεισαν οριστικά το θέμα χθες και τόνιζαν ότι θα περιμένουν μέχρι και σήμερα το μεσημέρι να δουν αν θα μπουν λεφτά στα ταμεία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πως η ανάγκη της ομάδας για χρήματα είναι πολύ μεγάλη για να πει «όχι» σε ένα άτοκο δάνειο, ενώ υποστηρίζει πως η «Ένωση» δεν θα ζημιωθεί ούτε θα δεσμευτεί στο παραμικρό, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται από τις διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα θα περάσουν (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ξενιάδη) από δύο τράπεζες, τη Hana Bank του Χονγκ Κονγκ και την Commerz Bank της Γερμανίας, πριν (κι αν) καταλήξουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Πάντως η πλευρά Ξενιάδη, που αρχικά είχε δεσμευτεί πως τα χρήματα θα μπουν μέχρι την Πέμπτη, τώρα λέει πως θα μπουν τη Δευτέρα.

Όλα αυτά κι ενώ στην ΠΑΕ περιμένουν ειδοποίηση από τον Δημήτρη Βιντιάδη για τις κινήσεις του να αποκτήσει τον έλεγχο της ομάδας, κάτι που εξαρτάται ουσιαστικά από την οριστικοποίηση του διακανονισμού καταβολής των χρεών προς το Δημόσιο σε 48 ή περισσότερες δόσεις. Η ανάγκη για χρήματα είναι πολύ μεγάλη και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πέρα από τις οφειλές προς κράτος, παίκτες και λοιπούς πιστωτές, υπάρχει ορατός κίνδυνος να μη σφραγιστούν τα εισιτήρια του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου η διοίκηση προσδοκά από τα έσοδα να μπαλώσει κάποιες ακόμη τρύπες.

Βάζει νέο αίμα

22/02/2013
 Πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές σκοπεύει ο Φάμπρι να χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Μαυρία, Φουρλάνο δοκίμασε ο Ισπανία αντί των Ζέκα, Χοκίν.

Βάζει νέο αίμα
Με νεανική ενδεκάδα σκοπεύει ο Φάμπρι να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Στο προηγούμενο ματς στην έδρα του Άρη ο Ισπανός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει δύο μόλις Ελληνόπουλα, όμως αύριο αναμένεται να βάλει πέντε στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» κόντρα στους Κρητικούς.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής, ο 57χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη μεσοεπιθετική γραμμή των «πράσινων».

Ο ένας είναι ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Χοκίν Εσπάρθα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, και ο άλλος είναι ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος θα παίξει αντί του Ζέκα που είχε παίξει «δεκάρι» στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στον πάγκο θα μείνει και ο Καζιγιάμα, ενώ σε ρόλο επιτελικού θα αγωνιστεί ο Φορναρόλι. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να πάρει φανέλα βασικού ο Ουρουγουανός φορ. Στα χαφ δεξιά θα είναι ο Σισοκό και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.

Παράλληλα, ο Φάμπρι σχεδιάζει να βάλει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Στέργο Μαρίνο αντί του Κάιπερ, ο οποίος στη Θεσσαλονίκη δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

Τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας θα καλύψουν οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ και Πίντο, ενώ στον άξονα θα είναι οι Βιτόλο, Σο και κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης.

Προσπάθεια να είναι στην Τούμπα

Σε νέες εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκε χθες ο Φιγκερόα, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κάθε μέρα ανεβάζει ρυθμό. Στόχος του Αργεντινού επιθετικού είναι να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 17 Μαρτίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του δύο εβδομάδες αργότερα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ, κόντρα στον Πλατανιά.

Εν τω μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντίνας, Ταμπάκης, Βελάσκες, οι οποίοι φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα. Ο Χουχούμης, επίσηςμ συνεχίζει τη θεραπεία εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς με την Κέρκυρα. Θα χάσει, πάντως, και την ΑΕΚ.

Δώνης: «Μόνο νίκες»

22/02/2013
 Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν υπάρχει για τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δώνης: «Μόνο νίκες»
Το σύνθημα για τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν έστειλε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Πρώτος στόχος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η έξοδος στα προκριματικά του Champions League, ενώ θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας μετά από πολλά χρόνια.

Αυτό θέλησε να εξηγήσει ο 44χρονος προπονητής με τη χθεσινή του ομιλία, λέγοντας στους παίκτες: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη…».

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα στην Τούμπα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Γκαρσία να αγωνιστεί ως βασικός κόντρα στους «Φαίακες», ύστερα από το μπέρδεμα που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα με τον Δώνη.

Στη διάθεση του Έλληνα προπονητή επιστρέφουν ο Αθανασιάδης και ο Κατσικάς, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ μέσα στην αποστολή θα είναι ο Λάζαρ και ο Καμαρά.

Στη σημερινή – τελευταία προπόνηση θα φανερωθούν οι προθέσεις του Δώνη για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα.

Ζήτημα επιβίωσης…

22/02/2013
 Λύση στο αδιέξοδο του Άρη θα προσπαθήσουν να βρουν η διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ μαζί με τη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠ.

Ζήτημα επιβίωσης…
Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει ο Άρης να φανεί συνεπείς στις οφειλές προς τους παίκτες, ενώ ταυτόχρονα θα είναι βιώσιμη η ΠΑΕ, θα αναζητήσουν εντός της ημέρας οι παράγοντες της ομάδας, η Σούπερ Λίγκα, η ΕΠΟ και ο ΠΣΑΠ.

Η συνάντηση των συγκεκριμένων πλευρών θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον των Θεσσαλονικέων και αν θα μπορέσουν οι πιστωτές να εισπράξουν τα χρήματά τους.

Τον Άρη θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, και ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Γρόλλιος, και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι παράγοντες της ΠΑΕ θα κινηθούν σε δύο βασικούς άξονες και θα προτείνουν δυο πράγματα.

Το ένα αφορά την αύξηση του αριθμού των δόσεων. Αυτή τη στιγμή ακούγεται ο αριθμός των 60, αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερος.

Το δεύτερο αφορά την οφειλή που θα εξυπηρετηθεί και ο Αρης θα ζητήσει να αφορά τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών, ώστε η ΠΑΕ να απαλλαγεί από κάθε είδους ρήτρα ή μελλοντικό συμβόλαιο που είχε συνάψει με τους πιστωτές, τα οποία έχουν εκτοξεύσει τις απαιτήσεις τους σε δυσθεώρητα και (ίσως) μη εξυπηρετήσιμα ύψη.

Ως διαπραγματευτικό μέσο στις συζητήσεις θα χρησιμοποιηθεί εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου της επόμενης χρονιάς και όσων απορρέουν από αυτό για την ΠΑΕ Αρης, έναντι των πιστωτών και της συμφωνίας που θα υπάρξει μαζί τους.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη σημερινή συνάντηση (από τα αποτελέσματα της οποίας εξαρτάται και η περαιτέρω στάση του σχετικά με το άρθρο 99 κ.λπ.), αισιοδοξία την οποία συμμερίζεται και η άλλη πλευρά.

«Έρχονται κρίσιμα ματς»!

22/02/2013
 Περίπου πενήντα οπαδοί του ΟΦΗ πήγαν στην χθεσινή προπόνηση και έθεσαν τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

«Έρχονται κρίσιμα ματς»!
Με στόχο να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βρέθηκαν χθες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο οι οπαδοί της ομάδας.

Οι Ομιλίτες ζήτησαν από τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να μην παρουσιάσουν ξανά ανάλογη εικόνα με εκείνη που έδειξαν στο κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά.

Επίσης, τους έδωσαν το σύνθημα για τους αγώνες που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, λέγοντας «συνέλθετε γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια».

«Μη φοβηθείτε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Πάμε να το κερδίσουμε. Πιστέψτε το. Μπορείτε να το καταφέρετε», ήταν μερικές από τις κουβέντες των φιλάθλων του ΟΦΗ προς τους παίκτες μετά την προπόνηση.

Γιάντσης στη θέση του Λεόν

22/02/2013
 Με τον Δημήτρη Γιάντση σκέφτεται να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ντιέγκο Λεόν ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Γιάντσης στη θέση του Λεόν
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Κέρκυρας ενόψει της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΠΑΟΚ (23/2, 17:15).

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Παπακώστας, είδε με χαρά τους Τσουμάνη και Αγρίτη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, αφού ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν.

Όσον αφορά στην απουσία του τιμωρημένου Ντιέγκο Λεόν ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Δημήτρη Γιάντση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του 25χρονου άσου στις αντεπιθέσεις.

Επέστρεψε ο Νουκ

22/02/2013
 Μετά από ένα μήνα απουσίας ο Νουκ Μπονγκ τέθηκε στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Επέστρεψε ο Νουκ
Ένα- ένα φαίνεται να λύνονται τα προβλήματα του Παύλου Δερμιτζάκη ενόψει της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (24/2, 17:15).

Μετά τους Ντιόγκο και Κουτσόπουλο, οι οποίοι επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ο Νουκ Μπονγκ τέθηκε στη διάθεση του Καβαλιώτη τεχνικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ο Καμερουνέζος ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο που είχε αποκομίσει στο ντεμπούτο το με τους «νεοφώτιστους» στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Κομοτηνής.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου