ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Συνεντευξη τυπου-δηλωσεις προπονητων και παικτων

 Συνεντευξη τυπου-δηλωσεις προπονητων και παικτων

20/02/2013

Μίτσελ: "Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία"

Ο Μίτσελ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ό,τι ακριβώς δεν έπραξε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Λεβάντε, υπογραμμίζοντας πως στον επαναληπτικό αγώνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν, καθώς όλοι οι παράγοντες είναι με το μέρος της ομάδας του!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα μπροστά της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Λεβάντε, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα των Πρωταθλητών Ελλάδας για τη ρεβάνς με την ισπανική ομάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το βράδυ της Πέμπτης (21/2, 22:05).
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

Για το αν θα παίξει ο Φουστέρ (σ.σ. Ισπανός συνάδελφος δεν ήταν ενημερωμένος για το γεγονός πως ο Νταβίντ έμεινε εκτός αποστολής) και αν προετοιμάζει την ομάδα του, όπως προετοιμαζόταν ως παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Ο Φουστέρ δεν είναι στην αποστολή αύριο. Σήμερα επιλέξαμε τους παίκτες και επειδή βρίσκεται πολλές εβδομάδες εκτός δράσης, θεωρήσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν για να μείνει εκτός. Παρόλο που το αυριανό παιχνίδι μπορεί να μοιάζει πολλές με τις στιγμές που έζησε στη Ρεάλ. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Επομένως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κυρίως δεν θα ξέρουν για ποιο πράγμα τους μιλάω, γιατί είναι πολύ νέοι".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο: "Να κάνουμε εντελώς το αντίθετο από αυτό που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και προσωπικότητα. Αν και έχουμε μεγάλο πρόβλημα μπροστά μας, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά είναι και η ποιότητα του αντιπάλου. Σε ένα ματς μπορεί να συμβούν τα πάντα, πολλά από αυτά μπορεί να είναι υπέρ μας. Μπορεί για παράδειγμα να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, να μας δώσουν δύο πέναλτι, να αποβάλλουν έναν παίκτη της αντιπάλου ομάδας... Μπορεί να συμβούν τα πάντα. Αύριο θα πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Να μην μπούμε σαν να έχουμε χάσει ήδη το παιχνίδι. Να προσπαθήσουμε να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ".

Για τις πέντε ανατροπές που είχε στην καριέρα του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και αν η ρεβάνς με τη Λεβάντε του θυμίζει κάποιο παιχνίδι που έχει παίξει: "Ναι. Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να αλλάξει ένα τέτοιο σκορ, είναι να σκέφτεται ότι δεν θα μπορέσει να βάλει πολλά γκολ, αν δεν βάλει το πρώτο! Κι επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αυριανό είναι ένα ματς στο οποίο θα ψάξουμε τις επιθετικές λύσεις, αλλά κοιτάμε και την άμυνα. Δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ".

Για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό: "Φυσικά και έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα αύριο. Κι αυτό είναι ότι δεν είμαστε η ομάδα που ήμασταν τις προάλλες. Το πρόσωπο που δείξαμε εκεί δεν έχει να κάνει με εμάς. Αυτό για εμένα είναι ένα πλεονέκτημα. Δεχτήκαμε ένα καταπληκτικό μάθημα και αυτό μας έχει φανεί πολύ χρήσιμο για να καταλάβουμε ότι αύριο το παιχνίδι έχει δυσκολίες. Σημασία όμως έχει τι θα κάνουμε εμείς. Η Λεβάντε έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο και εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Επομένως έχουμε τις πιθανότητές μας αν δείξουμε τις ικανότητές μας. Ήταν μία μέρα που τίποτα δεν μας πήγε καλά".

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: "Όλα είναι υπέρ μας. Θα παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο, μπροστά στον καταπληκτικό μας κόσμο. Αύριο, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. Έχουμε όλες τις συνθήκες υπέρ μας. Αυτό δεν είναι πίεση, αλλά επιπλέον δύναμη και ώθηση στην ομάδα μας".

Για το αν ο Χολέμπας θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα: "Ο Χολέμπας μπορεί να παίξει, έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους υπόλοιπους παίκτες της αποστολής. Πρόθεσή μας είναι να παίξουν όλοι οι παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Χολέμπας είναι ένας από αυτούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα παίξει τερματοφύλακας! Νομίζω...".

Για το ποιος θα παίξει στο τέρμα: "Το μόνο βέβαιο, όπως είπα, είναι πως δεν θα παίξει ο Χολέμπας! Κάποιος από τους δύο που έχουμε, θα αγωνιστεί".

Για το αν έχει καταλήξει στην εντεκάδα και αν παίξουν μαζί από την αρχή ο Τζεμπούρ με τον Μήτρογλου στην επίθεση: "Έχω την υποχρέωση να γνωρίζω την εντεκάδα από τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας στην Ξάνθη. Δεν θέλω να σας πω ποιοι θα παίξουν. Θέλω να πω την εντεκάδα πρώτα στους παίκτες μου. Είναι κι αυτό μία πιθανότητα, καθώς τόσο ο Τζεμπούρ όσο και ο Μήτρογλου είναι σπεσιαλίστες. Προσπαθείτε, όμως, να αποκαλύψετε την ομάδα μας!".

Για το αν μέσα από αγώνες, όπως ο επαναληπτικός με τη Λεβάντε όπου ο Ολυμπιακός ψάχνει μία αγωνιστική υπέρβαση, δημιουργούνται ποδοσφαιρικοί ήρωες (σ.σ. ερώτηση RedPlanetgr): "Σε τέτοια παιχνίδια, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να βρεθούν ήρωες. Από τους επιθετικούς, που πρέπει να βάλουν γκολ, μέχρι τον τερματοφύλακα, ο οποίος πρέπει να αποκρούσει κάποιο ή κάποια πέναλτι, αν φτάσουμε στη συγκεκριμένη διαδικασία".

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον αγώνα ο Ολυμπιακός: "Χρειαζόμαστε επιθετικότητα και ένταση στο παιχνίδι μας. Χρειαζόμαστε να κατακτήσουμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Να βγούμε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στην επίθεση. Δεν θα το καταφέρουμε αν δεν κατακτήσουμε τον έλεγχο, γιατί το ίδιο θα επιδιώξει και ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει το πλεονέκτημα των τριών γκολ και είναι πάρα πολύ καλό στο να παίζει πίσω από την μπάλα και να εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου του. Αυτό έκανε στο πρώτο ματς. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει μόνο από την επίθεση".

Για τη δήλωση του Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά ο ένας προπονητής τον άλλο, και αν πιστεύει ότι το στοιχείο του αιφνιδιασμού θα παίξει ρόλο: "Και από την πλευρά μου τον ξέρω πολύ καλά και τον έμαθα πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα! Και κοιτάξτε πώς ήρθε στην Αθήνα! Δεν είναι ότι γνωριζόμαστε, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι λίγο πολύ-γνωστά όλα. Γνωρίζαμε τη Λεβάντε στο πρώτο ματς, αλλά κάναμε λάθη και από αυτά τα λάθη πήραμε το μάθημά μας. Επιμένω ότι δεν θα πρέπει να μπούμε με το σκεπτικό ότι δεχθήκαμε τρία γκολ. Είναι ένα διαφορετικό ματς που οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Στο προηγούμενο παιχνίδι, έδωσαν δύο πέναλτι εις βάρος μας, μείναμε με δέκα παίκτες από το 28ο λεπτό, και έγιναν πράγματα που δεν τα περιμέναμε".

Μαρτίνεθ: "Μας περιμένουν 90 σκληρά λεπτά"

Ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ έσταξε μέλι για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού και υπογράμμισε πως περιμένουν τη Λεβάντε ενενήντα πολύ δύσκολα λεπτά.
Ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τόνισε πως η Λεβάντε δεν θα μείνει στο 3-0 του πρώτου παιχνιδιού αλλά είναι προετοιμασμένη για 90 λεπτά σκληρής μάχης στο Φάληρο. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη γραμμή πυρός των ερυθρολεύκων και αποκάλυψε πως θα κοιτάξει να θωρακίσει τα μετόπισθεν της ομάδας του, παίζοντας το χαρτί των αντεπιθέσεων.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ:

Για το αν θεωρεί ότι η Λεβάντε έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στον επόμενο γύρο:

"Εμείς έχουμε την ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε το ματς, όπως χρειάζεται. Ξέρουμε ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν μιλούν για μία πιθανή ανατροπή του Ολυμπιακού, αν και εμείς στην Ισπανία σκεφτόμαστε διαφορετικά.

Δεν επηρεαζόμαστε από αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη ομάδα και μας περιμένει ένα πολύ σκληρό ενενηντάλεπτο, στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Για το αν η Λεβάντε θα παίξει πιο αμυντικά μετά το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης:

"Ο Ολυμπιακός απέδειξε στο πρώτο ματς πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Διαθέτει ένα ανεξάντλητο επιθετικό οπλοστάσιο και είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Κάτι που αποδεικνύεται και στο ελληνικό Πρωτάθλημα, καθώς όχι μόνο είναι δύσκολο να ηττηθεί, αλλά και να δεχθεί ένα γκολ για να πάρει την ισοπαλία ο αντίπαλος. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα και να ψάξουμε τις επιθετικές λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα για να σκοράρουμε. Ξέρουμε όλοι ότι μας περιμένουν ενενήντα πολύ δύσκολα λεπτά".

Για το κατά πόσο οι δύο Έλληνες, ο Βύντρα και ο Καράμπελας, τον έχουν βοηθήσει να καταλάβει καλύτερα τι περιμένει τη Λεβάντε στο ματς, αλλά και το αν πιστεύει ότι επειδή η ομάδα του παίζει σε ένα πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα αποτελεί πλεονέκτημα διότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σε χαμηλότερης δυναμικής Πρωτάθλημα:

"Φυσικά, μόνο και μόνο το γεγονός πως είναι Έλληνες και βρίσκονται συνεχώς μαζί μας στα αποδυτήρια μας έχει βοηθήσει καθώς μας μιλάνε συνεχώς για τον Ολυμπιακό. Για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς τους έχουμε ρωτήσει και για πιο συγκεκριμένα πράγματα. Έχουμε και τους ανθρώπους από το δίκτυο σκάουτινγκ που ήρθαν εδώ και είδαν παιχνίδια, οπότε γνωρίζουμε κι άλλες πληροφορίες. Αλλά φυσικά ήταν πολύτιμη η βοήθεια των δύο παικτών και ιδίως του Βύντρα που ήρθε τώρα και μας είπε πώς ήταν η κατάσταση στον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο. Ο Νίκος έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση. Στη συνέχεια για κάποιους λόγους δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, γιατί είχε γυρίσει και ο Χουανφράν. Σίγουρα δεν θα του άρεσε και πολύ, αλλά σε γενικές γραμμές έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και έχει κάνει καλά παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς δεν το ολοκλήρωσε γιατί αποβλήθηκε. Ο Λουκάς ήρθε στην ομάδα. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο και θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα μας".

Για το αν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η εντεκάδα και αν ο Μπαγιεστέρος μπορεί να παίξει και τα 90 λεπτά:

"Ξέρετε όλοι ότι στο Σαν Σεμπαστιάν κάναμε μεγάλη προσπάθεια και επειδή υπάρχει μικρό διάστημα ανάμεσα στα τρία ματς, το πρώτο με τον Ολυμπιακό, το αυριανό και στο Σαν Σεμπαστιάν. Κάποιοι παίκτες νιώθουν ορισμένες ενοχλήσεις και στην τελευταία προπόνηση θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και θα αποφασιστεί η ενδεκάδα. Για τον Μπαγιεστέρος, θα τον δούμε στην προπόνηση και ελπίζουμε να αντεπεξέλθει σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών".

Για το αν το 3-0 αναγκάσει τον Ολυμπιακό να επιτεθεί από την αρχή και να αφήσει περισσότερους χώρους στην άμυνά του:

"Ξέρουμε ότι η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά. Έχουν παιχθεί τα 90' στην Ισπανία κι εμείς έχουμε ένα θετικό σκορ υπέρ μας. Μένουν ακόμα 90 δύσκολα λεπτά για να κριθεί η πρόκριση. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται τεχνικά, γνωρίζω τον Μίτσελ και αυτός εμένα. Τα χαρακτηριστικά της Λεβάντε είναι η σφιχτή άμυνα και οι αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και στις αντεπιθέσεις εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζημιά. Θέλουμε να θωρακίσουμε την άμυνα και να παίξουμε το χαρτί των αντεπιθέσεων. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επαναλαμβάνω".

Καράμπελας: "12ος παίκτης, ο κόσμος του Ολυμπιακού"

Ο Νίκος Καράμπελας εκπροσώπησε τους παίκτες της Λεβάντε στη συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή και την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα έδρα.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λεβάντε εξέφρασε την επιθυμία να παίξει βασικός στον επαναληπτικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και μας παρέπεμψε στον προπονητή του, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Καράμπελα:

Για το αν είναι αλήθεια ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι το ίδιο σκληρός όπως τα προηγούμενα χρόνια:

"Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. "Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Την Πέμπτη, ίσα-ίσα, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα του. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας και πως οι παίκτες της ομάδας τους πρέπει να καταβάλλουν μία μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0. Σίγουρα θα τους βοηθήσει ο κόσμος και θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Είναι ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού".

Για την πιθανή πρόκριση της Λεβάντε και για το αν είναι υπέρ της ισπανικής ομάδας το γεγονός ότι συμμετέχει σε ένα πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό:

 "Είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ και περάσαμε τη φάση των ομίλων του Europa League. Ξέρουμε ότι μας περιμένουν ακόμα 90 λεπτά και, όπως είπε άλλωστε και ο προπονητής, θα υποφέρουμε. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε κάτι που ονειρευόμαστε όλοι και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Υπάρχει, όντως, διαφορά στο ισπανικό με το ελληνικό Πρωτάθλημα. Το ισπανικό είναι πιο έντονο και πιο δυνατό και έχει τελείως διαφορετικό ρυθμό σε σχέση με το ελληνικό. Μην ξεχνάτε, όμως, πως το Europa League αποτελεί ένα μικρό κίνητρο για μία ομάδα, ειδικά όπως ο Ολυμπιακός. Το ίδιο ισχύει και για μας, φυσικά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να παίζουν σε πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα για να είναι έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμοι για αυτό το ματς και θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση".

Για το γεγονός πως επιστρέφει στην πατρίδα του και αν πιστεύει ότι θα παίξει βασικός:

"Το καλό για μένα είναι ότι δεν είμαστε πολλοί Έλληνες στην ομάδα και οι συμπαίκτες μου θα μου δώσουν κάποιες από τις προσκλήσεις που τους αναλογούν! Δεν είναι τόσο για την οικογένειά μου, αλλά περισσότερο για τους φίλους μου, που θέλουν να έρθουν και να δουν τον αγώνα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος παίκτης, που να μη θέλει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του προπονητή αν θα αγωνιστώ ή όχι. Εδώ είναι και μπορείτε να τον ρωτήσετε".

Σε εκείνο το σημείο, έκανε παρέμβαση ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος, χαριτολογώντας, είπε: "Μη με πιέζεις παραπάνω, Νίκο!".

Κοντρέρας: "Χρέος απέναντι στον κόσμο"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν τη θέληση να κυνηγήσουν την ανατροπή κόντρα στη Λεβάντε, επισημαίνοντας πως αυτό είναι το χρέος τους απέναντι στον κόσμο της ομάδας.
Ο Χιλιανός στόπερ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια της Ευρώπης και μεταξύ άλλων τόνισε πως άπαντες στον σύλλογο έχουν τη θέληση να κυνηγήσουν την ανατροπή κόντρα στη Λεβάντε, επισημαίνοντας πως αυτό είναι το χρέος τους απέναντι στον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας στη συνέντευξη Τύπου:

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός για να βελτιώσει το πρόσωπο που παρουσίασε στην Ισπανία και να πετύχει την ανατροπή;

"Κατ' αρχήν θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ήδη ξέραμε και τότε ποια ήταν τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και δεν πρέπει να επαναληφθούν αύριο".

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και να κάνει αυτή τη μεγάλη ανατροπή;

"Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για εμάς. Όμως ξέρετε όλοι ότι είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε την υποχρέωση και την θέληση να αλλάξουμε αυτή την εικόνα του συγκεκριμένου ζευγαριού".

Εσύ και οι υπόλοιποι παίκτες περιμένετε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που ζήσατε στην Βαλένθια;

"Χωρίς καμία αμφιβολία πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Και την προηγούμενη εβδομάδα ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι και αύριο να είναι η δική μας βραδιά".

Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

"Το μόνο που θέλουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή στήριξη προς την ομάδα μας. Έχουμε ένα χρέος απέναντί τους και θα προσπαθήσουμε όλοι για να αλλάξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς; Το μειονέκτημα το ξέρουμε. Είναι το 3-0.

"Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι ότι ήδη ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, μας απέδειξε ότι είναι επικίνδυνος. Εμείς θα κοιτάξουμε να μην δεχτούμε γκολ και με την στήριξη του κόσμου να πιέσουμε και να βάλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένα γκολ".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου