ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πέρκινς: "Ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Πρωταθλητές Ευρώπης"

Πέρκινς: "Ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Πρωταθλητές Ευρώπης"

Ο Πέρκινς πήγε κατευθείαν στο ΣΕΦ, είδε γήπεδο και αποδυτήρια και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες. "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Πρωταθλητές Ευρώπης", είπε ο Αμερικανός, o οποίος φωτογραφήθηκε με την φανέλα με το νούμερο 14.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντορόν Πέρκινς, με το που έφτασε στην Αθήνα πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Αφού είδε το γήπεδο της νέας του ομάδας, στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων και ακολούθως γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, το γεγονός πως πλέον ανήκει στους Πρωταθλητές Ευρώπης, γεγονός το οποίο τον ενθουσιάζει όπως σχολίασε. "Μεγάλη ευκαιρία για εμένα ο Ολυμπιακός", τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με την φανέλα με το νούμερο 14, την οποία και θα φορά.
Ο Ντορόν Πέρκινς είπε τα εξής αρχικά στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στους πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Θα έχει πλάκα.

Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση να έρθω. Είχα δύο επιλογές, είτε να πω ναι στον Ολυμπιακό, είτε να επιστρέψω στις ΗΠΑ και να περιμένω κάποια άλλη πρόταση.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στην κορυφή μετά τον τραυματισμό μου. Πέρυσι πήγα στην Καντού, αλλά δεν ενσωματώθηκα αργά στην ομάδα και δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι.

Όμως ο Ολυμπιακός, με την ποιότητα παικτών που διαθέτει είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια καλή κατάσταση για μένα".

 Η υπόσχεση που δίνει στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι η εξής: "Να παίζω σκληρά. Παίζω σκληρά ανεξάρτητα από τις συνθήκες", σχολίασε.

Δείτε το βίντεο με τον Ντορόν Πέρκινς στο ΣΕΦ:




www.redplanet.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου