ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

3/7/2012

Από ραντεβού σε ραντεβού για «Κατσούρ»  

Από ραντεβού σε ραντεβού για «Κατσούρ»
Ούτε αυτήν την φορά υπήρξε κάτι ουσιαστικό από το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη και οι εξελίξεις μετατίθενται για την… επόμενη συνάντησή τους. Αυτή δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στην μέρα ή το αργότερο την Τετάρτη.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Κώστα Κατσουράνη που προβλέπει αρκετά μεγάλο «ψαλίδι» στις απολαβές του. Οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει την πρώτη φορά που έκατσαν στο ίδιο τραπέζι αλλά αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν υπήρχε ούτε στο σημερινό ραντεβού.

Το δεδομένο είναι ότι ο μάνατζερ του «Κατσούρ» και η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα τα ξαναπούν πολύ σύντομα, είτε αυτό είναι ακόμα και μέσα στην σημερινή μέρα, είτε αύριο (Τετάρτη). Σημειώνεται ότι ο Κατσουράνης διεκδικεί τα μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του αλλά οι "πράσινοι" δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν κάτι τέτοιο.

Οι εξελίξεις θα υπάρχουν πολύ σύντομα όμως όπως όλα δείχνουν το θέμα δεν είναι σε... καλό δρόμο.

«Λιλουά» και… τυπικά

«Λιλουά» και… τυπικά
Παίκτης της Λιλ είναι κι επίσημα ο Βίκτορας Κλωναρίδης. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του για τρία χρόνια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, η πώληση του οποίου θα αποφέρει στην ΑΕΚ 800.000 ευρώ, βρισκόταν από χθες στη Γαλλία και σήμερα αφότου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που είχα στην Ελλάδα. Είμαι ανυπόμονος για να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της Λιλ.

Για το τι γνωρίζει από τους «λιλουά»: «Ξέρω πως είναι μία μεγάλη ομάδα. Μία ομάδα, η οποία αγαπά το ποδόσφαιρο και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες».

Για την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Είναι πολύ σύντομή. Μεγάλωσα στην Αφρική, εκεί έμαθα ποδόσφαιρο και στη συνέχεια αγωνίστηκα στην ΑΕΚ».

Τέλος, εάν γιατί διάλεξε τη Λιλ: «Αφότου έμαθα για το ενδιαφέρον της Λιλ, για μένα ήταν ένα όνειρο για να έρθω να αγωνιστώ εδώ».


Παρουσίασε τους νέους!

Παρουσίασε τους νέους!
Τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε και επίσημα την Τρίτη (3/7) ο ΟΦΗ.

Τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα φοράνε οι Ανδρέας Μπέρκης, Παύλος Κολιακουδάκης, Τάσος Τζιράκης, Γιάννης Βλάχος και Γιώργος Γιαγκιόζης.

Βέβαια, ο Σήφης Κορωνάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις τάξεις του ΟΦΗ, εκείνο του Νίκου Αναστόπουλου. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε για τις συναντήσεις που είχε με τον Έλληνα τεχνικό τις προηγούμενες ημέρες, όπου του ξεκαθάρισε πως τα χρήματα για τον πρώτο και τον δεύτερο προπονητή θα είναι μειωμένα για την επόμενη σεζόν, ενώ χαρακτήρισε ως «τρικ την κίνηση του Αναστόπουλου με τον Άρη».

Μάλιστα, ο κ. Κορωνάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος που ο σύλλογος του Ηρακλείου θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές μετά από πολλά χρόνια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σήφη Κορωνάκη:

Για τα νέα αποκτήματα της ομάδας:

«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον ΟΦΗ γιατί μετά από 30 χρόνια έχει στρέψει έμπρακτα το ενδιαφέρον του στα δικά του παιδιά. Εμείς τους εμπιστευόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι μέσα από την σκληρή δουλειά που θα κάνουν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά αυτά. Η ομάδα έχει να βγάλει 20 χρόνια κρητικό παίκτη. Θα με θυμάστε σε μερικά χρόνια για το αν θα δικαιωθώ».

Για το θέμα Αναστόπουλου ανέφερε:

«Συζητάμε με διάφορους προπονητές, δεν έχω πάρει ακόμη απόφαση για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας. Με τον κ. Αναστόπουλο είχαμε μια συζήτηση. Είχαμε συνεργασία για5 μήνες. Του είπα ότι δεν θα ήθελα να χαλάσει η συνεργασία και η φιλία μας. Στη πρώτη συνάντηση που είχαμε τον ενημέρωσα ότι τα χρήματα που έπαιρνε πέρυσι δεν υπάρχουν φέτος. Τον ενημέρωσα ότι η απόφαση είναι να δοθούν 40.000 ευρώ για το πρώτο προπονητή και 10.000 ευρώ για το δεύτερο προπονητή. Μου είπε ότι θέλει να περιμένει τη γενική συνέλευση. Ζήτησα και έγινε δεύτερη συνάντηση, όπου δυστυχώς ο κ. Αναστόπουλος δεν ήλθε. Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια για τον θεσμό που εκπροσωπώ εγώ και η διοίκηση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τελειώσει η συνεργασία του στον ΟΦΗ. Ήδη είμαι σε επαφή με προπονητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θέλουν να εργασθούν στον ΟΦΗ. Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε ένα μεγάλο τρικ με τον Άρη. Δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο να υπογράψει. Πιστεύω ότι ο κύκλος του Αναστόπουλου έχει κλείσει στον ΟΦΗ όποια διοίκηση και αν προκύψει μετά τη γενική συνέλευση».


Αναλυτικά, οι δηλώσεις των νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ:

Ανδρέας Μπέρκης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Από μικρό παιδί ήθελα να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία και όλοι να είναι σίγουροι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω».

Γιάννης Βλάχος:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ήταν ένα όνειρο για μένα από μικρός για να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και χαίρομαι που δίνεται σήμερα ευκαιρία».

Τάσος Τζιράκης:

«Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη και την διοίκηση που μου δίνουν τη δυνατότητα να έρθω στην μεγάλη ομάδα. Τώρα πια δεν είμαι μικρός. Έρχομαι με μοναδικό στόχο να παίξω, να καθιερωθώ και φυσικά θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσω την επιλογή που έχει γίνει στο πρόσωπο μου».

Παύλος Κολιακουδάκης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα μου και να ενταχθώ στην επαγγελματική ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Περίμενα χρόνια αυτήν την ευκαιρία και φυσικά σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ένα όνειρο που είχα υλοποιείται. Θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω το πρόεδρο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Γιώργος Γιαγκιόζης:

«Από μικρό παιδί δουλεύω για το στόχο που σήμερα υλοποιώ. Γνωρίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις στον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στην Α΄Εθνική. Η ομάδα δεν αξίζει να είναι χαμηλά, Ευχαριστώ το πρόεδρο και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν».

Πάει προς Κύπρο ο Σουάνης!

Πάει προς Κύπρο ο Σουάνης! 
Στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, είναι πολύ πιαθνό να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σουάνης, σύμφωνα με κυπριακά μέσα. Ο έμπειρος μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με την ομάδα της Κύπρου.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για συμφωνία με τον Φώτη Παπουλή, όμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον προς το παρόν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Κύπρου ο έμπειρος μέσος, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Ανακοινώθηκε ο Φραγκουλάκης!

Ανακοινώθηκε ο Φραγκουλάκης!
Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες. Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας, τονίζοντας πως το κίνητρο της Ευρώπης ήταν μεγάλο. Ο Κρητικός μέσος θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 31.

Αναλυτικά τα λόγια του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία υγιή ομάδα, που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει με τη δουλειά της και την προσπάθεια της διοίκησης, ότι μπορεί να προσφέρει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή.

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επιλέξανε να έρθω στον Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η ανακοίνωση: «Παίκτης του Αστέρα είναι από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια ο αριστεροπόδαρος χαφ Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1983 στο Ηράκλειο, έχει ύψος 1.77, ζυγίζει 75 κιλά και παίζει στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Φραγκουλάκης είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη έξι μηνών.

Ο Φραγκουλάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΟΦΗ και από το 2004 έως το 2006 έπαιξε στην ομάδα του Ατσαλένιου παίζοντας 47 αγώνες στην Γ’ Εθνική κατηγορία, σημειώνοντας 13 τέρματα. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, με τον οποίο αγωνίστηκε 127 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ σημειώνοντας 11 τέρματα.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Φραγκουλάκης έπαιξε σε 25 αγώνες, σημείωσε τρία γκολ, μοίρασε ακόμα τρεις ασίστς και με 1.997 λεπτά συμμετοχής, ήταν τρίτος στη σχετική λίστα. Στον Αστέρα, ο Φραγκουλάκης θα φορέσει το Νο31, όπως δηλαδή έκανε και στον Εργοτέλη».

Μένει Ελλάδα ο Φωτάκης

Μένει Ελλάδα ο Φωτάκης 
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί την Πέμπτη για το Άρνεμ της Ολλανδίας όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το βασικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Σε αυτό το γκρουπ παικτών κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης.

Λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα ο διεθνής μέσος εξασφάλισε επιπλέον άδεια, ενώ μια επέμβαση στα μάτια (λέιζερ) πιθανώς να τον κρατήσει όλο αυτό το διάστημα στην Ελλάδα.

Για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα το αργότερο μέχρι 20 Ιουλίου και με την επιστροφή του «Δικεφάλου» στη Θεσσαλονίκη θα είναι σε θέση να γυμναστεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Και με την σειρά του ο νέος τεχνικός να τον υπολογίζει με την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

«Κληρώνει» για προπονητή

«Κληρώνει» για προπονητή
Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα στο θέμα προπονητή στον Άρη. Ο χρόνος που έχει στη διάθεση της η διοίκηση είναι λίγος, αφού την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Μάκης Κατσαβάκης και Ζοζέ Γκόμεζ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, μετά το «ναυάγιο» με τον Νίκο Αναστόπουλο και ίσως εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.

Το θετικό είναι ότι τόσο με τον πρώην προπονητή της Δόξας Δράμας, όσο και με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και αμφότεροι εμφανίζονται θετικοί στο να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία. Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν έχουν μεγάλο κασέ, το οποίο κινείται περίπου στις 150.000 ευρώ.

Μικρό προβάδισμα έχει αυτή τη στιγμή ο Μάκης Κατσαβάκης, καθώς συγκεντρώνει την εκτίμηση της πλειοψηφίας των μελών της διοίκησης. Ωστόσο, καλή γνώμη υπάρχει και για τον Ζοζέ Γκόμεζ, αφού στα δύο χρόνια που βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο των «πράσινων, έχει καλή γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως και να έχει, το θέμα θα τελειώσει το αργότερο μέχρι αύριο.

«Στοίχημα για μένα ο Παναθηναϊκός»

«Στοίχημα για μένα ο Παναθηναϊκός»
Την επιθυμία να αγωνιστεί στο Champions League με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ιμπραΐμ Σισοκό, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ θα υποβληθεί σήμερα το πρωί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για τον επόμενο έναν χρόνο στο «τριφύλλι».

Ο 20χρονος παίκτης θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπουργκ, στην οποία ήθελε να τον κρατήσει ο Φέλιξ Μάγκατ και η επιθυμία του παίκτη ανάγκασε τη γερμανική ομάδα να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «πράσινων».

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα στοίχημα για μένα. Ηρθα σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, μεγαλύτερο από τη Βόλφσμπουργκ. Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έκανα τα πάντα για να με δώσει η ομάδα μου. Θέλω πολύ να παίξω στο Champions League με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να κλείσει τυπικά η υπόθεση του Αντρέ Πίντο (θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας) για τον οποίο βρέθηκε φόρμουλα με την Πόρτο για την μεταγραφή του.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το τέταρτο μεταγραφικό χτύπημά τους (μετά τον Μπαρμπαρούση, τον Σισόκο και τον Πίντο). Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» φέρονται να βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση ενός χαφ, ενώ ταυτόχρονα ψάχνονται για κάποιον επιθετικό. Ίσως ο μέσος να έρθει ακόμα και σήμερα, να υπογράψει και να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία.

  Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει νέα και καθοριστική επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη. Θα γίνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον «τυπάρα» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ή δύο χρόνια. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους «πράσινους».

Μιλάει με Παππά

Μιλάει με Παππά
Συνάντηση μέσα στις επόμενες μέρες θα επιδιώξει να έχει ο Θωμάς Μαύρος με τον Πέτρο Παππά.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ θέλει να διαπιστώσει αν ο γνωστός επιχειρηματίας προτίθεται να στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά του, αφού έχει καταλάβει ότι μόνος του ο κόσμος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Εκείνο που η Ένωση έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να δώσει στην ομάδα τα χρήματα που χρειάζεται όχι απλά για να ορθοποδήσει, αλλά κυρίως για να μείνει ζωντανή.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνες που ήλπιζαν στην ΑΕΚ.

Ακόμα πιο «σφιχτά» είναι τα πράγματα με τη «δήλωση συμμετοχής», στην οποία ο Μαύρος στηρίζει πολλά για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Για αυτό τον λόγο προτίθεται το επόμενο διάστημα να συναντηθεί με κάποιους επιχειρηματίες που έχουν τη δυνατότητα – αν βέβαια το επιθυμούν – να συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθειά του.

Το βάρος αυτή τη στιγμή πέφτει στον Πέτρο Παππά με τον οποίο είχε συναντηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς να πάρει απάντηση για το αν αυτός προτίθεται ή όχι να βοηθήσει.

Κάτι που ελπίζει να συμβεί στη συνάντηση που προσπαθεί να έχουν άμεσα οι δύο άνδρες.

Ο Μαύρος θέλει να πείσει τον επιχειρηματία για την οριακή κατάσταση του πράγματος ώστε να συνεισφέρει, ενώ σκοπεύει να μιλήσει και με άλλους «Ενωσίτες» που έχουν την οικονομική επιφάνεια να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο την ομάδα.

Ξανά Κατσαβάκης στον Άρη

Ξανά Κατσαβάκης στον Άρη 
Μετά από οκτώ χρόνια, ο Μάκης Κατσαβάκης θα είναι ξανά από τη νέα αγωνιστική περίοδο προπονητής του Άρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Σερραίος τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για τους «κιτρινόμαυρους», στη διάρκεια του ΔΣ της ΠΑΕ αργά το βράδυ της Τρίτης.

Οι δυο πλευρές συνομίλησαν και κατέληξαν σε συμφωνία, αφού χρειάστηκε να βρεθεί η «φόρμουλα» στο οικονομικό.

Ο πρώην τεχνικός της Δόξας Δράμας θα βρεθεί την Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Αμέσως μετά τη συμφωνία, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» επικοινώνησαν με τον Νίκο Κωστένογλου και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις, ευχαριστώντας τον για τις συνομιλίες.

Στην ΟΤΕ tv τα φιλικά του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, τα φιλικά του ΠΑΟΚ θα τα δείξει το OTEtv. Τα δικαιώματα της ΠΑΕ για τα φιλικά, είχαν πουληθεί στο γραφείο του Άκη Ζήκου, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Στην ΟΤΕ tv τα φιλικά του ΠΑΟΚ
Προφανώς ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ, είναι αυτός που πούλησε τα δικαιώματα στο συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι του ΟΤΕ και απομένει να δούμε το ποια θα είναι τα φιλικά αφού δεν έχουν τσεκαριστεί ακόμη όλα.








ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου