ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αν δεν παινεψεις τους σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει ε...Γκαγκαουκα?

 Αν δεν παινεψεις τους σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει ε...Γκαγκαουκα?

3/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

 Σου απανταω στο υφος και στο στυλ που εγραψες στο Facebook ρε νουμερο και προσπαθω να ειμαι ακομα πιο ευγενικος απο σενα που υποτιθεται πως εισαι και αθλητης και πρεπει να κρατας και ενα επιπεδο αλλα εισαι ενας καραγκιοζης και μισος εσυ και η ομαδα σου..

Mαθημενος στα στημενα ε Γκαγκαουκα...ετσι, να υποστηριζεις την ομαδουλα σου που σε σουταρε...παρακαλα τους μπας και σε ξαναπαρουν πισω ρε αμπαλε...ετσι..να στηριζεις οσους λενε μουνοπανα και πουστηδες τους διαιτητες , αυτα εκανες και στον μπασκετοβαζελα, επειδη ειχε την ανοχη της παραγκας ο εξασφυριχτος...δεν πειραζει Γκαγκαουκα να θυμασαι τα κλισματα με τζατζικι που σου εκανε ο ΘΡΥΛΟΣ σε ολες τις ομαδες που επαιξες μεχρι τωρα και να τα λες στα παιδια σου...ετσι κολοβαζελε Γκαγκαλουδη να εισαι περηφανος που περασες απο την βρωμερη ομαδα της Ελλαδας οσο σιχαμενη ειναι η ομαδα σου αλλο τοσο και συ..Nα χαιρεσε την μπουρδελοομαδα σου τον Αλαφουζο τους αλητες τους Γιαννακοπουλους και ολους τους λαγους ομοιδεατες σου..

 

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΓΟΚΟΤΑ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ...

 

"Μπράβο στον Κατσούρ, στημένε Σιδηρόπουλε"!

Στα παρκέ του μπάσκετ δεν καρφώνει συχνά, όμως στο Facebook ο Γιάννης Γκαγκαλούδης το έριξε στα καρφώματα. Μπινελίκια σε Σιδηρόπουλο, επίθεση σε Ολυμπιακό, μπράβο σε Κατσούρ!
"Μπράβο στον Κατσούρ, στημένε Σιδηρόπουλε"! (ΦΩΤΟ)
Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για μία σεζόν στον Παναθηναϊκό (2003-04) και είναι δηλωμένος οπαδός του τριφυλλιού, τοποθετήθηκε στον "τοίχο" του στο facebook σχετικά με την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), χώνοντάς τα άγρια στον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο που έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.
Από τα βέλη του αγανακτισμένου Γκαγκαλούδη που έγραψε πως "η αηδία χτύπησε κόκκινο", δεν γλίτωσε ούτε ο Ολυμπιακός, τον οποίο χαρακτηρίζει ..."έκτρωμα"!
Όσο για τον Κατσουράνη; "Μπράβο Κατσούρ κι επειδή είσαι και φιλαράκι μου, δύο φορές μπράβο", γράφει ο Γκαγκαλούδης, ο οποίος καταλήγει: "Έχει και όρια η ξεφτίλα και η ανοχή".
Διαβάστε την τοποθέτηση του Γκαγκαλούδη στη φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα. Για ευνόητους λόγους ο sportdog έχει καλύψει τα ...χοντρά μπινελίκια. Άλλωστε, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαβάσουν το πλήρες κείμενο στη σελίδα του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο Facebook...
 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου