ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Top-5 Ράφικ και Τζαμέλ!

Στο Top-5 Ράφικ και Τζαμέλ! 

3/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Η εξαιρετική απόδοση των δύο Αλγερινών του Ολυμπιακού δεν είναι κάτι καινούριο, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι περνάει απαρατήρητη απο τα Αλγερινά Μεσα Ενημέρωσης. Το αντίθετο μάλιστα!
Οι συνάδελφοι απο την ΒορειοΑφρικανική χώρα έχουν τις "κεραίες" τους "υψωμένες" για τους Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν και οι συμπατριώτες τους αστέρες των ερυθρολεύκων, φροντίζουν να μην τους απογοητεύουν. Τελευταίο τους κατόρθωμα η εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Λεβαδειακό με τον Τζεμπούρ να σημειώνει δυο γκολ και τον Αμπντούν να "σερβίρει" δύο.
Έτσι λοιπόν η Αλγερινή ιστοσελίδα dzfoot.com τους κατέταξε στους 5 καλύτερους συματριώτες τους ποδοσφαιριστές, με τον "τρομοκράτη" να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τον Αμπντούν στην πέμπτη γράφοντας συγχρόνως: «Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν βοήθησαν τους ερυθρόλευκους να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Τζεμπούρ σκόραρε δύο φορές πριν γίνει αλλαγή στο 84', ενώ ο Αμπντούν έπαιξε στην αριστερή πλευρά και είχε δύο ασίστ».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου