ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 


17/12/2012

Μπάγεβιτς: «Δύσκολη κατάσταση για τον κόσμο της ΑΕΚ»

15/12/2012
Μπάγεβιτς: «Δύσκολη κατάσταση για τον κόσμο της ΑΕΚ» 
Κάθε επιστροφή του στην έδρα της ΑΕΚ είναι δύσκολη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει μια «ιδιαίτερη» σχέση με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα, όμως την Κυριακή θέλει από τους παίκτες του Ατρόμητου να πάρουν τη νίκη. Ο Βόσνιος τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει, στο οποίο δεν υπολογίζει τον Σουμπίνιο και τον Ταυλαρίδη που είναι εκτός αποστολής.

Όπως όλα δείχνουν πως ο Ιτάνζ θα είναι στο τέρμα. Ο Νάστος δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα είναι δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Καραγκούνης, Μπρίτο και Επστάιν πίσω από τον Καραμάνο.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ.

«Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που είναι γνωστά. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε αυτή τη θέση και είναι πάρα πολύ δύσκολο και για την ομάδα και για τον κόσμο και για όλα. Εμείς είμαστε σε μια καλή θέση εδώ και πολύ καιρό που μας δίνει ελπίδες να είμαστε πάρα πολύ κοντά στους στόχους. Αν θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά χρειαζόμαστε κι εμείς τη νίκη. Αυτός που θα είναι και πιο τυχερός και καλύτερος θα κερδίσει».

ΟRIGINAL: «Όλα τώρα αρχίζουν»

15/12/2012
ΟRIGINAL: «Όλα τώρα αρχίζουν»
Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τον κόσμο της ΑΕΚ για τις επαφές που είχε κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας της κατάληψης των γραφείων της ΠΑΕ στα Σπάτα, εξέδωσε η «ORIGINAL».

Σε αυτήν τονίζει ότι είναι δίπλα σε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας και προειδοποιεί «όσους αναζητούν άλλοθι ότι τα χειρότερα έρχονται».

Επιπλέον, με ένα… αιχμηρό υστερόγραφο προς τον Γιώργο Κιντή, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης τον καλούν να δώσει το «παρών» και να μιλήσει στην κατάληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL

«Το πρώτο 24ωρο στα Σπάτα πέρασε και βρήκε δίπλα μας πολύ κόσμο να την αγκαλιάζει. Το κάλεσμά μας όμως είναι διαρκές και περιμένουμε δίπλα μας όλους τους αγνούς ενωσίτες!!! Έως αυτή τη στιγμή έχουν συμβεί τα εξής:

Μιλήσαμε στους παίκτες και το προπονητικό team εκφράζοντας τους για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση μας προς αυτούς και το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ !!

Συναντηθήκαμε με τον "πρόεδρο" Ανδρέα Δημητρελο που για ακόμη μια φορά μας εξήγησε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και τις τραγελαφικές καταστάσεις που μας οδηγούν ακόμη και τώρα στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!

Ο επόμενος που εμφανίστηκε στο κάλεσμα μας ήταν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στη διαρκή απαίτηση του (ως ερασιτεχνική) να εξηγήσει η ΠΑΕ την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της σε θέματα οικονομικών δαπανών (έξοδα μεταγραφών, συμφωνίες προμηθευτών κτλ.).
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Supporters Αβραάμ Κασνακιδη.... Να δούμε τι εχει να μας πει κι αυτός για τη σωτηρία της ΑΕΚ !!

Επίσης αναμένουμε τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε να έρθει να μας συναντήσει, καθώς και τον Θεμιστοκλή Νικολαίδη που στην προ ημερών συνάντησή μας, συμφώνησε να ειναι παρόν σε οποιαδήποτε κίνησή μας για το καλό της ΑΕΚ.
Στόχος μας είναι να καταστήσουμε σαφές προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την αγορά της ΠΑΕ ότι είμαστε δίπλα τους! Σε όσους θέλουν μέσω των ευφημερων "σωτήρων" να βρουν ένα ακόμη άλλοθι κερδίζοντας ακόμη χρόνο, απλά να τους πούμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ..... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Κυριακή στη 13.00 το μεσημέρι καλούμε τον κόσμο να συγκεντρωθεί στα Σπάτα και σαν μια οικογένεια να συνοδευσουμε το πούλμαν της ΑΕΚ στην αναγέννησή της!

ΥΓ: Προς Κιντή Γιωργάκη

Τα επιλεκτικά τηλεφωνήματα και οι δακρυβρεχτες ανακοινώσεις του πλέον δεν τρομάζουν κανέναν και μόνο γέλια μας φέρνουν!!!! Η κατάληψη σε περιμένει!! Είμαστε εδώ να ακούσουμε κι εσένα!!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..... ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ !!!
ORIGINAL 21»...

Πικρή γεύση για τον «Ελέ»

15/12/2012
Πικρή γεύση για τον «Ελέ» 
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, γι’ αυτό και μένει πικρία στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο τεχνικός του «Ιστορικού» αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία. «Να δούμε τι θα γίνει για την ενίσχυση της ομάδας», υποστήριξε για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

Για τον αγώνα: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ήττα από τον Ολυμπιακό. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι αυτό, όμως, μας άφησε και πολλά προβλήματα. Ο Κουλουχέρης έπαθε θλάση και έχουμε μείνει με έναν στόπερ. Ο Ρόβας φεύγει και θα δούμε τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο. Να δούμε τι θα κάνουμε και με την ενίσχυση της ομάδας.

Για την συμμετοχή του Ρόβα στο ματς: «Ο Βασίλης μου ζήτησε ο ίδιος ότι ήθελε να παίξει και να χαιρετήσει τον κόσμο του Πανιωνίου. Εγώ έκρινα πως με αυτά που έχει προσφέρει το δικαιούταν αυτό. Είναι σίγουρα μεγάλο το κενό που αφήνει. Η ουσία είναι ότι πρέπει να βρούμε λύσεις τώρα. Να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Ο Κουλουχέρης έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με θλάση και μου είπε στο ημίχρονο να μείνει στο παιχνίδι όσο το τέλος. O Ρόκας είχε ένα τράβηγμα. Να δούμε τι θα γίνει και με το θέμα της αδειοδότησης για τις μεταγραφές της ομάδας».

Για την ομάδα του: «Η καθημερινότητα με τα παιδιά και αυτό που χτίζουμε με έχει απορροφήσει μόνο. Δεν είδα τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και όσα έζησα με τον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά και αυτοί με ενδιαφέρουν μόνο».

Για την διαιτησία: «Δεν έχω σχολιάσει καθόλου έως τώρα την διαιτησία και δεν θέλω να το κάνω ούτε τώρα. Άλλωστε όλα αυτά υπερβαίνουν τον προπονητή».

Για το προσεχές ματς με τον Φωστήρα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο του Πανιωνίου το Κύπελλο θα τα δώσουμε όλα να τα καταφέρουμε. Πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή της ομάδας, η οποία θα έρθει με μεγάλη μάχη».

Αραβίδης: «Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά…»

15/12/2012
Αραβίδης: «Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά…»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανιωνίου απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μίλησε και την συγκομιδή της των «κυανέρυθρων» στον πρώτο γύρο.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά και για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Αραβίδης μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι μπήκαμε εντελώς διαφορετικά στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα. Είχαμε έναν σκοπό, δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο. Αυτόν τον στόχο σήμερα τον πετύχαμε και κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας».

Για τη θέση που έπαιζε ο Οκόγιε:

«Ήταν εντολή για να μπορέσουμε να παίξουμε κοντά, κάτι που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα το χρειαζόμασταν περισσότερο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ήταν πιο επιθετικός. Το καταφέραμε, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου:

«Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να έχουμε μαζέψει περισσότερους πόντους. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια, αλλά υπάρχει μια πικρή γεύση επειδή θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς ακόμα βαθμούς. Δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος ακόμα».

«Δίχτυα» ΑΕΚ σε Πετρόπουλο

15/12/2012
«Δίχτυα» ΑΕΚ σε Πετρόπουλο
Συνάντηση με ανθρώπους της ΑΕΚ είχε όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο μάνατζερ του Αντώνη Πετρόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει στη λήξη του.

Παρά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι με τον Ρότσα ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται περισσότερο ενώ με τον Φερέιρα ήταν χαμένος, φαίνεται πως οι «πράσινοι» δεν καίγονται για να τον κρατήσουν.

Έτσι, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε μια πρώτη επαφή με ανθρώπους της «Ένωσης» με τους οποίους είχε μια πρώτη επαφή εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Από την πλευρά του «δικεφάλου» -σύμφωνα με πληροφορίες- προσφέρεται συμβόλαιο 1,5 έτους με αποδοχές ύψους 120.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο παίκτης φέρεται να ζητά ένα ποσό κοντά στις 150.000.

Ακόμα ένα ρεκόρ για Ολυμπιακό

15/12/2012
Ακόμα ένα ρεκόρ για Ολυμπιακό
Με την νίκη του 2-1 επί του Πανιωνίου, ο Ολυμπιακός έκλεισε αήττητος τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, κάτι που είχε να κάνει από την σεζόν 1973-74.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι. Έτσι, έπιασαν ένα δικό τους ρεκόρ από την σεζόν 1973-74 όταν είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο.

«Ευχαριστώ θερμά όλους στον Πανιώνιο»

15/12/2012
«Ευχαριστώ θερμά όλους στον Πανιώνιο» 
Τη τελευταία του παράσταση με τη φανέλα του Πανιωνίου έδωσε ο Βασίλης Ρόβας κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς από τον Ιανουάριο θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Έτσι μετά το τέλος του αγώνα βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τόσο το σύλλογο, όσο και τους φιλάθλους της ομάδας για τα όσα πέρασε στους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Βασίλης Ρόβας:

«Ξεκίνησε καλά το ματς για εμάς, αλλά μας πίεσε ο Ολυμπιακός. Μας πρέσαρε αρκετά. Μας ισοφάρισε και μετά νίκησε. Ο Πανιώνιος χτίζει μία πολύ καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ήταν για μένα το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα του Πανιωνίου. Πέρασα πολύ όμορφα. Τους ευχαριστώ θερμά όλους στον Πανιώνιο αλλά και τον κόσμο».

Μάντζιος: «Καθοριστικά τα γκολ στην αρχή των ημιχρόνων»

16/12/2012
Μάντζιος: «Καθοριστικά τα γκολ στην αρχή των ημιχρόνων» 
Στο χρονικό σημείο που σημειώθηκαν τα δύο γκολ του Πανθρακικού, που εν τέλει, του έδωσαν τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως ήταν κακή η μέρα και άσχημο το αποτέλεσμα για την ομάδα του και επισήμανε πως θα προσπαθήσουν να καλύψουν στη συνέχεια τον απογοητευτικό πρώτο γύρο και πως δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση.

Αναλυτικά: «Σήμερα, ήταν μια πολύ κακή μέρα για μας. Δυστυχώς, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ, στην αρχή κάθε μέρους. Και θεωρώ πως το δεύτερο ήταν και καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος "έκλεισε" για εμάς, όχι με τον τρόπο που θα θέλαμε. Ωστόσο, δεν τα παρατάμε, αυτή η ομάδα έχει μάθει σε δύσκολες καταστάσεις. Την περίοδο που πηγαίναμε καλά στο πρωτάθλημα, είχα πει πως στόχος μας είναι η παραμονή και πως ακόμη είναι πολύ νωρίς και θα γίνει μεγάλη μάχη για την επίτευξή της. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο για να πετύχουμε την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα».

Καρνέζης: «Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός»!

16/12/2012
Καρνέζης: «Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός»!
Ο Ορέστης Καρνέζης κλείνει τα αυτιά του στις «μεταγραφικές σειρήνες» και δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί γι’ αυτόν προτεραιότητα.

Τι λέει ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας, τη σκληρή δουλειά που τον καθιέρωσε, την περίφημη φάση στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τους στόχους του, αλλά και την Εθνική ομάδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «ΒΗΜΑ»

Από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Ρότσα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού η ομάδα παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πώς εξηγείς αυτή την αγωνιστική μεταμόρφωση;

«Η αλλαγή ψυχολογίας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η έλευση του κ. Ρότσα βοήθησε πολύ σε όλους τους τομείς. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν το αποκορύφωμα. Αγγίξαμε το τέλειο σε επίπεδο εμφάνισης. Πολλές φορές μια αλλαγή βοηθάει κυρίως ψυχολογικά. Αποσυμπιέζονται οι παίκτες και αλλάζει το κλίμα. Και όταν αρχίσουν οι νίκες υπάρχει και μεγαλύτερη ευφορία και ενθουσιασμός».

Πάντως ο Ολυμπιακός παραμένει στο +16 και το πρωτάθλημα θεωρείται χαμένο. Ποιος είναι πλέον ο αντικειμενικός στόχος του «τριφυλλιού»;

«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία είναι δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι στο χέρι μας πια. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι η έξοδος στο Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου θα αποτελέσουν ένα κέρδος».

Ένας τίτλος, έστω κι αν είναι το Κύπελλο, μπορεί να σώσει την παρτίδα στο τέλος της σεζόν;

«Στο Κύπελλο, με λίγα παιχνίδια μπορείς να φθάσεις στον τελικό, να πάρεις έναν τίτλο και να γράψεις ιστορία. Ένας τίτλος σού δίνει την ικανοποίηση ότι δεν πήγε στράφι μια ολόκληρη χρονιά. Νιώθεις ότι κάτι πέτυχες, κι ότι έπιασαν τόπο οι προσπάθειές σου».

Τελικά, οι αρνητικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μόνο αποτέλεσμα της κακής ψυχολογίας που είχε ο ΠΑΟ; Τι έφταιξε και η ομάδα υπήρξε κατώτερη των περιστάσεων ως τη φυγή του κ. Φερέιρα;

«Η ψυχολογία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα. Όταν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο, δεν χάνεις μόνο βαθμούς αλλά και διάθεση, αγωνιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε άσχημα, υπήρξαν κάποια προβλήματα με παιδιά που υπολογίζονταν για βασικοί αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, χάσαμε πολλούς βαθμούς και μείναμε πίσω δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ένας καλός προπονητής δεν πέτυχε αυτά που ήθελε σε μια ομάδα. Παρ’ όλα αυτά κάναμε καλή προετοιμασία και δουλέψαμε σωστά. Δεν είναι τυχαίος προπονητής ο κ. Φερέιρα. Είναι και έμπειρος και καταξιωμένος και, πέρα από εμένα, βοήθησε και εμπιστεύτηκε και άλλα παιδιά».

Οι καλές παρουσίες σου τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα φαίνεται ότι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, ενώ και στον Τύπο υπάρχουν δημοσιεύματα για κρούσεις από το εξωτερικό. Έχεις στο μυαλό σου την προοπτική μιας μεταγραφής άμεσα;

«Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω πολύ ήρεμα και χαλαρά. Ούτως ή άλλως, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Πολύ ισορροπημένα λοιπόν αντιμετωπίζω όσα ακούγονται. Προτεραιότητά μου παραμένει ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα και της ομάδας πώς θα το διαχειριστεί. Ωστόσο, αν και όταν υπάρξει κάτι χειροπιαστό, θα καθίσουμε όλοι μαζί με ηρεμία να εξετάσουμε τα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους: και για την ομάδα και για εμένα».

Στον Παναθηναϊκό πάντως φαίνεται ότι υπάρχει διάδοχη κατάσταση στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ακολουθούν οι νεαροί Καπίνο και Ταμπάκης…

«Όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και νομίζω ότι για πολλά χρόνια ακόμη δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο τέρμα. Είμαστε πλήρεις σε αυτή τη θέση με την παρουσία του Κοτσόλη, του Καπίνο και του Ταμπάκη».

Ο δρόμος σου πάντως ως την καθιέρωση ήταν μετ’ εμποδίων. Ιδίως μετά το γκολ που δέχθηκες στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την αποβολή με τον Ατρόμητο πολλοί μιλούσαν για άδοξο τέλος…

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ιδίως για έναν τερματοφύλακα που βρισκόταν στο ξεκίνημά του και δεν είχε προλάβει να δείξει τα θετικά στοιχεία του. Ωστόσο δεν τα παράτησα ποτέ, δεν έχασα την πίστη στις δυνατότητές μου, συνέχισα να δουλεύω και να προσπαθώ γιατί ήθελα πολύ να αλλάξει το αρνητικό κλίμα. Δεν είναι δίκαιο να καταδικάζεις κάποιον και να βάζεις ταφόπλακα για μια φάση, για μια κακή στιγμή».

Φαίνεται όμως ότι τα δύσκολα πέρασαν και πλέον έφθασε η καταξίωση…

«Ειλικρινά, χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα και η προσπάθειά μου αναγνωρίζεται».

Πάντως εσύ αλλά και πολλοί άλλοι παίκτες, ενδεχομένως, δεν θα είχατε πάρει ευκαιρίες από τις ομάδες σας αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Φαίνεται τελικά ότι η οικονομική κρίση έχει και τα θετικά της…

«Μακάρι να μην υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Τουλάχιστον όμως είναι θετικό ότι δίδεται χρόνος σε νέα παιδιά. Δυστυχώς, όλες οι ομάδες, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, αγόραζαν πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν καλύτεροι από τους Έλληνες. Υπό τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, είναι μονόδρομος να δοθούν εμπειρίες σε νεαρούς παίκτες. Είναι όμως και ωφέλιμο καθώς έτσι θα μπορέσουμε να κτίσουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Κακώς βέβαια περιμέναμε την κρίση για να το κάνουμε αυτό».

Κατά καιρούς γίνεται ειδική μνεία στην οικογενειακή ή «παρεΐστικη» ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής. Ως νέο μέλος της, πώς βιώνεις το κλίμα στην ομάδα;

«Δεν είναι υπερβολή. Είναι μια πραγματικότητα. Από τις πρώτες μου κιόλας παρουσίες εκεί ένιωσα σαν να ήμουν χρόνια μέλος της Εθνικής. Εκτός από καλοί παίκτες, όλοι οι διεθνείς είναι και καλά παιδιά, το προπονητικό τιμ είναι έμπειρο και καταξιωμένο και γενικώς οι συνθήκες που έχω συναντήσει είναι εξαιρετικές. Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Παράλληλα όμως έχεις κερδίσει και τη φανέλα του βασικού. Περίμενες ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα η καθιέρωση;
«Εγώ καθημερινά δούλευα και δουλεύω για να γίνω καλύτερος και η συμμετοχή μου στην Εθνική αποτελεί μια δικαίωση για τις προσπάθειές μου. Ο κ. Σάντος έχει δείξει ότι όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να ελπίζουν. Είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή να νιώθει ότι αν αποδώσει καλά έχει την προοπτική να γίνει μέλος αυτής της ομάδας. Αυτό νομίζω ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες».

Θεωρείς εφικτό να καταφέρει η Εθνική ομάδα να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014;

«Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και τελικά θα καταφέρουμε να πάμε στο Μουντιάλ. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και για τον καθένα μας προσωπικά».

Βαρέλα: «Βλέπουμε ήδη παίκτες για το καλοκαίρι»

16/12/2012
Βαρέλα: «Βλέπουμε ήδη παίκτες για το καλοκαίρι»
Το πλάνο και τη μεταγραφική στόχευση του Παναθηναϊκού ανέλυσε ο Ούγκο Βαρέλα.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι από τώρα παρακολουθούνται ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι και μίλησε για τη μεταγραφή του Γιοχέι Καζιγιάμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούγκο Βαρέλα στην εφημερίδα «Goal News»

Ο κόσμος σας… γνώρισε μόλις τις τελευταίες μέρες, ωστόσο η επαφή σας με τον Παναθηναϊκό κρατάει εδώ και αρκετό καιρό…

«Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ανέλαβε την ομάδα ο “καθηγητής” Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον οποίο έχω πολλά χρόνια φιλίας. Ο σκοπός μου ήταν να συμβουλεύω τον σύλλογο και να τον ενημερώνω για την αγορά. Ο κ. Φερέιρα αποχώρησε από την ομάδα, όμως εξακολουθώ να έχω πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Αλαφούζο και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει…».

Ο ρόλος σας στον σύλλογος είναι επικεφαλής του σκάουτινγκ ή είναι αρμοδιότητα του κ. Ντα Σίλβα;

«Με τον κ. Ντα Σίλβα αποτελούμε ουσιαστικά ένα μικρό τιμ, ένα δίδυμο. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά. Είναι στην κορυφή της ομάδας σκάουτ κι εγώ έχω έναν συνολικό ρόλο τόσο στο κομμάτι του σκάουτινγκ όσο και στο κομμάτι των συμβουλών προς το κλαμπ».

Τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού δυσκολεύουν το έργο σας;

«Πιστεύω πολύ στο πλάνο του συλλόγου και είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί με σωστές κινήσεις να γίνει πολύ ανταγωνιστικός τα επόμενα χρόνια. Όταν δεν έχεις εκατομμύρια για να ξοδέψεις, πρέπει να κινείσαι πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ομάδες στην αγορά. Κι αυτό το κάνουμε ήδη…».

Δουλεύετε δηλαδή ήδη για το καλοκαίρι;

«Ναι. Βλέπουμε ήδη ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να βρεις καλούς παίκτες σε σωστή ηλικία και σε σωστή τιμή…».

Γνωρίζουμε πως ο Ιάπωνας Γιοχέι Καζιγιάμα - που είναι προ των πυλών του Παναθηναϊκού - αποτελεί προσωπική σας εισήγηση…

«Ο Καζιγιάμα είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν ανήκει στην κατηγορία των νέων και εξελίξιμών, αλλά είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Έχει καλή ποδοσφαιρική κουλτούρα και πιστεύω ότι θα το δείξει…».

Φορ (και… άλλοι) εδώ και τώρα

16/12/2012
Φορ (και… άλλοι) εδώ και τώρα
Έχοντας ήδη «κλείσει» τον Παύλο Μητρόπουλο, η ΑΕΚ κινείται άμεσα για την απόκτηση επιθετικού προκειμένου να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο γκολ.

Όμως αυτή δεν θα είναι η τελευταία της προσθήκη.

Ο Έβαλντ Λίνεν έχει ζητήσει επιτακτικά την προσθήκη ενός παίκτη που έχει επαφή με τα δίχτυα, καθώς έχει καθιερώσει τον Φουρτάδο ως αριστερό εξτρέμ, εκτιμά μεν τον Παυλή για τη μαχητικότητά του αλλά φαίνεται πως θεωρεί ότι δεν είναι κλασικός σκόρερ, ενώ δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Κατσικοκέρη.

Πρώτη επιλογή του είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο 26χρονος φορ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έχει προσιτό κασέ και διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Γερμανός τεχνικός. Το θέμα του, ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν την επόμενη εβδομάδα, όταν και η πλευρά του θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των «πράσινων» για το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου.

Εναλλακτική λύση φαίνεται πως αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, καθώς έχει υψηλότερο κασέ και ο Λίνεν εκτιμά πως μπορεί να παίζει καλύτερα με πλάτη προς την εστία και δεν είναι κλασικός φορ περιοχής. Η περίπτωση Φάνη Γκέκα δεν προχωρά, καθώς η ΑΕΚ πρόσφερε 200.000 ευρώ συν μπόνους παραμονής, αλλά ο Λαρισαίος φορ έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και προτεραιότητα να παίξει στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου. Ο 22χρονος μέσος θα αποκτηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό, που θα εισπράξει 30.000 ευρώ για το διάστημα αυτό, ενώ η «Ένωση» διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του για 80.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί και για άλλες μεταγραφές. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Γιώργο Βαλεριάνο, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, θέση στην οποία η «Ένωση» έχουν έλλειψη λύσεων. Ο 22χρονος άσος ανήκει στον ΟΦΗ, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου φέτος και φέρεται να επιδιώκει την αποδέσμευσή του. Η ΑΕΚ θα ασχοληθεί με την περίπτωση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού μόνο αν μείνει ελεύθερος. Ως εναλλακτική λύση αριστερού μπακ εξετάζεται ο 23χρονος Νίκος Μπουτζίκος, που έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και παίζει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Παράλληλα, η «Ένωση» κοιτάζει με ενδιαφέρον τον Άρη Σοϊλέδη, τον 21χρονο αριστεροπόδαρο μέσο της Δόξας Δράμας, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, ενώ έχει περάσει από Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό.

Πάντως για να πραγματοποιηθούν μεταγραφές θα πρέπει να εξασφαλιστεί ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Για την πρώτη απαιτείται ένα ποσό 125.000 ευρώ, που θα δοθεί από τηλεοπτικά έσοδα, ενώ στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν και φορολογική ενημερότητα, έστω και προσωρινή, μέχρι το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, στη διοίκηση της ΠΑΕ περιμένουν την επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη από το εξωτερικό. Κάποιοι ελπίζουν σε ταμειακή διευκόλυνση από την πλευρά του για να καλυφθούν κάποιες ανάγκες, αλλά αυτό δεν μοιάζει πολύ πιθανό, ενώ όλοι περιμένουν μία δημόσια τοποθέτησή του για να απαντηθούν τα πολλά ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Είναι πάντως σαφές πως παρότι εκείνος έχει διάθεση να επενδύσει στην ΑΕΚ, οι ξένοι επιχειρηματίες με τους οποίους είχε συζητήσει για να τον πλαισιώσουν έχουν τις αμφιβολίες τους.

Θέλει πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ

16/12/2012
Θέλει πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ 
Τη σκέψη να διατηρήσει το 4-3-3 με το οποίο παρέταξε μεσοβδόμαδα τον ΠΑΟΚ στην Κατερίνη για το Κύπελλο Ελλάδας έχει ο Γιώργος Δώνης.

Η δοκιμή κόντρα στον Αιγινιακό κρίθηκε επιτυχημένη, αφού δίνεται περισσότερη ελευθερία στους ακραίους επιθετικούς (Λόρενς και Σαλπιγγίδης) και η τριάδα στα χαφ ταιριάζει περισσότερο στους Φωτάκη και Λάζαρ.

Έτσι είναι αρκετές οι πιθανότητες ο «Δικέφαλος του Βορρά» αν παραταχθεί με το ίδιο σύστημα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι αυτός ο σχηματισμός (με τους πέντε συγκεκριμένους να παίζουν μεσοεπιθετικά) είναι και ο πλέον επιθετικογενής για τους Θεσσαλονικείς.

Όλα δείχνουν ότι 43χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ενώ μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν οι Αποστολόπουλος, Βιβιάν, Κουμαλό και Λίνο.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι ο Φωτάκης και ο Λάζαρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης, ο Λόρενς και ο Αθανασιάδης.

Η αυριανή μέρα είναι καθοριστική για το που δείχνει να καταλήγει ο Δώνης, το θετικό όμως για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει την άνεση, λόγω των παικτών που διαθέτει να αλλάξει διάταξη και στη διάρκεια του αγώνα με εσωτερικές αλλαγές.

Όσον αφορά τον Κώστα Κατσουράνη, έχει τελευταίο διήμερο ρεπό αφού από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Τα εργομετρικά του θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, το οποίο και θα βγάλει το ειδικό πρόγραμμα που θα χρειαστεί μέχρι τις αρχές Γενάρη.

Πάει για «ανενεργός» o Λέτο

16/12/2012
Πάει για «ανενεργός» o Λέτο
Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να «χωρέσουν» τον Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, ψάχνουν στον Παναθηναϊκό.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ προκύπτει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού του Βελάσκες και του Φορναρόλι.

Πρώτον οι παίκτες δεν δείχνουν ζεστοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδες να καλύψουν τα συμβόλαιά τους.

Όσον αφορά τον Σο και τον Σισοκό δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα, αν και ο πρώτος έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει γαλλικό διαβατήριο. Ο μοναδικός που απομένει είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο και στο «τριφύλλι» αναφέρουν ότι σύντομα θα έρθουν σε επαφή μαζί του για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, η πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να συζητήσει τέτοιο θέμα.

Έτσι στον Παναθηναϊκού αναζητούν μία νομική φόρμουλα, σύμφωνα με την οποία θα τον χαρακτηρίσουν «ανενεργό» και να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του Καζιγιάμα.

Αν δεν τα καταφέρουν, δεν θα προκαλέσει έκπληξη ενδεχόμενο ναυάγιο της μεταγραφής του Ιάπωνα.

Τα λένε Μαρινάκης-Ζαρντίμ

16/12/2012
Τα λένε Μαρινάκης-Ζαρντίμ 
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ως αήττητος τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, αλλά πριν τις γιορτές υπάρχει ματς για το Κύπελλο και επίκειται συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ για τα μεταγραφικά.

Η τυπική διαδικασία με την Παναχαϊκή έχει απομείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/12) οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Πατρινούς στον επαναληπτικό για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη».

Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι φημολογείται ότι θα υπάρξει συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι οποίοι θα συζητήσουν τις κινήσεις της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όλο αυτό το διάστημα το τμήμα σκάουτινγκ, με τους Λορένθο και Κοβάσεβιτς, είναι γνωστό ότι παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ετοιμάζουν μία λίστα με εκείνους που θα μπορούσαν να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε θα γίνει η συνάντηση. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες. Την Τετάρτη είναι το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων για τους Πειραιώτες. Ωστόσο, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι δύο άνδρες θα τα έχουν πει το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Πάντως, η διοίκηση υποστηρίζει ότι ίσως να μην τα πουν ο Μαρινάκης με τον Ζαρντίμ, ο οποίος είναι πιθανό να μιλήσει μόνο με τον Γιάννη Βρέντζο.

Ανησυχία για Ζαρντίμ

Άτυχος στάθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός χτύπησε στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας αναφέρουν ότι έχει υποστεί θλάση.

Ωστόσο, εντός της ημέρας ο διεθνής άσος θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του και να ξεκαθαρίσει πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Τα δεδομένα για Μπλάνκο

16/12/2012
Τα δεδομένα για Μπλάνκο
Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα παρουσιάζεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο, όπως γράφει σήμερα (16/12) η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Αργεντινός επιθετικός που αγωνίζεται στη Μόναχο 1860 «ψάχνεται» τρόπο να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό, όμως, θα συμβεί μόνο αν φτάσει στα χέρια του πρόταση από κάποια μεγάλη ομάδα.

Ο πρώην φορ της ΑΕΚ φέρεται να αξιώνει 300.000 ευρώ συμβόλαιο και αυτό απομακρύνει αρκετές ομάδες που θα κινούταν για την απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του «Ζορό», ενώ στον Παναθηναϊκού θεωρούν υπερβολικά τα χρήματα που ζητούν και δεν τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Αρνητική απάντηση από τον Μπλάνκο εισέπραξαν ο Αστέρας Τρίπολης, η Skoda Ξάνθη και ο Λεβαδειακός, αφού ο παίκτης - όπως προαναφέραμε - επιθυμεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα.

«Να οδηγήσουμε τον Άρη σε ήρεμα νερά»

16/12/2012
«Να οδηγήσουμε τον Άρη σε ήρεμα νερά»
Το ξενοδοχείο που μένει η ομάδα, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας, επισκέφτηκε ο Γιάννης Ψηφίδης με σκοπό να εκφράσει την υποστήριξη του στους παίκτες του.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως σκοπός της διοίκησης είναι να οδηγήσουν τον Άρη σε ήρεμα νερά.

«Ο Άρης έχει αποκτήσει σταθερή διοίκηση. Είμαστε όλοι Αρειανοί, διατεθειμένοι να παλέψουμε σε όλα τα μέτωπα για τον Άρη μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να οδηγήσουμε τον Άρη σε ήρεμα νερά. Αυτό που θέλουμε από σας είναι να έχετε την προσοχή σας επικεντρωμένη στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά, δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη, θα είμαστε δίπλα σας», ανέφερε ο νέος πρόεδρος των «κίτρινων».

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Φουέντες

16/12/2012
Σενάριο για Παναθηναϊκό και Φουέντες
Δημοσίευμα της «As» αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χουάν Ράφαελ Φουέντες. Ο 22χρονος αριστερός μπακ ανήκει στην Κόρδοβα και φέρεται να έχει βολιδοσκοπηθεί ακόμη από ομάδες της Primera Division, όπως η Σαραγόσα και η Μπέτις.

Φέτος ο Ισπανός άσος έχει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Κόρδοβα, με τελευταία αυτή την Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο.

Ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό ο Πανιώνιος

16/12/2012
Ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό ο Πανιώνιος
Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στον Πανιώνιο. Ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Αυλωνίτης αφού το συμβόλαιο του Κουλουχέρη λήγει και ο Λαμπρόπουλος είναι εκτός για την σεζόν λόγω τραυματισμού.

Οι «κυανέρυθροι» αρχίζουν να ψάχνονται σιγά-σιγά για το πώς θα καλύψουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας. Ο Λαμπρόπουλος ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Το συμβόλαιο του Κουλουχέρη λήγει σε μερικές ημέρες και αναμένεται να υπάρξει μια συνάντηση έτσι ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών εφόσον το ζητήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Βέβαια, στην περίπτωση του Κουλουχέρη συνυπολογίζουμε και το ό,τι τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Όμως, στον Πανιώνιο βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις έτσι ώστε να ενισχυθούν. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα οι «κυανέρυθροι» να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, κάτι που θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν δεν την πάρει τότε πιθανότατα να προωθηθεί κάποιος παίκτες από την δεύτερη ομάδα.

Νοκ-άουτ ο Σταφυλίδης με ΠΑΣ

16/12/2012
Νοκ-άουτ ο Σταφυλίδης με ΠΑΣ
Τις υπηρεσίες του Κώστα Σταφυλίδη θα στερηθεί ο Γιώργος Δώνης ενόψει του ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο άσος του ΠΑΟΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση.

Ο Σταφυλίδης αν και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες τελικά αποκλείστηκε. Ο νεαρός αριστερός μπακ αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, λόγω συνδρόμου λαγονοκνημιαίας ταινίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στην αποστολή, γευμάτισαν στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια αναχώρησαν οδικώς για την πόλη των Ιωαννίνων.
Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Πλατανιά και ο Άρης «κόλλησε» για ένα ακόμα ματς, αυτή την φορά στο 0-0 απέναντι στην Ξάνθη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα.
Super League :Αποτελεσματα 15ης αγωνιστικης

17/12/2012 
Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας βρίσκει τον Λεβαδειακό απόλυτα ικανοποιημένο να κάνει χαρούμενες γιορτές μετά την νίκη επί του Πλατανιά με 1-0 και τον Άρη, αγχωμένο και «μπλεγμένο» για τα καλά πλέον στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά και το 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στην Ξάνθη.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο αν και προηγήθηκε.

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 του Παναθηναϊκού στη Βέροια.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Σάββατο, 15/12

Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2
Με τον Βαϊρουά να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς και τον Παπαδόπουλο να συνεχίζει το κρεσέντο του, ο Πανθρακικός πέρασε (και) από την Κέρκυρα με 2-0, φτάνοντας τους 14 βαθμούς στα τελευταία 6 ματς. Ο Πανθρακικός συνέχισε να τραβάει… κουπί στην Σούπερ Λίγκα (όπως ακριβώς ο πανηγυρισμός του Μαραμά Βαϊρουά!) και με ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (11’, 50’), έφτασε τους 20 βαθμούς μένοντας αήττητος για έκτο συνεχές παιχνίδι.


ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Οι Κρητικοί με τέρμα του Παπάζογλου στο 14’ και του Κουτσιανικούλη στις καθυστερήσεις επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Παθιασμένοι για 90’ λεπτά οι παίκτες του Αναστόπουλου έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, απέναντι σε έναν πολύ κακό, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Αστέρα. Μόνο ο Ντε Μπλάσις ξεχώρισε για την ομάδα του Τσιώλη.
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2

Ο Ράφικ Τζεμπούρ είχε… διπλό ρόλο στη Νέα Σμύρνη. Αρχικά, δικαιολόγησε τον τίτλο του «τρομοκράτη» πετυχαίνοντας στο 82΄το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο (2-1) αλλά ούτε που… σκέφτηκε να το πανηγυρίσει.

Κυριακή, 16/12
Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

Λίγες μέρες μετά τους πανηγυρισμούς για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας επί Ρότσα, ο Παναθηναϊκός με μια εμφάνιση για τα πανηγύρια έγινε παιχνιδάκι στα χέρια της Βέροιας και ηττήθηκε δίκαια 3-0. Υπνωτισμένοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία της προκοπής απέναντι σε μια εκ των ουραγών του πρωταθλήματος και οι «πράσινοι» πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους μοιραία ηττήθηκαν από τη «διαστημική» -τουλάχιστον απόψε- «βασίλισσα του Βορρά».

Άρης-Ξάνθη 0-0

Χριστουγεννιάτικο δώρο ήθελε να κάνει στον εαυτό του ο Άρης, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν τα κατάφερε. Στην αυλαία των «κίτρινων» στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη και αναμένεται να βγάλουν με ιδιαίτερο άγχος τις γιορτές, αφού παραμένουν χαμηλά με μόλις 13 βαθμούς. Από την άλλη, οι ακρίτες στο δεύτερο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο πήραν ένα σημαντικό πόντο σε μια δύσκολη έδρα και «ατενίζουν» με αισιοδοξία το μέλλον στο πρωτάθλημα από το νέο έτος!

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-0

Για λίγο μόνο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί μπορεί να ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο, δεν άργησαν πολύ να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς μέσα στην έδρα τους επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά. Πλέον η ομάδα της Λιβαδειάς στα τελευταία έξι παιχνίδια της για το πρωτάθλημα μετράει πέντε νίκες, ενώ συνεχίζει και ένα εντυπωσιακό στατιστικό που έχει φέτος, το οποίο τη θέλει κάθε φορά που σκοράρει να παίρνει και τους τρεις βαθμούς.

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1

Δυο ακόμα «τσάμπα» βαθμούς έχασε η ΑΕΚ! Λίγο αφού ο Σταματής έμοιαζε να τη λυτρώνει, η άμυνα της «Ένωσης» κοιμήθηκε και ο Ατρόμητος του Ντούσαν Μπάγεβιτς της έκλεψε το 1-1 με τον Ιγκλέσιας! Μαχητικοί οι «κιτρινόμαυροι», πάλεψαν απέναντι σε ποιοτικό αντίπαλο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν ν’ αποκτήσουν συγκατοίκους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Δευτέρα, 17/12

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Μυρίζει… ματσάρα! Έχοντας βγει στεγνός (και νικητής) από την πισίνα της Κέρκυρας, ο ΠΑΣ επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες». Εκεί όπου θα δώσει διαγώνισμα για το αν -όντως- μπορεί να χτυπήσει πλέι-οφ. Απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας, ο οποίος έχει κάνει απροσπέλαστη την έδρα του (νίκη και με τον Λεβαδειακό), ισχυρή την ομάδα του (με την απόκτηση Κατσουράνη) κι ελπίζει να κάνει και μικρότερη τη διαφορά απ’ την κορυφή (σε ενδεχόμενη γκέλα του Ολυμπιακού).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»

Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Σάββατο, 5/1

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (17:15)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:30)

Κυριακή, 6/1

Άρης-Πανιώνιος (15:00)
Ατρόμητος-Κέρκυρα (17:15)
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (17:15)
Ολυμπιακός-Βέροια (19:30)

Δευτέρα, 7/1

SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ (19:30, NovaSports 1)

Αλκαράθ: «Κάναμε ό, τι μπορούσαμε»

16/12/2012
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι παίκτες του, παρά το γεγονός πως δεν ήρθε η νίκη κόντρα στην Ξάνθη, όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ.

Αλκαράθ: «Κάναμε ό, τι μπορούσαμε»
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι παίκτες του, παρά το γεγονός πως δεν ήρθε η νίκη κόντρα στην Ξάνθη, όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ.

Ο ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο γήπεδο, ενώ άφησε ερωτηματικά για το κατά πόσο θα γίνουν ουσιαστικές μεταγραφές τον Ιανουάριο.

«Δεν κοίταξα ούτε βιογραφικά, ούτε ηλικίες», τόνισε για τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής κόντρα στους ακρίτες και για τους νεαρούς Έλληνες που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Κάναμε ό,τι μπορεί να κάνει μια ομάδα για να κερδίσει ένα παιχνίδι, πάντα μέσα στις δυνατότητες μας. Παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαμε ένταση, πάθος και σωστές τοποθετήσεις. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Οπότε, όσον αφορά την πρόθεση και τη θέληση των παικτών μου, διαπιστώνω ότι έχουμε βελτιωθεί», είπε αρχικά ο 46χρονος προπονητής.

Για την αλλαγή του Αγκάνθο: «Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη έπαιξε έχοντας ενοχλήσεις και αυτές συνεχίστηκαν. Αναγκάστηκε να κάνει ειδικό πρόγραμμα και αυτή την εβδομάδα έκανε μόλις δυο προπονήσεις. Επομένως ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει στο 90λεπτο».

Για την απόδοση των νεαρών παικτών: «Δεν ξεχωρίζω μικρούς και μεγάλους. Με βάση τις προπονήσεις πρέπει να δω ποιος είναι έτοιμος. Έτσι όπως θα τρέξει η χρονιά θα χρειαστεί να παίζουμε συνέχεια με μικρούς. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος απ’ όλους. Πρέπει να δούμε ποιος μπορεί να βοηθήσει. Καταλαβαίνετε ότι σε μια ιδιαίτερη χρονιά όπως η φετινή, αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν. Πριν από καιρό έβλεπα τα ρόστερ προηγούμενων ετών της ομάδας και είχαν κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας παίκτες. Τώρα είναι όλοι Έλληνες και νεαροί. Πρέπει να δούμε πως θα γίνουν πρωταγωνιστές και πως θα βρουν ρόλο».

Για ενδεχόμενες μεταγραφές τον Ιανουάριο και ποια θέση θα επέλεγε αν του έλεγαν ότι μπορεί να κάνει μόνο μια μεταγραφή: «Είναι το ίδιο για εμένα. Ας είναι καλός και ας παίει σε οποιαδήποτε θέση. Μπορεί να έρθει κάποιος που να μην μπορεί να βοηθήσει. Είναι ένα θέμα που χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης και αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η αγορά είναι μικρή, για εμάς ακόμη περισσότερο. Πρέπει να ξέρουμε τις επιλογές μας. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα».

Για την επίθεση και αν διακρίνει πρόβλημα: «Εγώ παρατηρώ έναν αγώνα απ’ όλες τις πλευρές. Σε όλες τις θέσεις έχουμε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών. Πρέπει να δούμε το καλύτερο δυνατό. Σήμερα δε δεχθήκαμε γκολ, τη στιγμή που αυτό συνέβαινε για πολύ καιρό συνέχεια πριν».

Για παίκτες που δε έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα, είχαμε τρία παιχνίδια να δώσουμε. Θα προσπαθήσω να δώσω ρυθμό σε κάποιους παίκτες που δείχνουν ανταγωνιστικοί. Θα αξιολογήσω το ρόστερ. Από τη στιγμή που είμαι ο τρίτος προπονητής μέσα στη χρονιά, τότε είναι σίγουρο ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Για τον αποκλεισμό από την αποστολή Παπαζαχαρία και Καπετάνου: «Δε θέλω να εστιάσω σε πρόσωπα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου για το καλό του ΑΡΗ. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι ο Γκέσιος, ο Κανούλας, ο Οικονομόπουλος που μέχρι στιγμής έχουν πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής. Για να έχουμε τόσους λίγους βαθμούς καταλαβαίνετε ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά. Θα κοιτάξω να δώσω ευκαιρίες σε όλους για να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση. Με μέγιστο σεβασμό σε όλους τους παίκτες, είχα λίγο χρόνο και πρέπει να κοιτάξω ποιοι είναι πιο ανταγωνιστικοί. Δεν κοίταξα ούτε βιογραφικά, ούτε ηλικίες».

Πουλίδο: «Πικραμένοι με την ισοπαλία»

16/12/2012
Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Άρη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη (0-0), όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Ρούμπεν Πουλίδο.

Πουλίδο: «Πικραμένοι με την ισοπαλία»
Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Άρη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη (0-0), όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός μέσος εκτός αυτού μίλησε για την επανεμφάνισή του στα γήπεδα, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου του Άρη γι’ αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Ρούμπεν Πουλίδο μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη:


Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:


«Δυστυχώς είμαστε πικραμένοι καθώς η ομάδα μπήκε για να κερδίσει, πάλεψε, έκανε σωστά κάποια πράγματα, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το σημερινό παιχνίδι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για μια ακόμα φορά που μας βοήθησε. Είναι ο 12ος παίκτης μας και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».


Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του:
«Έμεινα έξω για ενάμιση μήνα και από την πλευρά μου προσπάθησα να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Έβγαλα το παιχνίδι παρά τις ενοχλήσεις και νομίζω ότι βοήθησα με την παρουσία μου. Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα οι αυτοθυσίες χρειάζονται προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα, τους συμπαίκτες μας και να βγάλουμε το σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

16/12/2012
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η Ξάνθη απέναντι στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η Ξάνθη απέναντι στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με την ομάδα του και πως εκείνοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Ωστόσο, ακόμη και έτσι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους, ενώ στο τέλος υπογράμμισε πως η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο, αλλά και σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν ήταν τεχνικό το παιχνίδι. Ο Άρης έδειξε περισσότερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα από εμάς. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θα θέλαμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε τους γρήγορους παίκτες που έχουμε. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος μας θα ρίσκαρε περισσότερο όσο θα περνούσε η ώρα και θα είχαμε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όπως και έγινε, αλλά δυστυχώς δε σκοράραμε.

Σίγουρα στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί με τις χαμένες ευκαιρίες του Άρη. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι τόσο για την απόδοση, αλλά κυρίως για τη διάθεση που έδειξαν. Μπορεί να θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός. Τελείωσε ένας δύσκολος πρώτος γύρος και έχουμε την ικανότητα να γίνουμε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο για περισσότερους βαθμούς»
, τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Θλάση ο Κορδέρο

16/12/2012
Γεμάτο ήταν για μια ακόμα φορά το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ μετά από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Σημαντικότερο πρόβλημα όλων, αυτό του Κορδέρο, ο οποίος υπέστη θλάση στο δεξί πόδι.

Θλάση ο Κορδέρο
Γεμάτο ήταν για μια ακόμα φορά το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ μετά από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Σημαντικότερο πρόβλημα όλων, αυτό του Κορδέρο, ο οποίος υπέστη θλάση στο δεξί πόδι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό αρκετοί παίκτες των «κιτρινόμαυρων» έφυγαν λαβωμένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο υπέστη θλάση στο δεξί του πόδι, αλλά ο βαθμός και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επανέλθει θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, θλαστικό τραύμα στο χείλος έχει ο Ρότζερ Γκερέιρο, ενώ μια κάκωση στο αριστερό πόδι υπέστη ο Γιάγκο.

Τέλος, χτύπημα στην ποδοκνημική δέχθηκε και ο Γιώργος Κατίδης. Άπαντες θα εξεταστούν και την Δευτέρα προκειμένου να ξέρει ο Έβαλντ Λίνεν, πότε θα μπορεί να τους έχει στη διάθεσή του.

Μπάγεβιτς: «Κρατάω για τον εαυτό μου τα σχόλια για την ΑΕΚ»

 16/12/2012
Καμία διάθεση να σχολιάσει το οτιδήποτε που αφορά την ΑΕΚ, δεν είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι και έκλεισε με την ευχή να ξεπεράσει τα προβλήματα η «Ένωση».

Μπάγεβιτς: «Κρατάω για τον εαυτό μου τα σχόλια για την ΑΕΚ»
Καμία διάθεση να σχολιάσει το οτιδήποτε που αφορά την ΑΕΚ, δεν είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι και έκλεισε με την ευχή να ξεπεράσει τα προβλήματα η «Ένωση».

Ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας, τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την ΑΕΚ. Τα κρατάω για τον εαυτό μου. Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεπεράσει όλα αυτά, όσο μπορεί πιο γρήγορα», είπε και αποχώρησε...

Όσον αφορά το παιχνίδι ο προπονητής του Ατρόμητου σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Αν το κάναμε θα ήταν πιο εύκολα για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι σαν εκείνες του πρώτου.

Σε αυτές τις φάσεις δεν ήμασταν σοβαροί στην τελική επιλογή. Το πρόβλημα στη δημιουργία ήταν δικό μας. Δεν ήταν η ΑΕΚ το θέμα. Δεν θέλω να κρίνω την ΑΕΚ. Είχαμε μακρινές αποστάσεις μεταξύ μας».

Σχετικά με τους στόχους του Ατρόμητου ο Μπάγεβιτς είπε: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Έχουμε 25 βαθμούς, έχουμε ελπίδες, έχουμε ευκαιρία να κάνουμε μία προσπάθεια στον δεύτερο γύρο να πετύχουμε.

Παυλής: «Δεν αξίζουμε να περνάμε την πόρτα της ΑΕΚ»

16/12/2012
Με έντονη διάθεση για κριτική και αυτοκριτική εμφανίστηκε ο Μιχάλης Παυλής μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο με σκορ 1-1.

Παυλής: «Δεν αξίζουμε να περνάμε την πόρτα της ΑΕΚ»
Με έντονη διάθεση για κριτική και αυτοκριτική εμφανίστηκε ο Μιχάλης Παυλής μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο με σκορ 1-1.

Ο επιθετικός της Ένωσης, μετά και την νέα αποτυχία της ομάδας του να πάρει την νίκη, τόνισε: «Τα τρία τέταρτα από το ρόστερ μας, δεν αξίζουμε να περνάμε ούτε την πόρτα της ΑΕΚ.

Είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος της ομάδας, είναι τόσο μεγάλο το όνομα της ΑΕΚ. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα όμως, εμείς είμαστε τώρα εδώ και δίνουμε το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα
».

Λίνεν: «Θέλουμε τρεις παίκτες»

 16/12/2012
Στην απόλυτη ανάγκη για την ενίσχυση της ΑΕΚ σε τρεις θέσεις, στάθηκε ο Έβαλντ Λίνεν μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Λίνεν: «Θέλουμε τρεις παίκτες»
Στην απόλυτη ανάγκη για την ενίσχυση της ΑΕΚ σε τρεις θέσεις, στάθηκε ο Έβαλντ Λίνεν μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός τεχνικός της Ένωσης, τόνισε ότι χωρίς μεταγραφές δεν υπάρχει… μέλλον, εμφανίστηκε όμως αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στους 35 βαθμούς και να κερδίσει την σωτηρία της ενώ επισήμανε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταφέρει να συναντηθεί από κοντά και με τον Βιντιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνεν:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Θα θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με 14 βαθμούς. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας: χάναμε μπάλες, δεν κάναμε ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση - αν ήταν φάουλ αυτό που δόθηκε! Ξέραμε ότι θα είχαμε πρόβλημα γιατί βάζουν πολλούς παίκτες στην περιοχή, στις στημένες φάσεις και εμείς δεν είχαμε παίκτες να τους αντιμετωπίσουμε. Ελπίζουμε στον δεύτερο γύρο να έχουμε μεγαλύτερη τύχη και παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο».

Αν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει 8, τουλάχιστον, νίκες στον δεύτερο γύρο, ώστε να πιάσει τους 35 βαθμούς;

«Γιατί όχι;»

Αν περιμένει μεταγραφές, γιατί η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ:

«Όλος ο πρώτος γύρος εξελίχθηκε χωρίς να κάνουμε ευκαιρίες και χωρίς η ομάδα να μπορεί να αντιδράσει. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα χρειαστούν τους ίδιους βαθμούς με εμάς για να σωθούν. Σίγουρα χρειάζονται ποδοσφαιριστές, να ενισχυθούμε. Η ομάδα δουλεύει πολύ αλλά δεν παίρνουμε αποτελέσματα... Ελπίζω αυτό να αλλάξει με μεταγραφές, αν μπορούν φυσικά να γίνουν».

Αν έχει κάνει εισηγήσεις για μεταγραφές;

«Εδώ και δύο μήνες μιλάω με τη διοίκηση για ενίσχυση αλλά χρειάζονται χρήματα για να δώσουμε εγγυήσεις σε παίκτη που θέλουμε. Υπάρχει και ο περιορισμός των μεταγραφών... Οι οπαδοί μας δε θέλουν να δεχθούν παίκτες από άλλες μεγάλες ομάδες και θα πρέπει να καταλάβουν ότι το σημαντικό είναι να έχουμε καλούς παίκτες, από όπου κι αν προέρχονται αυτοί. Τι να κάνουμε; Να κοιτάξουμε για παίκτες στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και όπου υπάρχουν Έλληνες;»

Πώς περνάει στα αποδυτήρια το γεγονός η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές και στο νυν ρόστερ υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές;

«Ολοι βλέπουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να σκοράρει και να παίζει καλύτερα. Δεν υπάρχει μέλλον αν δεν προχωρήσουν στις μεταγραφές. Ο μοναδικός στόχος είναι η παραμονή αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος και η μοναδική βοήθεια που μπορεί να δοθεί είναι η απόκτηση κάποιων παικτών. Οι επενδυτές χρειάζονται αλλά αυτό είναι για το μέλλον, για το παρόν είναι η παραμονή».

Αν έχει εξήγηση για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποδώσει;

«Δε νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν λέτε ότι δεν υπάρχει βελτίωση στην ομάδα. Εγώ βλέπω βελτίωση και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά σε κάθε αγώνα. Εμείς, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να σταματήσουμε τον αντίπαλο και να δουλέψουμε επίσης σκληρά για να κάνουμε και ευκαιρίες».

Για Μητρόπουλο και για φορ;

«Η ομάδα έχει επιθετικούς αλλά αφού δεν έρχονται τα γκολ είναι λογικό να ψάχνουμε παίκτες για αυτή τη θέση. Πήραν ευκαιρίες, κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί για αυτό το γεγονός. Για τον Μητρόπουλο περιμένω την επιβεβαίωση από τον πρόεδρο για τη μεταγραφή. Μέχρι να επιβεβαιωθεί, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Αν το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι στο γκολ ή στη δημιουργία φάσεων περισσότερο».

Μήπως η ομάδα κυρίως χρειάζεται παίκτη στο κέντρο να φτιάχνει φάσεις και όχι φορ...;

«Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι διπλό. Όχι μόνο οι επιθετικοί που δεν σκοράρουν αλλά και το γεγονός ότι δεν κάνουμε εύκολα ευκαιρίες. Ένας καλός επιθετικός, όμως, μπορεί να βοηθήσει στο να γίνουν ευκαιρίες. Παράδειγμα με τον Πανθρακικό ο Παπαδόπουλος κρατούσε την μπάλα κόντρα σε 3-4 αντιπάλους, τη μοίραζε σωστά, βοηθούσε την ομάδα του συνεχώς. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε κάποιον όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να βοηθάει την ομάδα να κάνει ευκαιρίες, να βοηθάει και στις αντεπιθέσεις. Ενας καλός στράικερ μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει παιχνίδι και από τα άκρα. Βλέπουν όλοι ότι δεν μπορούμε από τα άκρα, έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Με έναν επιθετικό, ένα μέσο και έναν παίκτη για τα άκρα, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Με το υπάρχον ρόστερ συν τις μεταγραφές».

Για το ματς με την Καβάλα κι αν η ΑΕΚ σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα;

«Θέλουμε να περάσουμε τον επόμενο γύρο. Και μετά να «σκοτώσουμε» τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση. Και μετά περνάμε στον... ημιτελικό, τον τελικό και βγαίνουμε στην Ευρώπη», είπε ο Λίνεν γελώντας για να προσθέσει, σε πιο σοβαρό ύφος: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Χρειαζόμαστε το γκολ βέβαια και σε αυτό το παιχνίδι».

Αν έχει γνωριστεί με τον Βιντιάδη;

«Μέχρι τώρα όχι. Ο κ. Βιντιάδης δεν ήταν διαθέσιμος τις τελευταίες εβδομάδες. Εγώ ταξίδευα με την ομάδα. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να βρεθεί χρόνος και για τους δύο μας και να γίνει η συνάντηση».

«Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

16/12/2012
 Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση υπέρ της εξέφρασε ο Ανδρέας Σταματής, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο.

«Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»
Η ισοπαλία της ΑΕΚ 1-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ατρόμητο, μπορεί να άφησε την «Ένωση» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, ο Ανδρέας Σταματής δηλώνει αισιόδοξος ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα καταφέρουν να ανακάμψουν στον δεύτερο γύρο.

Παράλληλα ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα δέχεται πολλά γκολ από στημένες φάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταματής:

«Σίγουρα αν το παρατηρήσουμε έχουμε δεχθεί πολλά γκολ από στημένες φάσεις. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά παραμένουμε στην τελευταία θέση και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και κάποια στιγμή θα βγει αυτό. Δεν είναι ότι δεν κάνουμε ποτέ ευκαιρίες. Σε κάποια παιχνίδια κάνουμε, σε άλλα δεν κάνουμε. Έχουμε ένα γύρο ακόμα και μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Μουλόπουλος ο… άτυχος

 16/12/2012
Ένα χτύπημα στο κεφάλι για το οποίο χρειάστηκε ράμματα, αλλά και ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποκόμισε ο αρχηγός του Λεβαδειακού Θανάσης Μουλόπουλος απο το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Μουλόπουλος ο… άτυχος
Ρεσιτάλ… ατυχίας για τον Θανάση Μουλόπουλο στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, καθώς ο αρχηγός του Λεβαδειακού χτύπησε στο κεφάλι στο πρώτο ημίχρονο και αγωνίστηκε «μπαταρισμένος» μέχρι την στιγμή που αντικαταστάθηκε. Ωστόσο, ο λόγος που έγινε αλλαγή ήταν επειδή σε μία προβολή που επιχείρησε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μουλόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι, χωρίς όμως να γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του στους προσαγωγούς.

Αναστασιάδης: «Θέλουμε δουλειά»

 16/12/2012
Να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, προκειμένου στη συνέχεια ο Πλατανιάς να πάρει καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναστασιάδης: «Θέλουμε δουλειά»
Να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, προκειμένου στη συνέχεια ο Πλατανιάς να πάρει καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως η ομάδα του δέχτηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό στην πρώτη φάση των Βοιωτών, ενώ συμπλήρωσε πως οι ποδοσφαιριστές του θα μπορούσαν να πετύχουν, τουλάχιστον, ένα τέρμα.

«Στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο Λεβαδειακός δεχθήκαμε γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε αρκετή δουλειά. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό. Δεν στοίχισαν οι απουσίες, δεν στέκομαι εκεί», είπε ο Έλληνας τεχνικός μετά τη λήξη του ματς.

Από το άγχος στο… ρεκόρ

 16/12/2012
Πριν από επτά αγωνιστικές κανείς στον Πανθρακικό δεν θα περίμενε να δει την ομάδα του να αλλάζει, τόσο άμεσα εικόνα και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο φέρνει και… ρεκόρ.

Από το άγχος στο… ρεκόρ 

Πριν από επτά αγωνιστικές κανείς στον Πανθρακικό δεν θα περίμενε να δει την ομάδα του να αλλάζει, τόσο άμεσα εικόνα και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο φέρνει και… ρεκόρ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε με μοναδικό στόχο την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Όσο πιο γρήγορα ερχόταν, τόσο το καλύτερο για τους «πράσινους». Άμεσα, τα αποτελέσματα ήρθαν και μετά από επτά αγωνιστικές στον ακριτικό πάγκο, τέσσερις νίκες, ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στις καθυστερήσεις, η ομάδα της Κομοτηνής είναι στην όγδοη θέση, με σαφέστατο προβάδισμα από της άλλες διεκδικήτριες της παραμονής.

Παράλληλα, μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, ο Πανθρακικός έκανε και ένα ιστορικό ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, οι 20 πόντοι, μετά το τέλος του πρώτου γύρου, είναι η καλύτερη συγκομιδή μετά την εποχή Εμίλιο Φερέρα.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, οι Παπαδόπουλος και Βαϊρουά είναι «καθαροί» ηγέτες στον αγωνιστικό χώρο και με τα γκολ τους έχουν δώσει πολύτιμους πόντους.

Ακόμα, βρήκαν χρόνο συμμετοχής (είτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω επιλογών) παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ, όπως ο Μίνγκας, κάτι που πιστώνεται στον Παύλο Δερμιτζάκη. Πλέον, η διακοπή θα δώσει την δυνατότητα στον σύλλογο της Κομοτηνής, να δουλέψει παραπάνω στις ατέλειές του, ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα για ουσιαστική ενίσχυση.

Τέτοιο κάζο πρώτη φορά

16/12/2012
 Η ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια ήρθε να ολοκληρώσει μια ντροπιαστική «πρώτη» για το «τριφύλλι» αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ηττηθεί και από τους τρεις νεοφώτιστους στον πρώτο γύρο...

Τέτοιο κάζο πρώτη φορά
Η ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια ήρθε να ολοκληρώσει μια ντροπιαστική «πρώτη» για το «τριφύλλι» αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ηττηθεί και από τους τρεις νεοφώτιστους στον πρώτο γύρο...

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έχασαν τόσο από τον Πανθρακικό με σκορ 1-0, όσο και από τον Πλατανιά με 2-1 και απόψε ήρθε και το ακόμα πιο βαρύ 3-0 από τη «βασίλισσα του Βορρά».

Η επίδοση αυτή είναι ακόμη χειρότερη και από εκείνη της περιόδου 2006-07, όταν απέναντι σε Άρη, Κέρκυρα και Εργοτέλη είχε μόλις μία νίκη σε έξι ματς, χωρίς όμως ούτε τότε να έχει το «μηδέν στα τρία» στον πρώτο γύρο.

Φυσικά και το -19 από την κορυφή αποτελεί άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ για το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός είχε να ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά από το 2008 και συγκεκριμένα από τις 6 Απριλίου εκείνης της χρονιάς όταν έχασε 4-1 από τον ΟΦΗ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν να πανηγυρίσουν τόσο μεγάλη σε έκταση νίκη –τουλάχιστον σε επίπεδο Α’ Εθνικής- από τις 12/1/98, όταν επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ.

Μπαργκάν: «Το θέλαμε περισσότερο»

16/12/2012
 Στον αγωνιστικό χώρο έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού, όμως εκτός αγωνιστικού χώρου παραμένει σεμνός. Ο λόγος για τον Κέναν Μπαργκάν, ο οποίος τόνισε πως ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ.

Μπαργκάν: «Το θέλαμε περισσότερο»
Στον αγωνιστικό χώρο έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού, όμως εκτός αγωνιστικού χώρου παραμένει σεμνός. Ο λόγος για τον Κέναν Μπαργκάν, ο οποίος τόνισε πως ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαργκάν: «Ήταν μια σπουδαία νίκη που είχαμε ανάγκη. Δείξαμε ότι θέλουμε τους τρεις βαθμούς με την απόδοσή μας στο γήπεδο και πλέον κοιτάμε μπροστά. Νομίζω πως τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο γκολ, το οποίο ήρθε γρήγορα. Ήταν μια πολύ δίκαιη νίκη για μας».

Μαρίνος: «Τεράστιο συγγνώμη από τον κόσμο μας»

16/12/2012
 Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Στέργο Μαρίνο. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας.

Μαρίνος: «Τεράστιο συγγνώμη από τον κόσμο μας»
Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Στέργο Μαρίνο. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας.

«Σε μια περίοδο που πιστεύαμε και δείξαμε ότι έχουμε ανέβει αγωνιστικά, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου. Δεν αρχίσαμε καν το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα τώρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο συγγνώμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού που ήρθε εδώ, αλλά και σε όσους είδαν τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να είναι εδώ. Αδικούμε τον εαυτό μας και την ομάδα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να μπούμε στην πεντάδα και να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν μπορούμε να κοιτάμε το παρελθόν. Έχουμε δείξει πως έχουμε δυνατότητες, σε παιχνίδια με πολύ καλύτερους αντιπάλους, πρέπει να το δείξουμε και στη συνέχεια, να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια».

Χουχούμης: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»

16/12/2012
 Απογοητευμένος από την ήττα με σκορ 3-0, αλλά και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βέροια, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παίκτης του «τριφυλλιού», Αδαμάντιος Χουχούμης.

Χουχούμης: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»
Απογοητευμένος από την ήττα με σκορ 3-0, αλλά και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βέροια, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παίκτης του «τριφυλλιού», Αδαμάντιος Χουχούμης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» υπογράμμισε πως δίκαια έχασαν από τη «βασίλισσα του Βορρά», ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Προοδευτική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αδαμάντιος Χουχούμης μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βέροια:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια:

«Σίγουρα δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να μην μας βγει τίποτα στο ματς. Δίκαια νίκησε η Βέροια. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όμως όπως είπα και πιο πριν δεν ήμασταν σε καλή μέρα και οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν μας βοήθησαν».

Για το τι περιμένει από την νέα χρονιά:

«Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε εκείνο με την Προοδευτική στο Κύπελλο. Πιστεύω πως μετά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Παράσχος: «Θα πάρουμε παίκτες»

16/12/2012
 Την μεταγραφική ενίσχυση του Λεβαδειακού προανήγγειλε ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής των Βοιωτών, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει μόνο την νίκη από το ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Παράσχος: «Θα πάρουμε παίκτες»
Την μεταγραφική ενίσχυση του Λεβαδειακού προανήγγειλε ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής των Βοιωτών, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει μόνο την νίκη από το ματς κόντρα στον Πλατανιά.

«Από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη είχαμε μια νευρικότητα για πρώτη φορά. Η ομάδα μας διακρίνεται για την ηρεμία της και την κυκλοφορία της. Κρατάμε τη νίκη και τους 21 βαθμούς που έχουμε πάρει στον πρώτο γύρο. Τώρα στη διακοπή του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιους παίκτες να ενισχυθούμε».

Ρότσα: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

16/12/2012
 Την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τη Βέροια ανέλαβε ο Χουάν Ρότσα.

Ρότσα: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»
Την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τη Βέροια ανέλαβε ο Χουάν Ρότσα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα του εμφανίσθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει αυτό το αποτέλεσμα να αποτελέσει μάθημα για όλους και να αποδειχθεί μια κακή παρένθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Ρότσα:

«Η Βέροια ήταν πάρα πολύ καλή. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ήταν μια εφιαλτική βραδιά για μας. Όπως παίρνω τα εύσημα για τα καλά παιχνίδια, αναλαμβάνω τις ευθύνες για τη σημερινή πολύ κακή παρουσία. Ήμασταν πολύ κατώτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η Βέροια κέρδισε δίκαια γιατί δεν αντιδράσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τις διοικητικές εξελίξεις ο προπονητής των «πρασίνων» δεν θέλησε να πει κάτι:

«Είναι ένα κομμάτι που δεν έχουμε καμία σχέση. Εμείς δουλεύουμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, τα άλλα είναι εκτός και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη».

Αντίθετα, είχε πολλά να πει για το παιχνίδι με τη Βέροια:


«Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό. Κάναμε κάποια βήματα μπροστά και σήμερα ήταν μια πολύ κακή βραδιά. Δεν είχαμε κανένα στοιχείο που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Καλή κυκλοφορία, πίεση στη μπάλα, χώρους. Σήμερα χάθηκαν. Η Βέροια ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού. Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου. Ήταν 25 μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για την εμφάνιση. Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες για την εφιαλτική βραδιά. Δεν μένουμε εκεί. Το ποδόσφαιρο έχει χαρές και λύπες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να βγάλουμε άλλοθι γιατί θα μειώσουμε και την παρουσία της Βέροιας. Ο αντίπαλος μας κέρδισε δίκαια. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Για τη συνέχεια:


«Θέλω να πιστεύω ότι κάναμε μια κακή παρένθεση. Ήμασταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο σήμερα και όταν δεν είσαι ανταγωνιστικός έρχονται μέρες που ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εσένα και δεν μπορείς να αντιδράσεις. Για μας είναι ένα μάθημα. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάμε από τα καλά στοιχεία που είχαμε έως τώρα. Πολλές φορές στην Ελλάδα είναι μαύρο ή άσπρο. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα γιατί κάθε τρεις- τέσσερις μέρες σου δίνει μια ευκαιρία. Γυρίσαμε πίσω αλλά οι βάσεις υπάρχουν. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο ο Παναθηναϊκός να γίνει όπως ήταν στο παρελθόν».

Έχουν άλλοι σειρά…

16/12/2012
 Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα ανέφεραν ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Φάμπιο, ο οποίος αγωνίζεται στα Γιαννιτσά. Κάτι τέτοιο ισχύει κατά το ήμισυ, αφού ο παίκτης στη λίστα, αλλά όχι πρώτος.

Έχουν άλλοι σειρά…
Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα ανέφεραν ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Φάμπιο, ο οποίος αγωνίζεται στα Γιαννιτσά. Κάτι τέτοιο ισχύει κατά το ήμισυ, αφού ο παίκτης στη λίστα, αλλά όχι πρώτος.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αγωνίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και έχει πραγματοποιήσει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Για τον λόγο αυτό, το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ατρόμητος «τσέκαρε» τον παίκτη, τον «φακέλωσε» και τον έχει στη λίστα του.

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τελειωμένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν ο παίκτης ενδιαφέρει την ομάδα, όμως υπάρχουν άλλοι παίκτες που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα. Εξάλλου, η θέση του επιθετικού «πονάει» το σύλλογο και θα γίνουν προσπάθειες να αποκτηθεί παίκτης.

«Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»

16/12/2012
 Απόλυτα ικανοποιημένος απο τη νίκη 3-0 της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά τη μεγάλη νίκη 3-0 της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, καθώς και στο γεγονός ότι επαληθεύτηκε από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καλαϊτζίδης:

«Θεωρούσα δεδομένο πως θα κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πως θα ήμασταν πειθαρχημένοι. Επαληθεύτηκα από αυτά που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να προσθέσουμε και άλλους βαθμούς. Η καθημερινότητα μάς κάνει να πιστεύουμε πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Τελείωσε του Καζιγιάμα

17/12/2012
 Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται για τους 6 επόμενους μήνες –τουλάχιστον- ο Γιοχέι Καζιγιάμα, αφού επήλθε οριστική συμφωνία των «πρασίνων» με την Τόκιο F.C.

Τελείωσε του Καζιγιάμα
Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται για τους 6 επόμενους μήνες –τουλάχιστον- ο Γιοχέι Καζιγιάμα, αφού επήλθε οριστική συμφωνία των «πρασίνων» με την Τόκιο F.C.

Ιαπωνικά Μέσα αναφέρουν μάλιστα πως ο 27χρονος, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός, θα βρεθεί στη χώρα μας στα τέλη Δεκεμβρίου προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενώ προσθέτουν πως θα υπάρχει και οψιόν αγοράς, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να γίνει αυτό.

Στέλνουν Σίλντεφελντ στον ΠΑΟΚ

17/12/2012
 Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Κροάτης αμυντικός Γκόρντον Σίλντεφελντ, σύμφωνα με ρωσικά Μέσα.

Στέλνουν Σίλντεφελντ στον ΠΑΟΚ
Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Κροάτης αμυντικός Γκόρντον Σίλντεφελντ, σύμφωνα με ρωσικά Μέσα.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Ντιναμό Μόσχας με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο τον περασμένο Ιούλιο, όμως δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού (έχει μόλις έξι συμμετοχές) κι έτσι η ρωσική ομάδα σκέφτεται να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Το δημοσίευμα της «Sport-Express» καταλήγει πως πιθανότερος προορισμός του Σίλντεφελντ είναι ο ΠΑΟΚ επικαλούμενο και την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Θα πέσουν κεφάλια»

17/12/2012
 Έκνευρισμός επικρατεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Βέροια ειδικά με την εικόνα κάποιων παικτών. «Θα πέσουν κεφάλια», έλεγαν άτομα της ΠΑΕ. Οδικώς έφυγε ο Αλαφούζος.

«Θα πέσουν κεφάλια»
Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Βέροια με 3-0 για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ειδικά με την εικόνα που έβγαλαν στο γήπεδο κάποιοι παίκτες.

Ενδεικτικό του κλίματος, αυτού, είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να φύγει οδικώς από τη Βέροια για την Αθήνα και όχι αεροπορικώς με την ομάδα όπως είχε ήταν προγραμματισμένο.

Όμως τα.... χειρότερα αναμένονται τη Δευτέρα. Άτομα στην ομάδα κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις.

"Αυτή η εμφάνιση δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Θα πέσουν κεφάλια" έλεγαν άνθρωποι στην ΠΑΕ, με τις πληροφορίες να καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο να επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο μέχρι και... διακοπές συμβολαίων!

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

17/12/2012
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το sport-fm.gr

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Από το «διπλό» στην Κέρκυρα προέρχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία στην Σούπερ Λίγκα. Στο κλείσιμο του α’ γύρου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει… φινάλε για το 2012 με θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ηπειρωτών. Αντιθέτως, μετά από 2,5 μήνες επανέρχεται ο Γιώργος Ντάσιος στην αποστολή. Εκτός πλάνων βρίσκονται μόνο οι τιμωρημένοι Πάντος και Λίλα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς.

Η 18μελής αποστολή: Φεγκρούς, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς, Κεϊτά, Βίλα, Αυγενικού, Γεωργίου, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ταμπάσης, Ντάσιος, Μπέριος.

ΠΑΟΚ:

Ό,τι και να γίνει στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου και από τον δεύτερο που θα είναι ενισχυμένος με τον Κώστα Κατσουράνη και όποιους άλλους παίκτες αποκτηθούν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ξεκινήσει μια νέα… εποχή με πιο έντονη την «σφραγίδα» του Ιβάν Σαββίδη.

Για το παιχνίδι των Ιωαννίνων, ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να παρατάξει ξανά (όπως και στο Κύπελλο) τον «Δικέφαλο του Βορρά» με σύστημα 4-3-3.

Με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο (ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σταφυλίδης), δεξιά τον Αποστολόπουλο (τραυματίες οι Έτο, Κωνσταντινίδης) και στόπερ δυο εκ των Βιβιάν, Κουμάλο, Ιντζίδη. Στη μεσαία γραμμή «κόφτης» θα είναι ο Κάτσε, αριστερά ο Λάζαρ, δεξιά ο Φωτάκης, ενώ η επιθετική τριπλέτα από τους Λόρενς (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Η 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο, Βιβιάν.

Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο

17/12/2012
 Έντονες αποδοκιμασίες από περίπου 10 φίλους του «τριφυλλιού» που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη τους, άκουσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο
Μπορεί ο αριθμός όσων φίλων του Παναθηναϊκού, έφτασαν μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να μην ήταν μεγάλος, ωστόσο ο θυμός για την τραγική εμφάνιση της ομάδας στη Βέροια, ήταν έντονος.

Έτσι ακούστηκαν πολλές βαριές κουβέντες από τους φίλους των «πράσινων» που έκαναν το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο ακόμα πιο άσχημο.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έντονα προβληματισμένος με την εμφάνιση της ομάδας και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις τη Δευτέρα για επιβολή προστίμου στους παίκτες ή και ακόμα πιο σκληρά μέτρα για κάποιους απ’ αυτούς.

Μαύρος: «Τυχάρπαστοι έφτασαν την ΑΕΚ σ’ αυτή την κατάντια»

17/12/2012
 Σκληρή επίθεση εναντίον όσων έφεραν την ΑΕΚ στην σημερινή κατάσταση, εξαπέλυσε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στη βράβευση του, στον Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας.

Μαύρος: «Τυχάρπαστοι έφτασαν την ΑΕΚ σ’ αυτή την κατάντια»
Στο περιθώριο της βράβευσης του, από τον σύνδεσμο των φίλων της «Ένωσης» στην Λαμία, ο Θωμάς Μαύρος, τόνισε πως για την ΑΕΚ έχει παιχτεί το πρώτο ημίχρονο (σ.σ ο πρώτος γύρος) και πως η αγαπημένη του ομάδα, δεν θα παραδώσει τα όπλα. Καταγγελίες και από πρώην χορηγό της ομάδας.

Ο Θωμάς Μαύρος υποστήριξε πως «Το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε, υπάρχει και δεύτερο. Άμα είσαι ΑΕΚ, είσαι μαχητής και δεν παραδίδει τα όπλα. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να ενωθεί για να κυνηγήσει αυτούς τους απίστευτους τύπους που έχουν μικρύνει τόσο πολύ την ομάδα και μας έχουν φέρει μεταξύ εγκεφαλικού και εμφράγματος. Για να απελευθερωθούμε από τον ζυγό κάποιων τυχάρπαστων επιχειρηματιών που φτάσανε την ομάδα σ' αυτή την κατάντια. Όπως ξέρουν οι παλαιότεροι, ποτέ δεν παραδίνομαι στον αγώνα, αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τη λήξη, όποιο κι αν είναι το σκορ. Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα είμαι πάντα δίπλα στην ΑΕΚ γι' αυτό τον σκοπό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Και με την στήριξη του κόσμου η ΑΕΚ θα ξαναγίνει μια δυνατή, υγιής και μεγάλη ομάδα....»

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο συνεργάτης του Θωμά Μαύρου και πρώην χορηγός της ΠΑΕ, Αντώνης Ηλιόπουλος που μεταξύ άλλων είπε: «Ήμουν χορηγός της ΑΕΚ από το 2007. Το 2008 πήραμε το πρωτάθλημα και μας το στέρησαν. Μέχρι το 2011 που όλοι καταλάβαμε τι σχέδιο έχουν για την αγαπημένη μας ομάδα. Το σχέδιο ήταν να ρίξουν την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Όταν το είπα αυτό κατάμουτρα στους διοικούντες, το αποτέλεσμα ήταν να μου στερήσουν την είσοδο στο γήπεδο, να μου πάρουν τα διαρκείας και να δεχτούν τρομοκρατικές ενέργειες τα μαγαζιά μου για να σταματήσω να μιλάω γι' αυτό το θέμα. Όπως πάει δυστυχώς θα επαληθευτώ.

Πάνε να στείλουν την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Την κίνηση του Θωμά Μαύρου προσπάθησαν να την καταστρέψουν οι τωρινοί διοικούντες. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός έγινε από την τωρινή διοίκηση και όχι από τον Θωμά Μαύρο. Όποια κίνηση έκανε ο Θωμάς, την κατέστρεφαν για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος της ΑΕΚ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε κατάληψη στα Σπάτα. 'Εχουν να τα βάλουν με τον κόσμο της ΑΕΚ και με κανένα άλλον. Καλά ξεμπερδέματα!»

ORIGINAL 21: «Καταζητούμενοι οι δράστες της επίθεσης στον Στρατούλη»

17/12/2012
 Με μια πολύ σκληρή και καυστική ανακοίνωση, εναντίον των δραστών, πήρε θέση η ORIGINAL 21, στην επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρης Στρατούλης.

ORIGINAL 21: «Καταζητούμενοι οι δράστες της επίθεσης στον Στρατούλη»
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ORIGINAL στο σάιτ της, έχει ως εξής:

"Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.

ORIGINAL 21"

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου