ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...Ποδοσφαιρικες εξελιξεις απο την Αγγλια!!!

Διπλα στον Τερι,θελει Χουλκ η Τσελσι,ισως...ανακοινωσεις,φευγει ο Φααρτ,πισω στην Αγγλια ο Καζιμ

11/7/2012




Στο πλευρό του Τέρι τάχθηκαν συμπαίκτες, προπονητής, υπάλληλοι και ο πρόεδρος της Τσέλσι στην τρίτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης του Άγγλου αμυντικού για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ!

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Χουλκ από την Πόρτο είναι έτοιμη να καταθέσει η Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ενδιαφέρει τους «μπλε» και να θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση τους. Οι «δράκοι», πάντως, αρνούνται πεισματικά να τον παραχωρήσουν.

Φάμπιο Μπορίνι, Κλιντ Ντέμπσεϊ ή μήπως και οι δύο; Η Λίβερπουλ δείχνει να είναι κοντά στην απόκτηση επιθετικού, με τα βρετανικά Μέσα να κάνουν λόγο ακόμη για επίσημες ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα η αναχώρηση του συλλόγου για την Αμερική για την καλοκαιρινή προετοιμασία.Το μεταγραφικό σχεδιασμό της Τότεναμ συνεχίζει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, που θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ των «σπιρουνιών» το συντομότερο, με παίκτες που θα ταιριάζουν απόλυτα στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει. Ανάμεσα σε αυτούς, δύσκολα θα είναι ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, που σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι ο ιδανικός για το 4-3-3 που προτιμά.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Καζίμ Ρίτσαρντς να επιστρέψει στην Αγγλία. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με τον Ολυμπιακό συμφώνησε με τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ να δοκιμαστεί από το προπονητικό επιτελείο της για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου