ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μαρεσει που διαμαρτυρεστε κιολας για Λευτεριά στα αδέρφια σας...


 Μαρεσει που διαμαρτυρεστε κιολας για Λευτεριά στα αδέρφια σας...

14/7/2012


 

  Εσεις πια εχετε καταντησει αηδια ρε Μπουγατσομαχοι...διαμαρτυρεστε εσεις για λευτερια στα φυλακισμενα σας αδελφια? πια φυλακισμενα? σιγα-σιγα τους αφησαν ολους απο την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ...Τα ξεχασαμε νομιζετε? η δεν διαβαζουμε οτι γραφεται γενικως στα ιστολογια αντιπαλα και μη? Πλακα μας κανετε? αν ειναι καποιοι ευνοημενοι σε ...απελευθερωσεις εισαστε εσεις...ουτε μια ουτε δυο ουτε τρεις...καθε φορα το ιδιο βιολι...ακομα θυμομαστε τα λογια του Ζαγορ στον διευθυντη Αστυνομιας που εκανε την κουνελα οταν του ειπε ...κατσε καλα γιατι θα τους βγαλω στον δρομο και θα κανω την πολη μπουρδελο....και αυτος απαντησε ολα για τον...μπαοκ...αντι να του περασει χειροπεδες και να τον κλεισει μεσα...Δεν θελουμε κανεναν οπαδο καμμιας ομαδας στην φυλακη εκτος αν εγκληματισουν εννοειται...αλλα μην μιλατε και διαμαρτυρεστε κι εσεις...τι εγινε? αφησαν 50 και εμειναν 2 μεσα και παραπονιεστε? 

Τους βαζελες δεν τους ακουμπανε καν...τους ειδοποιουν κιλας να ξεκαβατζωθουν αν ειναι να γινει καμμια εφοδος σε κανενα συνδεσμο τους...μονο στον Ολυμπιακο οποιον πιασουν τον χωνουν για καλα μεσα...και δεν λεμε οκ...αμα φταιει ναι...αλλα οταν τους κανουν και φορτωτικη απο πανω πραξεις τις οποιες δεν εκαναν παει πολυ....ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ....ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΕΣ...ΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

Και επειδη ξερουμε τι λεμε και γιατι το λεμε...μονοι σας τα μαρτυρατε στις ιστοσελιδες σας...

«Μπούκαραν» για διαμαρτυρία οπαδοί του ΠΑΟΚ 

14/7/2012

 
Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δεύτερου φιλικού του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Μονς, περίπου 30 οπαδοί της ελληνικής ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και με άκρως ειρηνική διάθεση κρατούσαν πανό με μήνυμα «Λευτεριά στα αδέρφια μας».
Φιλικό... ντου! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚτζήδες που παρακολουθούν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας στο Άρνεμ, τον διέκοψαν για περίπου δύο λεπτά κρατώντας δύο πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ κάποιων φίλων τους που κρατούνται φυλακισμένοι. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες «τράβηξαν» φωτογραφίες και πολύ γρήγορα χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα βγήκαν εκτός αγωνιστικού χώρου και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου