ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...Τα νεα του Αγγλικου ποδοσφαιρου!!!

Τουρκια ο Τουρε,πηρε Ρονταγεγκα,θελει Λοπεθ,...παρεξηγηση,υπεγραψε στην Τοτεναμ ο Βερτονχνεν,πισω στην Ζενιτ

12/7/2012





Η Μπούρσασπορ φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κόλο Τουρέ, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της τουρκικής ομάδας. Ο Ιβοριανός αμυντικός βρίσκεται στην «μαύρη λίστα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι και η Μάνστεστερ Σίτι φέρεται να είναι σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης απασχόλησε και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Το αναμενόμενο έγινε πράξη! Ο Ούγκο Ρονταγέγκα θα αγωνίζεται και επίσημα με τη φανέλα της Φούλαμ! Οι «κότατζερς» κινήθηκαν… αστραπιαία και εξασφάλισαν τα δικαιώματα του Κολομβιανού επιθετικού για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Άντριαν Λόπεθ αποκαλύπτει η «Marca». Οι «πετεινοί» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ο 24χρονος Ισπανός της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είναι στο στόχαστρο.

Παρεξηγηση!!!Σε αυτή την εκδοχή φαίνεται πως καταλήγει το δικαστήριο μετά την τέταρτη και τελευταία μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης του Τζον Τέρι. «Ευθεία επίθεση» υποστήριξε η πλευρά του Φέρντιναντ, «αναξιόπιστα στοιχεία βασισμένα σε φημολογία» ισχυρίστηκε αυτή του αρχηγού της Τσέλσι. Το απόγευμα της Παρασκευής η απόφαση.

Παίκτης της Τότεναμ είναι και επίσημα ο Γιαν Βερτόνχνεν, με το σύλλογο του Λονδίνου να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον Άγιαξ. Ο Βέλγος αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Αντρέ Βίλας-Μπόας, μετά από αυτή του Γκάλφι Σίγκουρντσον.

Πίσω στο σύλλογο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και από όπου τον αγόρασε η Άρσεναλ, είναι πιθανόν να καταλήξει ο Αντρέι Αρσάβιν. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός, φέρεται πρόθυμη να καταθέσει πρόταση στους Λονδρέζους για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου