ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δουλειά στα στημένα και οι τραυματίες

Δουλειά στα στημένα και οι τραυματίες

Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε δίχως τους τραυματίες Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Γκουλάν. Δούλεψε στα στημένα από κόρνερ ο Ζαρντίμ. Ατομικό ο Ζαραδούκας.
Στην έβδομη μέρα παραμονής της στο Άχενκιρχ της Αυστρίας, η ομάδα του Ολυμπιακού συνέχισε την προετοιμασία της.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (12/7) δεν έλαβαν μέρος οι Φουστέρ (τράβηγμα αριστερή γάμπα), Ιμπαγάσα (θλάση πρώτου βαθμού) και Γκουλάν (ενόχληση στον ορθό μηριαίο), καθώς είναι τραυματίες.

Και οι τρεις παρέμειναν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή και δεν πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο του Άχενκιρχ. Όσον αφορά τον Γιάννη Ζαραδούκα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Μουρίκη.

Ο Φουστέρ την Παρασκευή (13/7) θα κάνει μαγνητική τομογραφία στο Ίνσμπρουκ, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Γκουλάν είναι καλύτερα και δεν πονάει, ενώ ο Ιμπαγάσα ακολούθησε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε για πρώτη φορά μαζί με τους ποδοσφαιριστές του στις στημένες φάσεις και συγκεκριμένα στις εκτελέσεις κόρνερ, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Όχι στα φάουλ, όμως. Παράλληλα, έγινε και ένα εσωτερικό διπλό με τη μία ομάδα να έχει έντεκα παίκτες και την άλλη επτά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου