ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ανακοινώθηκαν 4+2

Ανακοινώθηκαν 4+2 

11/7/2012

Νέο αίμα με πολύ ταλέντο στον Θρύλο!
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες οι 4 διεθνείς πολίστες του Θρύλου ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τους «ερυθρόλευκους», όμως είχαμε σήμερα και την επιστροφή Ντόσκα αλλά και την απόκτηση του καλύτερου νεαρού πολίστα στην Ελλάδα, Κυριάκου Ποντικέα.
Με την επιστροφή τους από την Ισπανία όπου βρέθηκαν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πόλο για το τετραεθνές τουρνουά της Πορτουγκαλέτε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, οι τέσσερις διεθνείς του Θρύλου, Γιάννης Φουντούλης, Νικόλας Δεληγιάννης, Κώστας Μουρίκης και Βαγγέλης Δελακάς, ανανέωσαν την παραμονή τους στο Λιμάνι.
Όμως παράλληλα είχαμε και την επιστροφή, μετά από ένα διάλλειμα μίας σεζόν, του Γιώργου Ντόσκα στον Πειραιά, ενός από τους καλύτερου περιφερειακούς στην Ελλάδα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι φόρεσε το σκουφάκι της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Χίου. Η ενίσχυση όμως του Ολυμπιακού δεν σταματάει εδώ, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση από τους «ερυθρόλευκους» ενός από τους πολλά υποσχόμενους νέους πολίστες της χώρας μας, του Κυριάκου Ποντικέα.
Ο νεαρός Ποντικέας, που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας νέων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νέων που έγινε στο Βόλο, παίζει εξίσου καλά τόσο σαν αμυντικός όσο και σαν περιφερειακός, και αναμένεται μαζί και με τους νέους που έρχονται από τα σπλάχνα του Θρύλου να αποτελέσουν το νέο αίμα της «αυτοκρατορίας»!
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει:
Α. Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πολίστες Βαγγέλη Δελακά, Νίκο Δεληγιάννη, Κωνσταντίνο Μουρίκη και Γιάννη Φουντούλη.
Β. Την επιστροφή, στην ομάδα πόλο ανδρών, του Γιώργου Ντόσκα.
Γ. Την απόκτηση του πολίστα Κυριάκου Ποντικέα.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου