ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

  14/7/2012

Πρόβλημα με Καραγκούνη 

Πρόβλημα με Καραγκούνη 
Με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αποχώρησε ο Θανάσης Καραγκούνης από την σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, ο οποίος βρίσκεται στο Καρπενήσι και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Ο 21χρονος ακραίος χαφ ταλαιπωρήθηκε πολύ με το συγκεκριμένο πρόβλημα την περσινή σεζόν και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να σταματήσει να προπονείται.

Στον νεαρό παίκτη τοποθετήθηκε πάγος και αργότερα μέσα στην ημέρα θα εξεταστεί εκ νέου από το γιατρό της ομάδας, Πέτρο Καπράλο.

Εν τω μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβγαλε το λάδι στους παίκτες του, αφού το σημερινό πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερο εξαντλητικό και έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα.

Παρότι οι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι, εκτελούσαν με προθυμία τις εντολές των γυμναστών, Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Σωτήρη Κακαργιά, οι οποίοι με το χρονόμετρο στο χέρι μετρούσαν τις αντιδράσεις των οργανισμών.

Οι Περιστεριώτες θα προπονηθούν ξανά σήμερα το απόγευμα με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Φούλοπ και με τη «βούλα»

Φούλοπ και με τη «βούλα»
Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα θα φοράει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μάρτον Φούλοπ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σήμερα (14/7) στην ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Αρκάδων εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή του λέγοντας: «Ο Αστέρας έχει τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και. τυπικά από το Σάββατο (14/7) ο Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν σε επαφή με τους Πελοποννήσιους και το Σάββατο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αστέρα, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο Φούλοπ γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1983, έχει ύψος 1.97, και ξεκίνησε από την Ουγγρική ΜΤΚ, ενώ από το 2004 πήγε στην Αγγλία, όπου έπαιζε μέχρι φέτος υπερασπίζοντας τις εστίες των Μάντσεστερ Σίτι, Τόττεναμ, Κόβεντρι, Ίπσουιτς, Σάντερλαντ, Στόουκ, Τσέστερφιλντ, Λέστερ και Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Ο Φούλοπ είναι 24 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική U-21 της χώρας του ακόμα 13 φορές. Στην Premier League έχει αγωνιστεί 45 φορές, ενώ μετράει ακόμα 95 συμμετοχές στο Championsip. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 1
».

Αναφορικά με την μεταγραφή του στον σύλλογο της Τρίπολης, ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, όπως είναι ο Αστέρας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία ομάδα που παίζει στο Europa League. Έχω πολύ πάθος στο παιχνίδι μου, πιστεύω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι θα το δείξω στους φιλάθλους του Αστέρα. Από την πλευρά μου θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν».

Ενώ όσον αφορά τους στόχους του με τη νέα του ομάδα, ο Φούλοπ σχολίασε:

«Μακάρι να πάμε μακριά στο θεσμό του Europa League και να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στις κορυφαίες του βαθμολογικού πίνακα».

Ήρθε για… να φύγει ο Λαγός

Ήρθε για… να φύγει ο Λαγός
Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα επέστρεψε σήμερα (14/07) ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, οι απουσίες για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι πολλές, αφού δεν έχει τους παίκτες που έχουν ταξιδέψει στη Ρουμανία για το φιλικό με την Πετρολούλ.

Ο Λαγός προπονήθηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή του «Δικεφάλου», όμως αναμένεται μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο 27χρονος μπακ-χαφ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιον σύλλογο του εξωτερικού και περιμένει την οριστική του πρόταση για να απαντήσει ανάλογα.

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού έχει συμφωνήσει με την AEK για τον τρόπο που θα του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται και θα γλιτώσει ένα βαρύ συμβόλαιο.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Ανέστης Αργυρίου, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Νίκος Εγγλέζου και όσοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Ρουμανίας.

Οι δύο πρώτοι έχουν ουσιαστικά αποχωρήσει από την ομάδα, ο τρίτος είναι στην Εσθονία με την Εθνική Νέων και ο τέταρτος βρίσκεται στην Κύπρο. Από την πλευρά τους, ο Γιάννης Κοντοές και ο Έλφαρ Χέλγκασον ακολούθησαν φυσιοθεραπεία και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Επίσης, ο Φώντας Φέτσης, ο Δημήτρης Φροξυλιάς και ο Κωνσταντίνος Βλάχος έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί Κρίστοφερ Ντούμπερετ, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Γροντής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Yago Fernandez Prieto, Ανδρέας Σταματής, Μιχάλης Μπακάκης, Ηρακλής Αλεξίου και Παναγιώτης Τσιφλίδης.

Τους άφησε στην πλατεία

Τους άφησε στην πλατεία 
Έφτασε λοιπόν η έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Πανιωνίου, καθώς από σήμερα (14/7) η αποστολή των "κυανέρυθρων" θα βρίσκεται στα Τρία - Πέντε Πηγάδια.

Όλοι είναι έτοιμοι να αποδείξουν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ότι αξίζουν να βρίσκονται στον σύλλογο. Όλοι; Όχι ακριβώς. Με δυο απόντες θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία, αφού ο Όμο και ο Σιδεράκης έμειναν στην Αθήνα. Ο λόγος; Απλά δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι δύο παίκτες ήταν από τα βασικά στελέχη του Πανιωνίου την χρονιά που πέρασε, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι αμφότεροι δεν κατάφεραν να πείσουν το νέο τους τεχνικό ότι έχουν θέση στην ομάδα.

Και αν για τον Όμο δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Ελευθερόπουλο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν τον εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, η περίπτωση του Σιδεράκη δημιουργεί κάποια ερωτηματικά.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε αρκετά καλή παρουσία με τη φανέλα των «κυενέρυθρων» την περσινή σεζόν και μόνο έκπληξη προκαλεί η απόφαση του προπονητή του να τον αφήσει στην Αθήνα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο πιο αρμόδιος για να αποφασίσει για το ποιους θέλει να έχει στο ρόστερ του, είναι ο ίδιος ο Ελευθερόπουλος, καθώς γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τις δυνατότητες των παικτών του.

Οι μαχητές του Κατσαβάκη

Οι μαχητές του Κατσαβάκη
Μια ομάδα αποτελούμενη από μαχητές, που θα τα δίνουν όλα στο γήπεδο, υπόσχεται να δημιουργήσει ο Μάκης Κατσαβάκης στον Άρη.

Μιλώντας στην εφημερίδα του Super 3, ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει έτοιμος να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, ενώ στην προσπάθεια αυτή ζητά την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΆΡΗ και σ’ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σου. Σε διαβεβαιώνουμε, για κάτι που κι εσύ το γνωρίζεις και το περιμένεις. Ότι ο Σύνδεσμος αυτός θα βρίσκεται κοντά σ’ εσένα και στα παιδιά σου, πιο πολύ και πιο πιστά, από ποτέ.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που λέτε. Δε νομίζω να έχει περιέλθει, ποτέ στο παρελθόν, ο ΆΡΗΣ σε μια τέτοια κατάσταση, όπως αυτή που βρίσκεται σήμερα. Είναι δεδομένο κι αδιαπραγμάτευτο ότι, τώρα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων των δυνάμεων του, περισσότερο από κάθε άλλη φορά… Και το σύνθημα πρέπει να το δώσετε πρώτοι εσείς, που χρόνια τώρα αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη του Συλλόγου. Αυτό που κάνετε τόσα χρόνια, ακολουθώντας και στηρίζοντας την ομάδα παντού ,όχι απλά πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε, αλλά, πλέον, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα …δέκα φορές περισσότερο».

Προχώρα και μη μασάς τίποτα. Βάζει πλάτη σ’ εσένα και στην ομάδα ένας Σύνδεσμος που δεν κώλωσε ποτέ και πουθενά, κάτι που το ξέρουν και το παραδέχονται, εχθροί και φίλοι.

«Είναι τεράστια υπόθεση να έχουμε την υπομονή, την παρότρυνση και τη στήριξη του κόσμου του ΆΡΗ. Αν πάρουμε εγώ και τα παιδιά, όλα αυτά τα στοιχεία, θα ‘ναι τεράστιο όφελος σ’ αυτό το πολύ δύσκολο αγώνα που θα κληθούμε να δώσουμε τη νέα χρονιά».

Αν σου δινόταν, λοιπόν, η δυνατότητα να κάνεις μια έκκληση προς τον κόσμο του ΆΡΗ, πρώτιστα, τι θα ήταν αυτό που θα ζητούσες;

«Υπομονή και αγκάλιασμα. Να μας στηρίξει και να μας αγκαλιάσει, ειδικά στο ξεκίνημα, όσο ποτέ άλλοτε. Είναι επιτακτική η ανάγκη για κάτι τέτοιο και καταλαβαίνουν οι πάντες για ποιο λόγο… Και να ξέρετε κάτι. Πάρτε το και σα δέσμευση, αν θέλετε… Δε μπορώ να προβλέψω με βεβαιότητα σε τι τεχνικό και τακτικό επίπεδο θα φτάσει αυτή η ομάδα με τη πάροδο του χρόνου, αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ, μετά βεβαιότητας, είναι ότι θα βλέπετε μια ομάδα, που, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας θα παλεύει με όλες της τις δυνάμεις κάθε παιχνίδι».

Αυτό ακριβώς είναι το πρώτιστο που, όχι απλώς θέλει να βλέπει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, αλλά και που προστάζει το όνομα, η ιστορία και η γενικότερη φιλοσοφία αυτού του συλλόγου.

«Το να παίζει η εκάστοτε ομάδα μου με πάθος και να μην τα παρατάει ποτέ, είναι και δική μου, πάγια, προπονητική φιλοσοφία. Δε μπορώ να ανεχτώ ποδοσφαιριστή που δεν παλεύει μέσα στο γήπεδο ή τα παρατάει με τη πρώτη ατυχία ή δυσκολία. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο και δίκαιο και νομίζω αν δει ότι, πράγματι, παρουσιάζουμε μεγάλη μαχητικότητα θα μπορεί να συγχωρεί με μεγαλύτερη ευκολία και τις όποιες άτυχες στιγμές προκύψουν στη πορεία».

Μας υπόσχεσαι δηλαδή ότι θα βλέπουμε μια ομάδα που δε θα τα παρατάει ποτέ…

«Ακριβώς. Το πάθος θα ‘ναι το πρώτο που θα μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα, με ατέλειωτο τρέξιμο και πρέσιγκ σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου».

Δεδομένων των υπαρχουσών συνθηκών ήταν δύσκολο ν’ αποδεχτείς τη πρόταση του ΆΡΗ και κατά πόσο θεωρείς τον εαυτό σου κασκαντέρ;

«Μα, και τη προηγούμενη φορά, αν θυμάστε, η πρόταση που μου έγινε απ’ τον ΆΡΗ, εμπεριείχε πολύ ρίσκο. Τότε, ανέλαβα μια ομάδα που, ναι μεν, είχε έναν υπάρχον κορμό, αλλά βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ,χωρίς το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο και λειτουργώντας, κάτω από τεράστια πίεση. Τώρα, μπορεί να υπάρχει πολύ μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να δουλέψεις για να φτιάξεις κάτι, αλλά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ο παραμικρός κορμός, ούτε καν η βάση, που πάνω σ’ αυτήν θα μπορούσε να χτιστεί κάτι. Όπως καταλαβαίνεται, και στις δύο περιπτώσεις, οι συγκύριες κάτω απ’ τις οποίες καλούμε να δουλέψω, είναι πάρα πολύ δύσκολές».

Σε πείραξε ο τρόπος που έφυγες, τότε;

«Όχι. Το ‘χα ξεπεράσει απ’ τη πρώτη στιγμή κι ούτε έβγαλα κάποια κακία, ή είπα οτιδήποτε. Συμβαίνουν, άλλωστε, αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του ΆΡΗ πήραν μια απόφαση που ήταν απόλυτα σεβαστή, απ’ τη πλευρά μου. Απλά, ήθελα να μου την ανακοίνωναν πιο νωρίς για να ήξερα κι εγώ τι θα έκανα. Εν πάση περιπτώσει, έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε κι ασφαλώς, δεν υφίσταται, πλέον, το παραμικρό θέμα».

Αισθάνεσαι ότι άφησες κάτι στη μέση;

«Ναι. Ήταν μεγάλη η επιθυμία μου να συνεχίσω στον ΆΡΗ, παρά το δεδομένο ρίσκο που έπρεπε να πάρω. Μπορεί, σήμερα, να περνάει πολύ δύσκολες ώρες , αυτός ο Σύλλογος, αλλά δεν παύει, να ‘ναι πάντα ΆΡΗΣ… Δε κρύβω, πως αποδεχόμενος τη πρόταση του ΆΡΗ, έκανα κι οικονομικές θυσίες. Όπως και να ‘χε, πάντως, ποτέ, δε θα χάλαγα μια συμφωνία με τον ΆΡΗ για το οικονομικό. ΠΟΤΕ…!!! Εκτός του ότι είναι τεράστια τιμή να δουλεύεις σ’ αυτή την ομάδα, είναι εξίσου τεράστιο και το συναίσθημα της ικανοποίησης που νοιώθεις, γνωρίζοντας, ότι, ιδιαίτερα, τη δεδομένη χρονική περίοδο που περνά δύσκολες ώρες, πρόσφερες πραγματικά σ’ αυτήν. Έστω και υπ’ αυτές τις συνθήκες, ήθελα, διακαώς, να ‘μαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Στη ζωή δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και πολλά, άλλα πράγματα…»

Όσον αφορά το υπάρχον ροστερ ,υπάρχουν τα παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν ως οι νέοι ηγέτες του ΆΡΗ, και που στις δύσκολες στιγμές θα ‘χουν την ικανότητα να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους; Κι αναφερόμαστε, περισσότερο, στους Βελλίδη και Γιαννιώτα..

«Ο Βελίδης είναι ένας τερματοφύλακας που, πραγματικά, μ’ έχει εντυπωσιάσει κι από πέρυσι, μάλιστα, που ήμουν στη Δόξα, είχα πει ότι δικαιούνταν μια θέση στην Εθνική ομάδα.

Ο δε Γιαννιώτας, είναι ένας πάρα πολύ ελπιδοφόρος παίκτης με τρομερά στοιχεία, αλλά, ακόμα είναι πολύ μικρός για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ο ψυχισμός και το κοινωνικό του προφίλ για να επωμιστεί στις πλάτες του έναν τέτοιο ρόλο.

Όπως και να ‘χει αυτό το ζήτημα, ομολογώ ότι είναι κάτι που με προβληματίζει, αφού αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν είχαμε τον Ούμπιντες που τον ήξερα, θα μπορούσα ν’ «ακουμπήσω» πάνω του. Μακάρι, τουλάχιστον, να ευοδωθούν οι προσπάθειες παραμονής του Ακόστα, που είναι ένα παιδί που διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά και πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε σ’ αυτό το τομέα».

Δυο απ’ τους ελάχιστους παίκτες του φετινού ροστερ με παραστάσεις Superleague, είναι και παλιοί σας γνώριμοι. Ο λόγος για τους Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία.

«Αμφότεροι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες. Απ’ τους παίκτες που πάνω τους θα βασιστούμε, αφού εκτός του ότι είναι απ’ τους πιο έμπειρους, ανήκουν στη νευραλγική γραμμή της άμυνας, που για μένα, αποτελεί το θεμέλιο λίθο και τη βάση που χτίζεται κάθε ομάδα».

Κόουτς ευχαριστούμε. Έχεις, μήπως, να προσθέσεις κάτι άλλο που τυχόν να ξεχάσαμε εμείς;

«Όχι, νομίζω ότι καλύψαμε όλο το φάσμα των θεμάτων που μας απασχολούν για την ώρα. Άλλωστε, αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΆΡΗΣ είναι, λίγα λόγια και πολύ δουλειά…»

Διάψευση Ενροτέ για Μιραλάς

Διάψευση για Μιραλάς
Αρνείται πως έκανε οποιαδήποτε δήλωση για συζητήσεις του με άλλη ομάδα για τον Κέβιν Μιραλάς, ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτέ.

«Πάλι τα ίδια; Ειλικρινά είναι και λίγο κουραστικό αυτό αλλά και κακό για μένα και τον Κέβιν. Δεν είπα σε κανέναν ότι μιλάω τώρα με ομάδα για τον Μιραλάς. Ειλικρινά σε κανέναν», διαψεύδει χθεσινό βελγικό δημοσίευμα μέσω του «Πρωταθλητή» και συνεχίζει:

«Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η δήλωσή μου. Είπα ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή και αν υπάρξει θα είναι θέμα του Κέβιν και του Ολυμπιακού να αποφασίσουν».

Πάπε Σο: «Ήρθα για τους τίτλους»

Πάπε Σο: «Ήρθα για τους τίτλους» 
Αποφασισμένος να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ομάδα εμφανίστηκε ο Πάπε Χαμπίπ Σο. «Τον Δεκέμβριο είχα πρόταση και από την Κίνα. Εγώ, όμως, επέλεξα τον Παναθηναϊκό και πιστεύω να έκανα σωστά», τόνισε ο 27χρονος χαφ. «Σας το ξαναλέω, εδώ είμαι για να πάρω τρόπαια», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάπε Χαμπίπ Σο από την Αυστρία, όπου και προετοιμάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν

«Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε ελληνικό σύλλογο, όμως, έχει βρω όλους τους ανθρώπους πολύ συμπαθητικούς και να ξέρετε πως είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους. Με παρακολουθούσαν από καιρό στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με κάλεσαν να έρθω στην Ελλάδα και εγώ θα φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης με πολύ και σεμνή δουλειά».

Το καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν διάφορες ομάδες να ενδιαφέρονται για σένα. Ακόμη και από την Κίνα. Ήταν δύσκολη απόφαση να έρθεις εδώ;

«Πράγματι υπήρξαν και γαλλικοί και πορταγαλικοί σύλλογοι. Τον Δεκέμβριο είχα πρόταση και από την Κίνα. Εγώ, όμως, επέλεξα τον Παναθηναϊκό και πιστεύω να έκανα σωστά. Ξέρω ότι δεν είμαι ούτε 34 ούτε 35 για να πάω στην Κίνα. Σας το ξαναλέω, εδώ είμαι για να πάρω τρόπαια».

Σε βλέπουμε ότι σωματικά είσαι σωστό... θηρίο. Τι να περιμένουμε από εσένα μέσα στο γήπεδο;

«Δεν είναι μόνο οι μυς και η σωματοδομή που παίζουν το ρόλο τους. Παίζουν ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αποδείξεις τις δυνατότητες σου στο γήπεδο και αυτό είναι που θα κάνω».

Πως θα περιέγραφες εσύ τον εαυτό σου;

«Δεν θα ήθελα να αυτοσαρκαστώ, να μιλήσω για εμένα. Εσείς θα με δείτε, θα δείτε τι μπορώ να κάνω και θα κρίνετε».

Είσαι αυτό που λέμε «παίκτης της ομάδας»;

«Εγώ θα έλεγα ότι είμαι και το ένα και το άλλο. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τόσο στο πνευματικό όσο και στο πρακτικό επίπεδο. Εντός και εκτός γηπέδου. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

Πότε θα σε δούμε στο γήπεδο;

«Προς το παρόν δουλεύω, κάνω το μάξιμουμ και περιμένω την απόφαση των γιατρών. Δεν μιλάμε για να κάνουμε τα πράγματα με μεγάλη πίεση και... να κάψουμε την κατάσταση. Προσπαθώ για να είμαι στο 100%».

Ποιο είναι το επίπεδο που εχεις βρει στον Παναθηναϊκό; Είναι το υψηλότερο που είχες ποτέ;

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα υψηλό επίπεδο, παίζει καλή μπάλα. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που είναι όνειρο αρκετών ποδοσφαιριστών να παίξει σε αυτή την ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας τι έχεις ακούσει;

«Δεν είχα δει κάτι, αλλά τώρα έχω την ευκαιρία να ακούσω. Μου αρέσουν οι φίλαθλοι με πάθος, που να δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μου αρέσει να υπάρχει... κινητικότητα στις κερκίδες. Θα έλεγα ότι δεν ξέρω πολλά».

Πήρες πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Μίλησα με διάφορους γνωστούς και φίλους για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου είπαν διάφορα πράγματα. Όμως δεν έχω άποψη από μόνος μου».

«Έπεσε» και ο Νέτο…

«Έπεσε» και ο Νέτο… 
Ο Νέτο έμοιαζε να είναι ένα από τα τελευταία «κάστρα» που θα πέσουν… Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε, αφού ο Βραζιλιάνος μπακ, παρά τα αντιθέτως λεγόμενά του, κατέθεσε προσφυγή κατά του Άρη.

Όλο τον τελευταίο καιρό υποστήριζε ότι δεν θα καταφύγει σε αυτή την οδό, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Με την στάση του είχε δημιουργήσει πολύ θετική εντύπωση, αφού φάνηκε να εκτιμά το δέσιμο που έχει με την ομάδα και έτσι έβαλε πλάτη μέχρι να βρεθούν πόροι για να εξοφληθεί.

Όμως από χθες προστέθηκε στη λίστα των παικτών που κατέθεσαν προσφυγή και διεκδικεί ένα ποσό που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ. Τουλάχιστον δεν αξιώνει χρήματα από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση -έστω κι αν δεν είναι τίποτα άλλο από μοχλός πίεσης για να μείνει ελεύθερος- είναι ένας ακόμη «βραχνάς» για την νέα διοίκηση, που ψάχνει εναγωνίως τρόπους για να ορθοποδήσει οικονομικά ο Άρης.

«Ψάχνονται» για Καφέ σε Λεβαδειακό

«Ψάχνονται» για Καφέ σε Λεβαδειακό
Προτεραιότητα αποτελεί στον Λεβαδειακό η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο οι Βοιωτοί κινήθηκαν για την απόκτηση του Παντελή Καφέ.

Ο 34χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, στην οποία την περσινή σεζόν έπαιξε σε 30 αγώνες (1 γκολ / 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις και είχε 2261’ χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκτός τα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος

Θετική ήταν η απάντηση της Super League στο αίτημα του Πλατανιά να μην κληρωθεί εντός έδρας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο των Περιβολίων.
Εκτός τα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος
Η έναρξη του πρωταθλήματος υπολογίζεται στις 25-26 Αυγούστου και μετά το επίσημο έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ από τη Λίγκα, οι "νεοφώτιστοι" θα κερδίσουν ακόμα δύο εβδομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να ολοκληρώσουν τα έργα.
Με δεδομένο, μάλιστα, το γεγονός ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρξει δράση στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, το πρώτο ματς στο γήπεδο των Περιβολίων αναμένεται να γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου