ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Serie A...Oι ειδησεις απο το Καμπιονατο!!!

Το φρεναει η Πεσκαρα,δεν κολλαει του Ταχτσιδη,οπως τελειωσε...αρχιζει,διαψευδουν για Ανζι,δεν αρεσει του Ιμπρα,θελει Ροσι

12/7/2012





Και ενώ όλα δείχνουν ότι ο Μάρκο Βεράτι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο προπονητής στη νυν ομάδα του Πεσκάρα τον συμπεριέλαβε κανονικά στη λίστα με την αποστολή για την προετοιμασία του ιταλικού συλλόγου εν όψει της νέας περιόδου.

Σύντομα αναμένεται να ενταχθεί ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο δυναμικό της Ρόμα, όπως αποκάλυψε ο Στέφεν Καποζούκα, με τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η μεταγραφή έχει «κολλήσει».

Απο εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν πρέπει να συνεχίσει η Νάπολι, σύμφωνα με τον Πάολο Καναβάρο. Πρώτος στόχος για τους «παρτενοπέι», όπως δήλωσε ο 31χρονος αμυντικός, είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας απέναντι στην Γιουβέντους, ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν.

Διαψεύδει κάθε επαφή με την Ανζί ο μάνατζερ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Σόρεν Λέρμπι. Ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρει πως καμία επαφή και καμία συμφωνία δεν έχει υπάρξει με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας και πως ο πελάτης του θα παραμείνει στην Ίντερ.

Για το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα που περίμεναν όλοι από την Παρί Σεν Ζερμέν απομένει μόνο μία λεπτομέρεια. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και έντονη πίεση, η διοίκηση της Μίλαν έκανε δεκτή την προσφορά των Γάλλων για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα. Η συμφωνία αυτή, όμως, περιορίζεται μόνο ανάμεσα στις ομάδες, αφού ο «Ίμπρα» δεν δείχνει ενθουσιασμένος με αυτή τη μεταγραφή.Ο ισχυρος ανδρας της Μιλαν,Σιλβιο Μπερλουσκονι παραδεχθηκε πως...πουλησε τον Ζλαταν στην Παρι.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι είναι η Νάπολι. Ο Ιταλός επιθετικός αποτελεί επιλογή του προπονητή Βάλτερ Ματζάρι, που θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Εζεκιέλ Λαβέτσι.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου