ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Ζαρντίμ δεν πίεσε τους παίκτες. Δείτε τι δοκίμασε...

Ο Ζαρντίμ δεν πίεσε τους παίκτες. Δείτε τι δοκίμασε...

Στο βαρύ τερέν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε τις στημένες φάσεις (κόρνερ) και έκανε δίτερμα έντεκα εναντίον επτά! Δείτε τις δοκιμές και βίντεο. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του RedPlanet.gr στο Άχενκιρχ.
Για μία ακόμα ημέρα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο Άχενκιρχ ήταν βαρύς από τη βροχή που είχε πέσει προηγουμένως.

Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (12/7, 10:30) και μοναδική της ημέρας κράτησε περίπου μιάμιση ώρα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν πίεσε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές υπό το φόβο ενός νέου τραυματισμού.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με 21 ποδοσφαιριστές, καθώς οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Γκουλάν έμειναν στο ξενοδοχείο για τη θεραπεία τους. Ουσιαστικά, με 20 παίκτες, καθώς ο Γιάννης Ζαραδούκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με τον Χρήστο Μουρίκη, τον γυμναστή της ομάδας.

Αρχικά, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ελαφρύ τρέξιμο και στη συνέχεια κάτι διαφορετικό: χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και συνέχισαν την προθέρμανσή τους με πασούλες πάνω από χαμηλά φιλέ. Κοντρόλ, πάσα και πέρασμα στην άλλη πλευρά. Ύστερα από τρεις κινήσεις έπρεπε να γίνει η αλλαγή μπάλας στο φιλέ.

Δουλειά στα στημένα
Πιο μετά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ και δούλεψαν στα στημένα. Συγκεκριμένα, στις εκτελέσεις κόρνερ. Στόχος ήταν να δουλευτεί τόσο η προσπάθεια για γκολ όσο και η αντίδραση της άμυνας, η οποία έπρεπε να βγάλει γρήγορα την μπάλα από τον "χώρο κινδύνου". Κάρολ και Μέγκιερι ήταν εναλλάξ στο τέρμα.

Αρχικά, ο Σουμπίνιο ήταν ο εκτελεστής των κόρνερ από τα αριστερά. Ο Ζαρντίμ τοποθέτησε έναν παίκτη δύο μέτρα δίπλα στο δεξί δοκάρι. Τον Αμπντούν. Τον Χαβίτο στο πρώτο δοκάρι και τον Σιόβα λίγο πιο μπροστά από τον τερματοφύλακα στο ύψος της μικρής περιοχής.

Με τους μπλε, που έκαναν επίθεση, ήταν εκτός του Σουμπίνιο, που εκτελούσε τα κόρνερ, οι Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος, Ποτουρίδης, Μανωλάς και Καραγκούνης. Οι κόκκινοι, που αμύνονταν, ήταν οι Αμπντούν, Χαβίτο, Σιόβας, Πάντελιτς, Φέισα, Τάτος, Παπάζογλου, Ντιελνά και Ντιόγκο.

Από τις τρεις συγκεκριμένες θέσεις, που προαναφέραμε, δίπλα στον τερματοφύλακα σε θέση άμυνας, πέρασαν και οι Τάτος, Μοδέστο, Μανωλάς, Σουμπίνιο και Βλαχοδήμος, ενώ μετά τον Σουμπίνιο κόρνερ εκτέλεσε και ο Αμπντούν. Αλλαγές έγιναν και στις άλλες θέσεις των μπλε (πέρα, δηλαδή, από αυτή του Αμπντούν αντί του Σουμπίνιο), καθώς οι Χαβίτο, Παπάζογλου, Ντιελνά, Ντιόγκο και Πάντελιτς ήταν αυτοί που έπρεπε να επιτεθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αμυνόμενοι αρίστευσαν. Πότε απομάκρυναν έγκαιρα τον κίνδυνο, πότε "καθάριζαν" τη φάση οι δύο τερματοφύλακες.

Δίτερμα 11 εναντίον 7, με ορεξάτο τον Αμπντούν!

Στη συνέχεια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε εντολή για δίτερμα. Για πρώτη φορά το οικογενειακό διπλό έγινε μέχρι το ύψος της αντίπαλης περιοχής. Οι δύο ομάδες ήταν άνισες ποσοτικά. Έντεκα από τη μία, επτά από την άλλη!

Οι μπλε αποτελούνταν από τους Κάρολ, Καραγκούνη, Μανωλά, Ποτουρίδη, Βλαχοδήμο, Σουμπίνιο και Τζεμπούρ. Τους κόκκινους αποτελούσαν οι Μέγκιερι, Ντιελνά, Σιόβας, Παπάζογλου, Μοδέστο, Φέισα, Τάτος, Ντιόγκο, Χαβίτο, Αμπντούν, Πάντελιτς.

Για τους κόκκινους, αγωνίστηκαν στην άμυνα οι Χαβίτο, Παπάζογλου, Σιόβας, Ντιελνά. Από δεξιά προς τα αριστερά, αντίστοιχα. Ο Μοδέστο ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Φέισα μπροστά του και δεξιά και τον Τάτο μπροστά του και αριστερά, στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής. Ο Αμπντούν έπαιξε δεξιά στην επίθεση, ο Ντιόγκο αριστερά και ο Πάντελιτς στην κορυφή.

Οι κόκκινοι έκαναν επίθεση στους μπλε. Ο Αμπντούν είχε κέφια και έκανε το 1-0 με τακουνάκι εντός περιοχής (η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Κάρολ) έπειτα από σέντρα του Ντιελνά από τα αριστερά. Στη συνέχεια, ο Αλγερινός εξτρέμ έπαιξε το ένα-δύο με τον Ντιόγκο και με γυριστό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο δίτερμα.

Στη συνέχεια, οι συνθέσεις των ομάδων άλλαξαν. Οι μπλε έπαιζαν πια με τους Κάρολ, Χαβίτο, Σιόβα, Παπάζογλου, Τάτο, Ντιόγκο και Πάντελιτς. Οι κόκκινοι, που παρέμειναν έντεκα και έκαναν επίθεση στους μπλε, αποτελούνταν από τους Μέγκιερι, Καραγκούνη, Μανωλά, Ντιελνά, Ποτουρίδη, Μοδέστο, Φέισα, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμο, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Καραγκούνης, Μανωλάς, Ντιελνά, Ποτουρίδης. Ο Μοδέστο ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Φέισα μπροστά του και δεξιά και τον Σουμπίνιο μπροστά του και αριστερά. Αμπντούν δεξιά, Βλαχοδήμος αριστερά και Τζεμπούρ στην κορυφή, διαμόρφωσαν την επιθετική τριπλέτα.

Ωραίο γκολ είδαμε και από τον Σουμπίνιο, ο οποίος, με κοντρόλ και δεξί πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι τερματοφύλακες έκαναν αρκετές νέες ασκήσεις, ενώ την ώρα του "διπλού" οι Βασίλης Αλεξούδης και Κάρλος Πιρές κράτησαν κοντά τους τον Σήφη Δασκαλάκη και τον Ανδρέα Γιαννιώτη και συνέχισαν να δουλεύουν μαζί τους.

Μαγνητική ο Φουστέρ

Ο Νίκολα Γκουλάν έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε θεραπεία, προληπτικά, αφού δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Το ίδιο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συνέχισε και την Πέμπτη (12/7) τη θεραπεία που ακολουθεί.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε, με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Σε ό,τι αφορά τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο. Είναι προγραμματισμένο να μεταβεί το πρωί της Παρασκευής (13/7) στο Ίνσμπρουκ προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (13/7) στις 10:30, ενώ αργότερα θα γίνει και απογευματινή προπόνηση (18:30).

Δείτε στιγμιότυπα από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού της Τετάρτης (11/7)...


 
*Το βίντεο είναι από το υλικό που μοιράζει στους εκπροσώπους του Τύπου η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι απεσταλμένοι στο Άχενκιρχ της Αυστρίας δεν μπορούν να βιντεοσκοπούν το πρόγραμμα της προπόνησης και να παρουσιάσουν δικά τους πλάνα στο αναγνωστικό κοινό, έπειτα από εντολή της διοίκησης του πειραϊκού συλλόγου από το απόγευμα της Δευτέρας (9/7).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου