ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Καμία ανησυχία για Μανωλά


Καμία ανησυχία για Μανωλά

Ένα σφίξιμο στον δεξί δικέφαλο ένιωσε ο Κώστας Μανωλάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Παράπονα έκαναν οι ερυθρόλευκοι για το βαρύ τερέν.
Ευτυχώς το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σπαρτάκ Μόσχας στο Σβατς (14/7), ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο απρόοπτο. Από τη μια η βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος, από την άλλη τα πολύ σκληρά έως και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των Ρώσων, δεν ήθελε και πολύ να φύγει με πρόβλημα τραυματισμού κάποιος ερυθρόλευκος!
Μονάχα ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού προς το τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν κανέναν λόγο για να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του 21χρονου στόπερ.

Παράλληλα είναι γεγονός πως στο σύνολο τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη του ισόπαλου (1-1) φιλικού με την Σπαρτάκ, διαμαρτύρονταν για την ακαταλληλότητα του τερέν. Η βροχή που προηγήθηκε του αγώνα, αλλά και μια μίνι καταιγίδα κατά την διάρκεια του ματς, έκαναν πολύ βαρύ το γήπεδο με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να μην μπορούν να αγωνιστούν όπως ήθελαν.

Κάτι που σχολίαζαν μεταξύ τους μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανακουφισμένοι που έφυγαν όρθιοι από τον αγωνιστικό χώρο...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου