ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

"Για εσένα Αβραάμ"

"Για εσένα Αβραάμ"

Στο καθιερωμένο παιχνίδι μεταξύ των δημοσιογράφων και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, ζήσαμε στιγμές συγκίνησης με το πανό για τον άτυχο Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι τραυματίας.
Για μία ακόμα χρονιά, όπως συμβαίνει παραδοσιακά στις προετοιμασίες του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων και των μελών του τεχνικού επιτελείου των Πειραιωτών.

Οι δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να δυσκολέψουν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αλλά και όσων το πλαισιώνουν (ιατρικό τιμ, φροντιστές), το οποίο νίκησε τους ρεπόρτερς με το εντυπωσιακό σκορ 9-1.

Το αποτέλεσμα, βέβαια, δεν είχε σημασία, με το ματς να διεξάγεται σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Η αφεντιά μου προσπαθούσε να δώσει οδηγίες από τον πάγκο, αλλά ο Ντάρκο και η παρέα του ήταν ασταμάτητοι. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Σέρβος!

Το γκολ της τιμής για τους δημοσιογράφους σημείωσε ο συνάδελφος Νίκος Γαβαλάς στο 50ό και τελευταίο λεπτό του αγώνα! Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν μετά την επίτευξη του 8-0. Ο Χρήστος Θέος από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ζήτησε να του φέρουν ένα πανό από τον πάγκο, το οποίο ανέγραφε "Για εσένα Αβραάμ".

Δείτε το βίντεο!


 
Ο γιατρός του Ολυμπιακού, αλλά και όλο το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, συμπαραστάθηκαν με τον τρόπο τους στον άτυχο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος για τους επόμενους μήνες έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω ρήξης χιαστών. Όλοι τον περιμένουμε πίσω στη δράση γερό και δυνατό.

Στο τέλος του ματς, όλοι όσοι αγωνίστηκαν έγιναν μία παρέα και κρατώντας ένα πανό, το οποίο ανέγραφε "Για εσένα Αβραάμ", αφιέρωσαν το φιλικό παιχνίδι στον διεθνή στόπερ. Μία ωραία και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για όσους έδωσαν το "παρών" εκεί.


 
Tο γκολ του αγώνα σημείωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ! Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς σέντραρε από τα δεξιά και ο προπονητής του Ολυμπιακού με άψογο στυλ, με το στήθος (!), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εκπληκτικού Γιώργου Νοικοκύρη, ο οποίος κράτησε το σκορ σε νορμάλ επίπεδα. Ο Ζαρντίμ έπαιξε κεντρικός μέσος!

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Λιγοστοί κάτοικοι του Άχενκιρχ βρέθηκαν στο γήπεδο όπου προπονείται καθημερινά η ομάδα, παρακολούθησαν το ματς και χειροκροτούσαν σε κάθε προσπάθεια και γκολ που έμπαινε.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου