ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Στην Ετ1 ο τελικός της Εθνικής Νέων…

Στην Ετ1 ο τελικός της Εθνικής Νέων… 

13/7/2012

Στην Ετ1 ο τελικός της Εθνικής Νέων…
Από το πρώτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων την Εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία, την Κυριακή. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει το παιχνίδι και επίσημα.

Μετά από κινήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη επήλθε συμφωνία με την εταιρεία που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι διεξάγεται την Κυριακή 15 Ιουλίου. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30…

Η ανακοίνωση της Κρατικής Τηλεόρασης:

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤ1

Τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων , στην Εσθονία, με την προσπάθεια των Ελλήνων Διεθνών να κατακτήσουν το τρόπαιο απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Ελληνες τηλεθεατές , από τη συχνότητα της ΕΤ1 την προσεχή Κυριακή, 15 Ιουλίου.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ, ενώ η ΕΤ1 θα συνδεθεί με τον αγωνιστικό χώρο από τις 9.20 για την ανάκρουση των Εθνικών Υμνων.

Η Εθνική μας ομάδα Νέων, έφθασε για ακόμη μια φορά σε τελικό της διοργάνωσης, μετά τη νίκη της επί της Αγγλίας, επισφραγίζοντας μια εκπληκτική πορεία. 



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου