ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Serie A...η Ιταλια παιζει μπαλα!!!

Ειπε την αληθεια,δεν θελει η γυναικα του,Ντεστρο για Ρομα,ακομα πουλαει η φανελα του,ψαχνουν για αντικαταστατη

13/7/2012





Τέσσερις ώρες διήρκησε η ακροαματική διαδικασία του Αντόνιο Κόντε για το σκάνδαλο με τα στημένα στην Ιταλία. Ο τεχνικός της Γιουβέντους κλήθηκε από τον εισαγγελέα, ώστε να καταθέσει όσα γνώριζε για τους στημένους αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα και εξερχόμενος από τον ανακριτή δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα.

Και ενώ γίνεται ο κακός χαμός με το σίριαλ της μεταγραφής των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Μίλαν, ήρθε η γυναίκα του Βραζιλιάνου αμυντικού να δείξει τη δυσαρέσκεια της για το πιθανό «deal». Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία στα ιταλικά Μέσα ότι ο Σουηδός επιθετικός και η Παρί βρίσκονται όλο και πιο κοντά,η γυναικα του οποίου είναι και το εμπόδιο για να ολοκληρωθεί το "deal".

Με τον Ματία Ντέστρο φαίνεται πως θα καλύψουν στην Ρόμα το κενό που αφήνει ο Φάμπιο Μπορίνι με την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ. Ο 21χρονος επιθετικός αρέσει στον Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος θέλει να κινηθεί γρήγορα για την απόκτησή του, την στιγμή που τα ιταλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο της Μίλαν.

Αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, αλλά η λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του παραμένει άσβεστη. Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που με την προσφορά του στη «βέκια σινιόρα» τα τελευταία 19 χρόνια, χάραξε για πάντα το όνομά του στις καρδιές των οπαδών της «Γιούβε». Απόδειξη αυτού, η φανέλα με το όνομά του εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής.

Η φυγή του Ιμπραΐμοβιτς αφήνει μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης της Μίλαν. Η αντικατάστασή του είναι δύσκολη υπόθεση και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Κάρλος Τέβες, αλλά δεν είναι ο μόνος, αφού από την εγχώρια αγορά υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλεσάντρο Μάτρι της Γιουβέντους.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου