ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Serie A...Τα νεα απο το Ιταλικο ποδοσφαιρο!!!

Ολα για τη νεα χρονια,Αταλαντα ο "Πιπο",Ζαρατε για Γιουβε,θελει και τον Σναιντερ η Ανζι

11/7/2012




Με νέες προσδοκίες και όνειρα για την επερχόμενη σεζόν ξεκίνησε η προετοιμασία της Νάπολι, με τον Βάλτερ Ματσάρι να καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τον τεχνικό των «παρτενοπέι» η ομάδα δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές. Εκείνο που είναι το βασικότερο όλων, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι ποιοτικοί και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αταλάντα βρίσκεται ο Φιλίπο Ιντζάγκι. Σύμφωνα με σάιτ που ασχολείται με τα ζητήματα της ομάδας του Μπέργκαμο, απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η επιστροφή του «Σούπερ Πίπο» στην ομάδα που έπαιξε την περίοδο 1996-97.

Νέο όνομα εμφανίστηκε στους μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους. Πρόκειται για τον Μάουρο Ζάρατε της Λάτσιο. Σύμφωνα με το διαδικτυακό «TuttoJuve» η «Μεγάλη Κυρία» πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού άσου.

Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό, η διοίκηση της Ανζί είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Μιλάνο και να προσφέρει «γη και ύδωρ» στην Ίντερ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Η προσφορά των Ρώσων αναμένεται να είναι από αυτές που δύσκολα απορρίπτονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello sport».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου