ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Λυκογιάννης:"Ονειρεύομαι το τρόπαιο"

Λυκογιάννης:"Ονειρεύομαι το τρόπαιο"

Ο "χρυσός" σκόρερ της εθνικής Νέων στον ημιτελικό με την Αγγλία, Μπάμπης Λυκογιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την επική πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης σκόραρε στο 108' της παράτασης του ημιτελικού με την Αγγλία στο Euro U-19 που δειξάγεται στο Ταλίν και χάρισε στην Εθνική Νέων την πρόκριση στον τελικό με αντίπαλο την Ισπανία.

Ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως ακόμη δεν έχει πιστέψει στην μεγάλη διάκριση, ενώ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA εκφράζει την αισιοδοξία του ενόψει του κυριακάτικου τελικού κόντρα στην Ισπανία.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα δεν έχω πιστέψει πως έχουμε περάσει στον τελικό. Το παιχνίδι (σ.σ. με την Αγγλία) ήταν τόσο έντονο και δύσκολο ειδικά από την στιγμή που αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με δέκα παίκτες για 75 λεπτά.

Μετά την κόκκινη κάρτα του Καπίνο αμυνθήκαμε ολοκληρωτικά και ήταν δύσκολο να επιτεθούμε", ήταν τα πρώτα λόγια του Λυκογιάννη.

Και συνέχισε: "Ακόμα και μετά την ισοφάριση της Αγγλίας εμείς ήμασταν σίγουροι πως μπορούσαμε να κρατήσουμε και ότι μπορούσαμε να πάμε μέχρι την παράταση.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αξίζαμε να περάσουμε.

Είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και θα είναι η πρώτη φορά για τους περισσότερούς μας που θα αγωνιστούμε σε τελικό τέτοιου μεγέθους".

Τέλος, για τον τελικό απέναντι στην Ισπανία και την κακή ιστορία που έχει η Εθνική κόντρα στους Ίβηρες, απάντησε: "Είμαι χαρούμενος που είμαστε στον τελικό της Κυριακής (15/7).

Η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα έχει αποτελέσματα και το μόνο που ονειρεύομαι τώρα είναι πως θα πάμε να πάρουμε το τρόπαιο και να επιστρέψουμε με αυτό στην Ελλάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου