ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ζαρντίμ: "Βελτίωση σε όλους τους τομείς"

Ζαρντίμ: "Βελτίωση σε όλους τους τομείς"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας έμεινε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας και η προσπάθεια των παικτών άφησε ικανοποιημένο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού ενόψει της συνέχειας.

"Παίξαμε σήμερα με μία ομάδα που είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από το παιχνίδι", υποστήριξε αρχικά στην τηλεόραση της nova ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και συνέχισε:

"Έμεινα ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών. Αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα. Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε στην αρχή της χρονιάς.

Είχαμε δυσκολίες στα τελευταία 20 λεπτά. Είναι φυσιολογικό, δεν είχαμε και πολλές αλλαγές να κάνουμε στο ημίχρονο και κάποια παιδιά έπαιξαν σε όλο τον αγώνα. Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι είναι στο τέλος της προετοιμασίας τους", συμπλήρωσε ο 38χρονος τεχνικός.

Για την άποψη του σχετικά με το πως έχει κυλήσει η προετοιμασία μέχρι στιγμής, ο Ζαρντίμ τόνισε τα εξής:

"Είναι πολύ θετική η εικόνα μου ως τώρα. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πέρσι και θα τους κρατήσουμε μέχρι τέλος στην προετοιμασία για να τους δούμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου