ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

11/7/2012

Το κάλεσμα του Μαύρου σε ένα βίντεο 

Το κάλεσμα του Μαύρου σε ένα βίντεο
Μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος έκανε για μία ακόμα φορά κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να βγει η Ένωση από το αδιέξοδο.

Ο νέος «ισχυρός άνδρας» της ομάδας χάραξε τους τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να «πατήσει» το νέο εγχείρημα τονίζοντας όμως ότι βασική προϋπόθεση είναι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στον σύλλογο.

Σε ένα βίντεο διάρκεια 5 λεπτών και 16 δευτερολέπτων, ο Θωμάς Μαύρος απευθυνόμενος στον κόσμος της ομάδας, εξέφρασε την ανάγκη για στήριξη στην νέα προσπάθεια και στην ενότητα που θα πρέπει να υπάρχει ώστε αυτή να στεφθεί με επιτυχία.



Τόνισε ότι σιγά-σιγά πρέπει μέσα από αυτή την προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα είναι πάλι πρώτη, ενώ επανέλαβε την ανάγκη για δημιουργία γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Στο τέλος όμως και αφού πρώτα περιέγραψε τους τέσσερις άξονες του σχεδίου του, ξεκαθάρισε ότι για να γίνουν όλα αυτά αλλά και για να έχει ο ίδιος θέση στην ΑΕΚ, θα πρέπει πρώτα να λυθεί το μεγάλο οικονομικό προβλημα.

Δείτε το βίντεο

Χωρίς «Μπουμ» στο φιλικό

Χωρίς «Μπουμ» στο φιλικό
Τις υπηρεσίες του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη διάθεσή του για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκό με την Μπράουνσβάικ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός στην πρωινή προπόνηση του τριφυλλιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να αποφασίσει να μην τον χρησιμοποιήσει το απόγευμα.

Ο Γάλλος δεν έχει κάτι σοβαρό όμως ο Φερέιρα θέλει να τον προφυλάξει. Έτσι, ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ για το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα είναι ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες.
 

Ανανεώσεων συνέχεια

Ανανεώσεων συνέχεια
Κανονικά συνεχίζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανθρακικού. Το συμβόλαιό του ανανέωσε με την ομάδα της Κομοτηνής και ο Χουάν Μανουέλ Χόρτα Μουνάφο, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε, βοηθώντας το σύλλογο στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Πανθρακικός έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του εν όψει της νέας περιόδου και συνεχίζει να «κρατάει» τους παίκτες «κλειδιά» που ανέβασαν την ομάδα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός την προηγούμενη σεζόν στη Football League είχε 25 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 1 τέρμα.

Μάλιστα, ο 24χρονος άσος θα συνεχίσει στην ομάδα της Θράκης για τρίτη σεζόν στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον JUAN MANUEL HORTA MUNAFO. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής την περασμένη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας 1 τέρμα. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή στο αθλητικό κέντρο όπου και πραγματοποιείται το 2ο στάδιο της προετοιμασίας".

Επαγγελματίας ο Αναστασόπουλος

Επαγγελματίας ο Αναστασόπουλος 
Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα πέντε χρόνια υπέγραψε ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο νεαρός άσος, ο οποίος κατάγεται από την Σπάρτη, πήρε μέρος στην προετοιμασία στο Καρπενήσι και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πείσει τον Σάκη Τσιώλη πως αξίζει ένα συμβόλαιο με την ομάδα, κάτι τα οποίο έγινε την Τετάρτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Οι κόποι μου επιβραβεύθηκαν. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν» τόνισε ο Αναστασόπουλος στο arcadia-sports μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Απίστευτες απειλές στον Άρη!

Απίστευτες απειλές στον Άρη!
Απειλή κατά της ζωής του και της οικογενείας του δέχθηκε ο Άγγελος Γρόλλιος από άλλο μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης! Το εν λόγω περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στη διάρκεια του πρώτου ΔΣ, λόγω διαφωνίας για την υπαγωγή ή όχι στο άρθρο 99.

«Αν δεν μπούμε στο 99 θα πάρω ένα πιστόλι και θα σκοτώσω πρώτα τα παιδιά σου και μετά εσένα», η απειλή που εκτόξευσε, όπως την μετέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στον «αέρα» του «Αθλητικού Metropolis», ο οποίος δεν αποκάλυψε το όνομα του συμβούλου. Ωστόσο υποστήριξε ότι έχει 3 μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του.

Ο κ. Γρόλλιος αρνήθηκε να τοποθετηθεί («ουδέν σχόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά) αφού προτίμησε να ασχοληθεί με τα θέματα ουσίας που απασχολούν τον Άρη: «Δεν περιμέναμε τέτοια προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κρίσιμο ΔΣ σήμερα για να τα συζητήσουμε. Δεν έχω να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να συζητηθούν διάφορα θέματα στη συνάντηση που θα έχουμε.

Υπάρχουν θέματα ημερήσιας διάταξης. Ενημερωθήκαμε χθες από την ΠΑΕ. Δεν ξέρω πόσα είναι τα χρέη συνολικά. Αυτά είναι θέματα του λογιστηρίου. Εμείς ενημερωθήκαμε για τα άμεσα έξοδα. Μας ενδιαφέρει η φορολογική ενημερότητα και με τη βοήθεια των φιλάθλων θα έχουμε μια ομάδα που θα παίζει στο πρωτάθλημα».

«Ναι» από Λυμπερόπουλο χωρίς πολλά… λόγια

«Ναι» από Λυμπερόπουλο χωρίς πολλά… λόγια
Η ευκολότερη περίπτωση για την διοίκηση της ΑΕΚ σε ότι αφορά στους διακανονισμούς των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές της, είναι αυτή του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο Μεσσήνιος επιθετικός χωρίς να μπει σε χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης και μάλιστα θα χαρίσει και κάποια χρήματα στην ομάδα.

Οι επαφές της διοίκησης της ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται συνεχίζονται. Ωστόσο, στην περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου τα πράγματα ήταν πολύ απλά.

Ο «Λύμπε» με εμφανή διάθεση να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, αποδέχθηκε χωρίς πολλές κουβέντες και διαπραγματεύσεις την πρόταση που του έκανε η διοίκηση και μάλιστα δεν είχε πρόβλημα να χαρίσει και ένα μέρος των οφειλομένων.

Ο Λυμπερόπουλος θα πάρει άμεσα ένα μέρος των χρημάτων που πήρε η ΑΕΚ από την συμμετοχή του ίδιου και του Γρηγόρη Μάκου στο Euro με την Εθνική ομάδα και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα πάρει σε δέκα ισόποσες δόσεις.

Όσοι πιστοί επιχειρηματίες, προσέλθετε!

Όσοι πιστοί επιχειρηματίες, προσέλθετε!
Τη συνδρομή (και) των επιφανών Αρειανών επιζητεί η διοίκηση των «κίτρινων» στην προσπάθεια που κάνει να ορθοποδήσει οικονομικά και έτσι δημιούργησε το «Business Club ΑΡΗ».

Στόχος του σε πρώτη φάση θα είναι «η συνεισφορά επιχειρηματικής τεχνογνωσίας προς το ΔΣ της ΠΑΕ».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εμπορικών δραστηριοτήτων της ομάδας και την αξιοποίηση του brand name, προχωρεί στη δημιουργία του «Business Club ΑΡΗ».

Βασικός στόχος είναι με το «Business Club ΑΡΗ» να υπάρξει σημαντική συνεισφορά επιχειρηματικής τεχνογνωσίας προς το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, με τη συμβουλευτική συμμετοχή υποστηρικτικής ομάδας τεχνοκρατών προς τη διοίκηση.

Στο «Business Club ΑΡΗ» θα μπορούν να μετέχουν επιχειρηματίες, οι κάτοχοι σουϊτών και διαρκείας VIP καθώς και συνεργαζόμενοι χορηγοί της ομάδας.

Η δημιουργία του «Business Club ΑΡΗ» θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στα πλαίσια της ενίσχυσης της επιχειρηματικής στήριξης και της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των μελών του, αλλά και με την ομάδα.

Η πρώτη συνάντηση του «Business Club ΑΡΗ» πραγματοποιήθηκε εχθές σε ειδική εκδήλωση στο ARIS SPORTS CAFE. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, το νέο Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών, χορηγοί της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ αλλά και επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει την πρόθεση να σταθούν δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους φορείς του Συλλόγου.

Παράλληλα προβλέπεται η διεξαγωγή των συναντήσεων του «Business Club ΑΡΗ» σε τριμηνιαία τουλάχιστον βάση με στόχο τη συνεχή διεύρυνσή του.

Έκλεισε φιλικό με Μαγιόρκα ο ΠΑΟΚ

Έκλεισε φιλικό με Μαγιόρκα ο ΠΑΟΚ
Η Μαγιόρκα του Χοακίμ Καπαρός θα είναι η τελευταία αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Οι προσπάθειες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ευοδώθηκαν και ο μάνατζερ που έχει αναλάβει τα φιλικά της ομάδας έκλεισε το παιχνίδι με τους Ισπανούς και δεν θα παίξει με την Ινστανμπούλ Σπορ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπογραφεί τα απαραίτητα έγγραφα από τους δύο συλλόγους, αλλά αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί στις 21 του μήνα (μία μέρα πριν η αποστολή επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη).

Η Μαγιόρκα, η οποία προετοιμάζεται στις γύρω περιοχές, και θα είναι το προτελευταίο φιλικό πριν από την πρώτη επίσημη υποχρέωση του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στις 26 Ιουλίου στην Τούμπα.

Πρόταση Πλατανιά σε Πόποβιτς

Πρόταση Πλατανιά σε Πόποβιτς
Πρόταση στον Ζντράβκο Πόποβιτς έχει καταθέσει ο Πλατανιάς, όπως γράφει η SportDay. Ο Σέρβος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» μέσα στις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Χανίων έχει απλώσει τα δίχτυα της σε Ισπανία και της Αργεντινή. Ενας από τους παίκτες που αρέσει είναι ο 30χρονος Ενρίκε Κοράλες από τη Λας Πάλμας, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Παράλληλα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Ηλία Κώτσιου και εκείνη του Ουκάρ, ενώ στα υπ’ όψιν των Κρητικών παραμένουν ο Αγρίτης και ο Ιωάννου.

Τέλος, στον Πλατανιά εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Σήφη Δασκαλάκη από τον Ολυμπιακό (αν καλυφθεί μέρος του συμβολαίου του) και τον Σωτήρη Μπαλάφα από τον ΠΑΟΚ.

Έμερι: «Αρνήθηκα λόγω κρίσης»

Έμερι: «Αρνήθηκα λόγω κρίσης»
Η οικονομική κρίση της Ελλάδας ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να αποφύγει την… άφιξη του στον Ολυμπιακό αρνούμενος την πρόταση που είχε δεχθεί. Αυτό αποκάλυψε ο Ουνάι Έμερι μιλώντας στον «Πρωταθλητή» από την Αυστρία που βρίσκεται και αυτός με την Σπαρτάκ Μόσχας.

«Υπάρχει μεγάλη κρίση στην Ελλάδα και δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτό για μένα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ήταν τιμητικό για μένα που ενδιαφέρθηκε. Από την άλλη όμως, όπως είπα, υπάρχει κρίση παντού κι αυτό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα», τόνισε ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια για την άρνηση του στους «ερυθρόλευκους» και συνέχισε μιλώντας για τον Ζαρντίμ αλλά και το φιλικό που θα δώσει κόντρα στους ερυθρόλευκους.

«Θα παίξουμε ένα φιλικό το Σάββατο. Θα είναι ένα σημαντικό φιλικό για μας αφού θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα. Τον Ζαρντίμ δεν τον γνωρίζω πολύ καλά οφείλω να ομολογήσω. Έχω ακούσει τα καλύτερα για εκείνον», κατέληξε.

«Ψάχνεται» για Ακόστα

«Ψάχνεται» για Ακόστα
Την περίπτωση του Νόε Ακόστα εξετάζουν στον Λεβαδειακό για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει κλείσει η μεταγραφή του 29χρονου χαφ, αφού το πρόβλημα έγκειται στη διαφορά που έχει παρατηρηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για το οικονομικό.

Επίσης, οι Βοιωτοί δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ισπανό, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα (Ολυμπιακός Βόλου και Άρης).

Την ίδια ώρα, στη Λιβαδειά βρίσκονται σε επαφές και με παίκτες του εξωτερικού που παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και είναι πολύ πιθανόν σύντομα να εισπράξουν τις τελικές απαντήσεις στις προτάσεις τους.

Από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Παράσχου συνεχίζει να περνάει ο 19χρονος Κώστας Μανωλάς (γιος του Στέλιου), ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις τις τελευταίες μέρες.

Ο… άλλος Ντούσαν Μπάγεβιτς

Ο… άλλος Ντούσαν Μπάγεβιτς
Χαλαρός, ομιλητικός, φιλικός, με διάθεση για χιούμορ και έτοιμος να δεχθεί συμβουλές από τους παίκτες του! Με λίγα λόγια ένας διαφορετικός Ντούσαν Μπάγεβιτς! Αυτόν βλέπουν οι παίκτες του Ατρόμητου στις ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι, κάτι που τους έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Ντούσκο θα ήταν απόμακρος, απόλυτα τυπικός και αυστηρός μαζί τους.

Κι όμως φαίνεται ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει αρχίσει –εκτός από τα θεμέλια ενός νέου Ατρόμητου- να «χτίζει» και μια αρκετά καλή σχέση με τους νέους του ποδοσφαιριστές και ενός οικογενειακού κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαφορετικής προσέγγισης του Ντούσαν Μπάγεβιτς; Σε μια κουβέντα με τους παίκτες του ο Μπάγεβιτς αναρωτήθηκε εάν θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα στην προπόνηση και μάλιστα δεν… δίστασε να τους καλέσει να του εκφράσουν τον προβληματισμό τους και να συζητήσουν μαζί του εάν έχουν κάποια απορία ή θέλουν να κάνουν κάποια παρατήρηση.

Εκεί που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραμένει τυπικός και απόλυτος όμως είναι το πρόγραμμα της ομάδας. Η προπόνηση αρχίσει αυστηρά την ώρα που έχει ορίσει και ολοκληρώνεται την προκαθορισμένη ώρα. Στόχος του να τηρείται το πρόγραμμα και οι παίκτες του να μπορούν να παίρνουν και ανάσες μεταξύ των προπονήσεων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου