ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τράβηγμα ο Φουστέρ, θλάση ο Ιμπαγάσα

Τράβηγμα ο Φουστέρ, θλάση ο Ιμπαγάσα

Ο Νταβίντ Φουστέρ υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα και είναι αμφίβολος για το φιλικό του Σαββάτου (14/7) με την Σπαρτάκ Μόσχας στο Σβατς. Επιβεβαιώθηκε η πρώτου βαθμού θλάση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Καλύτερα ο Γκουλάν.
Ατυχίας συνέχεια στον Ολυμπιακό. Νέο θύμα της κακοδαιμονίας ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα, καθώς έκανε προέκταση το πόδι του σε αλλαγή κατεύθυνσης.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Φουστέρ θα κάνει μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη (12/7), ώστε να γίνει μία καλύτερη διαπίστωση για την κατάσταση της υγείας του.

Αν ο 30άχρονος μεσοεπιθετικός νιώσει ενοχλήσεις και την επόμενη ημέρα, τότε είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου (14/7) κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας (14/7, 19:00, NS1) στην Αυστρία, καθαρά για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο τραυματισμός του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ύστερα από τη μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Αργεντινός χαφ, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές προβλέψεις.

Ο έμπειρος χαφ έχει υποστεί πρώτου βαθμού θλάση μικρής έκτασης και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 7 με 10 μέρες.

Είναι ήδη καλά, δεν πονάει και ακολουθεί θεραπεία ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Εννοείται πως δεν θα παίξει στα δύο φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους.

Όσον αφορά τον Νίκολα Γκουλάν, ο Σέρβος έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν έκανε προπόνηση, καθώς είχε μία ενόχληση στον ορθό μηριαίο από την πρωινή προπόνηση. Είναι πολύ καλύτερα και προληπτικά δεν προπονήθηκε. Θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (12/7) η κατάσταση της υγείας του και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι καθησυχαστικοί πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους στην Αυστρία.

Μετά τη μεσημεριανή τους ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο του Άχενκιρχ, όπου και συνέχισαν την προετοιμασία τους. Υπό την «απειλή» βροχής, η οποία τελικά δεν έκανε την εμφάνισή της, ενέτειναν τον ρυθμό, δουλεύοντας πάντα με την μπάλα.

Μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις ελέγχου της μπάλας με το κεφάλι. Εν συνεχεία χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στη μία πλευρά του γηπέδου δούλεψαν οι Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Φουστέρ, Τάτος, Ντιόκο, Αμπντούν και με τερματοφύλακες τους Δασκαλάκη και Γιαννιώτη. Με πάσες, ανάπτυξη από τα άκρα και σέντρα ή παράλληλη μπαλιά, προσπαθούσαν να τελειώνουν τη φάση με γκολ.

Στην άλλη πλευρά γυμνάστηκαν οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Κάρολ ήταν στο τέρμα. Οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Μοδέστο, Σιόβας, Φέισα, Καραγκούνης, Χαβίτο, Ντιελνά και Ποτουρίδης δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία, «καθαρίζοντας» τις φάσεις και βγαίνοντας γρήγορα μπροστά.

Αμέσως μετά ακολούθησε δίτερμα. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Τους «κόκκινους» αποτελούσαν οι Μέγιερι, Καραγκούνης, Μανωλάς, Σιόβας, Βλαχοδήμος, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Αμπντούν, Ντιόγκο και Πάντελιτς. Με τους «μπλε» έπαιξαν οι Κάρολ, Χαβίτο, Παπάζογλου, Ντιελνά, Ποτουρίδης, Φέισα, Τάτος, Φουστέρ και Τζιμπούρ. Για τους «κόκκινους» σκόραρε ο Μανωλάς (1-0 τελικό σκορ), ενώ ο Κάρολ πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και διατάσεις και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης, στις 9:30.

Κατά τη διάρκεια του διπλού χτύπησε ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός σε μία αλλαγή κατεύθυνσης ένιωσε ένα τράβηγμα στην αριστερή γάμπα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε μαγνητική.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει υποστεί έναν ελαφρύ τραυματισμό στον δεξιό μηρό. Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη το πρωί, στο Ίνσμπρουκ. Θα ακολουθήσει θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο και σε επτά με δέκα ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος να επανέλθει.

Ο Νίκολα Γκούλαν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο το πρωί της Τετάρτης, εξετάστηκε από τον κ. Θέο και έδειξε να μην έχει τίποτα το ανησυχητικό. Ακολούθησε θεραπεία στο ξενοδοχείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας, σε αντίθεση με το πρωί, το απόγευμα έδωσε το παρών στο γήπεδο και γυμνάστηκε με τον Χρήστο Μουρίκη. Ο Έλληνας μπακ ανεβάζει ρυθμό και προχωράει καλά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου