ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων και προπονητων

Δηλωσεις παικτων και προπονητων

10/02/2013

Μιτσελ:Αξιζαμε την νικη
Μίτσελ: “Αξίζαμε τη νίκη” (video)
Με την λήξη του αγώνα ο Μίτσελ δήλωσε: “Ηταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο σήμερα, κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ομως εμείς δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη. Δείχνουμε χαρακτήρα και έχουμε προσωπικότητα. Αυτά χρειαζόμαστε για να νικήσουμε”

Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε:
Από το παιχνίδι το οποίο είδατε, με την πείρα σας είδατε κάποια προβλήματα από την πλευρά της διαιτησίας;
«Πιστεύω πώς σε γενικές γραμμές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι. Το γεγονός ότι το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό ίσως ήταν μία σύμπτωση γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε πιο νωρίς ένα γκολ. Ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές. Είναι ένα επάγγελμα πάρα πολύ δύσκολο».
Από την εικόνα της ομάδας σας μείνατε ικανοποιημένος;
«Είχαμε απέναντί μας μία δυνατή ομάδα με πολύ θετική στάση. Μία ομάδα που έχει δουλέψει πολύ καλά και ξέρει τι πρέπει να κάνει σε άμυνα και επίθεση και έχει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τον Ράγιος. Είχε την ατυχία να μείνει χωρίς έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Περόνε. Το β’ μέρος είχε ενδιαφέρον. Αυτό που έκανε καλύτερο το παιχνίδι μας ήταν ότι δεν συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία, αλλά κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη. Αυτό δίνει περισσότερη αξία στη νίκη μας».
Ως προς την παραγωγικότητα της ομάδας στο κέντρο είστε ευχαριστημένος ή έχει ακόμα πολλά να δώσει η ομάδα σας;
«Οι παίκτες μας είναι στη φάση που συνηθίζουν στον τρόπο που δουλεύουμε και προπονούμαστε. Πιστεύω ότι αυτή η ιδέα που θέλουμε να δώσουμε, έχει ακόμα περιθώρια ανάπτυξης. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν κλειστά και αυτό που θέλουμε είναι να ψάχνουμε τους διαδρόμους και τις λύσεις για να βρίσκουμε λύσεις προς την αντίπαλη εστία».
Πώς είδατε τον κόσμο του Ολυμπιακού σαν πρώτη εμπειρία;
«Πάντα είναι ωραίος ο κόσμος. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και σαν θεατής στο προηγούμενο ματς. Για αυτό η ομάδα πίστεψε στη νίκη μέχρι το τέλος χάρη στη βοήθειά του κόσμου. Είναι από τα πλεονεκτήματα του να είσαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Έχει αυτόν τον υπέροχο κόσμο!»
Επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε κάποιους παίκτες όπως τον Φετφατζίδη και τον Βλαχοδήμο. Μείνατε ευχαριστημένος; Θα τους δούμε στο ματς με την Λεβάντε;
«Θα τους δούμε όλους τους παίκτες. Θα δούμε να παίζουν όλοι. Είναι καλοί και για αυτό ανήκουν στην ομάδα μας. Εγώ ήρθα εδώ για να δω ποιοι θα παίζουν από τώρα και στο εξής. Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Παπάζογλου έπαιξαν αρκετά καλά το διάστημα που αγωνίστηκαν. Ο Βλαχοδήμος και ο Φέισα, ιδιαίτερα ο Σέρβος, ήταν σε πολύ καλή μέρα».
Σε αυτά που είδατε σήμερα στην ομάδα, τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω ενόψει του αγώνα με την Λεβάντε;
«Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες. Κάποιες ομάδες που έχουν τόσο μεγάλο πλεονέκτημα βαθμολογικό, μπορεί να συμβιβάζονταν με την ισοπαλία. Αντιθέτως εμείς κυνηγήσαμε την νίκη μέχρι τέλους. Στην Λεβάντε θα αντιμετωπίσουμε έναν εντελώς διαφορετικό αντίπαλο γιατί κάποια λάθη που κάναμε σήμερα, δεν πρέπει να τα κάνουμε εκεί».
Στη νοοτροπία της ομάδας σε σχέση με αυτό που είδαμε σήμερα, τι θέλετε να προσθέσετε για το παιχνίδι με τους Ισπανούς;
«Δεν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε. Όταν φοράει κάποιος τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει την υποχρέωση να την σέβεται και να είναι αξιοπρεπής. Πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια όταν την φοράς τη φανέλα, έχει πολλούς τίτλους και μεγάλη ιστορία και παράδοση. Δεν είναι κάτι που πρέπει να επαναλαμβάνουμε στους ποδοσφαιριστές. Είναι υποχρέωσή τους να έχουν αυτή τη νοοτροπία».
Σε αυτό το ρόστερ έχετε κάποιους έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες; Στο μυαλό σας πώς πρέπει να χωριστούν αριθμητικά;
«Θέλω να δώσω ευκαιρία σε όλους γιατί όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Τους χρειαζόμαστε όλους, γιατί έχουμε να παίξουμε πολλά ματς ακόμα σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ελπίζουμε να είναι περισσότερα του Europa League. Οπότε, τους χρειαζόμαστε όλους. Αυτό θα με βοηθήσει να έχω άποψη για τους παίκτες μου όσον αφορά στο μέλλον».

Τσιώλης: «Κρίμα κι άδικο…»

Κατήφεια και απογοήτευση συνέθεσαν το σκηνικό στην συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε.

Τσιώλης: «Κρίμα κι άδικο…»
Παράπονα από την διαιτησία του Σπάθα είχε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τις αλλαγές που έκανε σήμερα στο αρχικό σχήμα αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν.

Η συνέντευξη Τύπου του Τσιώλη:

Για τον αγώνα: «Συγκλονιστικό ματς. Αναμενόμενο. Θέλαμε πολύ τη νίκη για πολλούς λόγους, γοήτρου και βαθμολογικούς. Θέλαμε να το παλέψουμε, αλλά ο τραυματισμός του Περόνε μας αποδυνάμωσε. Κλειδί ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου που χάσαμε το Σανκαρέ. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο παθιασμένος, πιο αγωνιστικός. Και έτσι όμως είχαμε ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Κάφα και τον Ράγιος. Αν θέλαμε να πάρουμε κάτι έπρεπε να σκοράρουμε. Και δεχθήκαμε το γκολ στο φινάλε. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες είχαν πάθος και αγωνιστικότητα. Πρέπει να αφήσουμε το ματς πίσω, όσο κι αν μας πόνεσε. Έχουμε ακόμη εννέα ματς. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ούτε για πλέι οφ, ούτε για την τελική θέση».

Για το ότι δεν έπαιξαν Φορμίκα και Ουσέρο: «Ο Ουσέρο έχει κάνει μια επέμβαση και έχει κάποια προβλήματα. Θέλαμε να δώσουμε πλάτος στον άξονα και να έχουν πιο πολλές βοήθειες ο Πιπίνης και ο Τσαμπούρης. Θέλαμε να κάνουμε διπλά μαρακρίσματα στα πλάγια χαφ. Ο Ουσέρο μπήκε στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αν δεν έβγαινε ο Σανκαρέ».

Για τη διαιτησία: «Είναι θέμα που το είδε όλη η Ελλάδα. Εγώ και οι παίκτες πρέπει να διαχειριζόμαστε αγωνιστικά τον αγώνα, όπως και ο πάγκος. Τη διαιτησία την είδε όλη η Ελλάδα. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις για να δημιουργούμε. Πρέπει να προσπαθούμε παρά τις αντίξοες συνθήκες. Είμαι στενοχωρημένος γιατί χάσαμε στην τελευταία φάση. Είναι κρίμα κι άδικο...».

Για τους τραυματισμούς: «Διάστρεμμα ο Κουρμπέλης, ερωτηματικό ο Περόνε, ο οποίος συμπλήρωσε και κάρτες. Οι γιατροί είπαν σε 15 μέρες αλλά θα ξέρουμε αύριο».

Σάββας Θεοδωρίδης«Το σκορ μας αδικεί τρομακτικά!»

«Το σκορ μας αδικεί τρομακτικά!»
Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA δηλώνοντας ικανοποιημένος από την νίκη μαζί με την καλύτερη φετινή εμφάνισή της ομάδας.
Αναλυτικά ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε:
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί πραγματικά έπαιξαν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης, σε ένα γήπεδο με πολλές αντιξοότητες, πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο, και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ολυμπιακού μακράν από όλες της άλλες. Το σκορ μας αδικεί τρομακτικά, ένα 0-5 θα ήταν το πιο σωστό σκορ για σήμερα.
Η προσωπικότητα του καινούριου προπονητή έστω και για λίγες ημέρες, πέρασε μέσα στην ομάδα, είδατε έναν άλλο Ολυμπιακό και ελπίζουμε ότι θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό, εργαζόμαστε για αυτό. Ο άνθρωπος αυτός είδατε ότι έβαλε και νέα παιδιά σήμερα, παρά το ότι έχει μόνο μία εβδομάδα που ήρθε στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός από εδώ κα ι μπρος θα παίξει ακόμα καλύτερα, αφήνουμε το σημερινό ματς και σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι της Πέμπτης στην Ισπανία».

Τα σχόλια των παικτών μας

Παναγιώτης Βλαχοδήμος:
«Μπήκαμε δύσκολα στο παιχνίδι, αλλά κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε αρκετές φάσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας».

Αναφορικά για την χρησιμοποίηση πολλών νέων Ελλήνων παικτών από τον Μίτσελ: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Εγώ θα προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας».

Όσον αφορά στα νέα στοιχεία που προσπαθεί αν περάσει ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: «Προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα και να κρατάμε την υπεροχή, να έχουμε τακτική. Σε αυτές τις μέρες που είχαμε δουλέψαμε πολύ σε αυτό το τομέα».

Τέλος, για τις πολλές λύσεις που υπάρχουν στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, δήλωσε: «Είναι καλό για την ομάδα. Έχουμε πολλά παιχνίδια και χρειάζονται όλοι οι παίκτες και να είναι έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι μόλις χρειαστούν».
Γιάννης Μανιάτης:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Φέτος έχει δείξει πως μπορεί να βρίσκεται επάξια στις πρώτες θέσεις. Ήρθαμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε να βάλουμε μερικά νέα στοιχεία που μας ζήτησε. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και ελέω των εθνικών ομάδων δεν καταφέραμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θετικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και μας κρατά με διαφορά από τη δεύτερη. Θέλουμε να παίξουμε στη συνέχεια καλύτερο ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε για το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας: «Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει σιγά σιγά να βάλουμε τα στοιχεία που μας ζητά ο προπονητής. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Την Τετάρτη ταξιδεύουμε για την Ισπανία, όπου θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να κάνουμε αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Ελπίζουμε στη συνέχεια να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου